forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 ---HAJDUK ŽIVI VJEČNO---
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 616

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2007 : 18:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Mlad si ti jos, puno si ti toga zaboravio ili ne pamtis...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 12/08/2007 : 18:48:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Bia jutros na Poljudu od 6 i negdi oko 9i30 dosa do karte. Mislin da je sramota da ima jedan jedini prodajni stand na cilom Poljudu(jos gore je sta su kasnije rekli da ima karata i u onim kucicama oko stadiona pa je nastala velika nagrada Poljuda) za najmanje 2000 ljudi.

Torcida Solin
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2007 : 19:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Hajduk je zadnjih godina vrlo organiziran klub, eto zato je to tako bilo...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29634 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/08/2007 : 19:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Bia jutros na Poljudu od 6 i negdi oko 9i30 dosa do karte. Mislin da je sramota da ima jedan jedini prodajni stand na cilom Poljudu(jos gore je sta su kasnije rekli da ima karata i u onim kucicama oko stadiona pa je nastala velika nagrada Poljuda) za najmanje 2000 ljudi.

Torcida Solin

Svaka čast! Dirljivo je, i u današnja vremena rijetko, da se tako predano navija za neki klub. Mislim da si zaslužio neku nagradu. Recimo... Dogovorili smo se da ti kupimo jednu lijepu bengalku, pa je ti na utakmici zapali da te vidimo na telki.

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2007 : 19:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
dinamovi navijaci su zadnji koji bi trebali nekoga uciti ponasanju na stadionu...
Naucite vi prvo ono svoje krdo divljaka, jedan dio samozvanih navijaca dinama, da Vam ne ruse
i dalje i ono malo ugleda sto je ostalo, i Vama ali i ostalim HR navijacima...

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 12/08/2007 : 21:15:48  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by zagorovsky

Torcida Solin

Svaka čast! Dirljivo je, i u današnja vremena rijetko, da se tako predano navija za neki klub. Mislim da si zaslužio neku nagradu. Recimo... Dogovorili smo se da ti kupimo jednu lijepu bengalku, pa je ti na utakmici zapali da te vidimo na telki.

The first rule of Fight Club is - you do not talk about Fight Club. The second rule of Fight Club is - you DO NOT talk about Fight Club.

popusi mi ku..c purgerski smrade ja san ovo napisa da bi se vidilo kolika guba su trenutno nasi iz uprave a ne da bi sebe diza u nebesa. Ides provocirat bez razloga jesan ja ode sta pisa o Dinamu pa mi ti imas odgovarat supcino purgerska. Vi budite sritni dodeli van na werdera 20000 ljudi sugo purgerska

Torcida Solin
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 12/08/2007 : 21:27:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
E sad ces malo odmoriti i drugi put pripaziti na rijeci.

Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 12/08/2007 : 21:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

@supermark

to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još)

"Velikodušnost bez premca
"Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan

Auxerre?
Makar tu stoku ni ne računam pod BBB-e...
Go to Top of Page

Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts

Member since 03/07/2004

Posted - 12/08/2007 : 21:57:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Daniel's Homepage  Send Daniel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

quote:
Originally posted by supermark

meni je to zalosno,
znas kako je klub navikao na europske uspjehe kad se prodaju sve karte u jednom danu za pretkolo kupa uefa
a klub nije nikakav velikan (man utd, barca, real, milan, lyon, bayern) vec klub koji ne spada u TOP 70

Na Poljudu se gostujući navijači ne mogu ni čut (čak i da ta grupacija broji veliki broj od 25 ljudi), a kamoli da nadglasaju Torcidu!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Ma je li? BBB-i se uopće ne čuju na Poljudu,a?
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/08/2007 : 22:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Sam da se krivo ne protumače moje riječi. Ja iskreno želim da Hajduk prođe dalje al iskreno i sumnjam u to... čak prilike možete stvorit al realizacija vam je 0 :(

"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29634 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/08/2007 : 23:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
maki, to se ne treba ni govoriti,
svaki hrvat je uz svaki hrvatski klub, nema veze o kojem je rijec

a zagorsky je pretjerano reagirao, kakav je to navijac ako nemoze podnijeti malo protivnickog podjebavanja?

Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 12/08/2007 : 23:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Jbg. očito se čovjek nemože zajebavat =) Daj pustite ga malo će razmislit i smirit će se vjerujem =)

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/08/2007 : 00:26:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Daniel

quote:

@supermark

to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još)

Auxerre?
Makar tu stoku ni ne računam pod BBB-e...

Milano... Luzern...
Nema veze gdje ih ti racunas, oni se nazalost racunaju pod dinamove navijace, a vanka
i pod hrvatske navijace, i nitko nas ne pita slazemo li se mi s misljenjima divljaka,
ali nas svejedno strpaju u isti lonac...

Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 13/08/2007 : 08:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by supermark

Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...

Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 08:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
koeficijent je 2.50 na jedne i druge...

quote:

@supermark

to što si rekao ima istine. Naime BBB ipak na europskim utakmicama ne rade takva sranja (barem još) dok Torcida =D (makar ne zaboravljam Austriju grr!!)

Lijepo je vidjet velik interes. Šteta što će gledatelji otić tužni doma :(

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 08:42:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester...
Za mene neshvatljivo!

quote:
Originally posted by djaka

Uff,dobra ti teorija ali nije točna....Uvijek navijam za hrvatske klubove u Europi protiv bilo koga ali znam dosta likova gdje je potpuno obrnuta situacija...

Najbolji frend,inače TORCIDA Zg, platio bi misu samo da Werder nakanta Dinama,ono baš iskreno mrzi Dinamo,neshvatljivo za mene ali kažem ima jako mnogo takvih razmišljanja na obje strane...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 08:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
moj brat je bio u vojsci u Plocama i gledao tekmu Dinamo-Manchester, cijeli je birc navijal za Manchester...
Za mene neshvatljivo!

quote:

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 08:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
slazem se s Tobom, moj brat je recimo sluzio vojsku u Plocama i gledao Dinamo-Manchester u bircu, i cijeli je birc navijal za Manchester...
Potpuno neshvatljivo, ali nadajmo se da ce se situacija promijeniti!!!!

quote:

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 08:48:19  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
glupi comp steka
Go to Top of Page

76
Senior Member

Croatia
2650 Posts

Member since 24/12/2005

Posted - 13/08/2007 : 09:54:04  Show Profile Show Extended Profile  Send 76 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darth-vader

pojma nemam
Partizan valjda

if you only knew the power of the dark side

Je, karte rasprodane za sat vremena - u Maksimiru je radilo osam blagajni. Otvorene u 9, sve rasprodano u 10. Ja sam došao oko 5.30 i uspio doći do karte, oni koji su došli oko 6 - nisu.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 10:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
ja bil u importanneu u pivnici do 3 i oko 4 u redu
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 13/08/2007 : 10:33:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message  Reply with Quote

Mišljenja sam da će Hajduk proći Sampdoriju i da je vrijeme katastrofalnih rezultata prošlo.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32749 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 13/08/2007 : 10:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
pozlatile Ti se rijeci!!!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7984 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/08/2007 : 10:57:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

slazem se s Tobom, moj brat je recimo sluzio vojsku u Plocama i gledao Dinamo-Manchester u bircu, i cijeli je birc navijal za Manchester...
Potpuno neshvatljivo, ali nadajmo se da ce se situacija promijeniti!!!!

Ja to također ne mogu shvatit. Žalosno, ali tako je.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

djaka
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
462 Posts

Member since 25/07/2007

Posted - 13/08/2007 : 14:17:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djaka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bardho

Mišljenja sam da će Hajduk proći Sampdoriju i da je vrijeme katastrofalnih rezultata prošlo.

Realizaciju popraviti pod hitno !!!

Bit će teško,ali uvjeren sam da BILI neće izgubiti u Splitu,šta se tiče prolaska malo sam skeptičan ali velika podrška Hajduku od BBB Hercegovina...

Naprijed BILI
Go to Top of Page
Page: of 616 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000