Author |
Topic  |
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
Posted - 27/03/2008 : 15:44:37
|
Ciga kaze ciganki: -Zeno 'aj mi popusis! -Ma 'ajde bre, sta ti pada na pamet! -'Ajde dacu ti 10 evra. -Ma necu! -Dam ti dvaes'. -Ne dolazi u obzir! -Dacu ti mobilni, ako to uradis! Necka se ona, ali pristane. Odradi ona to, ciga navlaci pantalone i sprema se da ode. -Ej, bre, a da mi das mobilni? -A da! Pisi, 064... |
There ain't no grave gonna hold my body down. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Member since 06/03/2005 |
Posted - 27/03/2008 : 17:29:00
|
INVESTICIJE...
SAMO ZA USPOREDBU .....
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Nortel Networks imali bi danas 59 eura.
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Lucent Technologies imali bi danas 70 eura.
* Da ste prosle godine kupili za 1000 eura dionica Alcatela imali bi danas 170 eura.
* A da ste prosle godine kupili za 1000 eura boca pive i do danas ih sve ispraznili, za prazne boce dobili biste 380 Eura.
Da li je uopce potrebno postavljati pitanje: kuda investirati !?
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
Posted - 27/03/2008 : 21:20:42
|
quote: Originally posted by Stari borac
Kad smo već kod zlatne ribice, znate li onaj:
Uhvatio Mujo ribicu, a ova mu kaže: - Nemoj me pojesti, ja sam zlatna ribica! Imaš pravo na tri želje... - Ma jebeš želje, idemo mi kod zlatara!
Ja znam taj sa kitom! U svakom slucaju dobar! |
Every man dies, not every man really lives. |
 |
|
idado
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 27/03/2008 : 21:37:56
|
quote: Originally posted by idado
Ja znam taj sa KITOM! U svakom slucaju dobar! [/quote]
              , a na kom je slogu naglasak???          [/quote] To ostavljam tebi! |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/03/2008 : 12:39:48
|
Prijateljstvo među ženama: Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala, a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice. Suprug je nazvao deset njezinih najboljih prijateljica ali nitko od njih to nije potvrdio.... Prijateljstvo među muškarcima: Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao, a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja... 8 njih je potvrdilo da je spavao kod njih, a 2 da je još uvijek tamo...   |
 |
|
Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 28/03/2008 : 17:28:26
|
VRSTE GOVANA
vecina vas je imala ovakva ili slicna:
. GOVNO DUH Znas da si se israo. Ima govna na toalet papiru, ali nema u solji.
. TEFLONSKO GOVNO Kad se iseres, tako si cist i ti i toalet papir, da ne mozes da povjerujes. Moras da se zadubis u WC solju da se uvjeris da si uopce srao.
. LjEPLJIVO GOVNO Podsjeca na vruc katran. Obrises dupe 12 puta, i jos uvek nije cisto. Na kraju gurnes papir u gace, da ih ne zamazes. Ovakvo govno ostavlja trajne tragove na WC solji.
. NEODLUCNO GOVNO Taman si obrisao dupe, kad shvatas ... moraces opet.
. TVRDOGLAVO GOVNO Ovakvo govno je sigurno ubilo Elvisa. Ne izlazi sve dok ne oznojis i pocrvenis od silnog naprezanja.
. GOVNO - TEG Kad se iseres, laksi si za 5 kila.
. NESTRPLJIVO GOVNO Bolje bi ti bilo da si stignes do WCa u narednih 10 sekundi. Obicno promoli glavu jos pre nego sto sjednes na solju.
. KING - KONG GOVNO Ovo govno je toliko veliko, da nece da potone, osim ukoliko ga ne izlomkas u sitne komadice. Ofinger je kao stvoren za to. Ovo se obicno desi u tudjoj kuci.
. GOVNO KOJE VOLI DA SE KUPA Kada ovo govno padne u vodu, napravi ogroman pljusak, i obicno ti pokvasi dupe.
. GOVNO - ZELJA Sjedis sav napregnut, prdnes par puta, ali govna nema.
. GOVNO - ZMIJA Ovo govno je prilicno mekano, debelo kao tvoj palac, i dugacko barem pola metra.
. GOVNO - PLOVAK Cak i nakon treceg pustanja vode, jos uvek pluta. Covjece! Kako da ga se otarasim? Ovo se obicno desava u tudjoj kuci.
. GOVNO OD MEKSICKE HRANE Znas da ponovo mozes da jedes, kad prestane da te pece dupe.
. GOVNO - KORNJACA Ovakvo govno samo uplaseno proviri iz dupeta i brzo se vrati unutra.
. BUNGEE GOVNO Ovakvo govno visi neko vrijeme iz tvog dupeta, prije nego sto padne.
. SPORO GOVNO Moras da sjedis na solji toliko dugo da ti se ukoce noge od struka na dole.
. GOVNO - DZEK TRBOSEK Ovakvo govno se zalijepi za dlacice na dupetu, a onda ih naglo iscupa.
. GOVNO SA ZURKE Ogromno govno koje iseres na zurci. Onda pustis vodu i uzasnut gledas kako nivo vode u solji lagano raste.
. PRASKAVO GOVNO Govno koje izlijece u milion djelica po sekundi. Podsjeca na lavinu sa raketnim pogonom, i isprska cijelu WC solju.
. VJETROVITO GOVNO Ono nastaje kada sjednes na solju, i prdis toliko dugo i jako, da ti se vise ne sere.
. SRANJE Seres tako brzo, i brises dupe tako bijesno, da ti nestane toalet papira, i onda kazes: SRANJE!
. GOVNO BEZ KRAJA Ovo govno curi kao ludo, i taman kad zavrsis, i pocnes da brises dupe, stomak zakrci, i jos govana pocne da ispada. |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Member since 03/11/2004 |
Posted - 28/03/2008 : 19:27:53
|
quote: Originally posted by dcopic
Prijateljstvo među ženama: Jednu noć supruga nije došla kući i suprug ju je upitao gdje je spavala, a ona mu odgovori da je spavala kod jedne svoje prijateljice. Suprug je nazvao deset njezinih najboljih prijateljica ali nitko od njih to nije potvrdio.... Prijateljstvo među muškarcima: Jednu noć suprug nije došao kući i supruga ga je upitala gdje je spavao, a on joj odgovori da je spavao kod jednog prijatelja. Supruga je nazvala deset njegovih najboljih prijatelja... 8 njih je potvrdilo da je spavao kod njih, a 2 da je još uvijek tamo...  
Sveta istina! |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
Posted - 28/03/2008 : 19:29:35
|
Tip sretne svoju bivšu: - Imam novog komada, ali sam ipak jučer mislio na tebe... - Joooj, bas si zlatan... A, zašto, nedostajem ti...? - Ne, ali pomaže da ne svršim prebrzo...
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 28/03/2008 : 20:08:24
|
Poslije nedjeljne mise jedan sramežljivi stariji čovjek došuljao se u crkvu kako bi se ispovjedio: -Neki dan kada se moja supruga nagnula u zamrzivač, podigla joj se haljina. U meni je nešto puklo, skinuo sam joj gačice i navalio ko lud. -To nije nikakav grijeh! Voditi ljubav sa svojom suprugom, pa to je normalno! - odgovori velečasni. Čovjek se zahvali i lakog srca ode kući. Malo kasnije dolazi starica: - Neki dan kada sam se nagnula u zamrzivač podigla mi se haljina i moj muž skinuo mi je gačice i navalio ko lud. Jel to grijeh, velečasni? -To nije ništa čega bi se trebali sramiti, Vas muž je maloprije bio ovdje i ja sam mu rekao da je to normalno i čak više pohvalno da se tako volite i to radite u vašim godinama! -Znači mi smo još uvijek dobrodošli u crkvu? -Svakako, odgovori velečasni. -Sada mi je puno lakše, odgovori starica, jer u Kaufland više nismo! |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 28/03/2008 : 22:47:16
|
Ovaj vic mi je prejak!
Zena poslala muza - informaticara u trgovinu... - Kupi paketic margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset. Informaticar se ubrzo vraca s 10 paketa margarina i kaze: - Imali su jaja.
|
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 29/03/2008 : 08:20:03
|
quote: Originally posted by dcopic
Ovaj vic mi je prejak!
Zena poslala muza - informaticara u trgovinu... - Kupi paketic margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset. Informaticar se ubrzo vraca s 10 paketa margarina i kaze: - Imali su jaja.
Kaje to "IF" petlja   |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Posted - 30/03/2008 : 13:31:18
|
quote: Originally posted by mali od palube
Ovo s govnim je odvratno!
Ali veoma istinito! |
 |
|
Stari borac
Average Member

Croatia
505 Posts
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Posted - 30/03/2008 : 16:35:11
|
quote: Originally posted by William_Wallace
Ali veoma istinito!
veliki dio njih nisam imao. |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
Posted - 30/03/2008 : 19:42:16
|
Ali veoma istinito!
veliki dio njih nisam imao.
E sad si slaga.. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 31/03/2008 : 10:33:11
|
Prije sata vjeronauka sin ispituje oca: "Tata, kako se zvala Adamova punica?" Otac: "Pa Adam nije imao punicu. To je bio raj, sine moj."
|
"I sat before the wise man in the autumn of my youth, and I told him all the things I had to know. He said you have the future if you need to find the truth, and in his eyes I saw that it was so." |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Posted - 31/03/2008 : 15:02:02
|
quote: Originally posted by Poncho
Ali veoma istinito!
veliki dio njih nisam imao.
E sad si slaga..
Nisam! |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Posted - 31/03/2008 : 16:52:35
|
quote: Originally posted by zlikovski
Koji je najbrži put do Vrapča?
Samo skreneš!
Bok Novi! Skrenuo si ti kada si se priklju;io forumu. |
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 01/04/2008 : 10:52:54
|
Ulazi lijepa plavuša u trgovinu životinjama namjeravajući kupiti neku egzotičnu životinju. Nakon malo razgledavanja, opazi kutiju sa žabama.
Na kutiji je pisalo: "Žablji seks! Jedna žaba 50 eura! Ako ne budete zadovoljni, vraćamo novac! Uputstvo priloženo".
Plavuša pogleda oko sebe gleda li je netko i šapne prodavaču: "Uzimam jednu".
Prodavač uzme jednog žapca, pruži joj listić i kaže:
"Pažljivo pročitajte uputstvo:
1. Istuširajte se. 2. Namirišite se najboljim parfemom. 3. Obucite seksi donje rublje. 4. Legnite u krevet i postavite žapca na pravo mjesto.
Kad je došla kući, plavuša brzo učini sve po uputstvu, legne u krevet i postavi žapca na pravo mjesto, ali na njeno iznenađenje ništa se nije dogodilo. Počela je psovati od bijesa, misleći da je prevarena. Još jednom pročita upute i spazi sitnim slovima napisan tekst: "Ako imate bilo kakvih problema, nazovite trgovinu sa životinjama".
I plavuša odmah nazove. Muški glas s druge strane telefona joj odgovori: "Dolazim odmah!"
Poslije 5 minuta se začuje zvono na vratima. Plavuša otvori vrata i objasni: "Učinila sam sve kako piše u uputama, ali prokleti žabac samo sjedi i ne radi ništa!"
Muškarac sav zabrinut podigne žapca, pogleda ga direktno u oči i ozbiljnim glasom mu kaže: "A sad me dobro poslušaj! Ovo je zadnji put da ti ja pokazujem!"
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 02/04/2008 : 19:43:25
|
Profesor na medicinskom fakultetu drži uvodno predavanje: Počinjemo s osnovama obdukcije.
Dvije stvari su pri tome od ključne važnosti.. Prvo: morate pobijediti odvratnost. Pazite!
Profesor gurne mrtvacu na stolu prst u guzicu, izvadi ga i poliže.
A sad vi.
Blijedi i jedva suzdržavajući povraćanje, studenti jedan za drugim ponove profesorov postupak.
Kad su se svi izredali, profesor će:
Druga jednako važna stvar je koncentrirano i pozorno praćenje predavanja.
Ja sam u analni otvor gurnuo kažiprst, a polizao srednjak. Dakle, dobro pazite... |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 02/04/2008 : 20:08:28
|
Mate se kupa u plićaku, a u susret mu dolazi jako zgodna cura. -Mare, da samo znaš kako si lipa!? -Mate, uđi još malo u more... Ne moraju svi znat. ------------------------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------------- Našli se Splićanin, Omišanin i Bračanin nakon dugo vremena. Izmjenili oni par riječi i dogovorili se da će zajedno napraviti banket. Splićanin: Ja ću donit lipog domaćeg sira i pršuta, pa ćemo se najist! Omišanin: Ja ću donit najboljeg domaćeg vina, pa ćemo se oblokat! Bračanin: Ja ću dovest brata, pa ćemo lipo zapivat! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
alanmaras
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3787 Posts
Posted - 02/04/2008 : 20:10:15
|
Pesimist vidi samo tamu u tunelu.
Optimist vidi svjetlo na kraju tunela.
Realist vidi svjetla vlaka.
Strojovođa vidi tri idiota na pruzi.
|
 |
|
Topic  |
|