Author |
Topic  |
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 10/10/2007 : 12:05:41
|
quote: Originally posted by supermark
-Neko nam je stavio drogu u heroin! (grafit na Voždovcu)
     |
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
Posted - 10/10/2007 : 13:28:26
|
Počasti žena sebe faceliftingom za rođendan i bude sasvim zadovoljna rezultatom. Na putu doma zaustavi se u butiku, pa na izlazu upita prodavača: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?" Prodavač odgovori: - "35", a žena kaze: - "Zapravo, imam 47", i sva zadovoljna izađe iz butika. Skoči zatim do McDonaldsa i nakon što naruči jelo, upita čovjeka za kasom: - "Nadam se da Vas ne gnjavim, ali što mislite koliko godina imam?" Tip odgovori: - "29". Žena kaže: - "Zapravo, imam 47" i izađe sva sretna i zadovoljna. Dok je na stanici čekala autobus, priupita jednog starca isto pitanje. Starac će: - "Ja imam 85 godina, pa moj vid nije kao što je nekad bio, a kad sam bio mlađi imao sam vatreni način za doznati Vaše godine, samo bi u tom slučaju morao zavući ruku u vaše gaće". Kako nije bilo nikog uokolo, a znatiželja čini svoje, žena pristane. Stari zavuče ruku u njene gaće, nježno čeprka jedno 5 minuta, zatim izvadi ruku van pa reče: - "47." Žena uzviknu: - "Pa to je nevjerojatno. Kako ste pogodili?!" Stari odgovori: - "Bio sam iza Vas u McDonaldsu." |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 12/10/2007 : 21:10:08
|
Supermen je pozvan na veliko okupljanje superheroja u Miamiju. Dolazi sa dva sata zakašnjenja; odjeća mu je prljava i očito je da je bio u tučnjavi.
Dok je sjedao za stol njegov prijatelj Batman ga zapita: "Hej čelični čovječe, što ti se dogodilo?" "Pa, ovo će ti zvučati ludo, letio sam blizu obale, uživajući u pogledu, kad pogledam dolje, a na plaži leži gola Čudesna žena!" "Au!", kaže Robin. "I što si učinio?" "Što misliš, dječače? Noge su joj bile širom otvorene, pa sam pomislio da mi se posrećilo. Sjurio sam se poput orla i zabio joj ga do jaja!" "Čovječe, kladim se da je bila iznenađena.", reče Batmen. Supermen se slabašno osmjehne i reče: "Da, bila je, ali ne toliko kao Nevidljivi čovjek. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 13/10/2007 : 01:57:34
|
Ero je pozvao svoju mamu na rucak. Za vrijeme rucka majci nije promaklo da
je Erin cimer Pero jako zgodan i misicav. Ona je vec duze sumnjala da su njih dvojica nesto vise od cimera, pa je upitala Eru da li je to istina.?? Ero je uvjeravao majku da su oni samo cimeri i nista vise od toga. Tjedan dana kasnije Pero upita Eru: Da li si vidio onu lijepu kutljacu za juhu? Nema je otkad je tvoja mama bila ovdje na rucku. Nije je valjda ona uzela?
Ero nije u to ni sumnjao, ali je ipak majci poslao mail: Draga mama, ne kazem da si ti "uzela" ili da "nisi uzela" kutljacu, ali cinjenicno stanje je, da od kad si bila kod nas, nje nema. Pozdrav, Ero.
Poslije par dana Ero dobije majcin odgovor: Dragi Ero, ja ne kazem da ti "spavas " ili da "ne spavas " s Perom, ali cinjenicno stanje je: da on spava u svom krevetu vec bi odavno pronasao kutljacu. Pozdrav, mama. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts
Member since 13/06/2004 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
KRAS
Advanced Member

.jpg)
Slovenia
7797 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 13/10/2007 : 17:24:54
|
Znas, Duje, da su nasi splitski šoferi od gradskih autobusi pametniji od purgerskih? - Kako mislis? - A, Gospe ti, oni gore ne samo ča ne mogu naucit vozit", vengo ne moredu ni zapantit ulice pa in autobuse vode tračnice! |
 |
|
Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts
Member since 08/05/2007 |
|
panzer
Advanced Member

12796 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 15/10/2007 : 15:19:54
|
RJEČNIK STRANIH RIJEČI:
aerobik - bik koji leti
aloja - kreten koji sam sebe zove na telefon
barakuda - izgubljena Zagorka
Bermuda - medvjeđa jaja
bezbolan - zabranjeno govoriti bosanskim naglaskom
bosti - imenovanje šefa
Bremen - Srbin
Burundi - žedni Zagorac
čizmica- mala mačka koja jede sir
donacija - sjediti u društvu nacista
fukara - seksualno ugrožena papiga
gorila - Los Angeles u plamenu
herpes - gospodin pas
Kabul - Dalmatinac koji sliči na bika
kajdanke - Zagorac koji ne razumije njemački
karanfil - ljubitelj Gorana Karana
katran - mačka u bijegu
kreten- skupina od deset žaba
licemjeri - estetski kirurzi
Meksiko - reći nekome da je mekušac
Nagasaki - egzhibicionistica po imenu Saki
nebuloze - razočarani Zagorac
nemati - otac
obala - la i la
pesimističan - tajanstveni zagorski pas
petak - ak ak ak ak ak
pigment- svinja s okusom mentola
poniženi - darovati supruzi malog konja
Pusić - "mačkica"
repatica - ptica koja pjeva Eminema
romantičar - pripadnik romskog naroda koji proučava antiku
rotkva - crvena patka
Somalija - tisuću lisica
transparent - tvrtka za prijevoz roditelja
trijumf - tri djevice
ustanova - plastična operacija usana |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 15/10/2007 : 20:37:15
|
Dolazi mali polarni medvjedić do svoje majke i kaže:
- Mama, mama, a jesi li ti cistoklvna polalna medvjedica? - Jesam, jesam milo moje. - Mama, a je li tata cistoklvni polalni medvjed? - Je, sinko i tata je isto. - A mama, a jesu li tvoji mama i tata cistoklvni polalni medvjedi? - Ma jesu dijete moje malo slatko. - A tatini mama i tata, jesu li i oni cistoklvni polalni medvjedi? - Jesu, i oni su čistokrvni polarni medvjedi. A zašto te to zanima milo moje? - Pa mama, zima mi je za popizdit.   |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 16/10/2007 : 11:42:51
|
VJEZBE IZ LOGIKE...
Putujem busom doma. Krcat je i ne da mi se gurati do aparata da ponistim kartu. Zamolit cu zenu ispred da mi je ponisti. Kako da joj se obratim, s ti ili vi? Na predzadnjoj stanici nije sisla, znaci putuje do kraja. Malo je bolje promotrim i vidim da nosi bocu vina. Sigurno ide nekom muskarcu. Vino ne spada medu ona najjeftinija. Muskarac je dakle zgodan. U mom selu su dva zgodna muskarca - moj muz i moj ljubavnik. K mom ljubavniku sigurno ne ide jer ja sad idem k njemu. Dakle ide mome muzu. Moj muz ima dvije ljubavnice - Katarinu i Anu. Katarina je trenutno na godisnjem. Na to cu: "Ana, mozes mi molim te ponistiti kartu?" Ana: "Mi se poznajemo?!?!?!?!"
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 17/10/2007 : 14:29:56
|
Sjede unuk i deda na ribiciji. Deda otvori pivo i potegne gutljaj. Unuk ga pita:- Deda das meni malo pive? Deda veli:- Mali, mores si ti presavinuti pimpek do guzice? Unuk veli:- Nemrem. Deda veli:- Je, onda si jos premladi da bi pil pivo. Kad su isli doma, kupe dvije instant lutrije. Deda zagrebe svoju,i nista. Unuk zagrebe svoju,i ono 100 000 kuna. Deda ga pita:- Mali,budemo mi podjelili pola pola taj dobitak? A unuk pita njega:- Deda,a mores si ti presavinuti pimpek do guzice? Deda sretan veli:- Mogu! A unuk mu veli:- E pa onda se jebi!!! |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 17/10/2007 : 20:41:01
|
Sjede unuk i deda na ribiciji. Deda otvori pivo i potegne gutljaj. Unuk ga pita:- Deda das meni malo pive? Deda veli:- Mali, mores si ti presavinuti pimpek do guzice? Unuk veli:- Nemrem. Deda veli:- Je, onda si jos premladi da bi pil pivo. Kad su isli doma, kupe dvije instant lutrije. Deda zagrebe svoju,i nista. Unuk zagrebe svoju,i ono 100 000 kuna. Deda ga pita:- Mali,budemo mi podjelili pola pola taj dobitak? A unuk pita njega:- Deda,a mores si ti presavinuti pimpek do guzice? Deda sretan veli:- Mogu! A unuk mu veli:- E pa onda se jebi!!!
   |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Posted - 18/10/2007 : 11:13:58
|
Big Brother u bračnom životu
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, imam prat, peglat, čistit...
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, idem frizeru, pedikeru....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, idem na roditeljski....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, moram kuhat.....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: AJMO!
MUŽ: ŽENO, GOVORI TI BIG BRADER. IMAŠ 3 MINUTE DA NAPUSTIŠ KUĆU. |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 18/10/2007 : 21:16:26
|
Big Brother u bračnom životu
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, imam prat, peglat, čistit...
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, idem frizeru, pedikeru....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, idem na roditeljski....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: Joj, ne danas, moram kuhat.....
Nakon 2 dana...
MUŽ: Ženo, ajmo se igrat big bradera! ŽENA: AJMO!
MUŽ: ŽENO, GOVORI TI BIG BRADER. IMAŠ 3 MINUTE DA NAPUSTIŠ KUĆU.
       |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 19/10/2007 : 11:00:14
|
Mujo i Haso leže u bolnici. Mujo: 'Sestro, Haso se gađa stolicom!' Sestra: 'Gađaj i ti njega.' Mujo: 'Ne mogu kad je moja rijetka... |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Posted - 19/10/2007 : 20:30:23
|
Otac i sincic od cca 4 godine u autu, stojena raskrsnici i cekaju da se upali zeleno svjetlo na semaforu. U tom pjesackim prelazom prelazi fenomenalna djevojka, duboki dekolte, minic, sva utegnuta ...svi se za njom okrecu. Ocu se nesvjesno ote:" A ja dobre pi...ke." Malisan, se okrenu i upita:" Tata, tata sta si to rekao?" Tatica onako zbunjeno:" Nista, nista sine, kazem vidi ptice." Mali opet: "A tata sta je to ptica?" Tata ce: "Pa sine to su one zivotinje sto lete." Mali: "A tata, zasto ptice lete?" Tata: "Pa sine imaju krila i masu njima i lete." Mali: "A tata, je li bas sve ptice lete?" Tata: "Ne sine, neke lete, a neke ne lete." Mali: "A tata, sto sve ptice ne lete?" Tata: "Pa vidis sine, nekima su slaba krila, evolucijom se nisurazvila." Mali: "A tata, sta je to evolucija?" Tata: "PI*KA SAM REKAO, PI*KA!" |
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts