forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 27/05/2009 : 08:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima Zagor VČ 16 i Teks VČ 8, cijena 4 KM, što je i normalno. Pa na šta bi ličilo da svi proizvodi iz Srbije poskupe kad devalvira dinar?

Edited by - delboj on 27/05/2009 10:41:33
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 27/05/2009 : 09:59:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
OK je

uh dobro smo prosli

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 27/05/2009 : 10:36:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
Fulio sam Tex 8 ocigledno. Haj dobro je nek nisu poskupili.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 27/05/2009 : 10:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Disko

Nisi, nego sam ja bio pogrešno napisao.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 27/05/2009 : 15:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
I meni je drago sto nisu poskupili ali mi je jos draze sto je Zagor stigao na nase kioske!!!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 27/05/2009 : 17:51:26  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Danas kupim Teksa kad ono dve strane duple, a dve nedostaju. Odem do kioska, zamolim gospođu i zamenim. U novom imam dve duple stranice, ali ni jedna ne nedostaje. Bezveze. Štamparija stvarno loše radi svoj posao.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 27/05/2009 : 18:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:
Originally posted by Disko

Nisi, nego sam ja bio pogrešno napisao.

desi se..blizu tipke
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7889 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 28/05/2009 : 01:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Danas kupim Teksa kad ono dve strane duple, a dve nedostaju. Odem do kioska, zamolim gospođu i zamenim. U novom imam dve duple stranice, ali ni jedna ne nedostaje. Bezveze. Štamparija stvarno loše radi svoj posao.

to vama gore prodavačice dopuštaju da pocijepate celofan da bi pregledali strip? i tako svaki dok ne dođe "pravi" primjerak?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/05/2009 : 04:55:00  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
pošto sam tek nedavno došao u dodir sa VČ,a vidim da i kod vas isti problemi sa stranicama,pitam se kako to rješavate?
večeras čitam komadant mark broj 2. i vidim da mu fale 41 i 92 stranica.
je li kod svih stripova tako ili...
da nema ko skenirane ove dvije stranice pa da mi prebaci??
Go to Top of Page

choco
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
73 Posts

Member since 13/11/2008

Posted - 28/05/2009 : 14:01:00  Show Profile Show Extended Profile  Send choco a Private Message  Reply with Quote
ja sam do sad naletio sam na jedan strip kojem fale stranice i to je bio Sveti breg. Falilo mu je tacno 65 stranica, tj prvih 65 stranica mi se javilo u opet u zadnjem dijelu stripa :)
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/05/2009 : 14:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by choco

ja sam do sad naletio sam na jedan strip kojem fale stranice i to je bio Sveti breg. Falilo mu je tacno 65 stranica, tj prvih 65 stranica mi se javilo u opet u zadnjem dijelu stripa :)

to je baš šteta koju ne možeš popraviti,dok bih ja mogao nekako printati ove dvije stranice koje mi nedostaju.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17667 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 28/05/2009 : 15:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Vidio sam da na autobuskoj stanici u Jajcu ima nesto stripova od Veselog cetvrtka, sto je jos samo jedna potvrda da je iskljucivo krivica distributera zasto u pojedinim gradovima nema distribucije.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 28/05/2009 : 18:49:38  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

quote:

to vama gore prodavačice dopuštaju da pocijepate celofan da bi pregledali strip? i tako svaki dok ne dođe "pravi" primjerak?

Ovde gde ja uglavnom kupujem, gospodja sto radi mi je rekla da mogu zameniti ako je primerak faličan, a ona onda to reklamira distributeru. E sad, ona je tako rekla. Da li je istina ne znam. Znam samo da mi je zamenila primerak. Doduše, ja ionako polako pocepam najlon na dnu stripa pa se lako može vratiti u kesicu i zalepiti ponovo.

Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 28/05/2009 : 19:06:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message  Reply with Quote
quote:

65 strana!

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 28/05/2009 : 19:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:

65 strana!

Revolver i pravac štamparija....
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 28/05/2009 : 19:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ima dosta ovakvih gresaka u izdanjima Veselog Cetvrtka!!!Ako se na pocetku imalo strpljenja radi nekih ,,djecijih bolesti,, ovo zaista vise nema nikakvog smisla!!!Red je vise da se uozbilje...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Mac
Average Member

Bosnia and Herzegovina
576 Posts

Member since 28/09/2008

Posted - 28/05/2009 : 21:56:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Mac a Private Message  Reply with Quote
Ja sam danas citajuci Zagora primjetio dvije stranice Mister Noa
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/05/2009 : 22:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja nis ne smijem reci jer cu ureknuti : D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1926 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 29/05/2009 : 11:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
U BL Zag spec,AF klasik 81
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/05/2009 : 16:11:21  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by feniks

U BL Zag spec,AF klasik 81

ludens ili VČ???
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 29/05/2009 : 16:18:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Sigurno je Ludensov!!!U svakom slucaju bice ,,Princ Elfova,,

Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 29/05/2009 : 17:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
Specijal je Ludensov , znaci onaj bez dodatka Ramath.
Ne znam sta je ovo.Ili se smanjio tiraz stripova koji dolaze u BL ili su se stripovi poceli kupovati. Po prvi put u pet godina mi se desilo da mi strip umakne. Prvo mi je umakao Marty - Cepelin, a sada izgleda i Dylan Dogg LUEX59 - Ljudi koji nestaju. Oba stripa sam vidio u BL, ali su bili dosta slabo ocuvani i trazeci bolji primjerak na kraju nisam nasao ni jedan, a i taj slabi se prodao. Ukoliko je porasla prodaja nije mi ni zao jer cu te stripove naci.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 29/05/2009 : 17:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Daj Boze da su ljudi poceli malo vise kupovati stripove...

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2981 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 29/05/2009 : 19:31:31  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Neću uzeti ovaj Ludensov specijal zbog dodatka. NAdam se da će VČ brzo doći.
DUCK
Video sam cepelin na kiosku u Srpskoj ulici, kod onog parkinga blizu Talije, pa pogledaj.

Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7890 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 29/05/2009 : 22:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

Neću uzeti ovaj Ludensov specijal zbog dodatka. NAdam se da će VČ brzo doći.
DUCK
Video sam cepelin na kiosku u Srpskoj ulici, kod onog parkinga blizu Talije, pa pogledaj.

ako imaš cijelu kolekciju specijala od ludensa onda je bolje i nastaviti tako,a kasnije uzeti i od VČ zbog dodatka a stripa se riješiti,zamijeniti ga sa nekim ko nije baš neki kolekcionar pa mu dodatak i ne igra neku ulogu.
bar ću ja tako uraditi.
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000