forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Svaki petak izuzetak-Ovaj petak: Sloboda
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 111

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 01/02/2008 : 14:14:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

U Politikinom Zabavniku broj 2921 na 12 strana treći dio Škorpija: U ime oca.

Klasika se nastavlja.
Strasan strip...

Whenever You need hard center, I will be there...
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/02/2008 : 10:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ovo juce sam napisao onako po navici, ali Politikin Zabavnik 2921 uopste nije dosao kod nas na kioske. Bojim se da bi to moglo da znaci da cemo ubuduce Zabavnik dobijati sa zakasnjenjem.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 02/02/2008 : 13:47:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovo juce sam napisao onako po navici, ali Politikin Zabavnik 2921 uopste nije dosao kod nas na kioske. Bojim se da bi to moglo da znaci da cemo ubuduce Zabavnik dobijati sa zakasnjenjem.

Go to Top of Page

Profesor
Average Member

Serbia
653 Posts

Member since 24/06/2005

Posted - 02/02/2008 : 17:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Profesor a Private Message  Reply with Quote
Uz poslednji broj ide kao poklon i album za posebnu seriju kovanica sa likovima znamenitih srba koja se kupuje uz Zabavnik. Moguce je da je zbog troskova oko tog albuma broj zabavnika manji ili su ih radoznalci zeljni poklona pokupili prvi.
Mrzim kan nesto besplatno poklanjaju jer redovno ostanem bez primerka pa posle zicam ko je kupio novine da mi da. :(
(ovaj put to nije slucaj) :)

Edited by - Profesor on 02/02/2008 17:06:09
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 02/02/2008 : 20:55:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Profesor

Uz poslednji broj ide kao poklon i album za posebnu seriju kovanica sa likovima znamenitih srba koja se kupuje uz Zabavnik. Moguce je da je zbog troskova oko tog albuma broj zabavnika manji ili su ih radoznalci zeljni poklona pokupili prvi.
Mrzim kan nesto besplatno poklanjaju jer redovno ostanem bez primerka pa posle zicam ko je kupio novine da mi da. :(
(ovaj put to nije slucaj) :)

Izuzetno lepa serija.
Ima toliko znamenitih Srba koji su pomenuti, ali moglo bi se napuniti na stotine albuma onih koji su podjedako zasluzni kao pomenut!

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/02/2008 : 11:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Zabavnik je ipak stigao juce i kod nas, a poslao sam pitanje redakciji zasto nije dosao na vrijeme.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 04/02/2008 : 20:57:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zabavnik je ipak stigao juce i kod nas, a poslao sam pitanje redakciji zasto nije dosao na vrijeme.

Drago mi je da je stigao, a sto se provere tice, svakako proveri!

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 05/02/2008 : 12:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Dobio sam odgovor od redakcije, kazu da je stamparija kasnila, vjerovatno nije isporuceno dovoljno primjeraka na vrijeme. Bolje sto je tako bilo, nego da pocne kasnjenje i Zabavnika.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 05/02/2008 : 20:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dobio sam odgovor od redakcije, kazu da je stamparija kasnila, vjerovatno nije isporuceno dovoljno primjeraka na vrijeme. Bolje sto je tako bilo, nego da pocne kasnjenje i Zabavnika.

Da i kod nas je stigao tek u subotu!
Zaboravio sam da ti kazem...

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 05/02/2008 : 20:05:28  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Kod mene je stiglo na vreme!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 05/02/2008 : 20:06:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

Znaci negde da, negde ne...

Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 05/02/2008 : 20:22:42  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Man_of_Steel

quote:

Verovatno zbog udaljenosti od Beograda!
Ko zna zbog cega!

Every man dies,
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 05/02/2008 : 20:31:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Man_of_Steel

quote:

Verovatno zbog udaljenosti od Beograda!
Ko zna zbog cega!

MA i to, a i kolicina odstampanih komada.
Inace ne kasni...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 08/02/2008 : 12:54:03  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U Politikinom Zabavniku broj 2922 na 12 strana četvrti dio Škorpija: U ime oca i kraj sedmog albuma. Tu je i teskt povodom novog početka izlaženja Bonelijevih stripova u Srbiji. Nije potpisan autor ali mi se čini da nije to napisao neko baš stručan. Tekst je mogao biti bolji.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 08/02/2008 : 22:24:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote

Evo i fotke.
Text nije los, ali nije ni preterano strucan.
Bitna je reklama!

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 08/02/2008 : 23:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Zbog čega nije stručan?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/02/2008 : 10:30:29  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U jednom ovakvom tekstu su osvrt je trebalo da bude vise na popularnost pojedinih strip junaka kod nas. Onda nije pravilno napisano Za-Gor-Te-Naj, nabrajaju neka Cikova imena koja se skoro nikad ne pominju, mislim samo u specijalu Ciko robijas. A trebalo je pomenuti i da je autor izmislio da Zagorovo indijansko ime znaci duh sa sjekirom na jeziku Algonkina. Ima jos zamjerki, moglo je ovo predstavljanje biti bolje uradjeno.
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 09/02/2008 : 21:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

U jednom ovakvom tekstu su osvrt je trebalo da bude vise na popularnost pojedinih strip junaka kod nas. Onda nije pravilno napisano Za-Gor-Te-Naj, nabrajaju neka Cikova imena koja se skoro nikad ne pominju, mislim samo u specijalu Ciko robijas. A trebalo je pomenuti i da je autor izmislio da Zagorovo indijansko ime znaci duh sa sjekirom na jeziku Algonkina. Ima jos zamjerki, moglo je ovo predstavljanje biti bolje uradjeno.

Upravo.
Nekako preopsirno, a nista bitno nije obuhvaceno.
Ocekivao sam bolje, ali kao sto rekoh, reklama je reklama...

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 09/02/2008 : 23:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jbga... čeka sam da mi Čelični pojasni, zeznija si me
Ovako je samo napisa "upravo tako" a ja, budući da se ne kužim u Bonellija očekiva stručni elaborat.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 10/02/2008 : 00:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Ovako je samo napisa "upravo tako" a ja, budući da se ne kužim u Bonellija očekiva stručni elaborat.

Every man dies,
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/02/2008 : 10:06:08  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U Politikinom Zabavniku broj 2923 treći album W-E-S-T: El Santero [Dorison i Nuri, Rosi] prvi dio na 12 strana (naslovna, uvod plus 10 strana stipa).
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 15/02/2008 : 13:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Ono sto je pisalo u Politikinom Zabavniku u vezi ovih stripova Veselog Cetvrtka, to su u stvari predgovori u stripovima!

Every man dies,
Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/02/2008 : 18:37:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Necemo tako!
Napisao sam samo UPRAVO!
Nemoj da mi dodajes nezasluzenu slavu, iako svakako godi!

Go to Top of Page

Man_of_Steel
Advanced Member

Serbia
3708 Posts

Member since 24/10/2007

Posted - 15/02/2008 : 18:38:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Man_of_Steel a Private Message  Reply with Quote
quote:

U Politikinom Zabavniku broj 2923 treći album W-E-S-T: El Santero [Dorison i Nuri, Rosi] prvi dio na 12 strana (naslovna, uvod plus 10 strana stipa).

Au, opasno izforsirase tog WEST-a...

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17591 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 15/02/2008 : 19:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Meni je ovaj W-E-S-T užasno dosadan, ne mogu to nikako da čitam. Koliko ima ukupno albuma?
Go to Top of Page
Page: of 111 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000