Author |
Topic  |
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Member since 16/09/2007 |
Posted - 06/05/2008 : 20:00:07
|
quote: Originally posted by Stari borac
Dolazi tinejdžer Ivica ocu i povjerava mu se:
- Tata, zaljubio sam se... - Sjajno, sine! A u koga? - pita otac. - U Jovicu... - Auuu, pa kud baš u Srbina?
  Ako nisam taj čuo tvoji su vicevi najbolji!   |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 07/05/2008 : 14:26:48
|
Problemi s kompjutorima! 
Podrska: Kakav kompjuter Vi imate? Korisnik: Bijeli... _________________________________________________________________________________ Korisnik: Dobar dan, ja sam Marta, ne mogu da stampam. Svaki put kada pokusam pojavi se poruka "Ne mogu da nadjem stampac". Cak sam podigla stampac i stavila ga ispred monitora, ali kompjuter jos uvijek kaze da ne moze da ga nadje...
Podrska: ???
_________________________________________________________________________________ Korisnik: Imam ogroman problem. Kolega je postavio skrinsejver na moj kompjuter, ali svaki put kada pomjerim mis, on nestane!
Podrska: ... _________________________________________________________________________________ Korisnik: Moja tastatura ne radi uopste. Podrska: Da li ste sigurni da je utaknuta u kompjuter? Korisnik: Ne. Ne mogu da vidim zadnju stranu kompjutera. Podrska:Podignite tastaturu i napravite 10 koraka unazad. Korisnik: OK Podrska: Da li je i tastatura posla sa Vama? Korisnik: Da. Podrska: To znaci da tastatura nije prikljucena. Ima li tamo jos jedna tastatura? Korisnik: Da, ovdje je jos jedna tastatura. Aaaa...ova radi! _________________________________________________________________________________ Korisnik: ne moze da se "nakaci" na internet. Podrska: Da li ste sigurni da koristite ispravnu lozinku? Korisnik: Da siguran sam. Vidio sam da je i moj kolega unio istu. Podrska: Mozete li da mi kazete koja je vasa lozinka? Korisnik: Pet zvjezdica. _________________________________________________________________________________ Podrska: Kliknite na ikonicu "My computer" na lijevoj strani ekrana. Korisnik: Vase lijevo ili moje lijevo? _________________________________________________________________________________ Podrska : Dobar dan. Kako Vam mogu pomoci? Korisnik: Zdravo... Ne mogu da stampam. Podrska Hocete li da klikcete onako kako ja budem i... Korisnik: Slusaj drugar; nemoj da pocinjes strucno sa mnom! Nisam ti ja Bil Gejts! _________________________________________________________________________________ Korisnik: Imam problem da stampam u crvenoj boji... Podrska : Da li imate kolor stampac? Korisnik: Ne. _________________________________________________________________________________ Podrska : Sta je sada na vasem monitoru gospodjice? Korisnik: Medo koga mi je moj decko kupio u supermarketu. _________________________________________________________________________________ Podrska : A s ada pritisnite F8. Korisnik: Ne radi. Podrska: Sta ste tacno uradili? Korisnik: Pritisnuo sam F taster 8 puta, bas kao sto ste mi rekli, ali se nista ne desava... _________________________________________________________________________________ Podrska : Vasa lozinka je malo slovo j kao jabuka, i veliko slovo V kao Viktor, i broj 7. Korisnik: Da li je 7 velikim ili malim slovima? _________________________________________________________________________________ Podrska :Koji antivirusni program koristite? Korisnik: Netscape. Podrska : To nije antivirusni program. Korisnik: Jao, izvinite...Internet Explorer. _________________________________________________________________________________ Podrska : Majkrosoftova tehnicka podrska, mogu li Vam pomoci? Korisnik: Dobar dan! Cekao sam vise od 4 sata na vas. Mozete li mi reci koliko dugo treba da cekam prije nego sto budete mogli da mi pomognete? Podrska : Uff..? Izvinite, ne razumijem Vas problem? Korisnik: Radio sam u Word-u i kliknuo na help dugme prije vise od èetiri sata. Mozete li mi reci kada æete konacno moci da mi pomognete? _________________________________________________________________________________ Podrska: Kako Vam mogu pomoci? Korisnik: Pisem svoj prvi e-mail. Podrska: U redu, i, kakve vrste je vas problem? Korisnik: Pa, napisao sam pismo, ali kako da ga ubacim u postanski sanducic? |
 |
|
William_Wallace
Advanced Member

.jpg)
Serbia
3173 Posts
Member since 25/04/2007 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 07/05/2008 : 17:39:08
|
Evo šta radi ženama globalno sagrijevanje(izvinite na jeziku)

. |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
Edited by - Risar_69 on 07/05/2008 17:39:29 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 07/05/2008 : 17:46:54
|
Šta je jedini rad koji osvobadja? Seckanje rešetaka.
----
A šta je nestrpljivost? Pobrzano čekanje.
. |
Edited by - Risar_69 on 07/05/2008 17:48:13 |
 |
|
sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
Posted - 07/05/2008 : 17:52:47
|
quote: Originally posted by mali od palube
quote: Originally posted by sed1
Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.
- Tko me od vas dvojice pojebe, dobit će hrane kol'ko 'oće! - Ja ću radije umrijeti od gladi! - reče Haso i izjuri iz kuće.
Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:
- Baba, ja te jebem samo ako ti žmiriš!
Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.
- Eto, bona, sad mi daj da jedem!
I ona mu da da jede. Kada se najeo, Mujo ode napolje kod Hase:
- E moj jarane, ja se sad najeo k'o nikad!
A Haso će na to:
- Vidiš, ti moraš jebat' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...
OOOOOOOOOdvratno!!!  
ne seri mali!!  |
www.bhfanaticos.com
|
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 07/05/2008 : 17:54:55
|
"Mamice, jel angeli letu?" "Da sinko, angeli letu." "Jel naša Anči isto leti?" "Ne, Anči je naša služavkinja." "Tatko ji je jučer rekao, da je angelčič." "Da, onda če i ona letjeti."
. |
Edited by - Risar_69 on 07/05/2008 17:55:19 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 07/05/2008 : 17:59:40
|
DA LI ZNATE ZAŠTO ZOMBIJI NE MOGU IGRATI FUDBAL? Zato što nisu sposobni napraviti živi zid!
 |
Edited by - Risar_69 on 07/05/2008 17:59:58 |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Posted - 07/05/2008 : 20:07:40
|
quote: Originally posted by mali od palube
Idu Mujo i Haso šumom i tako se izgube. Dok su lutali, strašno su ogladnjeli. Tada naiđu na jednu kuću u kojoj je bila neka stara baba. Oni onako gladni, uđu u kuću i pitaju babu ima li nešto da im da da pojedu.
- Tko me od vas dvojice pojebe, dobit će hrane kol'ko 'oće! - Ja ću radije umrijeti od gladi! - reče Haso i izjuri iz kuće.
Mujo malo razmisli, odmjeri babu i pristane. Ugleda on kuhane kukuruze i uzme jedan klip, pa kaže:
- Baba, ja te jebem samo ako ti žmiriš!
Baba zatvori oči, a Mujo uzme onaj kukuruz i počne ju jebati njime. Kada je završio baci taj kukuruz kroz prozor.
- Eto, bona, sad mi daj da jedem!
I ona mu da da jede. Kada se najeo, Mujo ode napolje kod Hase:
- E moj jarane, ja se sad najeo k'o nikad!
A Haso će na to:
- Vidiš, ti moraš jebat' staru babetinu da bi se najeo, a meni se Bog smilovao i bacio mi s neba kuhani kukuruz i to dobro posoljen...
OOOOOOOOOdvratno!!!  
ne seri mali!! 
Pa da umrem od začepljenja crijeva! |
 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali
3136 Posts
Posted - 07/05/2008 : 20:08:07
|
quote: Originally posted by Risar_69
"Mamice, jel angeli letu?" "Da sinko, angeli letu." "Jel naša Anči isto leti?" "Ne, Anči je naša služavkinja." "Tatko ji je jučer rekao, da je angelčič." "Da, onda če i ona letjeti."
.
Lol XD |
 |
|
Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 09/05/2008 : 19:26:00
|
BISERI YU KOMENTATORA
Mirko Kamenjaševič
"Gol, gol ... kurac gol, stativa!!!"#61472;• (Slijedeća utakmica): "Slobodan udarac sa nekih 35 metara izvodi Bukal ... Topovski udarac i gol!!! Kurac gol, prečka!!! ... Sjedi mali, pička ti materina, ništa ne vidim." (6 mjeseci suspenzije.)
Milojko Pantić
(400 m u#61472;• Atlanti): "U stazi četiri je glavni favorit, Majkl Džekson ..... Pardon, Majkl Džordan." (Nedeljko Kovinjalo se tu ubacuje i kaže): "Da, kolega Pantić želi da kaže kako je Majkl Džonson u Americi popularan kao njih dvojica."
(Španija - Jugoslavija): "I gospodine Pedersen, zaista zaslužujete#61472;• takvo prezime ..."
(Arsenal - Ajax): Berkamp izlazi iz igre u 22.#61472;• minutu zbog povrede, ulazi Patrick Vieira. Na ekranu ispisano slijedeće: 22. minutes, 10. Bergkamp out Komentar Milojka Pantića: "U igru se sprema iskusni Minutes s brojem 22!"
Zvonko Mihajlovski
"Kakav#61472;• udarac; pocepao je vazduh na vodonik i kiseonik."
"To je bila veća#61472;• opasnost za avione tipa Avaks nego po gol Pandurovića."
(Lopta se#61472;• natakla na šiljak na ogradi i pukla): "I lopta je sada pukla kao staklena kugla od porcelana."
"Zbog ovakvih udaraca Roberta Karlosa osnovaće se#61472;• društvo za zaštitu lopti!"
Srdjan Knežević
(Gimnastika):#61472;• "Pogledajte samo kako je građen ovaj mladić. Svaka majka bi ga poželela u svome domu, a tek ti predratni švalerski brčići ..."
Miloš Topalović "Sledećih nekoliko minuta ovog snimka protiću u znaku Georgi Hadžija i ove#61472;• kretenske reklame za kečap!"
"Obratite pažnju: na stadionu u Istanbulu#61472;• samo policijski psi nemaju brkove!?"
YU radio "Prejaka je ovo#61472;• lopta za Savičevića, Dejo ovu loptu ne bi stigao ni taksijem."
Slobodan Šarenac (Jugoslavija - Turska, finale#61472;• EP u košarci 2001): "Ni majka mu za ovo ne bi sudila ličnu grešku"
Dobrosav Gajić "Ovo je takmičar iz San Marina, male#61472;• ostrvske državice usred Atlantskog okeana."
"U publici je mnogo#61472;• zanimljivih ljudi kao na primer ovaj čovek sa bradom."
"Zoran Savić je#61472;• imao malu porodičnu neprijatnost ovih dana. Naime umrla mu je majka."
"Stižu oko 13:30, narodski rećeno oko pola dva."#61472;•
Miroslav Rede (Utakmica između Reala i Juventusa): "Tko prvi zabije gol, biti će u#61472;• prednosti."
Dušan Memedović (Ožujak 1999, boks Holifield - Louis):#61472;• "Svi se iskreno nadamo da će i sam meč potrajati bar koliko i ovo izvođenje američke himne."
Duško Korač "Ovo je Keli Erikson, sičušna#61472;• Švedjanka, skakačica u vis, a ovo je njena majka, mama Marija, koja prati svuda svoju ćerkicu i ne ispušta je iz vida. A čovek koga upravo vidite, je snažni momak, Džon Godina, bacač kladiva. Njemu nisu potrebni ni mama ni tata da ga prate po takmičenjima."
(Mohammed Ali na Olimpijadi u Atlanti#61472;• 1996. pali olimpijski plamen): "I pogledajte Muhameda Alija, ruke mu se tresu od uzbudjenja!!!"
(Na nekoj Realovoj utakmici kamerman zumira#61472;• Ronaldovu naušnicu): "Sreća što je Ronaldo fudbaler, inaće, da je bokser, kakav bi to zalogaj bio za Tajsona!"
"Dobar dan. Javljamo se iz Mostara.#61472;• Ovdje je nedjelja."
"Što bi rekla stara rimska poslovica, ne vjeruj#61472;• Dancima ni kad darove nose!" |
 |
|
morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts
Member since 29/01/2008 |
|
weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts
Member since 08/02/2008 |
Posted - 10/05/2008 : 14:55:26
|
koja oce da mi se da neka se nasmesi.... |
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 10/05/2008 : 15:48:36
|
RAZMISLJANJA SAMSKOG MUŠKARCA:
Samski muški stanovao je u 4. katu. Morao bi si speglati košulju zbog sastanka sledeči dan, pa nije imao pegle.
Sjeti se na susjedu iz prizemlja i odluči, da posudi peglu od nje.
Kad je bio u 3. katu pomisli "Nije loša ova susjeda, ma je dobra mačka. Možda če me ogovoriti, pa padne još koja kafica." Kad je bio u 2. katu pomisli "Jah, kafica, onda tralala, pa malo vinčeka, pa smo tamo, da je moram vabiti još ka sebi." Kad je bio u 1. katu pomisli "Ako je vabim kod sebe,če doči. Onda ču je kresnuti. Pa jednom kod nje, pa opet kod mene, pa još jednom kod mene, pa opet ovako." Kad je bio u prizemlju pomisli "Majku, onda če stvari početi nositi gore kod mene i prespavati kod mene, pa stvari uredjivati po svoje, pa ormare prestavljati po svoje, pa ima i psa, pa onda se je neču moči rješiti" I kad ovako razmišlja več avtomatički pozvrcne na vratima, suseda otvori vrata, se sretno nasmije i zacvrkuče: "O susedu, kako ste , mogu li da vam pomognem?" A muškarac kaže: "Ma jebi se ti sa tvojom peglom."
.
|
Edited by - Risar_69 on 10/05/2008 15:53:43 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Posted - 10/05/2008 : 23:33:31
|
Danas je subota i evo jednog iz gostionice. "Moj kanarinac je juče popio jedan decilitar benzina." "I šta je bilo?" "Leteo je pet minuta, i onda je pao" "Je li poginuo, jadničak?" "Ne, samo mu je nestalo benzina."
. |
Edited by - Risar_69 on 10/05/2008 23:34:00 |
 |
|
YNWA
Average Member

Bosnia and Herzegovina
903 Posts
Member since 17/10/2002 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
|
Garak
Average Member

Bosnia and Herzegovina
805 Posts
Member since 05/02/2008 |
Posted - 14/05/2008 : 20:40:48
|
Trci Perica kod mame da joj kaze sta je video: - "Mama, mama znas sta radi tata sa komsinicom?" - "Sta?", pita mama. - "Pa ona kleci ispred njega a on joj gura ono u usta..." kaze perica uzbudjeno: - "Dobro Perice veceras na slavlju ces to lepo svim gostima da kazes," podmuklo ce mama. Na slavlju stane Perica u sred sobe i vikne: - "Slusajte svi, moram da vam kazem sta sam video danas. Video sam tatu kako komsinici stavlja ono ... mama kako se zove ono sto ti uvek postar stavlja u usta?" |
 |
|
alen
Advanced Member

Croatia
4621 Posts
Member since 14/02/2005 |
|
mali od palube
Advanced Member

.jpg)
Mali