Author |
Topic  |
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 02/07/2008 : 15:49:09
|
quote: Originally posted by Disko
Skoro pa 3 godine su prosle od kada sam zapoceo ovaj topic i nisam ni slutio da ce biti ovoliko odgovora na temu. Nisam ni slutio da se isto toliko vremena necu logovati na ovaj forum sto zbog svojih obaveza sto zbog nekih drugih razloga. Isto toliko vremena nazalost nisam kupio niti jedan primjerak Zagora, Lazarus Ledda ili DD-a. E sad me interesuje sta se desava za izdanjima Lazarus Ledda? Posljednje izdanje koje sam imao priliku kupiti na kioscima u Sarajevu je bila epizoda "Drevni ratovi" br. 60 Da li LL jos uvije uopste izlazi jer niti jedan primjerak nakon toga nisam imao priliku vidjeti? Nova Ludens izdanja DD-a, Misterije, Alan Forda, Zagora pa i ostalih junaka dolaze redovno cini mi se. Hvala vam na odgovorima i od sada sam na forumu redovno. Pozdrav svima
Dobrodošao nazad! Da, LL ne izlazi više, a Zagi i DD izlaze u nekoliko serija što srpskih što hrvatskih! |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 02/07/2008 : 19:25:07
|
Skoro pa 3 godine su prosle od kada sam zapoceo ovaj topic i nisam ni slutio da ce biti ovoliko odgovora na temu. Nisam ni slutio da se isto toliko vremena necu logovati na ovaj forum sto zbog svojih obaveza sto zbog nekih drugih razloga. Isto toliko vremena nazalost nisam kupio niti jedan primjerak Zagora, Lazarus Ledda ili DD-a. E sad me interesuje sta se desava za izdanjima Lazarus Ledda? Posljednje izdanje koje sam imao priliku kupiti na kioscima u Sarajevu je bila epizoda "Drevni ratovi" br. 60 Da li LL jos uvije uopste izlazi jer niti jedan primjerak nakon toga nisam imao priliku vidjeti? Nova Ludens izdanja DD-a, Misterije, Alan Forda, Zagora pa i ostalih junaka dolaze redovno cini mi se. Hvala vam na odgovorima i od sada sam na forumu redovno. Pozdrav svima
Sjećam se kad si otvorio ovu temu, tada je situacija bila drugačija, distribucija stripova je bila lošija, a tema je imala sasvim drugačiji izgled. Vremenom smo je pretvorili u temu sa prije svega najavama šta je izašlo na kioscima, a onda i o ostalim mjestima gdje se mogu kupiti stripovi.
Jesi li pročitao svih 80 stranica? |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 02/07/2008 : 21:21:17
|
dakle osim pečata unutra
NISAM PRIMIJETIO dva pečata na NASLOVNOJ STRANI
nevjerojatno
ali je jš nevjerojatnije što mi ni to ne smeta  
ne znam štsa mi smeta kod stripova  |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
Posted - 02/07/2008 : 22:27:53
|
quote: Originally posted by zeljko
dakle osim pečata unutra
NISAM PRIMIJETIO dva pečata na NASLOVNOJ STRANI
nevjerojatno
ali je jš nevjerojatnije što mi ni to ne smeta  
ne znam štsa mi smeta kod stripova 
Smeta ti ništa! |
 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
Posted - 02/07/2008 : 23:54:40
|
quote: Originally posted by delboj
Sjećam se kad si otvorio ovu temu, tada je situacija bila drugačija, distribucija stripova je bila lošija, a tema je imala sasvim drugačiji izgled. Vremenom smo je pretvorili u temu sa prije svega najavama šta je izašlo na kioscima, a onda i o ostalim mjestima gdje se mogu kupiti stripovi.
Jesi li pročitao svih 80 stranica?
hehe...postavio sam temu sa ciljem da vidim da li postoji iko u BiH da stripove jos cita. Ocito da ima, hvala Bogu. Prije par dana sjetim se ovog foruma nakon sto sam primijetio da Lazarusa nazalost nema na kioscima, pa reko da se ovdje informisem. Iznenadih se kad vidjeh silne odgovore na ovu temu. Stigao sam do mislim 17-e strane  |
 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 03/07/2008 : 00:47:44
|
Crtež u novom Dylanu mi je skroz OK, s obzirom da inače ne gotivim Dall'Agnola ovo mu je jedan od boljih, ustvari malo je promenio stil i ovak' mi se više dopada. Priča mi je isto onako, ni blizu recimo Nekropolisa koji je bio broj prije, al s obzirom da je Ruju, mogu reći da nije loše, čak bi se usudio reći da se Ruju popravlja. ( još ne verujem da sam ovo rekao ).
Meni je Stano u ovom broju najveće razočarenje. Njegova naslovnica nije loša, al ne veže sa radnjom nikako, čak mislim da on nije ni pročitao ovu epizodu, nego video naslov i naškrabao prvo što mu je palo na pamet. Jer radnja nije u Parizu, niti se pojavljuju onakve veštice sa metlama, čak ništa slično se ne dešava. |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
djukak
Senior Member

2985 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 03/07/2008 : 12:13:28
|
Da sreca da svi jos citamo stripove..... )))))) |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Member since 15/02/2005 |
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 05/07/2008 : 02:15:08
|
quote: Originally posted by PINCA
Mostar,Zagor br.147 "lavina"
odlično, taman u cugu da pročitam cijelu priču... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
Posted - 05/07/2008 : 14:28:41
|
U Banjoj Luci - - - Zagor 147, Blek 17, AF Klasik 66, AF Borgis Special 15, USX 44, i juče zaboravih reći da je u predstavništvo Marketprinta stigla XIII br. 16 |
Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!
Jovan Ducic |
 |
|
GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts
Member since 14/03/2008 |
Posted - 05/07/2008 : 14:52:59
|
quote: Originally posted by Corto_Maltese
i nova Stripoteka
Misliš na br. 1043 ? |
Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Corto_Maltese
Average Member

997 Posts
|
jezer
Starting Member
62 Posts
Member since 30/01/2004 |
Posted - 05/07/2008 : 17:32:57
|
Na trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu gdje se prodaju knjige ( bijele tende) albumi Hermana 20 KM i albumi Gaston - mehke korice - nisam pitao koliko kostaju . |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
|
Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts
Member since 14/09/2005 |
|
delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts
Posted - 05/07/2008 : 19:07:23
|
Vidjeh Tex-a negdje. Budjenje mumije ako nisam pogrijesio. Je li to nesto novo ili...?
Nedavno je izašao. |
 |
|
bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts
Member since 16/02/2008 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
|
PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts
Member since 28/04/2008 |
Posted - 07/07/2008 : 01:05:31
|
U Mostaru ima za kupiti Stripoteku,trafika kod "STR Neretva".Obično dolazi između 8 i 10 u mjesecu.Ako neko zna neki drugi "štek" neka ga podijeli sa ostalim sugrađanima na ovom forumu. |
zloduh Kundra |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
|
quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 07/07/2008 : 12:23:51
|
quote: Originally posted by jasa
Ima li se gdje u Sa kupiti Zagi VČ broj 4!? Malo sam zakasnio pa ga nije lahko pronaći.
Imas mislim na otoci kod merkura  |
Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :) |
 |
|
jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts
|
Topic  |
|