forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 13/05/2009 : 21:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Evo večeras igraju Dinamo i Hajduk. Vodstvo Dinama, navijači i svi oni koji smatraju da je sve regularno govore da je Dinamo pregazio Varteksa i Rijeku i Šibenika zbog toga što je napokon sve sjelo na svoje mjesto, Dinamo igra tečno, u vrhunskoj je formi itd.. itd..
S druge strane svi oni koji sumnjaju u regularnost prvenstva smatraju da su Dinamovi protivnici i prije utakmice skinuli gaće i da njihovi porazi nisu rezultat neke velike Dinamove igre već da su te utakmice kupljene. Večeras će se po meni sve vidjeti. Po logici da je Dinamo pregazio sa po 4-5 golova razlike i Rijeku i Varteksa, a s druge strane oni su za nijansu bili bolji od Hajduka za očekivat je da Dinamo onda večeras pregazi Hajduka ako je već tako popravio svoju igru. Ako se to desi svi oni koji su sumnjali u regularnost prvenstva mogu se sakriti u mišju rupu. S druge strane, ako Dinamo večeras protiv Hajduka pokaže jako malo ili gotovo ništa svi oni koji sumnjaju u regularnost prvenstva su apsolutno u pravu, a svi navijači Dinama se mogu posrati na osvojenu titulu prvaka Hrvatske.

Evo sam sebi da opalim reply. Sad je očito da je Dinamo u potpunosti zasluženo osvojio i prvenstvo i kup, a suđenje na ovoj utakmici je možda i najbolje suđenje koje sam ikad vidio u HNL-u. Barem ovo prvo poluvrijeme, vidit ćemo kasnije. Nadam se samo da će neki "igrači" izvući neke pouke iz ove utakmice.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 13/05/2009 : 21:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Kaliniću idi u 33 pm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/05/2009 : 22:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Bijeli lavovski 2. poluvrijeme, steta sto nismo barem 1 uvalili. Sudac ipak nije imao isti kriterij.

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/05/2009 : 22:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Kriterij je bio baš jednak za sve i ujednačen po faulovima i sl. tako da to ne stoji... Samo što mi ipak ne igramo kao par vaših rudara i krampova... Šakom glavu i s dvije noge po nozi... Tako će se i u Europi prolazit...

Hajduku za 2.poluvrijeme svaka pohvala, borili se do kraja...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 13/05/2009 : 22:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
E, kad bi Bog da nama ovakvog suca, al da sudi isto ko i za Dinamo u Splitu. U nas ce vjerojatno imati blazi kriterij:) Veliki je prostor za manipulaciju, drugi crveni nije jednostavno bio potreban. Mandjukic za oskara, ovo je u svakom pogledu bila njegova utakmica!!!!!

https://www.instagram.com/ricomambo_tees/ https://www.facebook.com/brankoricovdesign
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33313 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/05/2009 : 22:35:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
kup je naaaaaaaaaaaaaaš!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 13/05/2009 : 22:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by tex2

137+117=254, još malo i 300 stranica prepucavanja za jednu sezonu, nije loše, treba otvorit topic navijačke frustracije i onda tamo se prepucavat , ovako što da netko sad piše o Dinamu ili Hajduku, a da se ne pretvori u prepucavanje? Ako se ne mogu smirit tenzije ovdje, gdje će se? Sorry na upadu, samo ne mogu to shvatit?

pa to i je bit,pa nećemo sadit cvijeće
ali,ipak,na mafestu će biti pravi dernek kad nakon par rundi pića meni pukne film i vjeku hitim u more

Pazi da nakon par rundi pica ne budes znao ni di je more...

Vi tamo pičiće okrećete kao runde?? O jebo vas...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic
No nije baš ni toliko za uspoređivanje Andrića i Mamića jer ovaj je igrač (sportaš) a ovaj dopredsjednik (funkcioner xD), tako da su uvjeti po tom pitanju drugačiji...

Posve krivo.
I jedan i drugi su sportski djelatnici, jedan na terenu drugi u fotelji i ako ni zbog cega drugog onda zbog svojih klubova
bi trebali paziti sto pricaju, kome pricaju i kad pricaju...
Po meni veca je odgovornost na dopredsjeniku nego na jednom igracu, igrac je sljaker samo radnik i njih imas koliko hoces,
a dopredsjenik je ipak samo jedan i njegova odgovornost i svim pogledima je veca.
Uzmi primjer u bilo kojoj firmi tko ima vecu odgovornost i unutar firme i prema javnosti, direktor firme ili radnik?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho
2. Reagirao sam na vašu zajebanciju na riječ šampion misleći poglavito na "hrvatske" riječi koje dalmatinci upotrebljavaju u svakodnevnom govoru (manistra, pašticada, kukumar itd.)

Naravno, zato u Velikoj Gorici i Zagrebu sve prsti od "hrvatskih" rijeci... Gratis, Kauguma, Bestek...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/05/2009 : 00:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
mamicevo ponasanje se odvija nakon utakmice i kao takvo ne podliježe fifinim/uefinim kaznama
ne bi ni andrić bio kažnjen da je poslije utakmice j... svima sve u "istinom do gola"
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:30:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Auuu, al vas izmasakrirao sudija u prvom poluvremenu.

Za dobre pare kod nas se sve moze kupit, treba li vama postenja imamo ga i za izvoz?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Bijeli lavovski 2. poluvrijeme, steta sto nismo barem 1 uvalili. Sudac ipak nije imao isti kriterij.

Nije imao isti kriterij, iako u globalu sudac nije bio los, imali smo puno losijih zadnjih nekoliko kola.
Penal cist ko suza, onakve se stvari mogu i trebaju svirati. Samo kad se za Hajduk sviralo ovakve penale,
onda su dinamovci trubili o Sanaderu, politicarima itd. Nemaju muda biti frajeri i reci evo ruke bili ste bolji.
No ja nemam problem s time, evo ruke bili ste ovu tekmu bolji. Spletom okolnosti Hajduk je ostao s dva igraca
manje i rezultatski tesko se moglo bilo sto napraviti, cak nije ni visok rezultat a ako uporedim da smo jos
imali i neke sanse i to s dva igraca manje, onda mogu samo pohvaliti skoro sve momke koji su trcali u bijelom dresu.
Kazem skoro sve jer Juricu Buljata treba udaljiti ne samo iz Hajduka vec i iz nogometa, nije ovo prvi put da on glumi boksera.
A drugi crveni se nije trebao svirati, jednostavno ono nije za crveni ali dobro ako je sudac tako vidio.

Uvjeren sam da je bilo obrnuto a s istim ovakvim sudjenjem da bi dinamovci (mislim na upravu)
sada jebali majku svima i prijetili svim i svacim.

Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/05/2009 : 00:39:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
2. Reagirao sam na vašu zajebanciju na riječ šampion misleći poglavito na "hrvatske" riječi koje dalmatinci upotrebljavaju u svakodnevnom govoru (manistra, pašticada, kukumar itd.)

Naravno, zato u Velikoj Gorici i Zagrebu sve prsti od "hrvatskih" rijeci... Gratis, Kauguma, Bestek...

E jesi sada dobro protumačio šta sam htio reći??!!
Ja nisam nikada ni tvrdio da se ovdje priča književni hrvtski.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:41:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

mamicevo ponasanje se odvija nakon utakmice i kao takvo ne podliježe fifinim/uefinim kaznama
ne bi ni andrić bio kažnjen da je poslije utakmice j... svima sve u "istinom do gola"

Nije tocno. Sportski djelatnici se mogu kazniti i poslije i obicnim izjavama u novinama a kamoli necim vecim.
Jer kad to nebi bilo moguce, onda predsjednici i dopredsjednici mogu govoriti kad hoce i sto hoce, oni ionako
nikad nisu "u utakmici" na klupi ili u svlacionici, jer se jedino to racuna, loza u kojoj sjede se ne racuna...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:43:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nisam ni ja nista tvrdio, samo sam rekao da je sampion ostalo od osnivaca kluba, jer po hrvatski kaze se prvak...
Ne znam kako se kod vas kaze, mozda sieger, der beste, ali u Dalmaciji isto kazu prvak...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/05/2009 : 00:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nije tocno. Sportski djelatnici se mogu kazniti i poslije i obicnim izjavama u novinama a kamoli necim vecim.
Jer kad to nebi bilo moguce, onda predsjednici i dopredsjednici mogu govoriti kad hoce i sto hoce, oni ionako
nikad nisu "u utakmici" na klupi ili u svlacionici, jer se jedino to racuna, loza u kojoj sjede se ne racuna...

pa i mogu govoriti sto hoce i kad hoce
zar nisi cuo za mamica, berluconija, fiorentinija, pereza...?
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/05/2009 : 00:51:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam ni ja nista tvrdio, samo sam rekao da je sampion ostalo od osnivaca kluba, jer po hrvatski kaze se prvak...
Ne znam kako se kod vas kaze, mozda sieger, der beste, ali u Dalmaciji isto kazu prvak...

Ipak je dalmacija kolijevka hrvatstva pa vi doli to znate.
Jedino ne razumin kako ste od stolovanja kraljeva došli do provincije??!!
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 00:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa i mogu govoriti sto hoce i kad hoce
zar nisi cuo za mamica, berluconija, fiorentinija, pereza...?

Berlusconi nije nista u svijestu sporta, pa mu se zivo jebe, ne obnasa nikakvu duznost.
Fiorentini, da je pravde nikad on Hajduka vise nebi vidio, ne zbog dinama, vec zbog Hajduka i nas Torcide...
Mamic je kralj, obozavam ga, kako je divno naguzio sve redom i samo cuti a psici oko njega su lajali za njega.
Svaka cast majstore, odrzao si im lekciju i pokazao kako se treba igrati ako se hoce osvojiti titula u HNLu.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 01:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ipak je dalmacija kolijevka hrvatstva pa vi doli to znate.
Jedino ne razumin kako ste od stolovanja kraljeva došli do provincije??!!

Ma kolijevka hrvatstva je u Hercegovini, to i mala djeca znaju...
Gdje je se okrunio prvi hrvatski kralj, ha?

A na drugo pitanje lako je odgovoriti... uvijek je bilo i uvijek ce biti
onih sto ce dusu vragu prodati... dalje necu, izbacit ce me, a moram jos neke najave napravit...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 14/05/2009 : 01:16:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

ne diraj nam Goricu
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 01:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:

quote:

ne diraj nam Goricu

Hi-hi-hi... znao sam da neces izdrzati da se ne javis...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/05/2009 : 01:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Nego kako se ono zove onaj neki dobar restoran u Gorici, kad cemo tamo da bestekom probamo manistru...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/05/2009 : 01:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
utakmicu neću komentirat,nema smisla...ako ništa drugo,dinamovci će debelo častit,dupla kruna je u pitanju...vjeko,ti reče da ćemo utapat tugu na mafestu...moju ne može nitko utopit,a zašto si ti tužan,nije mi jasno
hvala čarapiću iz čepina na riječima potpore
pozdrav svim hajdukovcima,ma gdje bili...
živio hajduk,doli agregat

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 14/05/2009 : 07:29:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

utakmicu neću komentirat,nema smisla...ako ništa drugo,dinamovci će debelo častit,dupla kruna je u pitanju...vjeko,ti reče da ćemo utapat tugu na mafestu...moju ne može nitko utopit,a zašto si ti tužan,nije mi jasno
hvala čarapiću iz čepina na riječima potpore
pozdrav svim hajdukovcima,ma gdje bili...
živio hajduk,doli agregat

Ma di bi ja bio tužan, pa ja slavim taman došao sinoć sa tekme

Ja se samo hoću solidarizirat sa tobom u teškim trenucima
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 14/05/2009 : 09:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego kako se ono zove onaj neki dobar restoran u Gorici, kad cemo tamo da bestekom probamo manistru...

Možda Mon Ami ili pivnica Turopolje? U Mon Amiju imaju čak i ribe za vas blitvare!! U pivnici imaju gurmanske plate što ja više preferiram. Samo nam dođite u goste. Bilo bi već i vrijeme da vas upoznam. Jedino obećajte da neće biti kukanja i plakanja!!
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000