Author |
Topic  |
anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/04/2021 : 23:44:58
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by AleksandarN Necu vise da komentarisem ni da objasnjavam. Radi posao kako radis i to je samo tvoja stvar. Mi, podanici, smo ovde da pordzimo povremeni monopol ili ne.
Podanici? Monopol? Ja stvarno ne razumijem o čemu ti pričaš niti zašto sam ja zaslužio takav ton.
Da ne bi ovde izbila svadja i rasprava pisacu ti na fejsbuku. Tebi licno nista od toga nije upuceno nego nekima koji se javljaju nepozvani. Nema ljutnje, svako ima pravo na svoje misljenje. Za to i sluzi formum, zar ne? Nastavljamo sportski kao i do sada.
jbmlti,kakav je Aleksandra car - ako neko zna šta je hteo sa svim onim pisanjem oko cena i ostalim naklapanjem,skidam mu kapu.
nego,mislim da još niko (zar je moguće????) prokomentarisao cene martovskih Kolorki,koja su bile niža od uobičajenih;a za šta je zaslužno Ministarstvo kulture i medija.
Recimo,Poslednji Atlas ima 230 stranica a košta 180 kunderosa. Koliko vidim,samo Medveđa koža nije dobila potporu. |
Markose,do neba ti hvala!!! |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 24/04/2021 : 00:59:37
|
quote: Originally posted by dicmanjac
quote: Originally posted by maddox031
Stvarno rijetko pisem, ali navukli ste me
Kao i Markos, ja sam privatno poduzetnik
I koliko je to sve divno i krasno, zabavno i stresno, umarajuće i ispunjujuće, valjda najviše odvalim kad netko pita zašto nešto košta koliko košta.
Zato jer je netko tako odlučio, Kraj i Amen. Možete kupit ili ne morate. Ne razumijem ćemu uopće pitanje. Jel tako i za kavu u kafiću, e a zašto je kava 9 kn? zašto je 10 ako je s mlijekom, pa koliko tog mlijeka staviš bogati kad je litra 4kn u trgovini?
Stvarno me iziritira to.
Iz mog kuta gledišta sva Fibrina izdanja su prejeftina u odnosu što nude, sva vrijede daleko više.
Ja isto rijetko pišem...ali evo moram nakon tvog komentara.
Jel isti stav imaš i prema drugim "bitnijim" životnim potrepštinama? Struja, voda, gorivo, kruh?
Neko je odredija da bude skupo i neka je...nemamo ja i ti pravo iskomentirati zašto je to tako? Wtf.?
Ti ništa ne komentiraš...o čemu pričaš sa ženom, prijateljima, susjedima... ?
Najbolje se zaključat u kuću i bit siromašan, vozit yuga kako kolega ivanl kaže, i kad si siromašan nemaš pravo pitat ništa.
Strašni zaključci 
Kupac uvijek ima pravo, zlatno pravilo. A na prodavaču je da se postavi kako želi.
nemozes to usporedit
Voda, struja i cijene osnovnih namirnica su relativno nametnute i moras ih kupovat i to je to
auto ne vozim - jer za moje potrebe mi je to skupo
ne pusim
za stvari koje volim - izdvojim pare i kupim
ne postoji nesto sto je skupo - moze samo bit neadekvatno cijenjeno za tu cijenu
tipa kava od 20 kuna ako je fantasticna sigurno vrijedi 20kn, a kava od 5kn ak je uzasna, ne vrijedi ni 5kn
|
There can be only one, me! |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts
Posted - 24/04/2021 : 09:26:12
|
uspeh da se rešim i Drakule,tako da u majskoj turi uzimam sve poboljšane reprinte (Morta,Decu,Drakulu i Alvara),a i Blast će se uzeti, fore radi + noviteti - (wtf???) Bezimena. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15857 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2082 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 25/04/2021 : 06:03:20
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by anto jbmlti,kakav je Aleksandra car ...
Znači ipak je to ženska osoba u pitanju ...
 |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
 |
|
DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 25/04/2021 : 12:33:41
|
Ja se više baš i ne pačam u cijene, ali iskreno, što mi je skupo i mislim da ne zaslužuje tu lovu, ne kupim (benzin, srtuju, vodu, hranu...to kupujem jer moram ;)). Bilo koji poduzetnik/ca će sam procjeniti kada, i ako mu prodaja opadne, treba li mijenjati cijene artikala i/ili usluga. Vrijednost nečega je onolika, koliko je netko spreman platit(ko prati i zna npr trenutnu situaciju sa grafičkim karticama zna točno o čemu pričam).
Dok sam radio u maloprodaji razvio sam popriličnu alergiju na ljude koji su me svakodnevno izvještavali koji artikl je jeftiniji kod konkurencije... |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
 |
|
Peyo
Advanced Member

Croatia
10657 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 25/04/2021 : 13:16:50
|
quote: Originally posted by AleksandarN
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by anto jbmlti,kakav je Aleksandra car ...
Znači ipak je to ženska osoba u pitanju ...

Case closed!
Aleksandar je zapravo bradata žena .
|
 |
|
fler
Senior Member

Croatia
2079 Posts
Member since 21/10/2003 |
Posted - 25/04/2021 : 13:45:17
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
Ja se više baš i ne pačam u cijene, ali iskreno, što mi je skupo i mislim da ne zaslužuje tu lovu, ne kupim (benzin, srtuju, vodu, hranu...to kupujem jer moram ;)).
To je sve što je potrebno reći na temu. Radi se o, budimo realni, nekoj vrsti luksuza (u smislu da nije neophodno, poput ovoga što si naveo u zagradi), i na kupcu je da procijeni što i koliko može - ako može - a cijena je diskrecija prodavača, po internoj logici i bazirana na faktorima koji nisu i ne mogu biti poznati drugima; pogotovo stvari koje se ne uzimaju u obzir kad se ispituje o cijeni, u ovom slučaju npr. što je sve uključeno u cijelu proceduru od točke ugovaranja prava do točke "Dodaj u košaricu".
Ako ti ne odgovara (iz bilo kojeg razloga) - preskoči i zdravo, stripovi (nažalost?) nisu temeljno ljudsko pravo pa da netko nekome duguje bilo kakvo objašnjenje.
quote: Originally posted by DiSkAcH Vrijednost nečega je onolika, koliko je netko spreman platit(ko prati i zna npr trenutnu situaciju sa grafičkim karticama zna točno o čemu pričam).
Šuti, umukni .. imao sam neke ideje o 3080, ali  Nabijem majnere! |
Split your lungs with Blood and Thunder
|
 |
|
Shaner
Advanced Member

Croatia
7643 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 25/04/2021 : 22:30:33
|
quote: Originally posted by fler
quote: Originally posted by DiSkAcH Vrijednost nečega je onolika, koliko je netko spreman platit(ko prati i zna npr trenutnu situaciju sa grafičkim karticama zna točno o čemu pričam).
Šuti, umukni .. imao sam neke ideje o 3080, ali  Nabijem majnere!
Baš sam danas s prijateljem gledao cijene. Šou program! 
Sreća pa mi to u životu ništa ne znači. Ne mogu ni zamisliti kako se osjeća netko kome recimo treba grafička radi posla, kad vidi ove cijene.
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 26/04/2021 : 00:24:51
|
Nego, da se vratimo na to famozno Zlatnog doba. Bacim je pogled na bedetheque, da vidim o kakvom se čudu radi, valjda nekakve nove Indije ili tako nešto. Kad ono,... bez knjižnica se neče prodati ni 300 knjiga u cjeloj ex-Yu. To je više sabotaža samog sabe, a ne konkurencije  |
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 26/04/2021 : 09:23:07
|
quote: Originally posted by GGG
Nego, da se vratimo na to famozno Zlatnog doba. Bacim je pogled na bedetheque, da vidim o kakvom se čudu radi, valjda nekakve nove Indije ili tako nešto. Kad ono,... bez knjižnica se neče prodati ni 300 knjiga u cjeloj ex-Yu. To je više sabotaža samog sabe, a ne konkurencije 
Hoće, bez brige. |
Trouble will find me |
 |
|
Betmen987
New Member

Serbia
187 Posts
Member since 27/10/2020 |
Posted - 26/04/2021 : 13:40:46
|
Prodaće se zato što je remek delo...
quote: Originally posted by GGG
Nego, da se vratimo na to famozno Zlatnog doba. Bacim je pogled na bedetheque, da vidim o kakvom se čudu radi, valjda nekakve nove Indije ili tako nešto. Kad ono,... bez knjižnica se neče prodati ni 300 knjiga u cjeloj ex-Yu. To je više sabotaža samog sabe, a ne konkurencije 
|
Neka neko izda American Vampire... |
 |
|
KuntaKinte
Senior Member

.jpg)
Serbia
1719 Posts
Member since 25/09/2007 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 27/04/2021 : 21:58:14
|
Postavke sustava su ugodno iznenađenje, ni o autoru ni o stripu nisam ništa znao... dobro to izgleda. Eto neplanirane kupovine, uz planiranu (Zlatno doba, Perramus, M.Cinder...) čeka me jedno lijepo čašćenje u sljedećem mjesecu, 11 dana nakon rođendana. :) |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3387 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 27/04/2021 : 22:42:23
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Postavke i Bomba for me. Zlatno doba em preko reda na Kolorku 200 a sad i dva previewsa. Kakvo forsiranje 
to Markos trola AleksandarN-a 
|
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21801 Posts
Posted - 27/04/2021 : 23:19:03
|
quote: Originally posted by verab
quote: Originally posted by Red Marquis
Postavke i Bomba for me. Zlatno doba em preko reda na Kolorku 200 a sad i dva previewsa. Kakvo forsiranje 
to Markos trola AleksandarN-a 
  |
 |
|
don_draper
Advanced Member

4645 Posts
Member since 08/06/2018 |
Posted - 28/04/2021 : 11:05:20
|
Ova svibanjska tura je brutalna Bombu i Ubij ili umri nisam htio ni puno čitati od previewa da si ne spoilam previše Kapetana Granta, Blasta i Drakulu sigurno ne uzimam jer neću duplirati U biti sve su ziceri za uzeti osim Perramusa i Bezimene, to će se još pričekati |
I sell the fact that I can't be bought |
 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2082 Posts
Posted - 28/04/2021 : 11:12:16
|
Sjajni naslovi! Najvise me zanima Bomba i Postavke Sustava. Uzecu sve osim Djeca Kapetana Granta, Drakule, Zlatnog Doba i Blasta. To necu da dupliram. Bezimena me ne zanima, Morta i Alvara cu duplirati sa zadovoljstvom. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 28/04/2021 : 12:08:13
|
Bezimenu sam procitao bas pre neki dan, i dosta dobro, ali ne najbolje od Nine. Posto nisam kupio naseg stripa (na slovenskom, preskupo), mozda odlucim uzeti Fibru sada.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
AleksandarN
Senior Member

.jpg)
Serbia
2082 Posts
Posted - 28/04/2021 : 14:19:22
|
Da pitam i ovde: Marko, hoce li biti Bosonogog Gena ove godine? Rekao si da razmisljas. Cekam da objavis ostatak pa da se bacim na citanje. Ovo objavljeno prelepo i zanimljivo izgleda pa bi bilo steta da se ne objavi do kraja. |
 |
|
Topic  |
|