forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Racunala i internet
 Koje igrice trenutno igrate
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 104

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 23/08/2011 : 18:00:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Počeo Uncharted danas, po prvi put.
Odlično.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 07/09/2011 : 11:46:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Prelazio sam nivoe na Red Dead Redemptionu samo da oktljučam zadnji dio mape sa medvjedima i bizonima :P . Nevjerojatno kako zarazna igra. Nakon dosta vremena sam odlučio dati još jednu priliku igrici Grand Theft Auto 4, od iste firme je igrica, ali jednostavno nije to to, previše glitcheva, sve nekako usporeno, tromo i ni blizu tako interesantno kao Red Dead. Čekam sada novu Fifu i Pro da vidimo tko je bolji ove godine :P
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 07/09/2011 : 15:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Jesi igrao RDR : Undead Nightmare ?

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 07/09/2011 : 18:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Nakon dugih godina San Andreas na 98,5 posto. Jos mi je ostao prokleti dirt ring koji mi nikako ne ide i voznja nekakvim potpuno retardiranim avionom.
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 07/09/2011 : 22:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deki86

Prelazio sam nivoe na Red Dead Redemptionu samo da oktljučam zadnji dio mape sa medvjedima i bizonima :P . Nevjerojatno kako zarazna igra. Nakon dosta vremena sam odlučio dati još jednu priliku igrici Grand Theft Auto 4, od iste firme je igrica, ali jednostavno nije to to, previše glitcheva, sve nekako usporeno, tromo i ni blizu tako interesantno kao Red Dead. Čekam sada novu Fifu i Pro da vidimo tko je bolji ove godine :P

red dead redemption je u stilu GTA na divljem zapadu, ne?

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 07/09/2011 22:50:49
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 07/09/2011 : 23:57:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Jedva cekam red dead. To nema za pc, jel tako?
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 00:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
brijem da je samo za Plejku i Xbox.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/09/2011 : 00:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
Jos samo prokleti dirt ring. Ne znam zasto sam toliko netalentiran za te arene. Sjecam se da je i na vice citiju bila nekakva kruzna utrka koja me mucila. Cini mi se da su tamo bili auti u pitanju.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 08/09/2011 : 16:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Nisam, jer mi se čini kao loša ideja za igricu, automatski sam pretpostavio da zarađuju dodatne pare na jedno te istoj igri. Se to isplati igrat?
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 08/09/2011 : 16:41:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote

red dead redemption je u stilu GTA na divljem zapadu, ne?
[/quote]

Da, tako je, samo je novijeg datuma od gta, pa je mnogo toga popravljeno. Puuuno manje glitcheva ima.
Ubijanje životinja i njihovo čerupanje i rezuckanje je toliko zabavno da mi se ni ne da prelaziti igru :D
Bacam laso na medvjede i ostale živine, bacam dinamit na krdo bizona, divota
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 08/09/2011 : 16:43:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mord

Nakon dugih godina San Andreas na 98,5 posto. Jos mi je ostao prokleti dirt ring koji mi nikako ne ide i voznja nekakvim potpuno retardiranim avionom.

Meni igrica stoji već 3 godine na 90 i nešto posto, nikako mi se ne da dovršiti preostale stvari, jer su monotone i/ili preteške.
Zadovoljan jer sam prešao story mode i to je to.

Edited by - Deki86 on 08/09/2011 16:44:41
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 17:07:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mairosu

Nisam, jer mi se čini kao loša ideja za igricu, automatski sam pretpostavio da zarađuju dodatne pare na jedno te istoj igri. Se to isplati igrat?

Da - sasvim je dobar expansion. Ja sam ga prosao, vredi, ima prilicno creepy i efikasnu atmosferu.

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 17:23:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da, tako je, samo je novijeg datuma od gta, pa je mnogo toga popravljeno. Puuuno manje glitcheva ima.
Ubijanje životinja i njihovo čerupanje i rezuckanje je toliko zabavno da mi se ni ne da prelaziti igru :D
Bacam laso na medvjede i ostale živine, bacam dinamit na krdo bizona, divota

taj RDR nisam igrao, morat ću jer obožavam gledat westerne...
nego, ima jedna igra slična ovoj koju sam igrao, i koja je pokušala bit napravljena u istom stilu, i uspjela je - djelomično. igra se zove GUN, iz 2005. godine. isto u stilu GTA meets the wild west.

jedno pitanje: jel ima u RDR bounty hunting* misija?

*bounty hunter - osoba koja pokušava uhvatiti kriminalca kojeg traže vlasti, te istoga im predati za novčanu nagradu. na hrvatskom se ovaj izraz prevodi kao "lovac na glave" ili "lovac na ucjene".

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 17:36:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ima*.

*ima - poseduje

:D

PS. Gun je skroz dobar.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 17:52:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote

ma nije GUN loš, nikako. ali što ti možeš radit u GTA-u a što u GUN-u ako nisi na misiji?

u GTA-u se možeš vozikat okolo po gradu i zajebavat se, izazvat prometni kaos, gazit pješake etc.

u GUN-u imaš samo dva grada (Dodge City i još jedan) koje možeš posjetit, ali oba grada basically izgledaju kao nekakav ghost town, ulice (kojih ima dvije u oba grada) su praktički poluprazne i jedino kaj možeš radit (ako nisi na misiji) je jahat okolo na konju i ubijat prolaznike na ulici ili bandite (ukoliko naletiš na njih, izvan grada). a od onih tzv. "side missions" su mi jedino zanimljive ona kad si lovac na glave (gdje vlasti obično ponude cca 10-20 dolara za razbojnika kojeg traže, pitam se tko bi išao riskirati vlastiti život za tako nešto) ili ona kad si zamjenik šerifa pa uvodiš "red u gradu" čišćenjem bandita (isto za kojih 10-20 dolara). osim toga, u GUN-u ne možeš kupovat apsolutno nikakva oružja, nego samo neke nadogradnje.

tako da je GUN po mojem mišljenju slab u komparaciji s GTA.

ali je voice acting odlična stvar kaj se igre tiče (Thomas Jane i Kris Kristofferson u glavnim ulogama, npr.)

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 08/09/2011 17:53:31
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 08/09/2011 : 18:04:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
U Red Deadu mozes raditi sta hoces, a ima prilicno gradova. Ja sam gubio sate igrajuci hold'em po kafanama npr.

U Gunu sam najvise voleo side missions od starog indijanca i lovom na retke zivotinje.

Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/09/2011 : 19:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Gun je zabavna avantura s dobrom pričom, likovima i atmosferom.
No gameplay je malo loš, tako da je igra samo za story mode.

No RDR je iskustvo samo za sebe.
Odličan otvoren gameplay, hrpa stvari za raditi.
Jahanje je predivno, iako nemaš dvadestak različitih automobila, kamiona, motora, helikoptera, već samo konje raznih boja te pokoju kočiju.
Grafika je milina kakve nema. Gledati u zalazak sunca, nigdje nisam vidio bolji. Prerija, planine, vodopadi, rijeke, mišići na konjima (da, mišići na konjima), dizajn likova, animacije lica, sve je toliko dobro odrađeno.
Glazba i zvukovi odlični, a glasovna sinkronizacija najbolja koju sam ikad čuo u igri.
John Marston je toliko uvjerljiv lik, meni najbolji lik iz igara ikada.
A i priča je sam vrh, na kraju ti dođe da zaplačeš.
Remek djelo od igre!
Go to Top of Page

Mord
Advanced Member

Croatia
3135 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 08/09/2011 : 20:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Mord a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Mord

Meni igrica stoji već 3 godine na 90 i nešto posto, nikako mi se ne da dovršiti preostale stvari, jer su monotone i/ili preteške.
Zadovoljan jer sam prešao story mode i to je to.

Ma ja ti se igram dosta rijetko, tako da sam san andreas poceo 2006 a zavrsio sinoc!

Sto reci, najveci gust je kad predjes neku utrku koja te mucila. Jos mi je ostalo par zlatnih medalja za skupit u skolama i onda sam stvarno prosao sve.

A gta 4 i red dead redemption cu sigurno preci do 2020. I arkham asylum mi se cini zanimljiv od ovih novijih.

Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 08/09/2011 : 22:18:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Gun je zabavna avantura s dobrom pričom, likovima i atmosferom.
No gameplay je malo loš, tako da je igra samo za story mode.

rečenica koja najbolje opisuje ovu igru. još je vrijedno dodati i odličan voice acting.
ali ne bih rekao da je gameplay loš, nego je jednostavno previše linearan (opet, svi GTA-ovi su linearni) i nema previše raznolikosti (što GTA ima). tako da kad jednom odigraš igru do kraja - to je to.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 08/09/2011 : 23:35:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ma davno sam ga igrao.
Možda sam krivo rekao. Nije loš gameplay, ali bio mi je nekako čudan i nerealan. Pogotovo na hard. Ubiju te jednim hicem, a ti bossove sa sto njih.
Ali to je zanemarivo, igra mi je bila super.
Pogotovo priča.

Kad bi izdali remake te igre sa točno tom pričom i likovima, te da stave grafiku kao u RDR, malo realnije napucavanje, i više stvari za radit, koja bi to milina bila.
Go to Top of Page

Deki86
Average Member

Croatia
852 Posts

Member since 07/02/2006

Posted - 09/09/2011 : 10:17:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Deki86 a Private Message  Reply with Quote
Stvari koje su me oduševile u RDR: (a rijetko/teško me nešto zadnje vrijeme oduševljava u novim igricama)
- obučeš kartaško odjelo pa možeš varati na pokeru, ali ako te netko uhvati kako mijenjaš karte, onda moraš na duel nasred ulice.
- nasred šume neki čovjek viče za pomoć, i šupak dođe do tebe, baci te sa konja i pokuša ti ga maznut. Znalo je bit problema da ga ulovim, sve dok se nisam sjetio da je dovoljno zafućkati svom konju, i onda ga konj baci sa leđa i vrati se.
- uzmem prejaku pušku (buffalo rifle) koju sam dobio pred kraj igre, i nakon tone ubijenih i očerupanih ptičurina, pucam u jednu i raznesem je u komadiće... ništa od perja
-grafika općenito, dakle prerije, zalazak sunca, općenito revolveri puške, cijeli doživljaj, koji put se ne mogu sjetit da li se nešto dogodilo u igrici ili u zagorovom stripu koje čitam ovih dana
- karte sa skrivenim blagom... dosta su teške ali sam ih sve prešao, zahtijeva upotrebu malih sivih stanica
- brdo sporednih misija, osobno mi je najsmiješnija misija gdje jedna ženska ispred kočije traži pomoć, ti dođeš i staneš i odjednom iskoče 3 meksikanca sa puškama da te koknu. Kasnije se ženska izvlači da nije imala izbora, pa ju s guštom zavežem sa lasom, popnem se na konja i onda ju malo vucaram okolo
- glavni lik je legendaran, inače ne pratim filmiće u igrama, samo ih preskačem da mogu igrat, ali ovdje nije tako, saslušam sve šta imaju za reć, najžešći mi je kad se napije u salunu, pa vrluda i pada okolo
-i za kraj, level gdje moraš ubiti grizlija sa nožem - prejako... taman ga načneš, kad se na tebe svali cijelo životinjsko carstvo i pokušava te koknuti
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/09/2011 : 17:44:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Stvari koje su me oduševile u RDR: (a rijetko/teško me nešto zadnje vrijeme oduševljava u novim igricama)
- obučeš kartaško odjelo pa možeš varati na pokeru, ali ako te netko uhvati kako mijenjaš karte, onda moraš na duel nasred ulice.
- nasred šume neki čovjek viče za pomoć, i šupak dođe do tebe, baci te sa konja i pokuša ti ga maznut. Znalo je bit problema da ga ulovim, sve dok se nisam sjetio da je dovoljno zafućkati svom konju, i onda ga konj baci sa leđa i vrati se.
- uzmem prejaku pušku (buffalo rifle) koju sam dobio pred kraj igre, i nakon tone ubijenih i očerupanih ptičurina, pucam u jednu i raznesem je u komadiće... ništa od perja
-grafika općenito, dakle prerije, zalazak sunca, općenito revolveri puške, cijeli doživljaj, koji put se ne mogu sjetit da li se nešto dogodilo u igrici ili u zagorovom stripu koje čitam ovih dana
- karte sa skrivenim blagom... dosta su teške ali sam ih sve prešao, zahtijeva upotrebu malih sivih stanica
- brdo sporednih misija, osobno mi je najsmiješnija misija gdje jedna ženska ispred kočije traži pomoć, ti dođeš i staneš i odjednom iskoče 3 meksikanca sa puškama da te koknu. Kasnije se ženska izvlači da nije imala izbora, pa ju s guštom zavežem sa lasom, popnem se na konja i onda ju malo vucaram okolo
- glavni lik je legendaran, inače ne pratim filmiće u igrama, samo ih preskačem da mogu igrat, ali ovdje nije tako, saslušam sve šta imaju za reć, najžešći mi je kad se napije u salunu, pa vrluda i pada okolo
-i za kraj, level gdje moraš ubiti grizlija sa nožem - prejako... taman ga načneš, kad se na tebe svali cijelo životinjsko carstvo i pokušava te koknuti

jel ima Crvenih u igri?

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 09/09/2011 : 17:46:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Windwalker

Ma davno sam ga igrao.
Možda sam krivo rekao. Nije loš gameplay, ali bio mi je nekako čudan i nerealan. Pogotovo na hard. Ubiju te jednim hicem, a ti bossove sa sto njih.

ne bih ni ja rekao da je loš gameplay, nego je problem u tome što je igra previše linearna. plus toga, imaš samo dva grada od kojih svaki ima cca po dvije ulice i tome nadodaj i još da možeš pokupit metke sa zemlje i pronalazit ih bilo gdje, a u dućanu ne možeš kupovat nikakva oružja.

"Nothing lasts forever."

Edited by - Darth Ivan on 09/09/2011 17:48:32
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 09/09/2011 : 18:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ako misliš na Indijance, ima ih malo i to tek pri kraju.
To me malo razočaralo.
No opet, igra je u 1911., na samom kraju divljeg zapada.
To je zapravo i bit igre.
Go to Top of Page

elva
Junior Member

391 Posts

Member since 22/01/2006

Posted - 09/09/2011 : 18:30:47  Show Profile Show Extended Profile  Send elva a Private Message  Reply with Quote
I ja sam nedavno tek počeo igrati RDR,i fasciniram sam igrom.
Gledao sam prije trailer,gameplay ali imati kontrolu u rukama je nešto sasvim drugo.
Genijalna muzika,odlična inteligencija,a o prirodi i raznim životinjama da i ne govorim.
Trenutno sam u fazi hodanja(ne trčanja,hodanja)prerijom u zoru ili sumrak,tu i tamo branja ljekovitog bilja,upucavanja kojeg zeca ili jelena...Nekad mi dođe i da žviždim.:-)
Mislim da je nemoguće postignuti bolji doživljaj divljeg zapada,bilo knjigom,bilo filmom kao u ovoj igri.Ili je možda moguće,ali to ćemo morati čekati nastavak...
Nego,zanima me,igram već nekih 10-ak sati,onako neobavezno,malo šetnje,malo pokera,malo akcije i još nisam dobio laso.Čak sam već dvocjevku dobio a laso nemam.
Po nekoj logici laso bi trebao biti na početku,jesam ga negdje propustio ili ću ga dobiti/naći?
Unaprijed zahvaljujem kauboji!

Ja ili drugi,razlike su to posrijedi.
Pa ti kontaj sada,šta je sve to šta nas djeli.
Go to Top of Page
Page: of 104 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000