forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 595

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 10:36:30  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Bezveze mi je ovo što Bunker radi s nasumičnim ubacivanjem specijala kroz regularne brojeve. Jasno je meni da čovjeku sigurno treba odmor, ali neka onda izdaje Alana u dvomjesečnom izdanju... Naslovnicu su isto mogli bolje izvesti...

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5260 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 25/03/2012 : 12:03:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Bezveze mi je ovo što Bunker radi s nasumičnim ubacivanjem specijala kroz regularne brojeve. Jasno je meni da čovjeku sigurno treba odmor, ali neka onda izdaje Alana u dvomjesečnom izdanju... Naslovnicu su isto mogli bolje izvesti...

mislim da je inspiracija dosegnula dno dna, gore ne može...
A to kako je ALAN nacrtan prelazi sve granice - to bi i strip-početnici crtači bolje napravili.. Ma FUJ !
______________________________________________________________________________________________________________________________________
43 godine Alan Forda u HR

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 12:06:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

quote:

A to kako je ALAN nacrtan prelazi sve granice - to bi i strip-početnici crtači bolje napravili.. Ma FUJ !
______________________________________________________________________________________________________________________________________

Koliko vidim ovo je Pifarerijeva naslovna. Iz stripa. Zar je bitna spoljasnost, ako je unutrasnjost potpuno ista?! Sta, kao lepsi bi bio strip da je neka druga naslovna?! Isto sranje (ako vam crtez nije po volji).
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 12:07:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xander

Au bre, našta to liči Alan na ovoj drugoj naslovnici ?

Tako je Pifarerio (u kasnoj fazi) crtao Alana (i grupu). Uzmi bilo koji strip iz tog perioda i videces
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5260 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 25/03/2012 : 12:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

quote:

Koliko vidim ovo je Pifarerijeva naslovna. Iz stripa. Zar je bitna spoljasnost, ako je unutrasnjost potpuno ista?! Sta, kao lepsi bi bio strip da je neka druga naslovna?! Isto sranje (ako vam crtez nije po volji).

ovo i je forum za komentiranje svega vezanoga uz strip, pa između ostaloga i srozane kvalitete Minuette-extra serije...

Naravno da je u stripu sve bitno
_______________________________________________________________________________________________________________________________

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 12:58:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

ovo i je forum za komentiranje svega vezanoga uz strip, pa između ostaloga i srozane kvalitete Minuette-extra serije...

Naravno da je u stripu sve bitno
_______________________________________________________________________________________________________________________________

Ma u treba da se komentarise, bas dapace

Ali o spoljasnjosti stripa malo ili uopste ne
(los strip mozes da vidis po temama gde se govori samo o tome )

A Alan ne spada u tu kategoriju stripova (bar ne njegov pravi deo)
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 13:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
Inace, meni je bitnije komentarisati nasa izdanja, ako vec pisemo o tom.

Piroman, SA, meko izdanje, raspao mi se, prilikom otvaranja. Doduse, ne ceo, ali mi se odvojile pocetne strane od korica. Ako vec pisemo, ajde da pisemo nedostatke naskih izdanja

A zasto Alan izgleda ovako ili onako, vise je svojstvo samog stripa, a ne naslovnih strana

Edited by - Jasko on 25/03/2012 13:01:47
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 13:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Inace, meni je bitnije komentarisati nasa izdanja, ako vec pisemo o tom.

Piroman, SA, meko izdanje, raspao mi se, prilikom otvaranja. Doduse, ne ceo, ali mi se odvojile pocetne strane od korica. Ako vec pisemo, ajde da pisemo nedostatke naskih izdanja

A zasto Alan izgleda ovako ili onako, vise je svojstvo samog stripa, a ne naslovnih strana

programiran je da se raspadne prilikom otvaranja

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 13:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

Cudi me da nije programiran da se samozapali
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 13:30:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Ma ja više ništa ne vjerujem Bunkeru, bogzna ko zapravo piše i crta ovaj strip..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 13:30:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ma ja više ništa ne vjerujem Bunkeru, bogzna ko zapravo piše i crta ovaj strip..

Buratini i Feri?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 13:32:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Buratini i Feri?

Ferri samo naslovnice

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 25/03/2012 : 15:07:33  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Buratini i Feri?

I lici na njihovo djelo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 25/03/2012 : 18:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by lwood

Cudi me da nije programiran da se samozapali

to ne smiju da ih rulja ne tuži i traži odštetu

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/03/2012 : 18:52:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

kad vidiš da nekoć slavni Bunker mora za radnju epizode ovog stripa uzet neko literarno djelo, onda znaš da je cijeli strip otišao u provaliju. totalka. Alan je ovdje (tako barem ja to vidim) valjda nekakav mr. Hyde wannabe, tako barem izgleda s obzirom na tu debilnu facu.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 18:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darth Ivan

kad vidiš da nekoć slavni Bunker mora za radnju epizode ovog stripa uzet neko literarno djelo, onda znaš da je cijeli strip otišao u provaliju. totalka. Alan je ovdje (tako barem ja to vidim) valjda nekakav mr. Hyde wannabe, tako barem izgleda s obzirom na tu debilnu facu.

Pa specijalci su se temeljili na tome
http://www.stripovi.com/index.asp?page=search&header=0&Author=All&Name=&Heroes=AF&What=HR&Publisher=All&ITPublisher=All&list=off&sort=Publisher,Num,Hero&cnt=50&PageCount=4

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/03/2012 : 19:02:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
a kaj nisu te obrade književnih djela izlazile u onoj "SPECIJAL" seriji? ovo je redovna serija.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 19:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

a kaj nisu te obrade književnih djela izlazile u onoj "SPECIJAL" seriji? ovo je redovna serija.

pa o specijalcima i govorim

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/03/2012 : 19:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message  Reply with Quote
quote:

U redovnoj idu specijalci. Ima 10 godina.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 25/03/2012 : 19:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

U redovnoj idu specijalci. Ima 10 godina.

jel ova epizoda kod nas izašla uopće? nisam baš pratio taj specijal serijal kod nas...

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 25/03/2012 : 19:16:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Je, ali s Peruccinom naslovnicom. Imam taj broj. Užasan Piffin crtež.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 25/03/2012 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Nemam ništa inače protiv specijalaca, dapače, fora mi je to odrađeno u Alan Fordu. Ima i dobrih fora.

Zahvaljujući nekolicini specijalaca lektiru nisam morao čitati :-)

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 27/03/2012 : 00:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemam ništa inače protiv specijalaca, dapače, fora mi je to odrađeno u Alan Fordu. Ima i dobrih fora.

za mene on nije dostojan svog imena. od fora nećeš nać nešto što već nisi vidio u regularnim brojevima, a crtež je slab. za vas koji ste govorili u originalnom serijalu da je Piffarerio užasan crtač, ovdje definitivno jest. u suštini, cijeli taj serijal uopće nije nešto čemu bi mogao dat titulu "Specijal" nego se u suštini upravo svodi samo na to da ti služi kao zamjena za laktiru.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 27/03/2012 : 10:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

za mene on nije dostojan svog imena. od fora nećeš nać nešto što već nisi vidio u regularnim brojevima, a crtež je slab. za vas koji ste govorili u originalnom serijalu da je Piffarerio užasan crtač, ovdje definitivno jest. u suštini, cijeli taj serijal uopće nije nešto čemu bi mogao dat titulu "Specijal" nego se u suštini upravo svodi samo na to da ti služi kao zamjena za laktiru.

Ok, ali ne crta samo Piffa specijalce, kasnije je Perucca i to nastavio... a njegov crtež je kao i uvijek ok.

Go to Top of Page

Dranki
Senior Member

2549 Posts

Member since 03/06/2007

Posted - 27/03/2012 : 17:33:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Dranki a Private Message  Reply with Quote
Zna li neko iz kojeg broja je ova vinjeta:

I am tormented with an everlasting itch for things remote.
I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Go to Top of Page
Page: of 595 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.76 seconds. Snitz Forums 2000