forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ken Parker
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 126

Raspucin
Senior Member

Barbados
2411 Posts

Member since 17/10/2006

Posted - 17/04/2009 : 01:22:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Raspucin's Homepage  Send Raspucin a Yahoo! Message  Send Raspucin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by William_Wallace

Najbolje ti je da krenes od samog pocetka, pa redom rokas!
To je ono pravo!

JUUUUUGOOOSLAAAAVIIIIJOO NA NOGE
Go to Top of Page

William_Wallace
Advanced Member

Serbia
3173 Posts

Member since 25/04/2007

Posted - 17/04/2009 : 01:30:22  Show Profile Show Extended Profile  Send William_Wallace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Raspucin

quote:
Originally posted by William_Wallace

Najbolje ti je da krenes od samog pocetka, pa redom rokas!
To je ono pravo!

Gde si, bre Walase? Otkad te ne cusmo. Kako je?

Pozdrav za tebe Raspucine!
Imao sam malo problema sa kompijuterom(virusi i to). Pa sad kad sam popravio, ali vec neko vreme i pre kvara sam se bacio pretezno na citanje po forumu! Malo su me i neke obaveze i brige stisle(ne brinite nije skola), dodjem ako ne svaki, a ono svaki drugi dan, malo bacim pogled, procitam ako ima sta i ostavim po koji komentar ako mi dune!
U principu tu sam, samo vas gledam(citam)!
Pozdrav svima, a posebno ljubiteljima Kena!

Every man dies,
not every man really lives.
Go to Top of Page

Thingoll
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 17/04/2009

Posted - 19/04/2009 : 11:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Thingoll a Private Message  Reply with Quote
Stavite me ma listu fanova.... hvala

Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 19/04/2009 : 17:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Thingoll

Stavite me ma listu fanova.... hvala

Naravno! Uzivaj u topicu...:)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Thingoll
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 17/04/2009

Posted - 20/04/2009 : 08:03:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Thingoll a Private Message  Reply with Quote
Budem, hvala ti....

Samo jednom imaš priliku pasti u zaborav
Go to Top of Page

Keltoslav
Starting Member

Poland
84 Posts

Member since 15/04/2009

Posted - 26/04/2009 : 23:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Keltoslav a Private Message  Reply with Quote
I ja volim Parkera. Nisam baš ultimate fan, al' sam fan...

Komedijašu baci taj revolver!
Go to Top of Page

Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2380 Posts

Member since 26/03/2008

Posted - 06/05/2009 : 13:52:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Quebrasco a Private Message  Reply with Quote
Konacno i najave za novih 8 knjiga Ken Parkera, u prodaji za nesto vise od 2 tjedna:

http://www.fibra.hr/index.asp?cat=2

Takav je skot bio Alan
Go to Top of Page

Milazzo
Senior Member

Croatia
2140 Posts

Member since 30/01/2008

Posted - 06/05/2009 : 14:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Milazzo's Homepage  Send Milazzo a Private Message  Reply with Quote
Super izgledaju! :) Milazzo standarno dobar. Ja jedva cekam ovo primiti u ruke i prepustiti se - ČAROLIJI! ;)

https://www.instagram.com/wanderereclectic/ // https://abadon.hr/
Go to Top of Page

Mhejl
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4066 Posts

Member since 26/04/2009

Posted - 06/05/2009 : 16:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Mhejl a Private Message  Reply with Quote
Najbolja je zadnja naslovnica!
Go to Top of Page

Bruce Wayne
Senior Member

Serbia
1060 Posts

Member since 03/09/2008

Posted - 06/05/2009 : 22:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Wayne a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mhejl

Najbolja je zadnja naslovnica!

Ja glasam za prvu :)

Of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 12/05/2009 : 12:22:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
Ne dam da ovaj topic ode u zaborav. :-) Pitanje je za Markosa (valjda) - u subotu sam navečer bio u gradu i nabrijao se da ću kupit Kena pokojeg u Profilu (jerbo sam ga našao na popisu knjižara koje prodaju Fibru). Al vraga, imaju hrpu teksova, magičnih vjetrova i koječega, al nema Kena. Mislim, kaj ja znam, možda niko to ne bi kupio tamo, al meni se stvarno čini komplicirano da ga mogu kupiti u samo dvije strip knjižare koje subotom rade do 14 sati (ili tako nekako). Ima li ga za kupiti još gdje u gradu? U City centru ima ona jedna knjižara koja je isto na popisu prodajnih mjesta Fibre, ima li tamo išta? Hvala...
Go to Top of Page

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 12/05/2009 : 12:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message  Reply with Quote
@Mlaki

Vidio sam u Algoritmu u Avenue Mallu da ima dosta Fibrinih izdanja, ali čini mi se da nisam vidio Kena..
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 12/05/2009 : 12:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
Vidiš, vidiš... A Algoritam recimo nije na popisu prodajnih mjesta na njihovom sajtu...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/05/2009 : 14:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mlaki

Ne dam da ovaj topic ode u zaborav. :-) Pitanje je za Markosa (valjda) - u subotu sam navečer bio u gradu i nabrijao se da ću kupit Kena pokojeg u Profilu (jerbo sam ga našao na popisu knjižara koje prodaju Fibru). Al vraga, imaju hrpu teksova, magičnih vjetrova i koječega, al nema Kena. Mislim, kaj ja znam, možda niko to ne bi kupio tamo, al meni se stvarno čini komplicirano da ga mogu kupiti u samo dvije strip knjižare koje subotom rade do 14 sati (ili tako nekako). Ima li ga za kupiti još gdje u gradu? U City centru ima ona jedna knjižara koja je isto na popisu prodajnih mjesta Fibre, ima li tamo išta? Hvala...

Nema Kena u Profilu, ali to cu uskoro rijesiti (u Algoritam i Mozaik ih necu slati). Samo, sigurno ce biti skuplji od Libellusa i SNK, pa ti to ionako (pretpostavljam) nece biti dobra solucija.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 12/05/2009 : 15:09:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
Dobro je da bude. Za tu i tamo (kao što je sad bio slučaj). Dao bih i koju kunu više da sam mogao kupiti jer sam se baš nabrusio. A ono ćorak... :-)
Go to Top of Page

Sale from Hell
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 29/04/2008

Posted - 12/05/2009 : 15:27:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sale from Hell a Private Message  Reply with Quote
Ne znam baš za tu kunu više, jer naime bio sam u Profilu, i tamo sam gledao From Hell, cijena mu je 300 ili 350kn, nisam siguran, dok je u Libellusu 250kn, pa mislim da je bolje otići u Libellus i kupiti strip.
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 12/05/2009 : 15:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
pa, ak je 40-50% razlika onda sigurno. :-)

nego, do sad sam uzeo samo 2 knjige i obje su imale predgovor. po mom mišljenju jako dobar. nije valjda markos napisao predgovor za svaki broj koji je izdao?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/05/2009 : 15:52:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa, ak je 40-50% razlika onda sigurno. :-)

Desetak kuna razlike, sigurno.

quote:
nego, do sad sam uzeo samo 2 knjige i obje su imale predgovor. po mom mišljenju jako dobar. nije valjda markos napisao predgovor za svaki broj koji je izdao?

Hvala Pa, skoro za svaki! Mislim da je Dado napisao dva , Darko tri, a uzeo sam dva Berardijeva. Hvala Bogu, ima ih jos samo 7 za napisati;)

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 12/05/2009 : 15:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sale from Hell

Ne znam baš za tu kunu više, jer naime bio sam u Profilu, i tamo sam gledao From Hell, cijena mu je 300 ili 350kn, nisam siguran, dok je u Libellusu 250kn, pa mislim da je bolje otići u Libellus i kupiti strip.

350 Profil, 280 Libellus. 20% je skuplji u Profilu - sto je otprilike taman ta razlika izmedju Libellusa i Profila, samo sto se na jeftinijim stvarima manje osjeti.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Mlaki
New Member

Croatia
139 Posts

Member since 18/05/2007

Posted - 12/05/2009 : 15:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Mlaki a Private Message  Reply with Quote
Što reći - svaka čast...
Go to Top of Page

Dare
Starting Member

Serbia
27 Posts

Member since 07/10/2008

Posted - 16/05/2009 : 14:25:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Dare a Private Message  Reply with Quote
Prvo da pozdravim sve fanove velikog Kena. Zahvaljujući forumu upoznao sam ovaj fenomenalan strip, koji me je osvojio na prvo čitanje. Ubrzo sam krenuo da pravim kolekciju (naravno Libellus-Fibrinu) i za kratko vreme sam stigao do 14. knjige. Interesuje me da li neko zna kakva je situacija sa narednim brojevima (da li ima nekih koji su na izdisaju), jer ne bih voleo da mi se desi da ne mogu da nabavim neki broj (na žalost kasno sam krenuo sa sakupljanjem pa ne mogu tako brzo da dostignem ritam izlaženja).
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2009 : 15:03:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Dobrodosao u klub:) brojevi 13-18 su, koliko ja znam, najblizi izdisaju, pa pozuri s tim. i onda redom ostali.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Dare
Starting Member

Serbia
27 Posts

Member since 07/10/2008

Posted - 16/05/2009 : 17:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Dare a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Dobrodosao u klub:) brojevi 13-18 su, koliko ja znam, najblizi izdisaju, pa pozuri s tim. i onda redom ostali.

Hvala na dobrodošlici i informacijama. Gledaću da u toku ove nedelje skoknem do Beograda i kupim ta 4 broja koja mi fale do 18. knjige!
Go to Top of Page

Caldera
New Member

Croatia
251 Posts

Member since 12/09/2007

Posted - 16/05/2009 : 18:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caldera's Homepage  Send Caldera an AOL message  Send Caldera an ICQ Message  Send Caldera a Yahoo! Message  Send Caldera a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Kakva je situacija s fibrinim 6-12 brojevima ...?

----Mjesto za oglas----
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/05/2009 : 18:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Tu se ne moras brinuti narednih 5-6 godina.

Trouble will find me
Go to Top of Page
Page: of 126 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.48 seconds. Snitz Forums 2000