forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/03/2014 : 09:35:57  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Pa, ne razumem se nešto previše, ali program na tabltu liči na PS (za kolorisanje)

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 15/03/2014 : 09:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Bas me zanima 111 u koloru!

Njihov tip kolora nikako ne može da podrži atmosferu Ferrijevog crteža

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10867 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 15/03/2014 : 10:00:24  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Tablet koji sam prije par godina pikirao, ali odustao zbog cijene sad je jeftiniji,ali nista od toga,molto penezi anyway....

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/03/2014 : 10:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by velka031

Bas me zanima 111 u koloru!

Njihov tip kolora nikako ne može da podrži atmosferu Ferrijevog crteža

Znam da ne moze! Nema teorije, posebno u ovoj prici...
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7939 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 16/03/2014 : 11:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Skroz zanimljiva nova naslovnica ali izgleda da je opet Zagor traljavo nacrtan.
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 16/03/2014 : 11:34:01  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Je li ovo uređaj za bojenje naslovnica? Ili.....

ovo je prije svega za digitalno crtanje,,,ali se najvise koristi za digitalno tusiranje( SKENUJE SE CRTEZ OLOVKOM PA SE ONDA NA OVOJ SPRAVI TUSIRA);;barem tako vecinu mangi rade, bonelli jos ne ,koliko ja znam(NADAM SE DA CE TAKO I OSTATI) I kao sto emirem rece za obicnog smrtnika nedohvatljivo,,,,i osobno mislim da je ovo antistripovski izum

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9589 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/03/2014 : 12:51:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senokute

quote:

ovo je prije svega za digitalno crtanje,,,ali se najvise koristi za digitalno tusiranje( SKENUJE SE CRTEZ OLOVKOM PA SE ONDA NA OVOJ SPRAVI TUSIRA);;barem tako vecinu mangi rade, bonelli jos ne ,koliko ja znam(NADAM SE DA CE TAKO I OSTATI) I kao sto emirem rece za obicnog smrtnika nedohvatljivo,,,,i osobno mislim da je ovo antistripovski izum

Je zlo i naopako! To je alat kao i sve drugo. Olakšava neke stvari ali i dalje rezultat ovisi o umješnosti crtača.

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

PAJDO
Senior Member

Croatia
2237 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 16/03/2014 : 13:48:44  Show Profile Show Extended Profile  Send PAJDO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Skroz zanimljiva nova naslovnica ali izgleda da je opet Zagor traljavo nacrtan.

Lako za Zagora, ali orka kojoj se glava savija??
Inače ideja za naslovnicu je odlična

In spite of my rage I´m still rat in a cage...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17128 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 16/03/2014 : 15:10:49  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Odlicna naslovnica, odlicna!
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19617 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 16/03/2014 : 15:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Zanimljiva naslovnica,nesvakidasnja....zagor je mogo izpast bolje ali nadam se da prica vredi.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

senokute
Senior Member

Germany
1367 Posts

Member since 08/01/2011

Posted - 16/03/2014 : 18:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send senokute a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:

quote:

Je zlo i naopako! To je alat kao i sve drugo. Olakšava neke stvari ali i dalje rezultat ovisi o umješnosti crtača.

ja sam uvijek mislio da je tradicionalni alat za crtaca stripova:,papir, olovka gumica ,tinta, pero i cetkice, ali ocigledno da sam staromodan...

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9589 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 16/03/2014 : 18:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja sam uvijek mislio da je tradicionalni alat za crtaca stripova:,papir, olovka gumica ,tinta, pero i cetkice, ali ocigledno da sam staromodan...

Pa je tradicionalan ali nije jedini.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 17/03/2014 : 20:43:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jel zna netko kako je Gianni Sedioli uspio odraditi Zagorovu epizodu u Cileu sa tsunamijem, doduse samo olovku, onda zatim odradio Sotto il cielo del sud (Zagor u patagoniji) a paralelno s time odradio i maxi 21 onako da se nadje (sutra se nadam da cu ga procitati). Meni to izgleda nadljudski napor i onda mi nije korektno usporedjivati ga sa recimo Nucciom koji je izbacio 1 epizodu u zivotu, Sedioli odradjuje prljavi posao za kompaniju, to je pravi sljaker SBE-a

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22374 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 17/03/2014 : 20:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Bolje bi mu bilo da odradi jednu epizodu u deset godina, ali kako treba.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/03/2014 : 23:05:17  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Jel zna netko kako je Gianni Sedioli uspio odraditi Zagorovu epizodu u Cileu sa tsunamijem, doduse samo olovku, onda zatim odradio Sotto il cielo del sud (Zagor u patagoniji) a paralelno s time odradio i maxi 21 onako da se nadje (sutra se nadam da cu ga procitati). Meni to izgleda nadljudski napor i onda mi nije korektno usporedjivati ga sa recimo Nucciom koji je izbacio 1 epizodu u zivotu, Sedioli odradjuje prljavi posao za kompaniju, to je pravi sljaker SBE-a

Nuccio se ne bavi crtanjem stripova kao glavno zanimanje, to mu je hobi i to radi samo iz ljubavi prema Zagoru. On je arhitekta i to mu okupira dosta vremena pa je zato tako spor.

A Sedioli radi ludacki brzo, iako on meni toliko ne smeta kao drugi crtaci, ipak bi trebalo malo da uspori i da se vise potrudi.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19617 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 18/03/2014 : 05:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

Nuccio se ne bavi crtanjem stripova kao glavno zanimanje, to mu je hobi i to radi samo iz ljubavi prema Zagoru. On je arhitekta i to mu okupira dosta vremena pa je zato tako spor.

A Sedioli radi ludacki brzo, iako on meni toliko ne smeta kao drugi crtaci, ipak bi trebalo malo da uspori i da se vise potrudi.

naravno,luduje i na racun brzine trpi kvalitet

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 18/03/2014 : 06:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
meni je Sedioli ok,bolji od Chiarolle

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

legaz
Senior Member

Serbia
2432 Posts

Member since 13/08/2009

Posted - 18/03/2014 : 08:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send legaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by markotamara

Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/03/2014 : 08:43:32  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
lele :)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

ike666
Average Member

709 Posts

Member since 01/11/2012

Posted - 18/03/2014 : 09:58:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ike666 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

[quote]Originally posted by markotamara

Meni nije OK ali je definitivno manje loš od Chiariolle

Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko...
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 18/03/2014 : 10:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by legaz

quote:

Reka sam meni,o ukusima se ne raspravlja

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/03/2014 : 11:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Od Chiarolle nitko ne može biti gori, barem ja nisam takvoga vidio. . Možda bi mu mogao konkurirati jedino Milazzo da prijeđe na Zagora, ono kako je crtao Magičnog Vjetra je prava katastrofa... preko kurca rađeno.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 18/03/2014 : 11:32:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Nisam zelio da se potegne pitanje ko je losiji Chiarolla ili Sedioli, mozda sam krivo napravio sto sam spominjao ikakve usporedbe, poanta mi je bila da je Sedioli u manje od pola godine izbacio preko 800 tabli a da pri tome od posljednjeg pojavljivanja nisu prosle godine i godine. Mislim da se radi o rekordu talijanskog stripa.

Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9589 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 18/03/2014 : 15:16:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam zelio da se potegne pitanje ko je losiji Chiarolla ili Sedioli, mozda sam krivo napravio sto sam spominjao ikakve usporedbe, poanta mi je bila da je Sedioli u manje od pola godine izbacio preko 800 tabli a da pri tome od posljednjeg pojavljivanja nisu prosle godine i godine. Mislim da se radi o rekordu talijanskog stripa.

Tri godine su prošle od Maxija 14 do Zagora 577 pa ti vidi. A da ne govorimo koliko se neke stvari crtaju unaprijed, pogotovo maxiji koji budu često rezerve za regularnu seriju.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 18/03/2014 : 16:15:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Jes u pravu si sad sam provjerio, rjesen misterij Htio sam te pitat jesi citao Pod juznim nebom ili Krv na Bahiji, Luigi Mignacco mi je strasan u JA odiseji, meni su ove dvije epizode vrhunske. Covjek se bas potrudio.

Za sada me u odiseji smorila samo Burattinijeva s Marie Laveau.

Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.67 seconds. Snitz Forums 2000