Author |
Topic  |
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 28/02/2008 : 12:36:18
|
Trci zeka sumom i histericno vice: "Pederi!!!, pederi!!!" Presretne ga meda: "Zeko, smiri se, sta ti je?", Zeka: "Pederi!!!, pederi!!!". Meda ce opet njemu: "Zeko smiri se, kako se to ponasas, jos si mlad, nije ti se ni mleko na ustima osusilo..." Zeka ga pogleda i rece: "Nije to MLEKO!!!PEDERI!!!, PEDERI!!!" |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 28/02/2008 : 13:49:11
|
- Kako zovete budalu koja u ruci drzi mitraljez?
- GOSPODINE!
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Posted - 28/02/2008 : 16:15:42
|
Zasto se na ciganskim svadbama prvo iznose torte?
Da muve ne bi napadale mladu. |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 28/02/2008 : 20:58:38
|
Dođe žena s posla i dere se na muža: "Ti si nesposoban! I majka ti je nesposobna! Čitava porodica ti je nesposobna!!!!!!! Kada bi bilo natjecanje u nesposobnosti, ti bi osvojio 2. mjesto!" "Zašto ne prvo?" "Zato što si nesposoban!!!!!!"
|
 |
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 29/02/2008 : 13:27:56
|
Aktualno... nek mi oni, koji se prepoznaju, ne zamjere...
Šiptar pozvoni kod Srbina i ga pita: "Jeli Srbine, koljiko oćeš za ova tvoja kuća?"
"Dve kile čistog zlata," kaže Srbin, "da kupim velik stan u Beogradu!"
"Evo ti četiri kile, Srbine!" kaže Šiptar.
"A zašto četiri kad tražim dve?" pita Srbin.
"Eto, idi pa kupi sebi stan u Ljubljana da te ne seljim dva puta!"
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 29/02/2008 : 14:04:58
|
quote: Originally posted by Poli
Aktualno... nek mi oni, koji se prepoznaju, ne zamjere...
Šiptar pozvoni kod Srbina i ga pita: "Jeli Srbine, koljiko oćeš za ova tvoja kuća?"
"Dve kile čistog zlata," kaže Srbin, "da kupim velik stan u Beogradu!"
"Evo ti četiri kile, Srbine!" kaže Šiptar.
"A zašto četiri kad tražim dve?" pita Srbin.
"Eto, idi pa kupi sebi stan u Ljubljana da te ne seljim dva puta!"
Ovaj je ufff! Ne bih se ja bas zajebavao sa ovim! Inace dobar fazon! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 29/02/2008 : 14:55:41
|
Dvojica prijatelja igraju golf.. Jedan od njih upravo krene zamahnuti,
kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku.
Stane, spusti štap, skine kapu i nakloni se prema povorci. Prijatelj mu kaže: 'Ovo je nešto najdirljivije što sam vidio, stvarno lijepo od tebe.' Ovaj mu odgovara: 'Pa, čuj, ipak smo 35 godina bili u braku.' |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 29/02/2008 : 15:20:51
|
Slavio Medo roćkas u šumi i upozori sve da mu moraju donijeti neke Super poklone ili će ih izdevetati pimpekom po leđima. I tako evo Vuka sa frižiderom, super! Evo Lije sa DVD playerom, mrak! Kad evo Zeca sa 2 kile jabuka. - Šta je ovo? Šta sam ja reko? - viče Medo - Ma kriza je, Medo, ja sam ti sirotinja, znaš kako je... - opravdava se Zec. Medo ne ferma nego opleti pimpekom po jadnom Zecu, a ovaj plače, vrišti,jauče... kad se odjednom počne smijati. Medo se zbunio - Šta je sad? Šta se smiješ? Veli Zec - Evo Ježa s pola kile šljiva!!! |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 29/02/2008 : 19:10:57
|
- Halo, je li to Savjetovalište za alkoholičare? - Da, izvolite, kako vam možemo pomoći? - Znate li kako se spravlja "bloody Mary"? |
 |
|
kucni duh
Advanced Member

Croatia
3943 Posts
Member since 21/03/2007 |
Posted - 01/03/2008 : 00:59:23
|
ZA BUKVALCE
Mnogo sam se sekirao. I AXED MYSELF VERY MUCH. Pricam sam sa sobom. I'M TALKING ALONE WITH THE ROOM. Racunaj na mene. CALCULATE ON ME Cekanje u redu za hljeb. WAITING ALL RIGHT FOR BREAD Ko te sljivi. WHO PLUMS YOU Ko te sisa. WHO CUTS YOUR HAI Nosi se. CARRY YOURSELF Od malih nogu. SINCE THE LITTLE LEGS Malo prije SMALL BEFORE More bre SEA, BROTHER Voditi racuna TO LEAD THE BILL Samoubica ONLY KILLER Napet sam I'M ON FIVE Hajde da igramo karte LET'S PLAY TICKETS Dijelim vase misljenje I DEVIDE YOUR OPINION On je svjetla tacka HE IS A BRIGHT FULL STOP Spetljao se s njom HE LOOPED HIMSELF WITH HER Zelim da se naslonim na tebe I WISH TO ELEPHANT ON YOU Sta ti pade na pamet WHAT IS FALLING ON YOUR BRAIN Pijan je ko majka HE IS DRUNK AS A MOTHER On je velika marka HE IS A BIG STAMP Iz cista mira OUT OF CLEAN PEACE Fotokopije FOTO-WHO-DRINKS Upala mišića THE INFALL OF A LITTLE MOUSE Supruga ARE-RAILWAY Blago tebi TREASURE TO YOU Veni vidi vici FADE SEE JOKES Sve, sto je izgubljeno, moze se povratiti EVERYTHING THAT IS LOST CAN BE THROWN UP Pop-pjevac PRIEST-SINGER Sve je gore i gore EVERYTHING IS UP AND UP Sranje kroz gusto granje SHITTING THROUGH A DENSE BUSH Sarajevo SARA IS AN OX Dedinje HE BELONGS TO GRANDFATHER Skoplje CASTRATION CITY Neda Ukraden NO YES STOLEN Ruzica Sokic LITTLE ROSE LITTLE JUICE
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29661 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 01/03/2008 : 01:53:54
|
zalio se zec kako mu je mali.i on ode pita vuka da vode ljubav,vuk kaze da mu je mali.on ode kod lije,i ona kaze da mu je mali.ode on kod mede a meda mu kaze:kada pucketas prstima tebi ce da se povecava.ode on kod lije,zaskoci je,lija krene da bezi,a on pucketajuci prstima govori:trci,trci lijo stici cu te ja!!! |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 01/03/2008 : 08:24:30
|
quote: Originally posted by weljko94
zalio se zec kako mu je mali.i on ode pita vuka da vode ljubav,vuk kaze da mu je mali.on ode kod lije,i ona kaze da mu je mali.ode on kod mede a meda mu kaze:kada pucketas prstima tebi ce da se povecava.ode on kod lije,zaskoci je,lija krene da bezi,a on pucketajuci prstima govori:trci,trci lijo stici cu te ja!!!
Vic je prastar i preloše interpretiran.. Mislim halo, koji zec želi jebat vuka i medvjeda?!?  |
 |
|
viktor14
Senior Member

Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 01/03/2008 : 13:25:35
|
Koliko je forumaša potrebno da se promjeni žarulja?
1 da promjeni sijalicu i napiše da je promijenjena 14 da podijeli slična iskustva o zamjeni sijalica i o tome kako se to moglo i drugačije izvesti 7 da upozori na opasnosti pri zamjeni sijalica 1 da poruku premjesti u podforum o elektrici 7 da istaknu pravopisne/gramatičke greške u poruci o promjeni sijalice 5 da zezaju tog sitničara 3 da ga štite 6 da raspravljaju da li je to sijalica ili svijetleće tijelo... još 6 da ovih 6 proglase glupima 2 profesionalca da obavijeste grupu da je ispravan naziv „osvjetljenje" 15 sveznalica koji tvrde da su bili u proizvodnji i da je sasvim ispravno i „sijalica" 19 da napišu da ovaj forum nije o sijalicama i zamole da diskusiju premjeste na forum o lampama 11 da brane pisanje u ovaj forum argumentom da svi mi koristimo sijalice i zato je poruka prikladna za ovaj forum 36 da raspravlja koja je najoptimalnija metoda za zamjenu, gde kupiti najbolje sijalice, koja je najbolja marka za upotrijebljeni način, a koje bi bile promašaj 7 da stave linkove na kojima se vide razne vrste sijalica 4 da napišu da su linkovi krivi i stave „prave" 3 da stave linkove koje su našli prateći linkove iz te grupe koji dokazuju da je rasprava o sijalicama baš za ovu grupu 13 da povežu sve poruke do tog momenta, kompletno ih citiraju uključujući sva zaglavlja i potpise, pa dopišu „i ja." 5 da priopće grupi da neće više pisati jer se ne mogu pomiriti sa stanjem 4 da kažu „nismo li nedavno već prošli kroz ovo?" 13 da kažu „prije nego što postavite pitanje o sijalicama pogledajte to isto na google-u" 1 je dovoljan koji će kroz 6 mjeseci pročačkati po forumu, odgovoriti na originalnu poruku, pa da sve počne iznova 1 da je SIJALICA Edisonovo najveće otkriće 5 da je Edison ukrao projekt od Tesle 2 da je Tesla Hrvat 37 da je već 400 puta dokazano da je Tesla 100% čisti srbin i da su hrvati njega prisvojili sebi samo zbog mjesta rođenja 1 ostavlja link sa teslinim porijeklom i slikom njegove babe 1 tvrdi da je Tesla bio „bez spolnog organa" 5 ostavljaju pravu riječ i naziv za ljude „bez spolnog organa" 3 nalazi čak i latinski korijen rijeci „... 4 ostavlja link na stranice sa svim teslinim dokumentarcima 1 nalazi neobjavljeni dokumentarac sa najvećom i najmoćnijom zavjerom u vezi tesline smrti 4 ostavljaju linkove o Tesli i njegovom porijeklu 2 tvrde da je tesla živ 1 da su ga odnijeli marsovci 1 daje objašnjenje i porijeklo riječi "marsovci„ 1 pita kako da skine film sa youtube 14 odgovaraju koji software da koristi 2 tvrde da je nemoguće skinuti film 1 ispriča vic kako je Mujo zavrtao sijalicu 2 ispričaju drugačiju verziju vica 1 pita zašto plavuša puše u sijalicu 0 odgovara na to pitanje 1 ispriča vic kako mujo izlazi iz ruševina 11 rujna i kaže "j...o vas ovaj aerodrom..." 2 koja se ljute na ovoga prethodnog da pogleda teme od prije nekoliko dana i tvrde da je taj vic O MUJI bio na diskusijama nekoliko puta.. 1 daje prijedlog moderatoru da se vicevi o 9/11 brišu odmah 1 ostavlja link sa zavjerom 9/11...
|
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 01/03/2008 : 15:02:53
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
quote: Originally posted by weljko94
zalio se zec kako mu je mali.i on ode pita vuka da vode ljubav,vuk kaze da mu je mali.on ode kod lije,i ona kaze da mu je mali.ode on kod mede a meda mu kaze:kada pucketas prstima tebi ce da se povecava.ode on kod lije,zaskoci je,lija krene da bezi,a on pucketajuci prstima govori:trci,trci lijo stici cu te ja!!!
Vic je prastar i preloše interpretiran.. Mislim halo, koji zec želi jebat vuka i medvjeda?!? 
        |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 01/03/2008 : 18:10:11
|
quote: Originally posted by Garak
Koliko je forumaša potrebno da se promjeni žarulja?
1 da promjeni sijalicu i napiše da je promijenjena 14 da podijeli slična iskustva o zamjeni sijalica i o tome kako se to moglo i drugačije izvesti 7 da upozori na opasnosti pri zamjeni sijalica 1 da poruku premjesti u podforum o elektrici 7 da istaknu pravopisne/gramatičke greške u poruci o promjeni sijalice 5 da zezaju tog sitničara 3 da ga štite 6 da raspravljaju da li je to sijalica ili svijetleće tijelo... još 6 da ovih 6 proglase glupima 2 profesionalca da obavijeste grupu da je ispravan naziv „osvjetljenje" 15 sveznalica koji tvrde da su bili u proizvodnji i da je sasvim ispravno i „sijalica" 19 da napišu da ovaj forum nije o sijalicama i zamole da diskusiju premjeste na forum o lampama 11 da brane pisanje u ovaj forum argumentom da svi mi koristimo sijalice i zato je poruka prikladna za ovaj forum 36 da raspravlja koja je najoptimalnija metoda za zamjenu, gde kupiti najbolje sijalice, koja je najbolja marka za upotrijebljeni način, a koje bi bile promašaj 7 da stave linkove na kojima se vide razne vrste sijalica 4 da napišu da su linkovi krivi i stave „prave" 3 da stave linkove koje su našli prateći linkove iz te grupe koji dokazuju da je rasprava o sijalicama baš za ovu grupu 13 da povežu sve poruke do tog momenta, kompletno ih citiraju uključujući sva zaglavlja i potpise, pa dopišu „i ja." 5 da priopće grupi da neće više pisati jer se ne mogu pomiriti sa stanjem 4 da kažu „nismo li nedavno već prošli kroz ovo?" 13 da kažu „prije nego što postavite pitanje o sijalicama pogledajte to isto na google-u" 1 je dovoljan koji će kroz 6 mjeseci pročačkati po forumu, odgovoriti na originalnu poruku, pa da sve počne iznova 1 da je SIJALICA Edisonovo najveće otkriće 5 da je Edison ukrao projekt od Tesle 2 da je Tesla Hrvat 37 da je već 400 puta dokazano da je Tesla 100% čisti srbin i da su hrvati njega prisvojili sebi samo zbog mjesta rođenja 1 ostavlja link sa teslinim porijeklom i slikom njegove babe 1 tvrdi da je Tesla bio „bez spolnog organa" 5 ostavljaju pravu riječ i naziv za ljude „bez spolnog organa" 3 nalazi čak i latinski korijen rijeci „... 4 ostavlja link na stranice sa svim teslinim dokumentarcima 1 nalazi neobjavljeni dokumentarac sa najvećom i najmoćnijom zavjerom u vezi tesline smrti 4 ostavljaju linkove o Tesli i njegovom porijeklu 2 tvrde da je tesla živ 1 da su ga odnijeli marsovci 1 daje objašnjenje i porijeklo riječi "marsovci„ 1 pita kako da skine film sa youtube 14 odgovaraju koji software da koristi 2 tvrde da je nemoguće skinuti film 1 ispriča vic kako je Mujo zavrtao sijalicu 2 ispričaju drugačiju verziju vica 1 pita zašto plavuša puše u sijalicu 0 odgovara na to pitanje 1 ispriča vic kako mujo izlazi iz ruševina 11 rujna i kaže "j...o vas ovaj aerodrom..." 2 koja se ljute na ovoga prethodnog da pogleda teme od prije nekoliko dana i tvrde da je taj vic O MUJI bio na diskusijama nekoliko puta.. 1 daje prijedlog moderatoru da se vicevi o 9/11 brišu odmah 1 ostavlja link sa zavjerom 9/11...
Od žarulje do zavjere 9.11 . Nevjerojatno. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 04/03/2008 : 08:44:48
|
Izgubila se dvojica turista u pustinji i nakon nekoliko dana lutanja sretnu beduina i upitaju ga ima li negdje u blizini neka oaza ili bunar.
- "Koji je danas dan?", upita beduin
- "Utorak, mislim", odgovori jedan od turista zacudjeno.
- "E, onda ovako: idete pravo do iduceg utorka onda skrenete desno..."
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Posted - 04/03/2008 : 10:31:05
|
Razgovaraju dva pandura: "Vidis li onog zutog Ficu?" "Vidim." "E, takvog istog Yuga cu ja da kupim, samo crvenog." |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 04/03/2008 : 21:39:50
|
Napio se zec i pao u potok. Došli medo i lisica pa mu kažu: "Ajde, zeko, izađi, utopit ćeš se." A zeko će na to: "Odjebite, vi kopnene životinje!"
|
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 04/03/2008 : 21:40:38
|
quote: Originally posted by Stari borac
Napio se zec i pao u potok. Došli medo i lisica pa mu kažu: "Ajde, zeko, izađi, utopit ćeš se." A zeko će na to: "Odjebite, vi kopnene životinje!"
Otkud ti to!!!    |
 |
|
Topic  |
|