forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
8161 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 21/03/2007 : 14:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ma ko veli da svega toga nema...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!

Nekim čudom se pojavilo

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/03/2007 : 14:50:33  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Nema naslovnice Ludens izdanja u recenziji Zagor - Dugin most.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 21/03/2007 : 15:09:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Vauu, to se zove brzina!!

Nego, da još malo gnjavim - ova slika striscie...

Striscia n.1, disegno di A.Galleppini
(c) 1948 Audace - SBE

... bi trebala biti pod 'origigi izdanja' moje recenzije "Tajanstveni totem". Pa ako možeš ubaciti...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 21/03/2007 : 15:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nisu dodane striscie od Texa pa ih nemrem dodati, to moraš Markosa stisnuti. Od Zagora jesu. Ipak je zagor jači od Texa!

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 21/03/2007 : 16:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
Markosa stisnuti? M.I.

A da ti dodaš samo tu sliku, onako centriranu, ispred početka teksta recenzije?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/03/2007 : 10:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Pošto si dodao naslovnicu, u zanimljvostima u recenziji Zagor - Dugin most bi sad mogao da izbrišeš rečenicu: Radi se o neobjavljenoj priči kod nas.
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17673 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/03/2007 : 12:35:38  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Evo još nekoliko recenzija za koje sam se mogao sjetiti da nedostaju neke naslovnice:

AF Vrijeme darivanja i Broj 1 – nedostaju naslovnice iz edicije SVET SPECIAL
ZS 707-710 Teks: Tajna mumije - nedostaju naslovnice Van Gogh izdanja
DD&MM Poslednja stanica – užas – nema naslovnice ni jednog originalnog izdanja
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/04/2007 : 15:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
NN Sablast u kompjuteru LU NN 61/62 0 komentara? (što niste još ništa komentirali)

Senka se sručio na jadnu epizodu ognjem i mačem...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=NN&StoryID=561

MM Sudbina Annabel Lee SR MM 260

Nastavak i zaključenje jedne stare epizode koja je recenzirana (no još stoji u queueu kod veličanstvenog postavljača recenzija!). Reinkarnacija Annabell Lee se nastavlja!

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=562

ZG Prokletstvo Posejdona LU ZG SP11

Ovogodišnji specijalac i u RH i u Italiji, da, da... Pa, komentirajte....

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=563

delboj i Thommo, potrudit ću se obaviti zadatke koje ste zadali.

Ima još, nastavak slijedi...

Yu-bi-tu? Mi-tu!

Edited by - DeeCay on 10/04/2007 15:23:59
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8254 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 10/04/2007 : 15:24:48  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Ko o cemu baba o ustipcima:p
A sto ti je Reinkarnacija Anabel Li u queueu?
;)

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.

Edited by - prozirna senka on 10/04/2007 15:25:45
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 10/04/2007 : 15:32:53  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ostavio (neke) komentare!
Samo da napomenem da mi se ne sviđa nova koncepcija pisanja u raznim formatima i bojama,jer kod recenzija bi trebalo to biti malo ozbiljnije jer mnogo mlađih stripofila gleda te recenzije i prema njima se orijentira koje su epizode bolje i treba ih nabaviti,a koje treba zaobići u širokom luku.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/04/2007 : 16:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Vidim po reakcijama da vam je dosadan Zagoreček... Mislim, pa većina ih je takvih, standardan Zagor. Ne možeš nešto neopsisivo od njega i očekivati...

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 10/04/2007 : 18:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Konačno nešto novih recenzija! Mala molba za DeeCaya: ako možeš daj mi molim te stavi isti link (za mail) na sve recenzije (i to ovaj mail koji mi je u profilu). Sad kad sljedeći put napišem recenziju imat' ću tri različita maila. Hvala!:)

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 10/04/2007 : 18:15:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kico

Ostavio (neke) komentare!
Samo da napomenem da mi se ne sviđa nova koncepcija pisanja u raznim formatima i bojama,jer kod recenzija bi trebalo to biti malo ozbiljnije jer mnogo mlađih stripofila gleda te recenzije i prema njima se orijentira koje su epizode bolje i treba ih nabaviti,a koje treba zaobići u širokom luku.

Slažem se. Sad izgleda kao cijela neka zajebancija!

Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/04/2007 : 18:58:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Pa, večina komentara čitatelja je više-manje uvijek bila samo gomila zajebancija! Sada je to samo zajebancija u različitim vrstama fontova... s mogućnošću dodatka smajlija! A ako ste malo domišljati, uspijet ćete vrlo lako pročitati sve vrste komentara... pa čak i Ćurunirov.

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9576 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 10/04/2007 : 20:28:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
deecay
kad stigneš, trebalo bi dodati i naslovnice sandy rivera (LUX i tutto seria) kod "Čarobnjak Kandrax"!

Ci sono tre cose al mondo,
le donne e il vino nero...
la terza, in fondo, in fondo,
e sempre il cimitero...
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 10/04/2007 : 20:29:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
naravno da je zajebancija, nisu dizertacije nego recenzijice...
nego, K kao kiky

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/04/2007 : 10:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Čovječe, pa kako izgledaju ti komentari... Razvuku odmah cijeli tekst, nepregledno je uglavnom.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/04/2007 : 12:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Senka ozbiljno pristupa svojim recenzijama pa nam uz recenziju donosi i originalne snimke Poove kućice u cvijeću i srpski primjerak ispjevane balade o Annabel Lee. Naime, kako svi već znamo, Poeva Annabel Lee se pojavjjuje u ovoj epizodi u ponešto neobičnom izdanju...

MM Reinkarnacija Annabel Lee MM LMS 34/35

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=564

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

prozirna senka
stripovi.com suradnik

USA
8254 Posts

Member since 22/04/2004

Posted - 11/04/2007 : 18:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send prozirna senka a Private Message  Reply with Quote
Curunir pise ijekavskim grckim:P

Čuvajte, čedo moje milo, jezik kao zemlju. Reč se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tuđu reč u svoja usta. Uzmeš li tuđu reč, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potuđio.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6369 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 12/04/2007 : 09:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Podržavam modernizaciju recenzija ali po meni,način na koji su se pisali komentari bi trebao ostati kakav je bio prije.Ovakvo riješenje mi se ne sviđa.

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 12/04/2007 : 10:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
U redu smajlići, ali font je trebalo ostaviti kakav je bio, i bez boja.
Go to Top of Page

Thommo
stripovi.com suradnik

Croatia
1257 Posts

Member since 01/09/2003

Posted - 12/04/2007 : 10:37:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Thommo a Private Message  Reply with Quote
DeeCay, u recenziji KP Dah i san http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=KP&StoryID=241

Zerovnik je greškom dao 1-ice umjesto 10-ki, pa ako možeš ispravi!

Njegov sljedeći komentar:

Autor:zerovnik 6.11.2005 21:27:00 Ocjena: (7,9,8,8) 80%

Za razliku od Aca mene se ovaj strip nije baš toliko dojmio!Ništa ja ne govorim da to ne valja ili nešto slično,ali više mi nekako leže one epizode "Dah i san" i "Ledeni čovjek".Ovdje se opet vraćamo na dobru staru western tematiku koja je ponekad odlična,ponekad dobra,a ponekad loša.U nekoliko primjera sam za vestern dao 100%ocjenu i nije mi žao.Tako koga zanima može pogledati recenziju "Dah i san".TAMO MI SE JE PO NESREĆI ISKLJUČIO INTERNET I UPISAO MI KAO DA SAM STRIP OCJENIO SA 0% ŠTO JE LAŽ!JA SAM DAO 100% I NEKA MI ONAJ KIKS NITKO NE ZAMJERI!Sad kad sam se izderao mogu nastaviti sa ovom recenzijom!Priča je prilično blijeda i malo stereotipna.Kad kažem blijeda mislim blijeda zamisao i ne baš previše kreativna.Što se tiče scenarija on je vrlo svijetla točka!Kvalitetno odrađen i dobro razvijen osvjetljuje priču više od crteža.O crtežu sam malo prije mrvicu rekao.Milazzo se ovaj put nije iskazao,ali mu to neću zamjeriti.Naslovnica je u istom rangu kao i crtež tako da o njoj neću ništa posebno reći.

Šteta je što je greškom jedan prekrasan Milazzov strip dobio kolce!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/04/2007 : 11:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Maknuo sam izbor fonta, ocito nema drugog izbora.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/04/2007 : 11:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thommo

DeeCay, u recenziji KP Dah i san http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=KP&StoryID=241

Zerovnik je greškom dao 1-ice umjesto 10-ki, pa ako možeš ispravi!

Njegov sljedeći komentar:

Autor:zerovnik 6.11.2005 21:27:00 Ocjena: (7,9,8,8) 80%

Za razliku od Aca mene se ovaj strip nije baš toliko dojmio!Ništa ja ne govorim da to ne valja ili nešto slično,ali više mi nekako leže one epizode "Dah i san" i "Ledeni čovjek".Ovdje se opet vraćamo na dobru staru western tematiku koja je ponekad odlična,ponekad dobra,a ponekad loša.U nekoliko primjera sam za vestern dao 100%ocjenu i nije mi žao.Tako koga zanima može pogledati recenziju "Dah i san".TAMO MI SE JE PO NESREĆI ISKLJUČIO INTERNET I UPISAO MI KAO DA SAM STRIP OCJENIO SA 0% ŠTO JE LAŽ!JA SAM DAO 100% I NEKA MI ONAJ KIKS NITKO NE ZAMJERI!Sad kad sam se izderao mogu nastaviti sa ovom recenzijom!Priča je prilično blijeda i malo stereotipna.Kad kažem blijeda mislim blijeda zamisao i ne baš previše kreativna.Što se tiče scenarija on je vrlo svijetla točka!Kvalitetno odrađen i dobro razvijen osvjetljuje priču više od crteža.O crtežu sam malo prije mrvicu rekao.Milazzo se ovaj put nije iskazao,ali mu to neću zamjeriti.Naslovnica je u istom rangu kao i crtež tako da o njoj neću ništa posebno reći.

Šteta je što je greškom jedan prekrasan Milazzov strip dobio kolce!

Pa zar ne znate da ima opciju edit već postojećeg komentara? Onaj kistić u gornjem desnom kutu. Unese svoje kredencije i svoj novi komentar.

Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 12/04/2007 : 12:29:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Maknuo sam izbor fonta, ocito nema drugog izbora.

Domišljatom komentatoru niti to neće biti prepreka pisanju komentara u oblicima i veličinama koje si on izabere.
Postoji način...

in the evidence of its brilliance
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.69 seconds. Snitz Forums 2000