forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 29/05/2009 : 00:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by panzer

Ne možete pobijediti nikako!

Globinjo opet plače i preklinje bogove nogometa ...

mrš u pičku materinu,gledaj svoja posla

-Iwood,nije ovo u redu.Čak i ako te je isprovocirao,nikako ti ne dolikuje ovakva izjava.Moram priznat da si me razočarao.Ispričaj se čovjeku.Zaista nema potrebe na provokacije ovako reagirat.
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/05/2009 : 00:51:49  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

panzeru,trpim te već par godina,non stop prcaš ili provociraš,ne znam kako te do sad nisam izbacio...kunem ti se svojim najmilijima,još jedan put mi se obrati,pljuni po hajduku ili po meni,letiš zauvijek...

Sve to ok, al onda bi bilo fer da se ugledaš na svoje riječi

@dveribad

I da je Hajduk osvojio kup definitivno ne bi bilo nezasluženo.

"Velikodušnost bez premca"

Edited by - makikatalinic on 29/05/2009 00:52:21
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27587 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 29/05/2009 : 07:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
najjači su mi oni komentari da su penali lutrija.penali su znanost i kad se dobro izvedu onda vratar nema skoro nikakve šanse za obranit.pogledajte dinamove penale (svi nisko u kut)i ona dva lapana od rosse i andrića(taman za obranit ako golman pogodi stranu).
šteta za nas.dinamo se poslužija a mi nismo znali uzet(kup i prvenstvo).u obe dvije utakmice previše smo pogrešaka napravili.i šta sada?dva najbolja od tri idu skoro 100% ća i opet dogodine prazan skup.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/05/2009 : 10:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
hrgoviću je proradilo hajdučko srce,a rosso je izgorio u prevelikoj želji...

Znaš da sam i ja ovo pomislio...
Go to Top of Page

dr strangelove
Advanced Member

USA
8866 Posts

Member since 26/12/2007

Posted - 29/05/2009 : 11:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit dr strangelove's Homepage  Send dr strangelove a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

panzeru,trpim te već par godina,non stop prcaš ili provociraš,ne znam kako te do sad nisam izbacio...kunem ti se svojim najmilijima,još jedan put mi se obrati,pljuni po hajduku ili po meni,letiš zauvijek...

Zar nije to do sada bilo normalno?

It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9955 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 29/05/2009 : 14:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

bua hajduk

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29653 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 29/05/2009 : 15:26:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

daj, globo, sto se uzrujavas bezveze?
plavi prcaju bile, bili prcaju plave, svi prcaju zute i to je to
tako je bilo i tako ce uvijek biti
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/05/2009 : 17:12:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

najjači su mi oni komentari da su penali lutrija.penali su znanost i kad se dobro izvedu onda vratar nema skoro nikakve šanse za obranit.pogledajte dinamove penale (svi nisko u kut)i ona dva lapana od rosse i andrića(taman za obranit ako golman pogodi stranu).
šteta za nas.dinamo se poslužija a mi nismo znali uzet(kup i prvenstvo).u obe dvije utakmice previše smo pogrešaka napravili.i šta sada?dva najbolja od tri idu skoro 100% ća i opet dogodine prazan skup.

Sve to ok, ali činjenica jest da je situacija takva da golman u 90% bira neku određenu stranu i tu zaista dolazi do stjecaja okolnosti... Ne može se poricati neko određeno znanje ali ima tu lutrije sigurno...

Go to Top of Page

fred perry
Average Member

526 Posts

Member since 19/01/2008

Posted - 29/05/2009 : 20:15:02  Show Profile Show Extended Profile  Send fred perry a Private Message  Reply with Quote
ozbiljan trener ne daje u ovako važnoj utakmici pucat penal igraču koji nije ozbiljnu utakmicu odigrao tko zna otkad,inače sinoć je bila čast bit navijač Hajduka i pripadnik Torcide...

SAMO HAJDUK!!!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/05/2009 : 20:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dr strangelove

quote:

quote:

Zar nije to do sada bilo normalno?

a kako to da nisam nikog od dinamovaca izbacio sve ove godine...ok,jesam dartha na neodređeno vrijeme,pa ga vratio nakon par dana,jedino smo se on i ja popičkarali...jebi me u zdrav mozak,zajebavaj me u vezi hajduka,ok,super,i ja vas zajebavam... ali način na koji to panzer radi je ljigav i degutantan...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/05/2009 : 20:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz
bua hajduk

mamlaze,kad će više rijeka prestat gledat hajduku u leđa

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 29/05/2009 : 21:24:42  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

mrš u pičku materinu,gledaj svoja posla

nije mene da se miješam, ali zar je ovo razgovor dostojan nekog iznad 10 godina ?
I, moderatori na ovo zatvaraju oči...
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 29/05/2009 : 21:49:04  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
@darthe

Pogledaj malo gore, upozorio ga je globinjo...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 29/05/2009 : 23:41:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

Ajde, pokrite se usima, nemate bas razloga za slavlje. Ili imate?

iskreno, bas i nemamo

dinamo odigrao pederski i sramotno, hajduku svaka cast na trudu i zalaganju

gledao sam tekmu u povecem drustvu gdje nas je doslovno bilo pola/pola, ali poslije nit smo mi slavili, nit su hajdukovci plakali; samo smo svi slegli ramenima i narucili novu rundu; fala bogu da jos uvijek ima pametnih ljudi koji shvacaju da je tih 90 minuta dobro da se malo izvices i ispuses, a poslije svi sjednemo za isti stol i komentiramo barcu i manchester

p.s. zao mi je sto andric nije zabio onaj slobodnjak jer ga je stvarno lijepo izveo
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2009 : 00:52:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

quote:
Originally posted by Rico

Ajde, pokrite se usima, nemate bas razloga za slavlje. Ili imate?

iskreno, bas i nemamo

dinamo odigrao pederski i sramotno, hajduku svaka cast na trudu i zalaganju

gledao sam tekmu u povecem drustvu gdje nas je doslovno bilo pola/pola, ali poslije nit smo mi slavili, nit su hajdukovci plakali; samo smo svi slegli ramenima i narucili novu rundu; fala bogu da jos uvijek ima pametnih ljudi koji shvacaju da je tih 90 minuta dobro da se malo izvices i ispuses, a poslije svi sjednemo za isti stol i komentiramo barcu i manchester

p.s. zao mi je sto andric nije zabio onaj slobodnjak jer ga je stvarno lijepo izveo

još dva mafesta,i naš si

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 30/05/2009 : 01:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
još dva mafesta,i naš si

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 30/05/2009 : 01:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
grobar do groba!!! :-))))))))))))))))))
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 30/05/2009 : 01:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

grobar do groba!!! :-))))))))))))))))))

eto vidiš šta se dogodi kad se družiš sa sawitchem
braća po ocu

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 30/05/2009 : 01:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 31/05/2009 : 13:10:35  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Ima ona grobarska: "Nase snage jacaju svakim novim danom...", ali nisam mislio da se to bas toliko prosirilo.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/06/2009 : 05:47:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/06/2009 : 05:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/06/2009 : 05:49:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 02/06/2009 : 14:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Dosta su ovi plakati Torcide vrlo netočni i neargumentirani, analize (ima ih hrpu novina i tv) i razlikuju se možda po broj dva su sve pokazale a to je da je Hajduk bio najpovlašteniji.

Go to Top of Page

dnevni boravak
Senior Member

Croatia
1033 Posts

Member since 26/07/2008

Posted - 03/06/2009 : 13:05:51  Show Profile Show Extended Profile  Send dnevni boravak a Private Message  Reply with Quote
Zašto se ćakula da u Hajduk dolazi neki Traore koji je zabio čak 9 golova u 2HNL? Znali neko nešto više o tome?

I'm working on a dream Though sometimes it feels so far away
I'm working on a dream And I know it will be mine someday......
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000