forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Veseli četvrtak Zagor Kolekcionarsko izdanje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 213

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 15:46:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Slobodna Dalmacija je izbacivala dosta kaiseva to je ocigledno . Kada uzmes zs 482 i 483 ,i vidis da Dalmacija nema te kaiseve,a onda vidis da Zlatna serija nema neke delove koje ima Dalmacija.Totalno ludilo.Zlatna serija je izbacivala scene nasilja a dalmacija otprilike da bi uklopila broj strana u 96.Nadam se da ce ovo izdanje Veselog Cetvrtka ispraviti greske i jednih i drugih.

Tako je! Zato i molim nekoga tko ima i SD i nova kolekcionarska izdanja da ih malo usporede...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 15:49:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Evo ovako, precizno, u priči "Ljudi iz močvare" u SDZEX nedostaju ukupno 5 stranica, i to na prelasku SDZEX br.37 u br.38 4 stranica i na kraju priče 1 stranica. U priči "Vodopad Belog konja" nedostaje 1 stranica u SDZEX br.40. Ostale dve priče "Slomljeno koplje" i "Pljačkaši velike reke" se podudaraju sa brojem stranica u Knjizi 3, znači komletne su.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 29/01/2009 : 15:57:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

Evo ovako, precizno, u priči "Ljudi iz močvare" u SDZEX nedostaju ukupno 5 stranica, i to na prelasku SDZEX br.37 u br.38 4 stranica i na kraju priče 1 stranica. U priči "Vodopad Belog konja" nedostaje 1 stranica u SDZEX br.40. Ostale dve priče "Slomljeno koplje" i "Pljačkaši velike reke" se podudaraju sa brojem stranica u Knjizi 3, znači komletne su.

A znači, ipak kod te priče fali zadnja stranica... Baš mi je naprasno završila ta priča. NIje ni čudno. Thanx!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 16:06:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Tačno je to za kaiševe, u nekim slučajevima izbacivani su samo pojedini kajiševi nekih strana, da bi na kraju ispalo da nedostaju i po nekoliko strana.
Što se tiče preskočenih naslovica, za to sam da se ne stavljaju naslovice one koje ne odgovaraju priči, ali u ovom slučaju u knjizi 3 mislim da je trebala da bude, jer sama naslovica ne precizira i ne ukazuje na neku određenu priču.
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Edited by - Bruce Springsteen on 29/01/2009 16:08:46
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:02:23  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Moze li mi neko,ko je uplatio Zagora,reci sta da napisem kod SVRHA UPLATE I PRIMALAC,kod POSILJALAC idem ime prezime i adresu.Molim odgovor!!!

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 17:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by okiboki

Moze li mi neko,ko je uplatio Zagora,reci sta da napisem kod SVRHA UPLATE I PRIMALAC,kod POSILJALAC idem ime prezime i adresu.Molim odgovor!!!

Pošiljalac: Ime i prezime, adresa
Svrha uplate: Knjiga br.3, kolekcionarsko izdanje Zagor
Primalac: Firma Grafart DOO Beograd
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by Kit Carson

Jbg, ja sutra imam rodjendan kod Joce. Mozda prekosutra?

Da ti lepo dodjes kod mene prekosutra da popijemo nesto i da ti sve lepo objasnim kako se narucuje

Da ja i dodjem prekosutra kod tebe, ali kad da mi objasnis?
Sve mi se cini, ako ja cekam na tvoja objasnjenja da cu ostati bez trojke. A vidis da je OK uradjena. Kupuje je i ko nema 1 i 2. Malo mi neverica.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

TuznaSreda
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
2 Posts

Member since 17/01/2009

Posted - 29/01/2009 : 18:18:36  Show Profile Show Extended Profile  Send TuznaSreda a Private Message  Reply with Quote
615
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:20:58  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bruce Springsteen

quote:

Pošiljalac: Ime i prezime, adresa
Svrha uplate: Knjiga br.3, kolekcionarsko izdanje Zagor
Primalac: Firma Grafart DOO Beograd

E hvala Bruce,ustedeo si mi vreme.Kad ce onaj topik o naj crtacu Zagora ali bez Ferija?

Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5551 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
quote:
E hvala Bruce,ustedeo si mi vreme.Kad ce onaj topik o naj crtacu Zagora ali bez Ferija?

Nema na čemu.
Biće uskoro, najboji tekstopisac, pa crtač...
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 29/01/2009 : 18:31:41  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ok,bas me zanima kako ce se glasati.

Go to Top of Page

zveky
New Member

109 Posts

Member since 20/11/2004

Posted - 29/01/2009 : 19:02:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zveky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, reci mi imaš li ti stare extra zagore od Slobodne Dalmacije pa da možeš usporediti postoji li kakva razlika u stranicama ili vinjetama? Jer se pričalo da se SD u ranima danima malo rezala nešto sitno...

U SD Slomljeno koplje(sam kraj) i Ljudi iz mocvare (pocetak), fali nekoliko vinjeta definitvno, ali stvarno nema pojma koliko je to ukupno stranica.
EDIT: sad sam vidio da su ljudi to tocno izbrojali :)

Edited by - zveky on 29/01/2009 19:09:00
Go to Top of Page

vlada035
Junior Member

Serbia
451 Posts

Member since 26/10/2008

Posted - 29/01/2009 : 20:37:28  Show Profile Show Extended Profile  Send vlada035 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam narucio u ponedeljak,uplatio u utorak,danas mi stigla knjiga-sve pohvale VC za brzinu
Kad se poredjaju ove 3 knjige vidi se da je knjiga br 2 malo vislja,ali je vazno da se crtez na rikni uklapa;inace ja sam bas zadovoljan ovim knjigama,jedva cekam cetvorku
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 29/01/2009 : 22:33:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Jesi siguran da nema razlike? A u prijašnjim brojevima? Jer se pričalo na forumu da SD nije objavila točno ama baš svaku vinjetu, svaku stranicu. -dp- mi je to tvrdio već ranije u nekim od topica.
-dp- možeš li mi objasniti usporedbu SD s ovim integralima od VČ-a?

Dobio si odgovor od Brucea, ceo dan sam bio daleko od racunara. Inace, meni tih dve-tri stranice manjka kod Zagor Extra ne smeta uopste, kao sto mi ne smeta ni gomila stvari kod "Dnevnika". Meni su stripovi super pa cak i sa takvim manama, ja cu uzivati citajuci i totalni kupus od stripa
Go to Top of Page

morrison
Advanced Member

Serbia
5142 Posts

Member since 29/01/2008

Posted - 30/01/2009 : 11:26:11  Show Profile Show Extended Profile  Send morrison a Private Message  Reply with Quote
Od juče sam Drug Član. Ljubazna devojka iz GrafArta mi je rekla i to da je interesovanje za trojku prilično veliko.

There ain't no grave gonna hold my body down.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 30/01/2009 : 18:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Uplatio danas knjigu.E sad je treba docekati,nadam se sledece nedelje.To mi je tek prva,prve dve nisam uzeo.Da su rekli odmah 1120 uzimao bih,ali bilo je price da ce biti 1800 svakog meseca i eto sad ostadoh bez prve posto je vise ni nema.

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/01/2009 : 18:50:07  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Ne kontam ovo bas dobro. Znaci radi se o 3 knjige o Zagoru? Moze malo vise detalja: broj stranica, cijena u hrvatskoj, sadrzaj i di se to moze naruciti. Dolazim u hrvatsku u 6. misecu i bas mi je drago cuti da su izasle knjige o Zagura bi ih zelija kupiti.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 18:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Ne kontam ovo bas dobro. Znaci radi se o 3 knjige o Zagoru? Moze malo vise detalja: broj stranica, cijena u hrvatskoj, sadrzaj i di se to moze naruciti. Dolazim u hrvatsku u 6. misecu i bas mi je drago cuti da su izasle knjige o Zagura bi ih zelija kupiti.

da slazem se,ako moze malo vise detalja o tim knjigama,tako nesto se mora imati

I don't have no fear of death. My only fear is coming back reincarnated.
Go to Top of Page

Wicked
Advanced Member

Serbia
5536 Posts

Member since 23/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 19:05:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Wicked a Private Message  Reply with Quote
Pa zar ti 55 stranica topika nije dovoljno? :)

You heard it too, didn`t you? The voice of the divine wind.
Go to Top of Page

Pajtos
Advanced Member

Sierra Leone
4696 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 30/01/2009 : 19:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pajtos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morrison

Od juče sam Drug Član...

...sad stavi clansku kartu da ti viri dva prsta iz sakoa...
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 30/01/2009 : 19:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uplatio danas knjigu.E sad je treba docekati,nadam se sledece nedelje.To mi je tek prva,prve dve nisam uzeo.Da su rekli odmah 1120 uzimao bih,ali bilo je price da ce biti 1800 svakog meseca i eto sad ostadoh bez prve posto je vise ni nema.

Koliko mi se čini,sva tri broja je trenutno moguće naći u Trafici na Novom Beogradu tako da nije baš sve rasprodato.
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 19:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wicked

eh bas tih 55 stranica i je problem,tko ce ici jednu po jednu stranicu i nac ono sta trazi,--dp-- je u pravu,treba vise novih topica otvarat na istu temu a stare zatvarati tako da se ljudi mogu snaci

Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 30/01/2009 : 19:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wintersnake

quote:

eh bas tih 55 stranica i je problem,tko ce ici jednu po jednu stranicu i nac ono sta trazi,--dp-- je u pravu,treba vise novih topica otvarat na istu temu a stare zatvarati tako da se ljudi mogu snaci

Slazem se, eto ja bas citam prvih i zadnjih 5 stranica i ne mogu virovati da sve sama mudrovanja i sto vec, a niko da nista o knjigama ne pise sto je vridno znati.

Only God will judge me!
Go to Top of Page

wintersnake
New Member

173 Posts

Member since 28/01/2009

Posted - 30/01/2009 : 19:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wintersnake a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

quote:
Originally posted by wintersnake

quote:

Slazem se, eto ja bas citam prvih i zadnjih 5 stranica i ne mogu virovati da sve sama mudrovanja i sto vec, a niko da nista o knjigama ne pise sto je vridno znati.

kralju sumnjam i da cemo saznat

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 30/01/2009 : 19:52:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message  Reply with Quote
Pa naklapa se vec 3 meseca o tim izdanjima, i zapravo je to jedno od najkontraverznijih izdanja skorasnjice, a vi ste uspeli da ih ispustite!
Elem, da ne ispadnemo nedruzeljubivi, reci cu par reci o izdanju.

Dakle, u pitanju je Zagor od prvog broja u formatu knjiga, HC, oko 250/300 strana valjda. Znaci svaka knjiga obuhvata 2-3 cele price. Unutar samih knjiga su takodje obuhvacene originalne naslovne svake epizode, dok se na koricama knjiga mogu videti naslovne u izvedbi Zagorovog crtaca Laurentija, nacrtane specijalno za ovo izdanje.
U svakoj knjizi postoji i odredjena kolicina propratnih textova i materijala interesantnog za fanove tj. kolekcionare.

Eto, ukratko....

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page
Page: of 213 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000