Author |
Topic  |
piquet
Senior Member

Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 16/12/2008 : 09:59:44
|
...ali smo zato podrapane hlače vidjeli preko nekoliko puta! |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
 |
|
vope
Senior Member

Montenegro
2970 Posts
Member since 21/12/2006 |
Posted - 16/12/2008 : 10:40:33
|
quote: Originally posted by vope
Kako bez nekorektnosti!!?? Vidi mu dupli triceps na desnoj ruci!!! Ajde jadan!
Plus, ispod pocijepane kosulje viri crvena koza, MA DAAAAAAAAAJTEEEE!!!! Ovo se stvarno ne moze vise tolerisati, ovog momenta prskam kisjelinom svih 600 i kusur Zagora koje imam!!! Strasno, kako samo mogu to da nam rade   
   |
... |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7941 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/12/2008 : 11:20:11
|
Ljudi, gledam malo topice u zadnje vrijeme i ne mogu vjerojavati da je na dvije zadnje stranica oko 85% topica o Zagoru?! jeez... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
|
dzoni
Advanced Member

Serbia
4372 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
Posted - 16/12/2008 : 19:20:59
|
Evo i tabli
MASSIMO PESCE
Tavola da 'ZAGOR CONTRO TONKA', testi di Moreno Burattini

Maxi Zagor n° 11 – Gennaio
L’ira di Tonka
(Burattini – Pesce)
Albo completo 286 tavole
Najvise me zabrinjava ovaj naslov 'ZAGOR CONTRO TONKA' ! ! !
Evo sta pise u najavi broja, pa ako bi neko bio ljubazan da nam prevede . . .
Zagor e Tonka, due amici da sempre, fratelli di sangue e alleati in mille battaglie... ma i rapporti, fra i due, sembrano destinati a cambiare quando il capo Mohawk si accorge che, incredibilmente, lo Spirito con la Scure sta aiutando alcuni uomini d'affari a far insediare dei coloni bianchi nella Radura della Piccola Acqua, luogo considerato sacro da tutte le trib#65533; di Darkwood. Deciso a chiedere spiegazioni all'amico, Tonka allibisce nel vederlo sparare a sangue freddo contro un giovane guerriero per gettarne, poi, il cadavere nel fiume. A quel punto, l'ira di Tonka si scatena... Che cosa #65533; successo? Perch#65533; Zagor si comporta cos#65533;?
|
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29664 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Member since 14/11/2008 |
Posted - 17/12/2008 : 11:34:19
|
quote: Originally posted by Ultras
Evo i tabli
MASSIMO PESCE
Tavola da 'ZAGOR CONTRO TONKA', testi di Moreno Burattini
Maxi Zagor n° 11 – Gennaio
L’ira di Tonka
(Burattini – Pesce)
Albo completo 286 tavole
Najvise me zabrinjava ovaj naslov 'ZAGOR CONTRO TONKA' ! ! !
Evo sta pise u najavi broja, pa ako bi neko bio ljubazan da nam prevede . . .
Zagor e Tonka, due amici da sempre, fratelli di sangue e alleati in mille battaglie... ma i rapporti, fra i due, sembrano destinati a cambiare quando il capo Mohawk si accorge che, incredibilmente, lo Spirito con la Scure sta aiutando alcuni uomini d'affari a far insediare dei coloni bianchi nella Radura della Piccola Acqua, luogo considerato sacro da tutte le trib#65533; di Darkwood. Deciso a chiedere spiegazioni all'amico, Tonka allibisce nel vederlo sparare a sangue freddo contro un giovane guerriero per gettarne, poi, il cadavere nel fiume. A quel punto, l'ira di Tonka si scatena... Che cosa #65533; successo? Perch#65533; Zagor si comporta cos#65533;?
Jebiga ja kad sam vidio table uplašio sam se za Tonku al sve će biti u redu!  
Po mom nesvršenom poznavanju talijanskog(inače učim ga kako bi jednog dana otiša u Italiju i pročito prve Texove):Zagor i Tonka dvojica prijatelja u mnogim pustolovinama.???????????????????????????????????????????????????????????????... jebiga dalje razumijem tek koji riječ |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 17/12/2008 : 11:59:14
|
Koliko sam mogao da prevedem....
Zagor i Tonka, dugogodisnji prijatelji, krvna braca, saveznici u mnogim bitkama...ali njihovo prijateljstvo je sudjeno da se prekine kada vodja Mohavka shvati da Zagor pomaze nekim farmerima da se usele kod Ciscenje Male Vode za koje indijanci Darkvuda smatraju da je sveto mesto. Odlucan da trazi objasnjenje od svog prijatelja, Tonka vidi Zagora kako hladnokrvno ubija indijanca i baca ga u reku....(za ovo nisam siguran da li je Zagor to uradio ili neko drugi..) Od tog trenutka, Tonkin gnev raste....Sta ce se dogoditi? |
|
 |
|
Džedson
Average Member

536 Posts
Member since 29/04/2008 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 17/12/2008 : 14:16:19
|
U btate al ovo dobro zvuci,svaka cast Zeljko.Izgleda da je nesto dobro,samo mi se crtez ne svidja bas,bar po ovim skenovima. |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 17/12/2008 : 16:04:11
|
Maxi izrasta u jedno odlično izdanje,priče su sve bolje i bolje ,posebno me raduje činjenica da je postao šestomesečno izdanje,tim potezom italijani su ponudili tako reći dve trodelne priče svojim čitaocima godišnje uz one redovne-što znači da se Zagor i dalje traži... |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Posted - 17/12/2008 : 16:49:41
|
quote: Originally posted by cibalia Jebiga ja kad sam vidio table uplašio sam se za Tonku al sve će biti u redu!  
Po mom nesvršenom poznavanju talijanskog(inače učim ga kako bi jednog dana otiša u Italiju i pročito prve Texove):Zagor i Tonka dvojica prijatelja u mnogim pustolovinama.???????????????????????????????????????????????????????????????... jebiga dalje razumijem tek koji riječ
Lud si sto posto    _________________________________________________________________________________
quote: Originally posted by Zeljko Ferri
Koliko sam mogao da prevedem....
Zagor i Tonka, dugogodisnji prijatelji, krvna braca, saveznici u mnogim bitkama...ali njihovo prijateljstvo je sudjeno da se prekine kada vodja Mohavka shvati da Zagor pomaze nekim farmerima da se usele kod Ciscenje Male Vode za koje indijanci Darkvuda smatraju da je sveto mesto. Odlucan da trazi objasnjenje od svog prijatelja, Tonka vidi Zagora kako hladnokrvno ubija indijanca i baca ga u reku....(za ovo nisam siguran da li je Zagor to uradio ili neko drugi..) Od tog trenutka, Tonkin gnev raste....Sta ce se dogoditi?
Hvala Zeljko na pomoci i izvini sto smo te prekinuli u crtanju. Samo nastavi Nadam se da cemo prvi saznati kada udjes u Zagor staf a ne da to procitamo na zvanicnom sajtu SBE |
Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Posted - 17/12/2008 : 18:26:56
|
quote: Originally posted by Džedson
Možda je to bio Olaf Botegosky.
Moguce i bilo bi mi drago da ga opet vidim. Ja ipak mislim da po obicaju je na kraju bio neki nesporazum |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 17/12/2008 : 18:48:36
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by Džedson
Možda je to bio Olaf Botegosky.
Moguce i bilo bi mi drago da ga opet vidim. Ja ipak mislim da po obicaju je na kraju bio neki nesporazum
Bolje Olafov jednojajčani brat blizanac Bolaf . Pa ono na kraju: Htio sam osvetit brata tako da umreš od ruke najboljeg druga...
I dalje mi je žao one 32 stranice   Jel najavljen novi almanah? |
U vlaku sam završio u istom vagonu s profesorom-inzom. Poceo mi je pricati o Zagorovim recenzijama, Zagorovim fanovima i autorima, te o Zagoru opcenito. Nakon 10 minuta sam se bacio pod tracnice... |
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 18/12/2008 : 12:56:08
|
quote: Originally posted by Ultras
quote: Originally posted by cibalia Jebiga ja kad sam vidio table uplašio sam se za Tonku al sve će biti u redu!  
Po mom nesvršenom poznavanju talijanskog(inače učim ga kako bi jednog dana otiša u Italiju i pročito prve Texove):Zagor i Tonka dvojica prijatelja u mnogim pustolovinama.???????????????????????????????????????????????????????????????... jebiga dalje razumijem tek koji riječ
Lud si sto posto   
Nisam, ali učim talijanski na jedan poseban način. Uzmem brojeve koji su izašli kod nas i onda vidim talijanski naslov i naučim riječ. |
 |
|
profesor-inz
Advanced Member

4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 18/12/2008 : 18:17:37
|
Veoma mi je drago što su italijani uvođenjem još jednog Zagora postigli maksimalnu produkciju u 47-godina postojanja ovog junaka-mislim da nikada nisu objavili više stranica nekog junaka na godišnjem nivou...još jedan dokaz da je Zagor ipak Zagor,čak sam siguran da kad bi pojačali produkciju samo bi dobili još pozitivnije efekte... |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22378 Posts
Posted - 18/12/2008 : 19:36:52
|
quote: Originally posted by cibalia
Nisam, ali učim talijanski na jedan poseban način. Uzmem brojeve koji su izašli kod nas i onda vidim talijanski naslov i naučim riječ.
Ipak ti savjetujem da uzmes rijecnik. Ako to budes radio i sa dnevnikovim stripovima,moze biti da ces nekome umjesto da kazes dobar dan, opsovati mater |
 |
|
cibalia
Senior Member

Sierra Leone
1699 Posts
Posted - 21/12/2008 : 17:43:56
|
quote: Originally posted by ---dp---
"Jedva cekam da nedelja dodje"
Dočekao si! |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
|
Topic  |
|