forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1093

izivko
Advanced Member

Germany
13107 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 21/01/2021 : 12:50:09  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poli

quote:
Originally posted by izivko

Ne bih uzimao Kelly Green. Samo da javim, onako neka se zna.

Ne bi ni ja. Ali mozda bi isposudio i procitao. Samo onako, nek se zna.

Čitao sam. naravno. I nsam rekao da je loše, da ne valja.

Have mercy
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 21/01/2021 : 13:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Koji će brojevi biti izvučeni na Lotu iduće kolo?

Partibrejker

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15865 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/01/2021 : 15:00:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Koji će brojevi biti izvučeni na Lotu iduće kolo?

Partibrejker

Uz pjesmu; Hocu da znam!
Mislim Partibrejker(s), i loto...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10680 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/01/2021 : 11:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Hoće li i ovo Fibra objaviti (ima i mali zavir)?

https://www.amazon.com/Eternaut-1969-Alberto-Breccia-Library/dp/1683963520/

https://www.fantagraphics.com/collections/new-releases/products/the-eternaut-1969

Edited by - Peyo on 24/01/2021 11:25:41
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2021 : 12:47:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Neće.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10680 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/01/2021 : 12:53:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala na odgovoru.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7687 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/01/2021 : 14:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Marko opet trola.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2021 : 14:14:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne, nema smisla to raditi, jer je strip zbrzan i naprasno završen. Da je do kraja odrađen kako su autori zamislili, to bi bilo fenomenalno, ali ovako nema smisla. Osim Breccinog genijalnog crteža, naravno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 24/01/2021 : 14:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote
Jučer sam baš gledao sken za tog Eternaut, pa primjeti da je Perramus isto preveden na engleski.
Marko, da čitam sad ili da čekam da Fibra objavi?

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27668 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/01/2021 : 14:55:53  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
čekaj.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/01/2021 : 15:08:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Kako god ti je draže!

Trouble will find me
Go to Top of Page

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 24/01/2021 : 16:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote
Sačekat ću onda.

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7687 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/01/2021 : 16:39:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne, nema smisla to raditi, jer je strip zbrzan i naprasno završen. Da je do kraja odrađen kako su autori zamislili, to bi bilo fenomenalno, ali ovako nema smisla. Osim Breccinog genijalnog crteža, naravno.

Nisam znao za to, šteta. Svejedno, vjerujem da bi se prodavao i takav, ako ništa zbog Breccie. Uostalom, ne može biti lošiji od dvojke.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

ivke80
New Member

199 Posts

Member since 24/06/2017

Posted - 24/01/2021 : 17:02:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ivke80 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam isto vidio prije malo Peramusa na BDgest i pomislio da bi to moglo bit skoro vidjeno kod Fibre 😉
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2021 : 20:54:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
zadnjih 15-ak stranica se priča o 3 stvari;naslovima koje markos ne nastavlja da objavljuje,martovska ture,i penisu & helbejzeru.

Što se tiče zadnje stavke,kako god.Ali tek nakon Heksa.

Martovska tura - prijatno iznenađenje,ali ne i za moj novčanik,jer ne vidim ni jedan naslov koji mogu preskočiti:
Medveđa koža 2 - kec mi je bio sjajan,normalno da se uzima i dvojka.
Serena - vestern smešten u vreme velike depresije sa novovalnimfrancuskim crtežom i zanimljivim zapletom - obavezno štivo
D - Erol;ende.
Sloboda zauvek - Beskrajni rat je zadovoljio,i ovo se mora uzeti.
Vuk - crtež i opis prolaze,markosova i izivkova preporuka je tu,šta više reći
Sećanje u džepovima - Brunšvig mi,rekoh više puta,scenarista od koga monogo očekujem,i za koga verujem da će imati još puno toga da nam kaže kroz Fibru,a ova knjiga mi je potencijalno iznenađenje ture.
Atlas - Velman,masthev.

neverovatno mi je da je prepirka oko (ne)izdavanja Helblejzera,potpuno anebitne tematike, pored ovako sjajnih noviteta, uzela primat na poslednjih tuce stranica.

Odbrojavanje: još 16 dana

Edited by - anto on 24/01/2021 20:57:04
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2021 : 20:59:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
vidim da niko nije prokomentarisao,ali moram primetiti prilično povoljne cene većine ovih Kolorki prema broju stranica koje nam nude.

i opet skidanje kape markosu što je isčeprkao sve ove stripove.

Go to Top of Page

petarStripovi10
Senior Member

Croatia
1327 Posts

Member since 03/12/2014

Posted - 24/01/2021 : 21:05:40  Show Profile Show Extended Profile  Send petarStripovi10 a Private Message  Reply with Quote
kad će već ta polovica 3. mjeseca?
da se malo maknemo iz ove govnaste svakodnevice

Edited by - petarStripovi10 on 24/01/2021 21:06:40
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21892 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 24/01/2021 : 21:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
e a što se tiče prve trećine rasprave,za ovih maltene decenije i po koliko sam na forumu,mogu reći da poznajem markosa prilično dobro,pa me ne uzbuđuje to što je rekao za prekid nekih serijala.

da je nama markos živ i zdrav,a i mi sa njim,još dugo,dugo godina,i sve ćemo mi ove stripove videti u njegovom katalogu,kad tad.Pa i Ralfa Azama.

nego,ovo moram da kažem:
*Džonatan - baš volim Kozija,ali na Džonatanu mi nije tako dobar.Dovoljno je i ovo što je izdato.
*Bajke - ne znam šta vas zbunje njihova loša prodaja;pa većina ovakvih amera (y,trans,skalpirani,ovo ono) se slabije prodaje.Što bi Bajke bile izuzetak? To što je u pitanju odličan strip je nebitno.
*Džin - najslabiji strip od spomenutih,a ide dalje.Jebi ga,život je kurva.
*Nedirka - šteta da ovakav biser ne bude priveden kraju;a opet,kontam da ljudi kad vide opskurniji crtež dueta Keraskoet,ne odlučuju se tako lako na kupovinu;a on je topina od crteža.A i kad šaner nešto preporuči,iako uglavnom svira qurcu,to zaista valja.A i ostala je još samo jedna knjiga da se izda.
*Bosonogi Gen - i ovde kad ljudi vide bleskast crtež,prekrste se i kažu "Sveti Feri,pomiluj nas grešne",i zaobiđu ga.A ne znaju kakvoj stričini ne daju šansu!!

*Zekan - ok,imamo zaokruženu celinu;ali zar je nismo imali i kod Sedam života kopca,Večitog rata,Eternauta i da ne nabrajam još?? Markos reče da nastavak nije na nivou glavnog toka,ali tu se malo zajebao,jer na par mesta pročitah da su fanovi itekako zadovoljni.
Malo mi je žao što se kuka za Polom,Žeromom,Bajkama...a samo se SenG i ja oglasismo u tuzi što ovo nećemo skoro videti.A Zekan je gromada od stripa.
*Pol i Žerom - sve je već rečeno.

Kapiram ja Markosa - da bi nastavio ove stripove,morao bi da ide sa manjim tiražima,a oni su već na donjoj granici (300-350),pa bi tad morao dići cene,i to ne u maloj meri,pa bi ga njegovi "fanovi" odmah "nabili na kolac" za bezobrazno dizanje cena,a zarada (oko koje se ipka sve vrti) bi mu bila minimalna;pa šta b se cimao oko svega ovoga,nervirao i rizikovao na više nivoa,za smešne pare.
A lično bih voleo kad bi za sve ovo spustio tiraž ,i podigao cenu,pa šta košta da košta.

Evo baš skoro vidim,Tvrđe tiraž 350 komada,a cena maltene ista.LL za Spiroua (koji ima neku stranicu više) na tiražu od 300 primeraka ima cenu 150 kuna;doduše punu.Promo 120.Znači duplo veća.Koliko nas bi dalo duplo više love nego što inače plaćamo Tvrđe,Žeroma,Pola...
Ja bih sigurno.Ali,ima li nas 300 koji tako razmišljaju.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13107 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 24/01/2021 : 21:53:13  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Dobra analiza Antek.

Jedno su želje nas pojedinaca, drugo je biznis. Prodaja i stanje na računu su jedino mjerilo.
Od tapšanja po ramenu se ne živi.

Tko igra za raju a zanemari taktiku, završit će karijeru u Vratniku.

Have mercy

Edited by - izivko on 24/01/2021 22:19:53
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2436 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 25/01/2021 : 00:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Biće svega

Resistance is futile.

Edited by - borg on 25/01/2021 10:29:10
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6464 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 25/01/2021 : 09:46:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Dobra analiza Antek.

Jedno su želje nas pojedinaca, drugo je biznis. Prodaja i stanje na računu su jedino mjerilo.
Od tapšanja po ramenu se ne živi.

Tko igra za raju a zanemari taktiku, završit će karijeru u Vratniku.

Baš tako, i iako mi je npr za Jeromea baš jako žao, drago mi je da je Marko hladne glave i da reže kad treba rezat.
Već sam spomenuo, draže mi je da konstantno dobivam neke nove i kvalitetne stripove, nego da izdavač grune jer je išao zadovoljit želje nas par pojedinaca.

Sada me Anto podsjetio, pa da napomenem, Uz nastavak Vječnog rata vj uzimam i ovog novog Brunschwiga, Moć Nevinih i nastavak su mi super.
Za ostale definitivno moram prolistat privjue.

A za Fibrine Amere ispada da se prodaju samo Metnemi i ovi neki koje su radili naši ljudi...jedino en znam kakva je prodaja Skalpiranih, mislio sam da će se to već rasprodat jer je strip prava bombetina.

Vidim da je i Parlovov Starlight još dostupan, to je prvo izdanje?
Ako je, baš šteta, jako lijep omaž Flash Gordonu, jedan od prvih stripova koje sam kupio kada sam počeo ponovno skupljati.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 25/01/2021 : 09:51:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RadioClash

Jučer sam baš gledao sken za tog Eternaut, pa primjeti da je Perramus isto preveden na engleski.

Imaš ga na našem u Bosoni.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 25/01/2021 : 13:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by RadioClash

Imaš ga na našem u Bosoni.

U Bosoni nije kompletan objavljen, koliko znam?

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4126 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 25/01/2021 : 14:16:26  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
Mislim da nije, prestao sam kupovati Bosonu. Inače, oni su najavljivali samostalno izdanje ali boji se da ništa od toga. Vjerojatno će Fibra to izdati, barem tako govore glasine...

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15865 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/01/2021 : 16:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

Nisam znao za to, šteta. Svejedno, vjerujem da bi se prodavao i takav, ako ništa zbog Breccie. Uostalom, ne može biti lošiji od dvojke.

Zbog Breccie bi se sigurno prodavao.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page
Page: of 1093 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.29 seconds. Snitz Forums 2000