forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 780

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 27/03/2014 : 16:41:41  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Koliko dodu talijanski kolorci???

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19613 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 27/03/2014 : 19:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
10 knjiga godisnje je ok tempo,..to je 30 epizoda godisnje ili skoro 100 u tri godine...nije to lose...da je jos bolja prodaja dobili bi i vise...u 7 godina 200 broj originala...ja racunam da dozivim.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 27/03/2014 : 19:58:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ja bi uzimao kolor Zagora samo po cijeni od 10 evra po broju i tempu od 1 sedmicno. Ovako, cini mi se kao gubljenje vremena i novca. Epizode imam u CB verziji, koja mi je svakako prioritet, a u boji ih volio da imam kolekciju, iako njom nisam odusevljen. U svakom slucaju, na ovakav nacin, o ovakvim cijenama, nisam zainteresovan :)
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 27/03/2014 : 21:21:15  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Ja bi uzimao kolor Zagora samo po cijeni od 10 evra po broju i tempu od 1 sedmicno. Ovako, cini mi se kao gubljenje vremena i novca. Epizode imam u CB verziji, koja mi je svakako prioritet, a u boji ih volio da imam kolekciju, iako njom nisam odusevljen. U svakom slucaju, na ovakav nacin, o ovakvim cijenama, nisam zainteresovan :)

takodje!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19613 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 28/03/2014 : 08:59:13  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Kako kome drago, izdanje je prekrasno pa ko zeli ili moze....
Iako ono izdanje sedmicno nije misljeno valjda ozbiljno?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 28/03/2014 09:00:26
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12300 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/03/2014 : 21:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cronos six

quote:

takodje!

I ja. Samo ne bih sedmicno, ali moze 2 puta mesecno.
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2360 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 28/03/2014 : 22:35:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas tako. A i niko ne daje garancije da ce ovo LL izdanje ici do kraja. Divovi dobra i zla izacice tamo negde oko 2022. Prodaja moze samo da pada , ne verujem da bi prodaja porasla. Poceli su sa tiraza od 1200 , sada su spali na 500 primjeraka.
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 28/03/2014 : 22:56:56  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
Moga bi se ll ugasiti ako pada toliko prodaja

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 00:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma nema šanse da ugase izdanje, pa Nick Raider i još neki slabije prodavani serijali idu u 250 primjerka pa nisu još ugašeni.
Libellus vjerojatno ide dokle i talijani samo što će to biti puno sporije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 29/03/2014 : 00:48:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Libellus je davno izjavio da nijedno njihovo izdanje nece biti ugaseno, mozde se tiraz smanji ako prodaja padne, ali o gasenju nema ni govora.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

Immobile
Starting Member

34 Posts

Member since 21/11/2013

Posted - 29/03/2014 : 06:04:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Immobile a Private Message  Reply with Quote
ne valjaju mi ovi kolori,ko da boje u paintu i koriste onih 20 osnovnih boja..brdar i ovi decki unesu puno vise zivota u to
Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 29/03/2014 : 08:28:11  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
I ja se nadam da nece ,neka barem izdaju izdanja koja su izasla u zlatnoj seriji

GALLIENO FERRI
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 13:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
I meni je najbitnije da to gura do kraja ZS i možda još prvih 20-ak brojeva SD, ono nakon toga me toliko ne privlači. Nekako bi mi bilo žao dati 156 kn ili više za epizode koju je radio Chiarolla.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22373 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 29/03/2014 : 13:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

I meni je najbitnije da to gura do kraja ZS i možda još prvih 20-ak brojeva SD, ono nakon toga me toliko ne privlači. Nekako bi mi bilo žao dati 156 kn ili više za epizode koju je radio Chiarolla.

Vidi, ja razmisljam drugacije.
Mislim da ce Chiarolla i Laurenti biti podnosljiviji u boji.
Osim toga, volio bih da vidim Morsku stravu i ep.Tajna Fride Lang u boji...Kandraxa, takodje...Nuccia i cijelu JA odiseju, kao i predstojeceg Hellingena.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2014 : 13:43:45  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zašto? Ne voliš kvalitetne crtače?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 13:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Vidi, ja razmisljam drugacije.
Mislim da ce Chiarolla i Laurenti biti podnosljiviji u boji.
Osim toga, volio bih da vidim Morsku stravu i ep.Tajna Fride Lang u boji...Kandraxa, takodje...Nuccia i cijelu JA odiseju, kao i predstojeceg Hellingena.

Možda bude i tako kako kažeš ali to nećemo znati sve do onda kada/ako izađu te epizode.
Inače, meni Laurenti po ovome što sam vidio nije tako užasan kao Chiarolla i treba se nadati da boja može popraviti obojicu.
Upravo zbog raznih stilova crtanja bilo bi bolje da su u Libellus knjigama cjelovite epizode tako da se neka može i preskočiti. Ovako je to teško izvesti ali što je tu je...

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 14:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Chiarolla.

Zašto? Ne voliš kvalitetne crtače?

Vjerujem da je gore navedeni dobar crtač ali nikako za Zagora . Ipak sam ja odrastao uz Ferrija i Donatellija pa je šok kada vidim nešto što se drastično razlikuje.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2014 : 14:09:23  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sve su to ukusi...nema se smisla raspravljati

Isto kao što mi nema smisla raspravljati o tome da li se isplati kupovati LIB kolorce. Ovako, čitajući postove, smisao je tu, nema šta. Ali kada uzmem iste stripove u ruke JOK

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 14:22:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pa u stvari i nema puno smisla ako uzmeš u obzir da se te epizode mogu nabaviti puno jeftinije ali svaki gušt se dodatno plaća pa tako i ovaj.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2014 : 14:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Sve zavisi šta je kome gušt...Nekome je ZS Zagor gušt, nekome LIB...neko će za ZS "Nasilje u Darkwoodu" gušt pući stotine eura, a neko 20eura za LIB gušt. Sto ljudi sto ćudi. Bitno je da jedni druge samo ne osuđujemo, jer tvoja emocija je tvoja emocija. Sve ostalo, rasprave ko je glup a ko nije, su obična ljudska prokletstva bez glave i repa

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2014 14:33:51
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 29/03/2014 : 14:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Isto kao što mi nema smisla raspravljati o tome da li se isplati kupovati LIB kolorce. Ovako, čitajući postove, smisao je tu, nema šta. Ali kada uzmem iste stripove u ruke JOK

Oko čega ćemo se raspravljati ako ne oko ukusa?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 29/03/2014 : 14:36:38  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:
Originally posted by PijaniPatak

Oko čega ćemo se raspravljati ako ne oko ukusa?

oko sadržaja stripa, a ne oko njegovih korica

edit: uzeću nepravedno tellera kao primer. Čovek kupuje po dve-tri kopije svakog živog Zagora, što je meni realno glupo. Mogao sam sto puta da mu pošaljem verbalnu pljusku i pitati ga "jesi li normalan?". Ali onda vidim jednog veoma sretnog čoveka čija slova bukvalno skakuću po forumu. Da ga upoznam lično, verujem da ga ne bih mogao gledati u oči koliko mu cakle. Ako to postiže dajući koji euro više, moje je samo da mu se klanjam, a ne da iz meseca u mesec takve poteze komentarišem.

Kao što rekoh, lična emocija je suštinska. O tome kako mi kao pojedinci dolazimo do toga je samo naša stvar. Ako nekome LIB ili Ferri/Chiarolla ne odgovaraju zašto bi sada trebalo nas deset da ga napada?

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 29/03/2014 14:45:10
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 29/03/2014 : 14:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne kupuje teller samo Zagora u više primjeraka nego još ponešto. Neka, meni je njegova zanesenost uvijek bila zanimljiva i stvarno je pohvalno da postoje takvi ljudi koji odvajaju svoj dio života za ovaj hobi.

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 31/03/2014 : 12:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Da sam htio, nabavio bi kompletnu Repubblicu, kojoj svaka čast jer jedini reprint koji ima smisla za serijal od 600 epizoda je tjedni ritam. Ali nije mi nešto obojati crno bijeli strip, na onakav način. Najbolja boja daleko u Italiji je Dylan Dog Colorfest, daleko bolja od Zagor Colora 1. broj.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 31/03/2014 : 15:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da... u Dylan Dogu je boja stvarno izvrsna ali to nije čudno s obzirom da je taj crtež rađen upravo za nju i ako se ne varam to radi Panini, možda i to nešto znači.

Go to Top of Page
Page: of 780 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.7 seconds. Snitz Forums 2000