forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/05/2009 : 09:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
dinamo šampion

mi u dalmaciji kažemo prvak

Ah globo, ne zamjeri, ostalo mu od osnivaca kluba...

Jade i tugo gdje nam država ode kada nas dalmatinci oće učiti hrvatski jezik! Jadni se potrgali od silnog hrvatskog u svome govoru!!
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/05/2009 : 09:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Bardho

quote:

No, Bardho, volim kad ljudi ovako istrazuju, hvala na utrosenom vremenu...

Ovo je offtopic al pošto si ovdje cjelo vrijeme da ti napomenem kako i u Texu Knjiga 16 opet nema nadnaslova

Sry za off.

E jbga sad ste počeli ko Bernard i Nebojša.
Ta ne treba ni imati...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/05/2009 : 09:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Vama ostaje da kukate i plačete za svime što Dinamo ostvari jer to jedino i znate raditi kako igrači , pomoćni treneri tako i vi navijači.

bolje sto godina drugi,nego kupovat
kad bi se odbile titule za vrijeme franje i mamića,šta bi vam ostalo...

Da kao za 20-et godina će nekoga biti briga kako se došlo do naslova prvaka(ne smijem reći šampiona jer će me ovi dalmoši razapet).
Brojat će se samo naslovi, a sve ostalo će biti rekla-kazala.
Ah da ne zaboravim ajduci će i dalje plakat i kukat!
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 13/05/2009 : 09:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
kako su suci počeli normalno sudit (više nema penala svako kolo), krenuli su i problemi
Zapravo, bilo je problema onom igraču od 15 milja i iz penala zabit zadnji put...
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/05/2009 : 10:05:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Evo, da ne budem lijen, vratim se nazad topicom, i kazu dalmatinci kukaju, hm, vidim samo globinjove postove koji je vas 6, 7 mobilizirao i naravno dado:) koji mu se pridruzio... znaci vise je vas na braniku plave slave i postenja na hajdukovom topicu nego kuknjave.
U svakom slucaju ostali "dalmatinski" postovi su puno realniji i korektniji od pojedinih vasih podcjenjivacko-bahatih.
Đast for d rekord, u neobaveznim ulicnim razgovorima mene i mojih poznanika problem je lociran u hajdukovoj igri, bez obzira sto je vise nego istina da je ove sezone hajdukov skalp bio ogromna želja svih. Samo nam je to ostala nepoznanica.
Sto se mene tice danas ce se puno toga vidit.
Pazite, jos je jedini otpor "izvanzagrebackom":) sportu ostao hajduk, zadar i jug... jos samo fali da se i mi dlakavi juznjaci naguzimo i sport je vaš:) slavonija, lika, istra, kvarner su valjda zadovoljni i ovako..... mi nismo. To nam je valjda jedini grijeh.

Dinamovci, cestitam vam na tituli!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 13/05/2009 : 10:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Evo, da ne budem lijen, vratim se nazad topicom, i kazu dalmatinci kukaju, hm, vidim samo globinjove postove koji je vas 6, 7 mobilizirao i naravno dado:) koji mu se pridruzio... znaci vise je vas na braniku plave slave i postenja na hajdukovom topicu nego kuknjave.
U svakom slucaju ostali "dalmatinski" postovi su puno realniji i korektniji od pojedinih vasih podcjenjivacko-bahatih.
Đast for d rekord, u neobaveznim ulicnim razgovorima mene i mojih poznanika problem je lociran u hajdukovoj igri, bez obzira sto je vise nego istina da je ove sezone hajdukov skalp bio ogromna želja svih. Samo nam je to ostala nepoznanica.
Sto se mene tice danas ce se puno toga vidit.
Pazite, jos je jedini otpor "izvanzagrebackom":) sportu ostao hajduk, zadar i jug... jos samo fali da se i mi dlakavi juznjaci naguzimo i sport je vaš:) slavonija, lika, istra, kvarner su valjda zadovoljni i ovako..... mi nismo. To nam je valjda jedini grijeh.

Dinamovci, cestitam vam na tituli!

Ah, što zaključiti nego da Zagreb ima najtalentiranije sportaše

Hvala
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/05/2009 : 10:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Originally posted by Vjeko1980
Za koji k*rac bi oduzimali titule za vrijeme Mamića...

dado će ti objasnit

Bilo je titula u Mamicevoj eri kad je dinamo sportski dosao do naslova, i bio bolji, tada sam prvi cestitao.
Ovo sada je lakrdija, lopovluk kakav se ne vidja cesto i ako netko moze ovu sramotu slaviti, eto mu.
A da se koijm slucajem odigralo drukcije, bilo bi sanader je to, bla, bla, kako je sad on odjednom nestao.
Gdje je Zidak sa svojim sastavima politicara na nogometnom terenu? On je bio medjunajglasnijima, sto je sad
se piskaralo usutilo, ne spominje vise politicare... ma u ZG vecina sportskih novinara (svaka cast sport netu
i jos nekolicini) samo se natjece tko ce dublje lizati guzicu gospon Mamicu, a njemu ne treba toaletni papir.

Ja ću ovaj trofej slaviti, najslađi dosada s obzirom koliko smo se borili da dođemo do njega...

Ako je lakrdija zato što je Hajduk izgubio od Osijeka, Varteksa i Rijeke onda neznam... Tu ste prosuli 9 bodova, ovaj "treći krug" ste jednostavno izgubili bodove gdje niste smjeli...

Bilo je tu i nešto Mišinih grešaka možda (protiv Osijeka sa 4 beka igrao), no i činjenica da se Hajduk malo "previše" dignuo, Dinamovci su ipak "spustili" se na zemlju i nekako smo to progurali...

Bahatost i potcjenjivanje je gadna stvar, i onda kad poslije izgubiš onda je sudac kriv... nemoguće da je u svakom vašem porazu kriv sudac.

A što se Židaka tiče on je fenomenalan, jednu subotu kritizira Mamića drugu mu liže dupe, mislim da ni on sam nezna gdje... Ali ako ništa uvijek to rađe pročitam da se nasmijem malo u subotnje jutro

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/05/2009 : 10:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
>Ah, što zaključiti nego da Zagreb ima najtalentiranije sportaše

slazem se.
jasno da najveci grad, metropola, kolijevka, majka nasa i genetski ima prednosti, ali ovo je vec superiornost. Ja sam nekako hrvat (sori, mozda sam pretjerao:), pa sam si utvarao:) da je proporcionalno po miloj nam Domovini rasporedjen i sportski gen, ali rezultati nas ostalih me i nisu bas uvjerili u to.

>Hvala

Molim.

Mozda lagana poveznica, ako je uopce povezivo. Ovo ce sada biti kontrauteg na gorenavedeni text, i uskocicu sebi u usta, ali u ime realnosti i postenja... ima nas nekoliko strip crtaca (za sebe to ne mogu reci, ali hajde... svrlja se nesto usput) iz splita i svi zapravo amaterski radimo za kuce izvan splita (jopet zagreb), ako ista i radimo (a cudna mi cuda, nismo lijeni, ma nemoguce:)... doma (nazalost, doma mi je samo split) nas niko ne jebe ni 2 posto i to pored hrvatskog giganta izdavastva slobodne dalmacije. Opet, s druge strane za nesto profesionalno jedini izlaz nije zagreb, vec inozemstvo... situacija je zapravo vrlo konfuzna i vrlo poveziva sa sportom... Dakle, krivnja definitivno nije u metropoli, morali bi ipak prvo pocistiti ispred svojih vrata... i to dobro.
uf, umorija san se.
Bardho, ikavica i cakavstina je izvorni hrvatski jezik, prva knjiga tiskana na hrvatskom je upravo pisana tako...

Eto, malo razumijevanja nebi skodilo.
Alternativa je tako i tako samo boca u glavu.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/05/2009 : 11:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
Evo večeras igraju Dinamo i Hajduk. Vodstvo Dinama, navijači i svi oni koji smatraju da je sve regularno govore da je Dinamo pregazio Varteksa i Rijeku i Šibenika zbog toga što je napokon sve sjelo na svoje mjesto, Dinamo igra tečno, u vrhunskoj je formi itd.. itd..
S druge strane svi oni koji sumnjaju u regularnost prvenstva smatraju da su Dinamovi protivnici i prije utakmice skinuli gaće i da njihovi porazi nisu rezultat neke velike Dinamove igre već da su te utakmice kupljene. Večeras će se po meni sve vidjeti. Po logici da je Dinamo pregazio sa po 4-5 golova razlike i Rijeku i Varteksa, a s druge strane oni su za nijansu bili bolji od Hajduka za očekivat je da Dinamo onda večeras pregazi Hajduka ako je već tako popravio svoju igru. Ako se to desi svi oni koji su sumnjali u regularnost prvenstva mogu se sakriti u mišju rupu. S druge strane, ako Dinamo večeras protiv Hajduka pokaže jako malo ili gotovo ništa svi oni koji sumnjaju u regularnost prvenstva su apsolutno u pravu, a svi navijači Dinama se mogu posrati na osvojenu titulu prvaka Hrvatske.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/05/2009 : 11:04:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Evo, u prilog ovom mome postu novi clanak i anketa sa "Glasa Dalmacije"

Glas naroda: Suci i Dinamo ipak nisu krivi za neuspjeh Hajduka?!
13/5/2009 u 08:38

Nekoliko stopostotnih prigoda nisu Splićani znali pretvoriti u zgoditke Rijeci...
Svega jedna petina (!) sudionika ankete koju smo proveli na portalu Glas Dalmacije smatra kako su za Hajdukov kiks u završnici sezone krivci Dinamo i(li) suci! Na pitanje „Tko je kriv što Hajduk neće biti prvak?“, od ponuđenih osam odgovora, samo 4,76 posto vas je odgovorilo – Dinamo. Za suce se izjasnilo 14,54 posto glasača. Dakle, zajedno, niti 20 posto!

Da su „krivci“ ostali prvoligaši smatra malih 5,30 posto, da je to bila isključivo nesreća vjeruje 8,15 posto, a da je Dinamo bolji tvrdi također malih 11,28 posto. Stručni stožer "bijelih" je „optužilo“ vas 14,13 posto, a da je cijela momčad kriva vjeruje čak 19,16 posto.

Za glavne krivce koji su dobili nešto više od 22 posto glasova izdvojili ste napadače Hajduka. U anketi Glasa Dalmacije je sudjelovalo 900 anketiranih.

Evo, ovo je uzorak (i to tajna anketa) kako zapravo razmislja dalmacija.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 13/05/2009 : 11:08:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:

>Ah, što zaključiti nego da Zagreb ima najtalentiranije sportaše

slazem se.
jasno da najveci grad, metropola, kolijevka, majka nasa i genetski ima prednosti, ali ovo je vec superiornost. Ja sam nekako hrvat (sori, mozda sam pretjerao:), pa sam si utvarao:) da je proporcionalno po miloj nam Domovini rasporedjen i sportski gen, ali rezultati nas ostalih me i nisu bas uvjerili u to.

>Hvala

Molim.

Mozda lagana poveznica, ako je uopce povezivo. Ovo ce sada biti kontrauteg na gorenavedeni text, i uskocicu sebi u usta, ali u ime realnosti i postenja... ima nas nekoliko strip crtaca (za sebe to ne mogu reci, ali hajde... svrlja se nesto usput) iz splita i svi zapravo amaterski radimo za kuce izvan splita (jopet zagreb), ako ista i radimo (a cudna mi cuda, nismo lijeni, ma nemoguce:)... doma (nazalost, doma mi je samo split) nas niko ne jebe ni 2 posto i to pored hrvatskog giganta izdavastva slobodne dalmacije. Opet, s druge strane za nesto profesionalno jedini izlaz nije zagreb, vec inozemstvo... situacija je zapravo vrlo konfuzna i vrlo poveziva sa sportom... Dakle, krivnja definitivno nije u metropoli, morali bi ipak prvo pocistiti ispred svojih vrata... i to dobro.
uf, umorija san se.
Bardho, ikavica i cakavstina je izvorni hrvatski jezik, prva knjiga tiskana na hrvatskom je upravo pisana tako...

Eto, malo razumijevanja nebi skodilo.
Alternativa je tako i tako samo boca u glavu.

Nažalost kako kaže stara narodna - para vrti tamo di burgija neće..
Mi Karlovčani smo evo dočekali da ćemo, nakon 90 godina postojanja nogometnog kluba, napokon po prvi puta u povijesti zaigrati u 1. ligi
Zvuči gotovo nevjerojatno obzirom na sportska imena koja su potekla iz karlovačke nogometne škole.. (Braća Janjanin, Boro i Zvjezdan Cvetković,..), ali jebi ga nema para i moš se slikat..
Tako je i sa ostalim sportovima u karlovcu, rukomet, košarka, odbojka, atletika.. Sve je to skoro pa poluamaterski a igraju u 1. ili 2. hrvatskoj ligi, što opet govori o razini kvalitete hrvatskog klupskog sporta
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2009 : 11:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

E jbga sad ste počeli ko Bernard i Nebojša.

Ne znam sto je i kako tko poceo, ali ja ti kazem ta ne treba ni imati...
Gledam materijale koje smo dobili iz kojih smo radili, i nema ih unutra.
Probat cu naci originale, a od prije par dana kad je spomenuto ono u MV,
uzeo sam si u obavezu pregledati to posebno neovisno sto mi oni iz Bonellija rekli
i sto bude bilo u materijalima. Tako da se nebi trebalo desiti da ubuduce nedostaje.
Mada, kao sto sam vec napisao, ti nadnaslovi su posve nebitni, jer su ih Talijani
imali samo zato sto su morali zakonski stavljati ih...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2009 : 11:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jade i tugo gdje nam država ode kada nas dalmatinci oće učiti hrvatski jezik! Jadni se potrgali od silnog hrvatskog u svome govoru!!

Ja nisam Dalmatinac, a ti ocigledno nemas pojma o hrvatskom jeziku...
Raspitaj se malo prije nego lupis glupost.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2009 : 11:48:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
hm, vidim samo globinjove postove koji je vas 6, 7 mobilizirao i naravno dado:) koji mu se pridruzio...

Vrijedi globinjo koliko svi njihovio kvazinavijaci, ali rekoh eto da mu ne bude dosadno pa da i ja napisem koje slovo...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/05/2009 : 11:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Bahatost i potcjenjivanje je gadna stvar, i onda kad poslije izgubiš onda je sudac kriv...

Isto ste ovako pricali i nakon derbija u Splitu???
Jebote kako se mijenjate kao vrijeme, stvarno smijesno...

I na par mojih pitanja nisi mi ni odgovorio, npr. posteno je kazniti Andrica i Racunicu,
slazem se a to sto Mamic uopce nebi smio cijeli zivot obnasati neku sportsku duznost,
zbog svega sto je rekao i koga je sve uvrijedio, to nikom nista, to je u redu...

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/05/2009 : 14:59:31  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by makikatalinic

Bahatost i potcjenjivanje je gadna stvar, i onda kad poslije izgubiš onda je sudac kriv...

Isto ste ovako pricali i nakon derbija u Splitu???
Jebote kako se mijenjate kao vrijeme, stvarno smijesno...

I na par mojih pitanja nisi mi ni odgovorio, npr. posteno je kazniti Andrica i Racunicu,
slazem se a to sto Mamic uopce nebi smio cijeli zivot obnasati neku sportsku duznost,
zbog svega sto je rekao i koga je sve uvrijedio, to nikom nista, to je u redu...

Pa ja sam rekao da su nekolicina igrača Dinama ušli mlako pa čak i dojam je bio da su potcjenili Hajduk i to mi se nije svidjelo... Bahatosti je bilo sa jedne i druge strane (izjave i sl. al to su nabrijavanja)...

Mamić je posebna priča, no i ako ga makneš ništa nećeš dobiti time, može on dati ostavku i onda će biti "vanjski suradnik", znači promjenit samo titulu a funkcija i vlast ostaje ista... (možda i veća ;D) No opet on ima dosta tih sudskih sporova radi tih svojih izjava, i možda bi mogao i neku "suspenziju" dobiti radi ponašanja ali kažem ništa time ne dobivaš...

No nije baš ni toliko za uspoređivanje Andrića i Mamića jer ovaj je igrač (sportaš) a ovaj dopredsjednik (funkcioner xD), tako da su uvjeti po tom pitanju drugačiji...

A što se Računice tiče, ne sumnjam da će Hajduk 2 mjeseca izdržat bez njega, ne vjerujem da ima neku bitnu funkciju . Ali da bi se recimo Računica i Mamić trebali "ravnati" po istome vjerovatno da...

Ima još pitanja?

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/05/2009 : 15:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja nisam Dalmatinac, a ti ocigledno nemas pojma o hrvatskom jeziku...
Raspitaj se malo prije nego lupis glupost.

E moj Dado zašto ne pročitaš malo pažljivije šta drugi pišu.
1. Gdje sam ja išta napisao za narječja(ovo ide Rici)?
2. Reagirao sam na vašu zajebanciju na riječ šampion misleći poglavito na "hrvatske" riječi koje dalmatinci upotrebljavaju u svakodnevnom govoru (manistra, pašticada, kukumar itd.)
3. Dado znam da si hercegovac al ste se ti i globinjo zajebavali i rekli "mi u dalmaciji kažemo prvak".

E moji tići samo polako.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/05/2009 : 16:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/05/2009 : 16:02:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/05/2009 : 16:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Sudac Kupa Bruno Marić: I ja sam stranac
Bruno Marić iz Daruvara određen je da bude sudac večerašnjeg prvog finalnog okršaja Dinama i Hajduka u Kupu. Nakon velikih polemika glede suđenja, nakon što je Dinamo tražio inozemne arbitre, a Hajduk se inzistirajući na
povjerenju domaćim sucima opekao na arbitraže Zagrepčana Dalibora Mlakara i Igora Pristovnika, Bruno Marić je dobio nezahvalan zadatak da pokuša zadovoljiti obje strane.
- Presretan sam što sam dobio takav zadatak i mislim da ću biti na potrebnoj razini - rekao nam je Marić.

Slučaj je htio da finale sudi sudac koji je rođen u Zagrebu, a majka mu je Solinjanka.
- Točno tako, ali ja sam, eto, cijeli svoj život u Daruvaru.

Marić je, štoviše, HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Daruvara na skorašnjih lokalnim izborima.
- Dodao bih još i ovo. Ispunjam i zahtjev da derbije sude strani suci, jer mi je otac iz Gruda, iz Hercegovine - nasmijao se arbitar.

Izjavili ste nedavno u našoj anketi kako sebe smatrate jednim od najboljih sudaca u Hrvatskoj?
- Nisam želio da to ispadne tako prepotentno, smatram tek da sam kadar sudar Dinama i Hajduka odsuditi tako da budem najbolji na terenu. Ili da budem nevidljiv, to bi značilo da nijedna strana nema prigovora na moje suđenje.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/05/2009 : 16:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
- Dodao bih još i ovo. Ispunjam i zahtjev da derbije sude strani suci, jer mi je otac iz Gruda, iz Hercegovine - nasmijao se arbitar.

dado,znaš li ovoga

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/05/2009 : 17:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Danas se u Zagrebu nije osjećala nikakva napetost premda je bio dan odigravanja prve utakmice Hrvatskog nogometnog kupa.

Dinamov protivnik i najveći rival, splitski Hajduk slavio je ove sezone u oba navrata kad su se te dvije momčadi srele, ali su nakon bijega 'modrih' u ovogodišnjoj prvenstvenoj utrci, tenzije naglo popustile.

Zagrepčani su bili sigurni u snagu svog najdražeg kluba, pa je tijekom dana izostao uobičajeni kolorit prve crte bojišnice koji obično obilježava dane održavanja jedinog hrvatskog derbija.

Posljednji put kad su se ove dvije momčadi srele na Maksimiru, Dinamo je imao opipljivu prednost na tablici i slovio je kao veliki favorit. Prognoze su bile jednoglasne i predviđale su laku pobjedu i konačan bijeg Zagrepčana.

Očekivalo se razriješenje prvenstva još prije zimske stanke. Razvoj događaja je, međutim bio sasvim drukčiji. Bijeli su golovima Gabrića i Ibričića pobijedili, a Torcida je nadglasala Boyse koji čak nisu bili ni brojniji od splitske navijačke skupine.

Torca se dolaskom na najužarenije gostovanje, u situaciji kad pobjeda njihovih ljubimaca nije bila ni malo izgledna, još jednom dokazala kao najvjernija i najbolja navijačka skupina zapadno od Rio Pecosa.

Tribine maksimirskog stadiona su u toj prigodi 'zjapile' gotovo prazne, a komentari kako je to posljedica Hajdukovih loših igara su nakon utakmice utihnuli na neko vrijeme.

Kasniji razvoj događaja izazvao je očitu pomutnju u plavoj svlačionici. Hajdukovo preuzimanje liderske pozicije im nije najbolje sjelo. Počele su medijske smicalice i pritisci na tijela nogmetnog saveza, što je na kraju urodilo plodom, ali komešanje među, inače samodopadnim modrim dužnosnicima govorilo je samo za sebe.

Sada, kad je Hajduk popustio pritisku i prosuo šanse za osvajanje titule, stanje se opet smirilo. Dinamovci su opet uglađeni i fini, a plavi navijački korpus ponovo gubi interes za derbi.

Ne treba naglašavati kako kup nema nikakve veze s prvenstvom i da u tom natjecanju nema bodovne prednosti, ali Dinamo se u posljednjem periodu doima kao snažnija i stabilnija momčad, a Hajduk će nastupiti bez kažnjenog kapetana Andrića.

Doznali smo da je navijački vlak iz Splita otkazan, ali smo izvješteni i o tome da su gotovo svi torcidaši koji su se trebali naći u njemu, lako pronašli alternativni prijevoz.

Mogućnost nesmetane šetnje glavnim hrvatskim gradom za Hajdukove navijače, jučer je najavila pomanjkanje interesa za utakmicu i potcjenjivački stav domaćih navijača koji se nisu osijećali ugroženi.

Dva glatka ovogodišnja poraza njihovih ljubimaca nisu rezultirali zvonom za alarm, a poslovica o ranjenoj zvijeri nikome nije ni pala na pamet...

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/05/2009 : 19:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by dcarapo2

quote:
dinamo šampion

mi u dalmaciji kažemo prvak

Ah globo, ne zamjeri, ostalo mu od osnivaca kluba...

kakva neukost.a šta misliš da je prvotna HR stvorena u zagrebu?

čakavština je izvorni hrvatski jezik.
a ne ova danas službena štokavica na bazi istočnobosanskih govora.

Ohoho evo još jednog koji nezna protumačiti ono što pročita!!
Bem vam miša tići jeste zajebani!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 13/05/2009 : 21:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Auuu, al vas izmasakrirao sudija u prvom poluvremenu.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/05/2009 : 21:06:28  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Golevi iz čistih zaleđa, Vrdoljak se popiknuo na bananu i 2 crvena kartona bezvezna - pa otkud ih je samo izvukao, kontakta uopće nije postojalo...

Edited by - makikatalinic on 13/05/2009 21:13:46
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000