forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 13:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
mislim da će i izdavač i distributer da vide šta znači loša distribucija u glavnom gradu Republike Srpske :))

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3492 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 14/04/2009 : 20:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

mislim da će i izdavač i distributer da vide šta znači loša distribucija u glavnom gradu Republike Srpske :))

Glavnom gradu čega?
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 21:31:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

quote:

Glavnom gradu čega?

Polako, ako ne znaš samo će ti se kazati.

Jovan Ducic
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 14/04/2009 : 21:36:11  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Glavnom gradu čega?

fino vam je GOSPODIN (!!!, ustanem svaki put kada ga spomenem!) Stipe Mesic rekao u centralnom dnevniku...

nemam potpis!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 21:41:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
dragi stripoljupci, vratite se na temu stripova, bilo bi steta da moderator mora da deluje i da postovani kolega Trax ostane da stoji

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/04/2009 : 21:41:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
System Comics et altera informaciones na www.stripopeka.com

Edited by - Emir Pasanovic on 14/04/2009 21:41:55
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 14/04/2009 : 21:44:54  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
quote:

dragi stripoljupci, vratite se na temu stripova, bilo bi steta da moderator mora da deluje i da postovani kolega Trax ostane da stoji

ja sam spreman da snosim posljedice, nije problem, ali realno si ti prvi poceo...

nemam potpis!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 21:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

System Comics et altera informaciones na www.stripopeka.com

Marko S. na Salonu Stripa u Laktašima reče da će biti i promocija Vekovnika 3. tokom Stripopeke.

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/04/2009 : 21:49:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Piše u tekstu sve.
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 21:50:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TraX

quote:

ja sam spreman da snosim posljedice, nije problem, ali realno si ti prvi poceo...

TraX, ma nema razloga da snosis posledice, ovo me podseti na onaj film gde se pominje to "Ko je poceo ... ? ako nisi primetio moj odgovor je upucen cenjenom kolegi koji je vec u par navrata bio izbacivan sa ovog foruma usled politickih provokacija, prema tome nemoj reagovati bespotrebno...

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 21:53:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:

Piše u tekstu sve.

ma samo prenosim da se čovek pohvalio da će promovisati u Sarajevu, na žalost Vekovnici 3. nisu stigli na Salon stripa... i moram priznati da mi se dopala njegova knjiga prvenac , isplati se pisati na sajtu posle lepo složiš sve u knjigu.

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 14/04/2009 : 21:54:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Glavnom gradu čega?

Ja sam mislio da je još uvijek Istočno Sarajevo glavni grad RS, kad je ta odredba promjenjena u Ustavu?
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 14/04/2009 : 21:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
ja sam prekrsio pravila foruma, i spreman sam da snosim posljedice. naravno da nije nista licno! nemoj me pogresno shvatiti, nije da mi se ti sad kao nesto nesvidjas i sl... nesvidja mi se ta politika. jbg ta politika vrijedja moju drzavu. mislim da bi svako (normalan) reagovao kao ja. ponavljam, nije nista licno!!! cesto putujem po BiH i ako uhvatim vremena castim te picem!

nemam potpis!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 22:03:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Glavnom gradu čega?

Ja sam mislio da je još uvijek Istočno Sarajevo glavni grad RS, kad je ta odredba promjenjena u Ustavu?

Emire u pravu si, moja greška totalno sam smetnuo sa uma da je u ustavu I.Sarajevo gl.grad.
onda moja repilka Delboju glasi: "mislim da će i izdavač i distributer da vide šta znači loša distribucija u administrativnom, privrednom #1080; kulturnom centru RS.

Jovan Ducic
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 22:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TraX

ja sam prekrsio pravila foruma, i spreman sam da snosim posljedice. naravno da nije nista licno! nemoj me pogresno shvatiti, nije da mi se ti sad kao nesto nesvidjas i sl... nesvidja mi se ta politika. jbg ta politika vrijedja moju drzavu. mislim da bi svako (normalan) reagovao kao ja. ponavljam, nije nista licno!!! cesto putujem po BiH i ako uhvatim vremena castim te picem!

ma i dalje mislim da ne trebas snositi posledice, ponekad se brzo kuca moram samo reci da za ono sto sam rekao (hvala Emiru na ispravci ) smatram da ne vredja NASU drzavu, jer je deo iste sve u skladu sa Ustavom
Ukoliko dolazis u BL, onda ja castim picem ja sam domacin

Jovan Ducic
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 14/04/2009 : 22:18:13  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
bio sam prosle sedmice, 2 dana proveo, imao i vise slobodnog vremena tako da sam dosta toga i obisao.. kastel, otisao na cevape (nisu mi se svidjeli, stigao i na utakmicu, nasao Ljubomira sa stripovima, pojeo i prvi sladoled ove godine... malo nenadano putujem , takav mi je posao, ali ako budem znao kada tacno dolazim javim ti se

nemam potpis!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 14/04/2009 : 22:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
ma kada nisi znao otici na pravo mesto na cevape :)) i nemoj da kukas kako spojeni cevapi nisu cevapi zato i jeste banjalucki cevap :))
uz pice ice i cevapi ;)
Cevapi mozda mogu biti i losi, ali Banjalucanke nikako, uz odnos 7:1 .ebes cevape :))

Jovan Ducic
Go to Top of Page

TraX
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
451 Posts

Member since 15/05/2006

Posted - 14/04/2009 : 22:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send TraX a Private Message  Reply with Quote
stvarno su prelijepe! sto jest - jest! meni se cevapi nisu svidjeli, mada ih i nisam neki ljubitelj. vise volim ostale proizvode sa rostilja.. (sudzukice, pleskavice..) a djevojke su prica za sebe!! Banja Luka i Mostar su moji favoriti!!

nemam potpis!
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 14/04/2009 : 23:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cevapi mozda mogu biti i losi, ali Banjalucanke nikako, uz odnos 7:1 .ebes cevape :))

pravo zboriš

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/04/2009 : 09:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Glavnom gradu čega?

Emire u pravu si, moja greška totalno sam smetnuo sa uma da je u ustavu I.Sarajevo gl.grad.
onda moja repilka Delboju glasi: "mislim da će i izdavač i distributer da vide šta znači loša distribucija u administrativnom, privrednom #1080; kulturnom centru RS.

U ustavu piše da je glavni grad Sarajevo, nikad nije pisalo drugačije i ta odredba nije promijenjena još uvijek. Nigdje se ne pominje Istočno Sarajevo.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1926 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 15/04/2009 : 09:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
U BL Dampir,BredB
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 15/04/2009 : 16:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
Evo prvi post pa pozz svima.

Uzmem neki dan na kiosku u BL (kod Ciriha kiosk) paket zagora - brojevi 150 i 151-, i u njemu naravno jedan Mr. No. I sta mi je sad tu čudno? Čudno mi je to da je ovaj Mr. No izdanje Slobodne dalmacije iz 2001. broj 20 Casablanca caffe. Pa se pitam odkud je on zalutao u paket za proljece 2009.

Jel se nekom desila slicna zanimljivost?

Komedijašu baci taj revolver!

Edited by - Keltoslav on 15/04/2009 16:43:45
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/04/2009 : 16:51:25  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Bernard Radovčić je svojevremeno otkupio remitendu Slobodne Dalmacije i često ubacuje te stare brojeve u pakete.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 15/04/2009 : 16:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Keltoslav

Evo prvi post pa pozz svima.

Uzmem neki dan na kiosku u BL (kod Ciriha kiosk) paket zagora - brojevi 150 i 151-, i u njemu naravno jedan Mr. No. I sta mi je sad tu čudno? Čudno mi je to da je ovaj Mr. No izdanje Slobodne dalmacije iz 2001. broj 20 Casablanca caffe. Pa se pitam odkud je on zalutao u paket za proljece 2009.

Jel se nekom desila slicna zanimljivost?

slobodna dalmacija je imala očigledno višak toga,a imaš i u bihaću još puno tih paketa gdje su izdanja od slobodne dalmacije,pa prije nekih godinu dana u domu armije u bihaću je bilo oko 3 hiljade tih stripova,valjda neka donacija,sad je to dom kulture,pa se to djelilo po školama,uglavnom ima tih izdanja od slob.dalmacije u skladištu.
usput,dobrodošao na forum,pogotovo što si moj sugrađanin,malo sam pisao o tome u ovom topicu na prošloj i prije nje strani,u svakom slučaju se čujemo,šta ti bude trebalo,kakva pomoć,tu sam.
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 15/04/2009 : 17:38:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
U Domu armije 3000 stripova od SD, a ja to nisam znao... Bo' te maz'o :). Imali jos ista od tih stripova.

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.64 seconds. Snitz Forums 2000