forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 781

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 13/12/2013 : 07:18:51  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
meni se sedioli jako svidio u lavini, i maxi izdanjima br.6 i 10.
a što se tiče izlaska ovih maxija,kada su u januaru i aprilu izašli dva broja,očekivao sam da će do kraja godine izaći barem još jedan i da će se smanjiti razlika u odnosu na talijane..
a ovako će ostati razlika 5 brojeva,jer bi u januaru trebali izaći i kod nas i u italiji.
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 13/12/2013 : 08:26:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senokute

quote:
Originally posted by Timber Bil

Sedioli je odličan, mislim da samo Charola, Marcello i katastrofalni Drkanđelo mogu da idu povremeno pod upitnik.

da nam je bio Sedioli recimo da zamjeni gambu nekada davno, a ovaj drkandjelo je dno dna, ako se ne varam cak su mu i dali da crta na JA sagi-neshvatljivo

Drkanđelo nije dobio srećom priliku na Jsagi. Da li si čitao neku od epizoda Jsage?
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 08:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sedioli je odličan, mislim da samo Charola, Marcello i katastrofalni Drkanđelo mogu da idu povremeno pod upitnik.

Ok, ali Marcello?? Jel moguce da ti se on ne svidja, covjek je bio genijalan crtac, tako detaljan, svaki njegov strip je uzivanje.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 16:34:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Ne mogu vjerovati svojim ocima da je sedioli tako nelos da ne kazem dobar...

I ja sam to pomislio, sve gledam i mislim si... Ma nije moguce... Dobro, neka se samo popravlja...
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 13/12/2013 : 17:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by senokute

quote:

da nam je bio Sedioli recimo da zamjeni gambu nekada davno, a ovaj drkandjelo je dno dna, ako se ne varam cak su mu i dali da crta na JA sagi-neshvatljivo

Drkanđelo nije dobio srećom priliku na Jsagi. Da li si čitao neku od epizoda Jsage?

[URL=http://www.directupload.net][/URL]
vidi kako se ovde pravo potrudio
ne, nazalost neznam talijanski,,,ali sad sam pogledao ovaj uporedni spisak i u pravu si, necrta drkandjelo,,,ali nazalost crta Marcello Mangiantini, koji ima nivo drkandjela,,srecom ostali su dobri, pa ce to izvuci,

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/12/2013 : 17:07:18  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Ako misliš na onu priču poslije trećeg Kaina, Mangiantini je tu dosta dobar (puno bolji od D´Arcangela) a Paolucci i Perniola su napisali vrlo dobar scenarij. Mislim da će se većini svidjeti.

Edited by - solar on 13/12/2013 17:07:36
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 13/12/2013 : 20:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Koliko Zagor maxija i specijala izlazi godišnje u Italiji?
I sviđa mi se izled ovog novog maxija,naslovnica je odlična i crtež se isto čini takav.
Ludens MORA ubrzati ritam izlaženja maxija i sustignuti Talijane!
Bilo bi lijepo kada bi i extra i redovni malo ubrazli pa da npr,godišnje izlazi barem 15 brojeva godišnje od svakog.

Edited by - ZagorXXL on 13/12/2013 20:26:04
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/12/2013 : 23:50:32  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZagorXXL

I sviđa mi se izled ovog novog maxija,naslovnica je odlična i crtež se isto čini takav.
Bilo bi lijepo kada bi i extra i redovni malo ubrazli pa da npr,godišnje izlazi barem 15 brojeva godišnje od svakog.

Rijeci ti se pozlatile... Sad kad su ocito odustali od kolekcionarca, bilo bi bas super da ovo naprave...
Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 15/12/2013 : 11:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:

Rijeci ti se pozlatile... Sad kad su ocito odustali od kolekcionarca, bilo bi bas super da ovo naprave...

Kolekcionarac Ludensa ni u snu ne može proći pored Libellusovog i VČ
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/12/2013 : 11:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Kolekcionarac Ludensa ni u snu ne može proći pored Libellusovog i VČ

Meni je on bio ok, ali ne moze mi biti ok nesto sto nece izlaziti.
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5277 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/12/2013 : 08:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

gdje je to rečeno da su odustali

44 godine Alan Forda u HR

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

ZagorXXL
New Member

Croatia
146 Posts

Member since 30/12/2012

Posted - 16/12/2013 : 12:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ZagorXXL a Private Message  Reply with Quote
Ako se Zagor dobro prodaje zašto Ludens jednostavno ne ubrza ritam izlaženja,ne mora svaki tjedan novi broj,ali svako 3 tjedna može.To bi bio novi broj svako 21 dan što znači 17 stripova godišnje umjesto 12.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19624 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/12/2013 : 12:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Ako se Zagor dobro prodaje zašto Ludens jednostavno ne ubrza ritam izlaženja,ne mora svaki tjedan novi broj,ali svako 3 tjedna može.To bi bio novi broj svako 21 dan što znači 17 stripova godišnje umjesto 12.

pametno pitanje,ni meni nije jasno....ko da bi se u tri tjedna prodalo manje zagora od mjesecno... ionako svi kupimo prvih 14 dana..imao je zagor extra vec trotjedni tempo nekad...mislim da je proboem u pripremi dosta brojnih izdanja vise nego strahu da bi prodaja pala brzim tempom...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 16/12/2013 : 13:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
godinama navijam za to ubrzanje tempa...redovni da ide svaka dva tjedna pa da bar pomalo stižemo talijance...redoviti sam kupac redovne i extra serije...ne kupujem ni klasik ni ikoja druga izdanja...ludens mi više novaca godišnje za zagore može izbiti samo ubrzanjem redovne i extra serije...

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2395 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 18/12/2013 : 15:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Repubblica N° 97

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 18/12/2013 : 16:21:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Naslovnica za "Opasne vode", tj nastavak Americke Odiseje u ZS specijal ediciji

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

vknez
Average Member

Croatia
619 Posts

Member since 02/09/2009

Posted - 18/12/2013 : 22:59:02  Show Profile Show Extended Profile  Send vknez a Private Message  Reply with Quote
vrhunska naslovnica

Moje aukcije:
https://www.stripovi.com/index.asp?page=auction-search&Action=1&Seller=vknez
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 19/12/2013 : 06:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
pokojni Donatelli kao da je znao da ce mu se crtez kolorisati,,,,po mom misljenju bolje izgleda nego na ferrijev,,,mislim kolor na crtezu

Go to Top of Page

Timber Bil
Senior Member

1068 Posts

Member since 02/10/2013

Posted - 19/12/2013 : 06:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Timber Bil a Private Message  Reply with Quote
Ferri je odličan ovako kolorisan, atmosfera i dalje mračna i napeta
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/12/2013 : 20:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

quote:

quote:

gdje je to rečeno da su odustali

44 godine Alan Forda u HR

Nije receno ni da nastavljaju, a djela govore vise od rijeci... Ja s tim vise ne racunam jos od 3.knjige, ta je zadnja koju sam kupio.
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
248 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 22/12/2013 : 21:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatan bihac

a što se tiče izlaska ovih maxija,kada su u januaru i aprilu izašli dva broja,očekivao sam da će do kraja godine izaći barem još jedan i da će se smanjiti razlika u odnosu na talijane..
a ovako će ostati razlika 5 brojeva,jer bi u januaru trebali izaći i kod nas i u italiji.

Slažem se, a bio mi je pogotovo sjajan u nedavno kod nas izašlom Maxi br. 14.

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

macca1985
New Member

Croatia
248 Posts

Member since 25/07/2010

Posted - 22/12/2013 : 21:47:19  Show Profile Show Extended Profile  Send macca1985 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

Ako misliš na onu priču poslije trećeg Kaina, Mangiantini je tu dosta dobar (puno bolji od D´Arcangela) a Paolucci i Perniola su napisali vrlo dobar scenarij. Mislim da će se većini svidjeti.

Istina! Meni je Mangiantini bio odličan u "Anulkinom prokletstvu" i Maxiju "Orlovi sa sjevera",a u ostalim radovima mi se nije svidio, no u toj priči nakon trećeg Kaina me ugodno iznenadio

Zagor, Diabolik, Conan i Venom - best comics ever!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 22/12/2013 : 23:23:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by macca1985

quote:
Originally posted by zlatan bihac

Slažem se, a bio mi je pogotovo sjajan u nedavno kod nas izašlom Maxi br. 14.

I meni je u tom maxiju najbolji ikad.
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2395 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 24/12/2013 : 11:06:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Repubblica N° 98

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 24/12/2013 : 11:17:08  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
legendarne kvanekove lisice...fenomenalna epizoda...odlična naslovnica.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page
Page: of 781 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.62 seconds. Snitz Forums 2000