forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado
Tja, ti si jedan od rijetkih kod kojeg ne stoji ikonica da mu se moze poslati PM...

da,tek sad vidimaj probaj opet na mail...hebi ga,daleko je minken

ti si moj meštre ludi covik,krepa je balun,raspa se ajduk!je li...raspast
se može austrija,krepat moredu svi kralji i carevi,ma ajduk ce ostat!
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:05:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
evo došao tvoj mail...sa zakašnjenjem

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Jebes moderatora kojem ne radi PM...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:10:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jebes moderatora kojem ne radi PM...

poslao sam ti pm,pa probaj sad odgovorit,možda proradi

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:11:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Primio, odgovorio... od kad je ovo uvedeno uopce, ja tek danas skuzio!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 04:12:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Primio, odgovorio... od kad je ovo uvedeno uopce, ja tek danas skuzio!

nisam bio na netu par dana,valjda za vikend šunje uhvatio vremena

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 28/08/2007 : 07:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ma bolje nekog poslat U PM, nego MU poslat PM:))))))))

Bolje imat pet dobrih prijatelja nego jednog neprijatelja
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 28/08/2007 : 15:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Damjanović dobio zaštitnu masku, ali ipak ne putuje u Genovu!

Dario Damjanović ipak neće otputovati večeras u Genovu! Premda se Hajdukov veznjak ponudio staviti na raspolaganje treneru Sergiju Krešiću unatoč činjenici da mu je prije tri dana operiran nos, sa zaštitnom maskom s kojom je jutros pokušao trenirati, neće imati priliku zaigrati u četvrtak od 20.45 sati protiv Sampdorije.

- Damjanović, nažalost, ne putuje s nama – kazao je trener Krešić, pojasnivši:

- Uložio je maksimalni napor, međutim, s maskom mu je značajno suženo vidno polje, te ne može igrati. Ujedno je to nogometaš koji igra na poziciji gdje je mnogo kontakata, skokova, udaraca glavom, te bi njegov nastup bio iznimno riskantan.

Ne igranjem Damjanovića Krešić će imati velikih problema u sastavljanju veznog reda, uzimajući u obzir činjenicu da zbog ozljede nema ni Drage Gabrića, dok zbog kartona u Genovu ne putuje ni Srđan Andrić.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 29/08/2007 : 23:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
"Bijeli" trenirali u Genovi pred očima "špijuna" iz Sampdorije

Hajdukovci su večeras isprobali travnjak stadiona Luigi Ferraris, gdje ih sutra s početkom u 20.45 sati očekuje susret sa Sampdorijom.

Robert Jarni radio je s vratarima, uvježbavali su Vlado Balić i Vjeko Tomić ubacivanja, s obzirom da je poznato da su "bijeli“ najviše opasnosti u prvoj utakmici u Splitu imali nakon prekida Đenoveza.

Nakon pola sata zagrijavanja trener Sergije Krešić je podijelio momčad u dvije skupine, za "bijele“ su igrali: Balić, Pelaić Buljat, Živković, Hrgović – Rubil, Ljubičić, Linić - Bartolović, Kalinić, a za „žute“: Tomić – Sablić, trener Jarni, Pandža – Oremuš, Cernat, Peraić – Verpakovskis, Rukavina.

Jasno, na tribinama su trening pratili i predstavnici Sampdorije, pa sasvim sigurno trener Sergije Krešić ništa nije otkrio sa sastavima koje im je ponudio na "pladnju“. Ionako je već najavio da će se početnih 11 znati tek sutra pred početka utakmice…

Međutim, znakovito je možda da su „bijeli“ na kraju treninga uvježbavali izvođenje slobodnih udaraca sa 20-ak metara, a za tu je "obuku“ bio, jasno, zadužen pomoćni trener Jarni.

Hrgović je napustio trening nešto prije kraja, zbog lakše ozljede, ali njegov nastup nije upitan.

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 30/08/2007 : 09:24:17  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Hajduk traži senzaciju u Genovi - pratite uživo na Glasu Dalmacije
30/8/2007 prije 24 min

Iz Genove: Ante BILIĆ

Hajduk večeras u 20.45 sati u Genovi kreće po senzaciju! Jer, poraziti Talijane na njihovom stadionu nakon što iz prve utakmice imaju prednost od 0:1 doista se ubraja u skupinu senzacija, kazao je to i trener „bijelih“ Sergije Krešić. No, daleko od toga da hajdukovci ne vjeruju u prolaz. Često posljednjih dana ponavljaju kako ih je samo nesreća odvojila od pobjede u Splitu prije točno dva tjedna...

- Pogodili smo dvaput prečku, jednom i stativu, moglo se sve okrenuti i nama u korist. Međutim nije, ali moramo vjerovati da možemo dalje unatoč minusu s kojim krećemo u susret – kazao je kapetan splitskih nogometaša Mirko Hrgović, koji je sinoćnji trening na glavnom travnjaku genovskog stadiona napustio prije suigrača.

- Opet sam malo uganuo gležanj, međutim bit ću ja dobro. Naravno da ću igrati – dodao je Hrgović, kapetan večerašnjih gostiju koji je lani upisao najviše nastupa u dresu Hajduka.

Svjesni su „bijeli“ da ih čeka tvrda utakmica u kojoj će „glave“ igrati veliku, možda i presudnu ulogu. Nema trener Krešić na raspolaganju dvojicu defenzivnih veznih koji bi sigurno nastupili - Darija Damjanovića i Srđana Andrića – ali ni Dragu Gabrića, dok se još nije spreman vratiti na travnjake Igor Tudor.

Zanimljivo je da i Krešić, ali trener domaćih Walter Mazzari u najavi ovog susreta kažu da su i jednoj i drugoj momčadi večeras izgledi 50:50 u postocima. Obojica su to izjavila na posljednjim pressicama uoči uzvrata na stadionu Luigi Ferraris...

Uzvratna utakmica drugog pretkola Kupa UEFA
Sampdoria – Hajduk
Genova, stadion Luigi Ferraris
Sudac: Pavel Kralovec (Češka)
Sampdoria: Mirante, Lucchini, Sala, Campagnaro, Zenoni, Volpi, Palombo, Pieri, Delvecchio, Belluci, Montella
Hajduk: Balić, Pelaić, Sablić, Živković, Hrgović, Linić, Rubil, Ljubičić, Cernat, Rukavina, Kalinić

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 30/08/2007 : 09:25:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ajde Hajdučeeeeeeeeee pivat ćemo samo za tebe

ahhhhhhhjjjjjaaaaaakkkkk
Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 30/08/2007 : 11:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
Hajduk ima šansu, cijel Sampdorija je već arhivirala Hajduka kao da je sve riješeno i samo treba izaći na teren....

Nek proradi dišpet...(ali ako ne nožete dobit Zadra,Cibaliju i Međimurje u gostima teško je očekivat da možete talijanskog prvoligaša, al eto čuda se događaju, zašto ne večeras??)
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 30/08/2007 : 12:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi krešić mogao nešto posložiti...ako naši klubovi u 6 utakmica toliko puta i spuše, onda zaboravimo izmišljene penale i nedostatak sreće,to samo znači da smo loši.

Till I Collapse
Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 30/08/2007 : 16:14:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message  Reply with Quote
nažalost ovaj Hajduk nema šansi.... ma kladim se da ga neče zabiti
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/08/2007 : 16:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Problemi s ozljedama u Hajdukovoj svlačionici nastavili su se i nakon dolaska u Genovu. Prvi vratar ove sezone Vladimir Balić zbog ozljede će preskočiti uzvratni susret 2. pretkola Kupa Uefe, a na njegovo će mjesto uskočiti Vjekoslav Tomić...

Vladimir Balić priključio se Tudoru, Gabriću i Damjanoviću na listi igrača na koje trener Hajduka Sergije Krešić ne može računati zbog ozljede.
Prvi vratar splitske momčadi osjetio je bolove u koljenu, s kojim ima problema već neko vrijeme i neće biti na vratima Hajduka večeras u uzvratnom susretu protiv Sampdorije u Genovi.
Na vrata će tako stati Vjekoslav Tomić, koji je ove sezone samo jednom branio u službenoj utakmici i to u Vinkovcima u 3. prvenstvenom kolu.

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 30/08/2007 : 19:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Mislim da trener koji reče da je zadovoljan s 0-0 u 75 minuti nije normalan. Ko če to talijanima zabit u zadnjih 15 minuti??????
Go to Top of Page

Gutrum
New Member

Croatia
230 Posts

Member since 20/06/2007

Posted - 30/08/2007 : 20:24:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Gutrum a Private Message  Reply with Quote
nažalost mislim da ga Hajduk nebi zabio Samdoriji da igraju 3 dana (a ako ga i zabiju za najviše 15 min ce ga primiti) zato trener i oce da ga hajduk zabije u 80 min kako ga nebi stigao primiti kasnije :))))

nadam se da grijesim

ali kad cujem da je samo sreca odvojila Hajduk od pobjede u Splitu popizdim di je ta budala gledala ? ili misli da smo mi budale i da ne vidimo niš

Edited by - Gutrum on 30/08/2007 20:25:58
Go to Top of Page

sed1
Advanced Member

Germany
3437 Posts

Member since 01/09/2006

Posted - 30/08/2007 : 20:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit sed1's Homepage  Send sed1 a Private Message  Reply with Quote
Neredi u Genovi,stotinjak pripadnika Torcide napali policiju u samom centru grada!

www.bhfanaticos.com
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2007 : 22:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da se igra godinu dana, ne bi im ga zabili. Koji jad od nogometa.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29675 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2007 : 22:23:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
...osim slucajno...

Trouble will find me
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 30/08/2007 : 22:36:41  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Mislim da trener koji reče da je zadovoljan s 0-0 u 75 minuti nije normalan. Ko če to talijanima zabit u zadnjih 15 minuti??????

Italijani!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 30/08/2007 : 22:37:31  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
Koji rezultat je bio na kraju?

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/08/2007 : 22:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Sampdorija je osrednja europska momcad i ako ovako bude igrala nece daleko stici.
Vadi ih taj jebeni koeficijent (koji oni nisu zasluzili) pa ce i u iducem krugu dobiti
neku laksu momcad, no svejedno nece daleko dogurati.
A i kao takva momcad, ispali su bolji od Hajduka. Fizicki su jaci, iskusniji, takticki pametniji,
i sasvim zasluzeno idu dalje. Hajduka necu komentirati, bolje ne...

Samo bih predlozio Stimcu da u ligu 16 doda i odigravanje utakmica u 60 minuta,
umjesto 90, jer toliko jedino mogu trcati dvije najbolje HR momcadi.
Tako ce lijepo rastereceni moci trckarati po pasnjacima diljem Hrvatske.

I za kraj bih citirao Balasevica... samo u sportskom smislu.
"Putuj Europo, nemoj više cekati na nas.
Ne pitaj mnogo, dospjeces i ti na rdjav glas.
Putuj planeto, super smo se druzili.
Nama je lijepo, taman kako smo zasluzili."

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 30/08/2007 : 22:46:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Onaj tip koji je ko životinja iz afričke đungle nasrnia na Talijana i napravia penal je mentalno poremećen. Svaki Hajdukov dodir s loptom (apsolutno i doslovno svaki) je imao veze sa nogometom koliko i Bangladeš sa stanovnikom Sratoka. A taj dodir s loptom mogu zahvaliti samo Sampdorijinim krivim dodavanjima. Užas, kao da imaju željezo umjesto mozga u glavi.

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 30/08/2007 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
A one navijace koji su radili nered ne bih ni poslao nazad, kad dodje kakav teretni brod
sa Afrikancima u kontenjeru do Italije, samo bih te navijace ukrcao umjesto njih i pravac Afrika, negdje u savanu iskrcat majmune.

Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.93 seconds. Snitz Forums 2000