forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Alan Ford "Ultimate" Topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 595

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/08/2009 : 10:43:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote

7. Doktor Jackyll - njega si zaboravio. Ja ga imam.
Dakle, nije ih šest već sedam BEZ NUMERACIJE NA HRBTU - za sada.
Svima je očito da je Borgis napravio pravi cirkus, možda se javi još koji forumaš s pokojim brojem..
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
svi za Texa u coloru
__________________________________________________________________________________________________________________________________________
4o godina Alan Forda u Hrvatskoj

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/08/2009 : 10:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Pardon, osam, još jedne Priče Broja 1 bez numeracije imam

• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) •
• Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 10:49:42  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja imam ukupno 23 komada tih malih specijala, da li ih je toliko izašlo ili ima još koji?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/08/2009 : 15:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Ja imam ukupno 23 komada tih malih specijala, da li ih je toliko izašlo ili ima još koji?

U redu je, bvagner je ponovio već gore navedeno, ništa novo mimo mnog i tvog popisa nije naveo. Dakle, 23 su ukupno (15 s numeracijom i 8 kom.bez numeracije).
Mislim da je popis konačan.

svi za Texa u coloru

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 15:10:03  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DOMI

quote:
Originally posted by srdjandj

U redu je, bvagner je ponovio već gore navedeno, ništa novo mimo mnog i tvog popisa nije naveo. Dakle, 23 su ukupno (15 s numeracijom i 8 kom.bez numeracije).
Mislim da je popis konačan.

svi za Texa u coloru

Super, onda ih imam sve sa spiska i male i velike!
Još samo kartonac br.23 da nabavim i kompletna kolekcija svih mogućih AF!

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 16/08/2009 : 15:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
bravo!
meni do te kolekcije "svih mogućih" fale samo ta 4 plus 10 HC Koloraca (pokupovao sam samo SC kolorce, svaki s 2 naslovnice), ali ću, radi kolekcije, uzeti i HC bez obzira što od broja 6 na dalje nisu izišli.

svi za Texa u coloru

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 15:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

bravo!
meni do te kolekcije "svih mogućih" fale samo ta 4 plus 10 HC Koloraca (pokupovao sam samo SC kolorce, svaki s 2 naslovnice), ali ću, radi kolekcije, uzeti i HC bez obzira što od broja 6 na dalje nisu izišli.

svi za Texa u coloru

Ja neću kupovati te kolorce HC, imam ovih 10 sa po 2 naslovnice, ne bih sad i to.
Da, a i AF klasik samo SC varijantu kupujem, HC imam samo nekoliko.
Plus imam i SLO AF 51 kom., Makedonske, Maverickovih 11 kom + 3 specijala, plus male Maverickove 15 kom. i u izdanju Press Nikšić 6 komada, eto taj jedan Vjesnikov mi fali i onaj Borgis 71/1, taj nikako ne mogu da nađem.

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 16/08/2009 : 21:04:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
Popis Magnus-Bunker referenci:

1.Grupa TNT:
tabla 1-gore desno,na nebu,potpis Magnusa i Bunkera
tab.2-među grafitima na zidu nalazi se potpis Magnusa i Bunkera.
tab.72-na Grunfovoj majici nalazi se Magnusov potpis
2.Šuplji zub
tab.1-donji lijevi kut,M&B potpis u kvadratiću
3.Operacija Frankenstein
tab.1-donja vinjeta,gore lijevo,na plakatu na zidu cvjećarnice nalazi se M&B potpis
4.Kuća duhova
tab.1-kvadrat s M&B potpisom
tab.104-Urlicusove čarobne riječi za izlazak iz ćelije glase:Ma...Gnus...EBunk...Er...
5.Daj!Daj!Daj!
tab.1-na pločniku se nalazi M&B potpis
6.Traži se alex Barry
tab.1-na pločniku se nalazi M&B potpis,opet
tab.29-na zidu se nalazi slovo M koje simbolizira Magnusov potpis.
7.Ucviljeni diktator
tab.120-Gornji desni kut,M&B potpis
8.Zimska idila
tab.1- Mašnu na vijenčiću krasi potpis M&B
9.Zoo simfonija
tab.1-Dolje desno, potpies M&B u kvadratiću
-Na kraju se pojavljuje Bunker,koji,maskiran u medvjeda,pokušava ukrasti omotnicu s tajnim dokumentima
10.Formule
tab.1-na pločniku se nalazi potpis M&B
11.Broj 1
-nema-
12.Žalosna priča o mladom bogatašu
tab.1-potpis M&B u kvadratiću,donji lijevi kut
13.Golf
tab.1-cvijeće nosi etiketu s potpisom M&B
14.1,2,3,4
tab.1-M&B potpis pokraj Bobove glave
tab.86,87-na kapi lučkog radnika piše Bunker
15.Udar munje
tab.1-Bob pomete papirić s potpisom M&B
tab.92,94-Sir Oliver opljačka Bunkera I još nekog tipa(Romanini,pretpostavljam)
16.(Ne)Glasajte za Notaxa
tab.1-M&B potpis na zakrpi na hlačama Broja 1
tab.120-pergament s natpisom Magnus i Bunker
17.Ljekovita voda
tab.1-na kutiji se nalazi M&B potpis
18.Pas za milijun dolara
tab.1-potpis M&B na stijeni
tab.37-među paketima koje je Sir Oliver ukrao nalaze se i etikete na kojima piše da su to paketi Magnusa i Bunkera
tab.52-plakat na ogradi:BUNKER,140 KG
19.Trojica iz Yume
tab.1-potpis u gornjem desnom kutu
tab.98-na zidu zatvorske ćelije nalaze se potpisi Magnusa,Bunkera,Romaninija(Bunkerovog i Magnusovog prijatelja) I Kriminala (lika iz jednog Bunkerovog i Magnusovog stripa)
20.Frit i Frut
tab.1-potpis u gornjem desnom uglu
tab.91-plakat s natpisom +MAGNUS
21.Čuvaj se bombe
tab.1-potpis u zraku pokraj motora
22.U strahu su velike oči
tab.1-u zraku visi papirić s potpisom M&B kojega odmah potom netko makne
tab.107-među knjigama nalazi se i jedna Bunkerova
23.San jedne zimske noći
tab.1-na sefu piše Magnus & Bunker
tab.61 i 72-pojavljuje se ministar financija,lik iz Bunkerovog stripa Maxmagnus
tab.74 i 81-Alan čita Bunkerov časopis Eureka i komentira stripove Magnusa I Bunkera
24.U potrazi za bombom
tab.1-potpis u gornjem lijevom kutu
tab.38-48-Bob ratuje sa zaposlenikom Bunkerove slastičarnice
25.Skok na skok
tab.1-potpis u gornjem desnom uglu
tab.40-Alan kaže: «Čuo sam za Magnusa, čuo sam za Edisona, za Cassiusa Claya, ali za Sakupljača još ne!»
tab.51-jedna žena čita knjigu Pjesme od Maxa Bunkera
26.Superhik
tab.1,3-naziv tvornice je Magnus & Bunker
27.Superhik-alkohol prijeti
tab.1-potpis u kvadratiću,gornji desni ugao
28.Superhik-razbijena boca
tab.1-naslov novina je Magnus & Bunker
tab.99-Sir Oliver kaže:Časni uzmak bolji je nego nečasni poraz,napisao je netko,možda baš Max Bunker!
29.Cirkus
tab.1-Jeremija razmišlja o potpisu Magnusa i Bunkera
tab.49-Sir Oliverove magične riječi:Bunk-er Ma-gnus…
30.Bradati pljačkaši
tab.1-grafit na dnu plakata:capito Bunker?...eh!eh!eh!Magnus
tab.120-potpis na putokazu
31.Dan vještica
tab.1-blještavi potpis u donjem lijevom uglu
tab.54-natpis na zidu:Magnus & Bunker qui bevvero
tab.60-magične riječi za pokretanje letećeg tepiha su naravno,Magnus & Bunker
32.Kad srce radi bi-bim ba-bam
tab.1-2-na zidu visi papir s natpisom Raviola & Secchi.Nečija ruka okrene papir s čije druge strane piše Magnus & Bunker,dok Skviki pokazuje na tu radnju. Magnus & Bunker
su umjetnička imena Roberta Raviole i Luciana Secchija.
tab.18-22-Alan ulazi u stan Magnusa i Bunkera gdje zatekne Magnusa,sa užetom za vješanje oko vrata kako gađa strelicama Bunkerovu sliku,i potom ga Alan intervjuira.
tab.49 i 50-Magnus i Bunker nalaze se u kavani.
33.Pljačkaš
-nema-
34.Vesela Dolina
tab.90-Magnus u odjeći čarobnjaka promatra nebo teleskopom
35.Dvanaest umjetnika
tab.116-grafiti na zidu:Magnus e Bunker
36.Centurion
tab.29-plakat na zidu:Magnus & Bunker u filmu Dva prljava lopova
37.Pukovnik Kattycat
-nema-
38.Godišnji odmor
-nema-
39.Dobra stara vremena
tab.34 i 35-Magnus i Bunker polijevaju Alana i Boba vodom,spominju se njihovi rodni gradovi
tab.74-˝I Morfej je postao njihov ljubazni domaćin˝-Bunker(poznati filozof)
40.Ekologija
tab.2-imena Magnusa i Bunkera na putokazima u dućanu
tab.7-Magnusova krinka
tab.62-plakati na zidu označavaju postotak zagađenja u Bologni i Milanu,rodnim gradovima Magnusa i Bunkera
41.Slatka afera
tab.16-Emilio kaže:...A imali smo najbolje preporuke od Bunkera,čak i od Magnusa!
tab.21-za stolom se goste Magnus i Bunker
42.Vrijeme darivanja
tab.1-pokraj Boba prolazi Magnus
43.Novogodišnja proslava
-nema-
44.Bila jednom nagrada
tab.19-pokraj odbačenog Alan Forda na ulici nalazi se kutija s natpisom Dolje Magnus
45.Klavirski koncert
tab.18-Kazalište Magnus protiv Bunkera
tab.42-43-Sir Oliver uzme Bunkeru ulaznice za sjedala koja su trebala biti namještena za ubojstvo njega i Magnusa
46.Sve ili metak
tab.80-prema rasporedu hotela,u sobi 549 obitava Magnus,a u sobi 556 Romanini
47.Neprijatelj prirode broj 1
tab.47-Broj 1 projuri pokraj Magnusa I Bunkera
tab.96-97-Šef i Jeremija Grunfovim autom upropaste Magnusov sprovod,u kovčegu se nalazi i boca vina.
tab.99-plakat za film:M.Bunker-Posljednja utrka,con Magnus nella parte del ˝Sabotatore˝
48.Umro je bogati ujak
tab.33 natpis na drvetu: «Protiv žuljeva: balzam prof. Bunkera i dra. Magnusa. Siguran uspjeh.»
-Prezime bogataša Magnusson sve govori, ne?
tab.56-M&B režu salamu za stolom
49.Derbi
tab.30-M&B treniraju za Olimpijadu
tab.74-84-Sir Oliver vara Bunkera pokušavajući zaraditi na Magnusovom samoubojstvu
50.Tako je nastala Grupa TNT
tab.93-slika na zidu nosi Magnusov potpis
tab.110-115-Alan pokušava uložiti svoj novac kod Magnusa i Bunkera
51.Povratak Superhika
tab.18-Magnus prodaje kestene na ulici
tab.49-kamion s natpisom Cirkus Bunker
52.Superhikov veliki pothvat
tab.118-Magnus kao taksist
53.Arsen Lupiga
tab.1-Bunker savjetuje Magnusu kako da crta Pariz
tab.46-47-u muzeju je specijalna izložba posvećena Magnusu i Bunkeru,koja sadržava statue junaka nekih popularnih njihovih stripova
54.Nestao je BuBu
tab.60-prodavač na kiosku čita AF
tab.97-u magli se čuju glasovi M&B
55.Stupica za Grupu TNT
-nema-
56.Poziv na krstarenje
tab.52-53-Magnus se opija za barom
57.Spašavaj se tko može
-nema-
58.Skok u prazno
tab.30-na zgradi piše Bunker
tab.56-putnik čita Bunkerovu knjigu Kakva korist od aviona
tab.58-59-M&B putuju u avionu,Bunker čita strip Satanik
59.Gužva u Monte Kablu
tab.18-u lunaparku se nalazi šator Magnusa i Bunkera,ispred kojeg stoji dvojac osobno
tab.80-reklama za Magnusa i Bunkera
tab.111-kriterijska tablica:
Vozači: Vrijeme:
Magnus 1,327
Bunker kg 125
60.Udar
tab.62-Broj 1 uništi Magnusov auto
tab.78-na diplomi socijalnog radnika nalazi se Magnusov potpis
61.Krokodilska glava
tab.36-Magnus komentira usluge banke
tab.51-Magnusov potpis na jednom papiru na stolu(teško se vidi)
tab.61-Magnusov potpis na plakatu koji reklamira Napulj
62.Tri brata Rock
tab.53-Magnusov potpis na zidu ćelije
63.Isto-Isto
-nema-
64.Trio Fantastikus
tab.13-portret Grupe TNT na zidu Trio Fantastikusa stari je Magnusov rad
tab.20-21-Magnus čeka vlak
tab.75-Bob I Alan sruše Magnusa na ulici
tab.76-na stupu piše Bunker
65.Udarac s boka
tab.7-9-Magnus naplaćuje ulaznice
66.Sumnjiv posao
-nema-
67.Besplatni podvig
tab.58-grafiti na ogradi:W Bunker,Magnus
68.Sportska afera
tab.95-Magnus se dere u kladionici
69.Iznenadna ideja
tab.3-putokaz:Posjetite grobove Magnusa i Bunkera,3 km
tab.97,100,104,106,108-Pizzeria Bunker
tab.102-Magnus kao postolar
70.U kolo s otmičarem
tab.7-Magnus dovodi žene ministrima
tab.111-Sir Oliver s kovčegom na kojemu piše Magnus & Bunker bank
71.Susret s vampirom
-nema-
72.Vampiri u New Yorku
-nema-
73.Doktor Rakar
tab.101-Bob prolazi pokraj Magnusa
74.Superhik opet napada
-nema-
75.Odlazak Superhika
tab.116 i 117-Magnus je kapetan broda
200.Hik hik hura!
tab.13-Magnusova lubanja u pozadini
tab.71-Magnusov potpis u pravokutniku pripovjedača
tab.95-na konzervi piše Bunker

OBAVIJEST:Superstrip je neke od potpisa i referenca izostavljao ili micao,pa ako ne možete pronaći neku markicu,pogledajte u AF klasik.
Ispričavam se zbog mogućih grešaka.Ako primijetite koju,napišite i ja ću je ispraviti.

Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübert ragungsgesetz!!

Edited by - Opti on 02/10/2009 21:19:36
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 16/08/2009 : 22:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message  Reply with Quote
Gumifleks,Doktor Jackill,i po dvije priče Broja jedan(dakle četiri stripa),izašli su davno prije ovih "nenumeriranih"i razlikuju se od onih gore navedenih po boji na boku.Zato ih nisam ni spomenuo.I jel netko nešto zna u vezi Alan Forda (Borgis)71/1?

#!??

Edited by - bvagner3 on 16/08/2009 22:24:21
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 16/08/2009 : 22:31:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

bravo!

svi za Texa u coloru

Domi,znas li dal' ce to da ide i dalje u HC,ja sam samo HC uzimao?
Ili neko drugi?
Nije valjda da ce i to da pukne
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 16/08/2009 : 22:54:25  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

bravo!

svi za Texa u coloru

Domi,znas li dal' ce to da ide i dalje u HC,ja sam samo HC uzimao?
Ili neko drugi?
Nije valjda da ce i to da pukne

Vi bre zemljaci moji sa južnu prugu, mnogo volite HC!

Go to Top of Page

DOMI
Advanced Member

Croatia
5261 Posts

Member since 19/06/2007

Posted - 17/08/2009 : 22:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DOMI a Private Message  Reply with Quote
Pitat ću idućih dana jedan pouzdan izvor pa javim ovdje ako saznam..
Osobno, moje mišljenje je da će to ići dalje u HC varijanti ali će vjerovatno otisnuti 4-5 kom. odjednom...

svi za Texa u coloru

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 17/08/2009 : 22:51:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pitat ću idućih dana jedan pouzdan izvor pa javim ovdje ako saznam..
Osobno, moje mišljenje je da će to ići dalje u HC varijanti ali će vjerovatno otisnuti 4-5 kom. odjednom...

svi za Texa u coloru

Hvala ti unapred
Vec sam poludeo zbog svih onih izdanja koja su prekinula da idu u HC. Nece valjda i ovo.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41160 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 18/08/2009 : 19:17:14  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ima li neko naslovnicu za AF klasik 86 Hladni pol??? sawitch@gmail.com

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 19/08/2009 : 11:27:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
@Opti:
Zar Romanini nije bio dobar prjatelj sa obojicom, a kasnije je radio kao scenarista za Magnusa (DoV...)
Kriminal je Bunkerov, koliko i Alan Ford... Kriminal je Magnusova grafička kreacija, naravno sa Bunkerom kao stalnim scenaristom. I bio je dugo vremena glavni strip ovog dvojca. Alan Ford je dosao nesto kasnije...
Numeracija koju koristis bi bolje bilo da je slijedeca:
- umjesto strana 3 bolje bi bilo da stoji: tabla 1 i tako redom - iz prostog razloga: Sta ako neko ima drugacije izdanje? Npr.: Trobroj. ili recimo kod epizode 1, gdje ispred stripa stoji predgovor pa je sve pomjereno.... - A table su jedinstvene (osim u Maksijima gdje su preslagivane :D)
Inace, kad je Alan Ford u pitanju, i njegove redovne epizode, tacno se zna gdje sta pripada jednostavnim obiljezavanjem od strane autora:
broj epizode - broj table (obicno u dnu - desno ili lijevo, zavisno od toga da li je parna ili neparna tabla)
I nema razloga AF tretirati kao Bonellijeve stripove, gdje se ni autori ne bi snasli u razlicitim domacim izdanjima, pocevsi od ZS i LMS + uvijek jedna epizoda (ili 2 ili 3 kompletne, ali kompletne) cini jednu cjelinu.
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 19/08/2009 : 11:51:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
To sa tablama ću ispraviti kad mi se bude dalo.
Nisam se sjetio trobroja itd.jer sam reference gledao u Superstripovim i SA brojevima...
Za Romaninija sam ispravio.

Edited by - Opti on 19/08/2009 21:51:29
Go to Top of Page

sabko
New Member

Bosnia and Herzegovina
216 Posts

Member since 12/08/2008

Posted - 21/08/2009 : 10:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sabko a Private Message  Reply with Quote
Zar ne mislis da bi ovo trebalo biti u forumu "Popisi, bibliografije..."?
Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 21/08/2009 : 14:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sabko

Zar ne mislis da bi ovo trebalo biti u forumu "Popisi, bibliografije..."?

Pa trebalo bi.
Postavit ću to i tamo,zajedno s popisom priča Broja 1 (koji se nalazi nekoliko stranica unatrag)

Go to Top of Page

Opti
stripovi.com suradnik

Vatican City
4533 Posts

Member since 06/07/2009

Posted - 22/08/2009 : 14:14:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Opti a Private Message  Reply with Quote
OBAVIJEST ZA SVE FANOVE!
Na kioscima AF kolorka 11 Sportska afera!
1-a naslovnica-Sir Oliver kao trener,žuta pozadina
2-a naslovnica-Bob zadaje udarac nekom nogometašu,naslovnica zelena

Edited by - Opti on 23/08/2009 14:15:26
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 22/08/2009 : 15:51:32  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
E odlično, taman sam danas nabavio kolor 10 sa plavom koricom, a sad već br.11, dobar tempo izlaženja stripova, kao nekad kad sam bio klinac, ne možeš se pokupiti sa silnim kiosk izdanjima i u SRB i u HR!

Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 22/08/2009 : 16:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message  Reply with Quote
Upravo poslata recenzija za AF 3, Operacija Frankenstein...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2388 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 27/08/2009 : 08:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Od jutros na kioscima novi broj AF klasik 87 Odluka u pravi čas
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 27/08/2009 : 09:57:35  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Bogami, dobro piči taj AF klasik!

Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 27/08/2009 : 10:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
Sad bi onda tribali izač u HC. Kad na trafike dođe 3 broj ture onda izbace 4 HC-a.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 29/08/2009 : 09:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Reče teta na kiosku da bi novi AF extra trebao početkom idućeg tjedna...
Go to Top of Page
Page: of 595 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.5 seconds. Snitz Forums 2000