forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

zvoneto
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 12/12/2009

Posted - 07/01/2010 : 21:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zvoneto a Private Message  Reply with Quote
garfield idem u subotu u šibenik biću 6 dana dolje pa ako ti šta treba javi da ti potražim samo poruku pošalji na 063 421 494 pozz i čujemo se kad se vratim!
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 07/01/2010 : 22:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Pa imate aukcije,a imate stripovi na kvadrat,stripovi kao iz bajke
Ako ga uzimam novog,tad treba i da bude takav
U Bosni nema stripa ocuvanog,uvaljivaju ljudima te komplete,a unutra obicno smece se zna naci,uljepe folijom a kad otvoris katastrofa ziva
Radi toga dole ne uzimam stripove nikakve jer ih imam za istu lovu na aukcijama,cak i jeftinije
Npr.,Dmar te stripove nove sa utorima prodaje po 10 kuna komad,a kod nas su na kioscima isti takvi"novi"18 kuna ili 4 km
Go to Top of Page

zvoneto
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
20 Posts

Member since 12/12/2009

Posted - 07/01/2010 : 22:06:46  Show Profile Show Extended Profile  Send zvoneto a Private Message  Reply with Quote
pa dobro to što se tiče utora evo ovdje dobiješ za 6,2 KM 3 komada mislim da nije ni to strašno. sad ne znam je li ti utori nastaju još u zagrebu ili ovi iz Š.Brijega Interpres negdje zeznu treba vidjeti pa ih upozoriti na to. primjetio sam da se ove naljepnice sa kompleta lako skidaju i ne ostaje nikakav trag na stripu što prije nije bio slučaj eto bar neki napredak
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 07/01/2010 : 22:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
U Hr to nije nikakv problem.Imaju relativno dosta striparnica, a imaju pravo dosta ljudi koji se bave prodajem i moze se sve naci extra ocuvano, ali na zalost u BiH ...
Ja sam nedavno narucivao iz Hr od jednog momka Zagor slobodnu dalmaciju extra i svi su za 5 ili glanceri i mozda neka prosjecna cijena je bila 15-ak kuna i tako cesto upratim na aukcijama stvarno se moze svasta naci, samo je mali problem postarina (Posto se mogu ostetiti, a na veci kolicinu dodje prilicno i postarine)
zvoneto u potpunosti si upravu za naljepnice.Pravo se lako skidaju, a i zna se desiti da je najlonu naljepnica (cini mi se kod alan forda) tako da ima nekog napretka, ali ...

zvoneto hvala ti.Vidjet cu kad ce mi ovaj prijatelj ici u Hr. pa treba mi svakako jos nesto uzeti, a ako ne bude isao zamolit cu tebe da mi uzmes par stripova.Naravno ako ti ne bude problem.

http://www.mostrip.ba/

https://www.facebook.com/KLUBMOSTRIP/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 08/01/2010 : 09:02:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ja se stvarno čudim ovim ljudima iz HR
njima su glanceri i neki stripovi iz sedamdesetih... nikad nisam ni vidio očuvane stripove tog nivoa
:D čak i ovi što sam ih kupio na kiosku su loši u poredjenju s njima :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17731 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/01/2010 : 09:35:36  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

Katastrofa.Vjerovatno cu preko ovoga prijatelja sto ide cesto za Hr uzimati.On sebi uzima iz Hr i kaze bude gomila glancera pa ... Stvarno sve je teze na kiosku naci dobro ocvuan strip.Najgore je cak i ne patim za glancerima, ako ima negdje trag od uveza i slicno moze proci, ali ovi po kioscima su odron.

Ali stripovi su skuplji i na nekim kioscima pišu one šifre.
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2010 : 11:43:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Moze li mi neko pomoci da kontaktira ovog decka iz Travnika(hogar_5).Naime,osvojio je aukciju jednu kod mene 24,cini mi se,12 i nejavlja se.Pa da neko ako ima njegov broj ili tako nesto,ga kontaktira,i ovdje napise odgovor ,ili meni na pm
Hoce ga ili ne,meni je svejedno,ali samo da znam
Hvala unaprijed
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 08/01/2010 : 13:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
Na stripove koje kupim na kisku nemam primedbi, cak sam i zadovoljan ocuvanoscu
Kao da ne kupujemo na kioscima u istoj zemlji
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3927 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 08/01/2010 : 13:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Ma moze se pronaci super ocuvan strip ali je za to potrebno dosta vremena i da se obidje mnostvo kioska!

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/01/2010 : 15:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

3 broja su u kompletu.Ovaj komplet sto sam ja uzeo su brojevi 85,89 i 93

ja sam cijeli grad obišao tražeći ovaj tex 85 i nisam našao,samo mi još on fali.
ali sam kupio 2 paketa sa brojevima 90,91,92,93,94, i još jedan 91.
nije loše za 12 i 40 feninga...
uz to uzeh paket sa dilan specijalima.
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3927 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 08/01/2010 : 17:20:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Zlatane, kakva je ocuvanost tih Texova iz paketa?

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/01/2010 : 19:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Zlatane, kakva je ocuvanost tih Texova iz paketa?

nevjerovatno dobra...
jedan je malo slabiji ali ostalih 5 pa i ova dva dilan specijala su 5 barem po meni.
možda nisu glanceri ali jako sam zadovoljan..
čak je i prodavačica komentirala kako su očuvani...
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2010 : 22:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
Moju aukciju 12 ZS Zagora moguce je dobiti u zamjenu za Ludens redovne,pa eto ,ako neko ima interesa a ima odlicno ocuvanih Ludens redovnih Zagora(utori mi ne smetaju),neka bida
U slucaju,salje mi ih za Bihac,domu mome,znaci posta nebi skupa bila
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 08/01/2010 : 23:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
bihac-una ovaj hogar mi djeluje ok momak.Imao sam njegov broj, posto sam nesto uzimao od njega i sve je proslo vise nego super.
Vjerovatno je u nekoj frci pa se ne javlja.

Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 08/01/2010 : 23:44:37  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
On je imao neke aukcije na pik.ba koje su me interesovale ,pa sam ga molio da mi posalje slike i cijene,nije nazalost nista iako je rekao da hoce.Potom je bidao i osvojio tu aukciju kod mene na ovom sajtu i opet nista i nakon dvije sedmice.Po meni to je vec kriticno.Iz iskustva govorim,pa makar???
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 09/01/2010 : 00:54:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Moze biti svasta, ali ja sam radio s njim 1 ili 2 puta i sve je bilo korektno.

Go to Top of Page

hogar_5
New Member

Bosnia and Herzegovina
284 Posts

Member since 28/03/2004

Posted - 09/01/2010 : 12:44:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit hogar_5's Homepage  Send hogar_5 a Private Message  Reply with Quote
tu sam , oprostite na kasnjenju.velika frka na poslu, radilo se prekovremeno,jbg.
bihac-una javim ti se na mail, sad kad se radilo ,ima se i para pa me interesuje jos nekih stripova od tebe
jos jednom moje izvinjenje,
pozz

www.hogarcaffe.com ...bh strip sajt
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 09/01/2010 : 13:08:02  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hogar_5

tu sam , oprostite na kasnjenju.velika frka na poslu, radilo se prekovremeno,jbg.
bihac-una javim ti se na mail, sad kad se radilo ,ima se i para pa me interesuje jos nekih stripova od tebe
jos jednom moje izvinjenje,
pozz

Nije belaj prijatelju,meni je svejedno hoces ili neces strip.Samo me nervira cekanje,imam i drugog posla,to je ono,a moram misliti na neku stvar koja je ni tamo ni vamo,razumijes
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17915 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 09/01/2010 : 20:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
nadam se da niko nije od forumaša ugrožen ovim poplavama :(

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Garfield_Mo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1258 Posts

Member since 11/06/2009

Posted - 09/01/2010 : 20:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Garfield_Mo's Homepage  Send Garfield_Mo a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da je sto manje ljudi, a ne samo forumasa.Do mene tesko da moze doci.Morao bi bukvalno citav grad da popliva da bi doslo do mene :)

Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3927 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 13/01/2010 : 01:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Pali smo bili na drugu stranu!Strasno...

Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 13/01/2010 : 15:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Pali smo bili na drugu stranu!Strasno...

NISMO!
U BL DD 24!
Sretna NOVA GODINA (KO SLAVI NARAVNO )
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3927 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 13/01/2010 : 16:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
U Istocnom Sarajevu Chico paketici, po dva stripa u paketu (oba Chico)!!!

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/01/2010 : 16:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
U BL paketi DD Extra
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 14/01/2010 : 18:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
Zagor klasik paketi(pazario Limenu zvijezdu i Molok) ima i redovnog Zagora, maxi-a...
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000