forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 126

Misko iz Darwooda
New Member

171 Posts

Member since 26/02/2007

Posted - 10/08/2009 : 11:35:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Misko iz Darwooda a Private Message  Reply with Quote
hvala.
Go to Top of Page

panopticon
Starting Member

72 Posts

Member since 31/12/2008

Posted - 11/08/2009 : 21:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Send panopticon a Private Message  Reply with Quote
Upišite i mene na listu, kad pročitam celu temu (još samo 19 strana ) pridružujem se diskusiji.

Čitam Kena tek nekoliko meseci, kad sam bio klinac nije me preterano zanimao, tako da sad nadoknađujem propušteno. Skoro sam nabavio osam LMS brojeva, imam skoro sva redovna SC izdanja, ali vidim da su Fibrina izdanja ono što bi stvarno trebalo da posedujem.

Na osnovu brojeva koje sam pročitao, mogu samo da kažem da mi je žao što Kena nisam ranije pratio, ali za stripove valjda nikad nije kasno.

We’re half-awake in a fake empire...
Go to Top of Page

profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 12/08/2009 : 16:34:55  Show Profile Show Extended Profile  Send profesor-inz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by panopticon

Upišite i mene na listu, kad pročitam celu temu (još samo 19 strana ) pridružujem se diskusiji.

Čitam Kena tek nekoliko meseci, kad sam bio klinac nije me preterano zanimao, tako da sad nadoknađujem propušteno. Skoro sam nabavio osam LMS brojeva, imam skoro sva redovna SC izdanja, ali vidim da su Fibrina izdanja ono što bi stvarno trebalo da posedujem.

Na osnovu brojeva koje sam pročitao, mogu samo da kažem da mi je žao što Kena nisam ranije pratio, ali za stripove valjda nikad nije kasno.

Nije kasno, odličan strip,30 godina su mi prolazili kroz ruke a nijedan nisam pročitao, sada uživam polako u kompletu ako je nešto dobro u tome...
Go to Top of Page

panopticon
Starting Member

72 Posts

Member since 31/12/2008

Posted - 17/08/2009 : 22:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panopticon a Private Message  Reply with Quote
Evo i par pitanja za Markosa (u svojstvu urednika KP strane na sajtu).

U kategorijama popisi/naslovnice, da li je moguće spojiti Fibru i Libellus u jednu kategoriju, kao i ubaciti Norminog princa iz kategorije "Specijalni brojevi" u "System Comics specijalni broj"? Mislim da bi time sva izdanja KP-a bila mnogo preglednija za sve kojima nije baš jasno kako i kojim redosledom su objavljivani.

Takođe, u postojećim recenzijama uredno su prikazane naslovnice svih postojećih izdanja, ali one nisu linkovane na svim stranama po izdavačima. Možda bi to moglo da se linkuje o istom trošku sa mojim prvim pitanjem.

Naravno, ukoliko vreme nije problem

Unapred zahvalan na odgovoru.

P.S. Evo linka za uporedni popis Bonellijevih stripova, KP solidno odrađen, fale samo Fibrini brojevi od 65. pa nadalje. (Link sam našao davno negde na forumu, ovo je za one koji nemaju, pošto sam video par pitanja u vezi s tim na temi) http://spreadsheets.google.com/ccc?key=pYcm5WrsaNEXescvBsEqXDw

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 17/08/2009 : 22:39:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu spojiti libellus i fibru, to su dva razlicita izdavaca. Normin Princ bih mogao prebaciti, to nije problem.
Ovo s recenzijama i linkovima ne razumijem.

Trouble will find me
Go to Top of Page

panopticon
Starting Member

72 Posts

Member since 31/12/2008

Posted - 17/08/2009 : 23:26:27  Show Profile Show Extended Profile  Send panopticon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ne mogu spojiti libellus i fibru, to su dva razlicita izdavaca. Normin Princ bih mogao prebaciti, to nije problem.
Ovo s recenzijama i linkovima ne razumijem.

Evo, konkretno, Vrelo života, Donovanovi dečaci i Špijun (LMS) imaju recenziju, ali ne postoje linkovi za iste brojeve na strani Fibre, niti su u recenziji prikazane Fibrine naslovnice. Pretpostavljam da su recenzije pisane pre nego što su izašla nova izdanja, pa tako nisu naknadno ubačene nove naslovne strane. Takođe, na strani Fibre postoji samo link ka recenziji za Adah. Lično se snalazim vrlo dobro na sajtu, ovo pominjem samo jer mi je u početku bilo malo konfuzno kod pregleda brojeva, pa možda zbog budućih čitalaca.

Sve u svemu, voleo bih da jednog dana na sajtu bude svih osamdeset i kusur recenzija

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 17/08/2009 : 23:45:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
i ja se nadam da će biti sve recenzirano
i to da se postave linkovi za recenzije na fibrinoj stranici je dobra ideja, za sva fibrina izdanja, ne samo kp

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 20/08/2009 : 07:46:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pozdrav! Imao sam problema s kompjutermom, nisam imao izlaz na internet pa te nisam mogao upisati. Oprosti na kasnjewnju. Upisat cu te sada...

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

panopticon
Starting Member

72 Posts

Member since 31/12/2008

Posted - 20/08/2009 : 13:34:41  Show Profile Show Extended Profile  Send panopticon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milazzo

quote:

Pozdrav! Imao sam problema s kompjutermom, nisam imao izlaz na internet pa te nisam mogao upisati. Oprosti na kasnjewnju. Upisat cu te sada...

Nije bio problem, hvala puno!

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 19/11/2009 : 18:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
Zna li netko ima li gdje još za kupiti broj 13? Hvala.
Go to Top of Page

almon
New Member

Croatia
247 Posts

Member since 13/11/2009

Posted - 23/11/2009 : 23:11:27  Show Profile Show Extended Profile  Send almon a Private Message  Reply with Quote
Loš strip, pogotovo loš crtež.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 23/11/2009 : 23:24:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by almon

Hi hi hi...

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 23/11/2009 : 23:36:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Hi hi hi...

I ja to mislim ( ne kao Renky) i takodje mislim da se u Srbiji igra najbolji fudbal, a da Radnicki Nis komotno moze da igra Ligu sampiona.
EDIT: Usput, da li neko zna gde ima one kosulje na raskopcavanje odpozadi. Treba mi jedan broj za mene, tako 42-44.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!

Edited by - Kit Carson on 23/11/2009 23:39:17
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 24/11/2009 : 16:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Hi hi hi...

Jao kakva odvala

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

Sekta
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 02/12/2009 : 18:12:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Sekta a Private Message  Reply with Quote
Kena sam još kao klinac počeo da čitam,na opšte čuđenje sve druge djece iz komšiluka. Jedan od prvih Kenova mi je bio LMS Živ u Plamenu. Taj strip je na mene ostavio vrlo jak utisak. Možda mi je i sad to najdraža epizoda. Još sam mnogo volio i epizode Balada o Pat O" Šejn, Nokaut i Klopka za Kena. A omiljeni kenov crtač mi je bio i ostao Trevisan. Uglavnom računajte i mene u Kenove ljubitelje.

???? ????? ???? 100, ??? ?? ?? ?????? ???

Edited by - Sekta on 02/12/2009 18:13:51
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/12/2009 : 08:14:48  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
hepl, pišem nešto, pa mi treba onaj link na uglazbljenu baladu o pat o'shane
ne mogu ga pronaći, a znam da je bio postavljen, možda i među ovih 28 stranica

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 14/12/2009 : 08:42:32  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Vec duze vreme sam Kenov fan,i uz "Price sa divljeg zapada" to mi je omiljen serijal. Izuzetno kvalitetno. Sve pohvale za ovaj topic!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 15/12/2009 : 01:17:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
evo, uspio sam je naći
pa gdje god bio link, evo ga opet
http://www.alfredovandresi.com/disco1.htm
kad otvorite stranicu skrolajte niže i skinite baladu

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 15/01/2010 : 23:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
red je da se digne ovaj topic...stavite i mene na listu fanova
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 16/01/2010 : 21:07:31  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7984 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 18/01/2010 : 15:29:27  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
markose,kad ce ono zadnja tura ken parkera 73-....
Go to Top of Page

Gonzo
Starting Member

42 Posts

Member since 17/01/2010

Posted - 18/01/2010 : 15:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Gonzo a Private Message  Reply with Quote
Upravo dobih informaciju da se Mirabilis u zadnji cas predomislio i da umesto Kapetana Mikija izlazi Ken Parker od prvog broja! Sve ostalo ostaje isto (Nathan,Julia, Legs, Nik,,,) zbog prestampavanja i izmene, prvi broj izlazi 28 Januara!

Sweet seduction in a magazine,
endless pleasure in a limousine,
in the back shakes a tambourine,
Nicotine from a silver screen
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 18/01/2010 : 17:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote
Valjda si mislio reci 29. februara.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2010 : 17:58:27  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gonzo

Upravo dobih informaciju da se Mirabilis u zadnji cas predomislio i da umesto Kapetana Mikija izlazi Ken Parker od prvog broja! Sve ostalo ostaje isto (Nathan,Julia, Legs, Nik,,,) zbog prestampavanja i izmene, prvi broj izlazi 28 Januara!

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/01/2010 : 17:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

Valjda si mislio reci 29. februara.

a možda i 30.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page
Page: of 126 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page