forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6465 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 09/09/2025 : 05:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:
Originally posted by DiSkAcH

Dok u gradskoj neki srtipovi znaju falit i po godinu dana...ne kužim, tko to posudi pa ne vrati, ja mislim da nikad duže od tjedan dana nisam imao stripove doma...ne posuđujem ako nemam vremena za čitanje, neka čitaju ovi što imaju, a ne da se kisele kod mene doma.

Ma maznu garant, a ne da sporo čitaju.

Ma ne kradu jer se na kraju vrati (čuli su za Mlađu pa se boje!), znam jer sam neke čekao tako dugo...ali ne kužim tu lijenost ili što već. Još plaćaju i zakasninu koja je na kraju krajeva sića, ali opet znači i pare gubiš, ali svejedno posudiš i posiješ negdje te stripove koji se kisele mjesecima kod tebe doma....

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

malimarinko
New Member

204 Posts

Member since 01/01/2021

Posted - 09/09/2025 : 08:53:51  Show Profile Show Extended Profile  Send malimarinko a Private Message  Reply with Quote
Knjižnice ne volim. Kao mali bih dizao knjige i redovito kasnio. Bilo me sram ići svaki put tamo upravo zbog kašnjenja. Naravno taj osjećaj nije pomogao da vratim knjige ranije, naprotiv.
Što se lektire tiče sve je bilo u zadnji tren, što se stripova tiče čak bi ih i pročitao (npr. biblioteka Nostalgija ili biblioteka Povijest u stripu) ali onda bi zaboravio na njih jer imam još puno vremena za vratiti i opet bi uletio u zakasninu. Za popizditi.

Dakle od malih nogu sam bio heroj izdavača gdje god bili...ili bi prodali knjižnicama više komada (jer im nedostaju moji komadi) ili prodaju meni za kolekciju :D
Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1588 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 09/09/2025 : 09:17:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
quote:

Probao sam jednog Zekana, mislim da Slalomi jer je to ekipa najviše nahvalila i ne sjećam se da li sam izdržao do kraja. Probam i prviju Ralfa samo zbog Antiše, ali ako mi ne legne, ne kupuje se, max će biti posudba iz knjižnice, a kad smo kod toga naletio sam na jednu da se tako izrazim vangradsku knjižnicu koja ima skoro cijelu Fibru (a i ostale, a i npr ENG Akiru), sve u top stanju, kao novo....što je općenito tužno, ali barem nema poderanih stranica i slično kao iz glavne gradske. Čak mi je i teta knjižničarka kada sam joj pokazao da je jedan Fibrin Vives sa pobrkanim stranicama i da to reklamiraju rekla da hvala, da te stripove nitko ne posuđuje...jako jako rijetko. :( :(
Dok u gradskoj neki srtipovi znaju falit i po godinu dana...ne kužim, tko to posudi pa ne vrati, ja mislim da nikad duže od tjedan dana nisam imao stripove doma...ne posuđujem ako nemam vremena za čitanje, neka čitaju ovi što imaju, a ne da se kisele kod mene doma.

E oprosti, koju?
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10681 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 09/09/2025 : 09:20:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
teta knjižničarka

Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.22 seconds. Snitz Forums 2000