forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/07/2008 : 15:49:09  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Disko

Skoro pa 3 godine su prosle od kada sam zapoceo ovaj topic i nisam ni slutio da ce biti ovoliko odgovora na temu. Nisam ni slutio da se isto toliko vremena necu logovati na ovaj forum sto zbog svojih obaveza sto zbog nekih drugih razloga. Isto toliko vremena nazalost nisam kupio niti jedan primjerak Zagora, Lazarus Ledda ili DD-a. E sad me interesuje sta se desava za izdanjima Lazarus Ledda? Posljednje izdanje koje sam imao priliku kupiti na kioscima u Sarajevu je bila epizoda "Drevni ratovi" br. 60
Da li LL jos uvije uopste izlazi jer niti jedan primjerak nakon toga nisam imao priliku vidjeti? Nova Ludens izdanja DD-a, Misterije, Alan Forda, Zagora pa i ostalih junaka dolaze redovno cini mi se. Hvala vam na odgovorima i od sada sam na forumu redovno. Pozdrav svima

Dobrodošao nazad!
Da, LL ne izlazi više, a Zagi i DD izlaze u nekoliko serija što srpskih što hrvatskih!
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/07/2008 : 19:25:07  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Skoro pa 3 godine su prosle od kada sam zapoceo ovaj topic i nisam ni slutio da ce biti ovoliko odgovora na temu. Nisam ni slutio da se isto toliko vremena necu logovati na ovaj forum sto zbog svojih obaveza sto zbog nekih drugih razloga. Isto toliko vremena nazalost nisam kupio niti jedan primjerak Zagora, Lazarus Ledda ili DD-a. E sad me interesuje sta se desava za izdanjima Lazarus Ledda? Posljednje izdanje koje sam imao priliku kupiti na kioscima u Sarajevu je bila epizoda "Drevni ratovi" br. 60
Da li LL jos uvije uopste izlazi jer niti jedan primjerak nakon toga nisam imao priliku vidjeti? Nova Ludens izdanja DD-a, Misterije, Alan Forda, Zagora pa i ostalih junaka dolaze redovno cini mi se. Hvala vam na odgovorima i od sada sam na forumu redovno. Pozdrav svima

Sjećam se kad si otvorio ovu temu, tada je situacija bila drugačija, distribucija stripova je bila lošija, a tema je imala sasvim drugačiji izgled. Vremenom smo je pretvorili u temu sa prije svega najavama šta je izašlo na kioscima, a onda i o ostalim mjestima gdje se mogu kupiti stripovi.

Jesi li pročitao svih 80 stranica?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/07/2008 : 21:21:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
dakle osim pečata unutra

NISAM PRIMIJETIO dva pečata na NASLOVNOJ STRANI

nevjerojatno

ali je jš nevjerojatnije što mi ni to ne smeta

ne znam štsa mi smeta kod stripova

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/07/2008 : 22:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zeljko

dakle osim pečata unutra

NISAM PRIMIJETIO dva pečata na NASLOVNOJ STRANI

nevjerojatno

ali je jš nevjerojatnije što mi ni to ne smeta

ne znam štsa mi smeta kod stripova

Smeta ti ništa!
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 02/07/2008 : 23:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Sjećam se kad si otvorio ovu temu, tada je situacija bila drugačija, distribucija stripova je bila lošija, a tema je imala sasvim drugačiji izgled. Vremenom smo je pretvorili u temu sa prije svega najavama šta je izašlo na kioscima, a onda i o ostalim mjestima gdje se mogu kupiti stripovi.

Jesi li pročitao svih 80 stranica?

hehe...postavio sam temu sa ciljem da vidim da li postoji iko u BiH da stripove jos cita. Ocito da ima, hvala Bogu. Prije par dana sjetim se ovog foruma nakon sto sam primijetio da Lazarusa nazalost nema na kioscima, pa reko da se ovdje informisem. Iznenadih se kad vidjeh silne odgovore na ovu temu. Stigao sam do mislim 17-e strane
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 03/07/2008 : 00:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
Crtež u novom Dylanu mi je skroz OK, s obzirom da inače ne gotivim Dall'Agnola ovo mu je jedan od boljih, ustvari malo je promenio stil i ovak' mi se više dopada. Priča mi je isto onako, ni blizu recimo Nekropolisa koji je bio broj prije, al s obzirom da je Ruju, mogu reći da nije loše, čak bi se usudio reći da se Ruju popravlja. ( još ne verujem da sam ovo rekao ).

Meni je Stano u ovom broju najveće razočarenje. Njegova naslovnica nije loša, al ne veže sa radnjom nikako, čak mislim da on nije ni pročitao ovu epizodu, nego video naslov i naškrabao prvo što mu je palo na pamet. Jer radnja nije u Parizu, niti se pojavljuju onakve veštice sa metlama, čak ništa slično se ne dešava.

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 03/07/2008 : 12:13:28  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Da sreca da svi jos citamo stripove..... ))))))

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/07/2008 : 09:26:24  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Na kioscima Priče Broja Jedan 3.

Edited by - delboj on 04/07/2008 09:27:16
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 04/07/2008 : 10:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
i nova Stripoteka

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 05/07/2008 : 01:28:59  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message  Reply with Quote
Mostar,Zagor br.147 "lavina"

zloduh Kundra
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 05/07/2008 : 02:15:08  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PINCA

odlično, taman u cugu da pročitam cijelu priču...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 05/07/2008 : 14:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
U Banjoj Luci - - - Zagor 147, Blek 17, AF Klasik 66, AF Borgis Special 15, USX 44, i juče zaboravih reći da je u predstavništvo Marketprinta stigla XIII br. 16

Jovan Ducic
Go to Top of Page

GeneziS
Average Member

Western Sahara
702 Posts

Member since 14/03/2008

Posted - 05/07/2008 : 14:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Send GeneziS a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

i nova Stripoteka

Misliš na br. 1043 ?

Arguing On The Internet Is Like running In The Special Olympics - Even If You Win, You're Still Retarded
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/07/2008 : 15:46:19  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:

lavina ili odron

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 05/07/2008 : 16:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
@Genezis, da mislim na 1043

Jovan Ducic
Go to Top of Page

jezer
Starting Member

62 Posts

Member since 30/01/2004

Posted - 05/07/2008 : 17:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jezer a Private Message  Reply with Quote
Na trgu Alije Izetbegovića u Sarajevu gdje se prodaju knjige ( bijele tende) albumi Hermana 20 KM i albumi Gaston - mehke korice - nisam pitao koliko kostaju .
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 05/07/2008 : 17:44:35  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
misliš trg oslobođenja, pa crtica...

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Disko
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
314 Posts

Member since 14/09/2005

Posted - 05/07/2008 : 18:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Disko a Private Message  Reply with Quote
Vidjeh Tex-a negdje. Budjenje mumije ako nisam pogrijesio. Je li to nesto novo ili...?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17722 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/07/2008 : 19:07:23  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidjeh Tex-a negdje. Budjenje mumije ako nisam pogrijesio. Je li to nesto novo ili...?

Nedavno je izašao.
Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1400 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 06/07/2008 : 22:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:

hej pinca imaš li išta stripova za razmjenu...
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 07/07/2008 : 00:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Ima li iko da bi mi jeftino prodao Nadzirače?
Go to Top of Page

PINCA
New Member

Bosnia and Herzegovina
168 Posts

Member since 28/04/2008

Posted - 07/07/2008 : 01:05:31  Show Profile Show Extended Profile  Send PINCA a Private Message  Reply with Quote
U Mostaru ima za kupiti Stripoteku,trafika kod "STR Neretva".Obično dolazi između 8 i 10 u mjesecu.Ako neko zna neki drugi "štek" neka ga podijeli sa ostalim sugrađanima na ovom forumu.

zloduh Kundra
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 07/07/2008 : 08:15:01  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Ima li se gdje u Sa kupiti Zagi VČ broj 4!? Malo sam zakasnio pa ga nije lahko pronaći.
Go to Top of Page

quaresma
Average Member

Bosnia and Herzegovina
643 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 07/07/2008 : 12:23:51  Show Profile Show Extended Profile  Send quaresma a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Ima li se gdje u Sa kupiti Zagi VČ broj 4!? Malo sam zakasnio pa ga nije lahko pronaći.

Imas mislim na otoci kod merkura

Kad ce ZS i LMS od prvog broja???? :) :) :)
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3495 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 07/07/2008 : 12:37:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
K, hvala!
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000