forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1089

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 01/06/2021 : 22:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by nonchalant

Je l realno očekivati reprint Buddha 1?

Je. Ide u srpnju, reprint Buddha 1 i Adolf 1. I V kao Vendetta i Maršal Bass 1.

Kad možemo da očekujemo najave za tu srpanjsku turu?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/06/2021 : 22:43:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Tezukin Buddha je jedan od najboljih stripova koje sam u životu pročitao. Nevjerojatno je koliko mi je dobro leglo svih osam knjiga, doslovno mi ni u jednom trenutku nije bio niti mrvice dosadan. Fantastično napisan, fantastično nacrtan, od prve do zadnje stranice.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1642 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 01/06/2021 : 22:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
Kirihito izvrstan,
Adolf vrlo dobar,
MW dobar,
Buddha nisam čitao...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/06/2021 : 23:01:46  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Adolf pre svega!!

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
675 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 01/06/2021 : 23:04:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
Hvala svima na komentarima, upoznat sam sa radnjom i MW-a i Adolfa i pederastija u MW-u mi ne bi smetala. Jedino sam bio malo obeshrabren osetno negativnijim komentarima za MW na temi za taj strip, tako da može još neko da se javi i nahvali taj strip čisto da mi olakša :D

Vidim da ću još vagati

A i ako mi se MW nekad toliko svidi nemoguće je praviti društvo Shaneru jer ne verujem da ću u skorije vreme sa juga Srbije krenuti na IL u Zagreb ;D

Edited by - jogurt on 01/06/2021 23:05:10
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/06/2021 : 23:13:32  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jogurt

Hvala svima na komentarima, upoznat sam sa radnjom i MW-a i Adolfa i pederastija u MW-u mi ne bi smetala. Jedino sam bio malo obeshrabren osetno negativnijim komentarima za MW na temi za taj strip, tako da može još neko da se javi i nahvali taj strip čisto da mi olakša :D

Vidim da ću još vagati

A i ako mi se MW nekad toliko svidi nemoguće je praviti društvo Shaneru jer ne verujem da ću u skorije vreme sa juga Srbije krenuti na IL u Zagreb ;D

jogurte ne zavitlavaj nego nabavljaj Adolfa - svaka čast Kirihitu i Budi (MW još nisam overio),ali ovaj strip je top topova.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7646 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 01/06/2021 : 23:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Svaka čast za reprinte.

Pretpostavljam da uz reprint jedinice ide i Bass trojka. A nagađam da bi u toj turi mogli vidjeti i Colt & Pepper, drugog Ramireza, misterioznog Japanca i, recimo, Nesavladimira. Možda i nešto od Amera, Bajke ili Družbu. To bi bila jedna lijepa i lagana ljetna tura.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21802 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 01/06/2021 : 23:22:50  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

quote:

quote:

Svaka čast za reprinte.

Pretpostavljam da uz reprint jedinice ide i Bass trojka. A nagađam da bi u toj turi mogli vidjeti i Colt & Pepper, drugog Ramireza, misterioznog Japanca i, recimo, Nesavladimira. Možda i nešto od Amera, Bajke ili Družbu. To bi bila jedna lijepa i lagana ljetna tura.

potpuno bih se složio sa Dariom!!

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 01/06/2021 : 23:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Gdje je nestao Titeuf?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/06/2021 : 23:43:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

quote:

Kad možemo da očekujemo najave za tu srpanjsku turu?

Nije velika, pa u biti mogu to i sad dodati. Evo, za par minuta bit će gore.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/06/2021 : 23:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Op op, Marvels u velikom formatu. To bi čak mogao i uzeti te prodati američki deluxe.

And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2433 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 01/06/2021 : 23:55:32  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Neočekivano :)

Probni balon?

Resistance is futile.

Edited by - borg on 01/06/2021 23:56:29
Go to Top of Page

jogurt
Average Member

Serbia
675 Posts

Member since 23/01/2020

Posted - 01/06/2021 : 23:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jogurt a Private Message  Reply with Quote
A evo ga i novi Tezuka
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29713 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/06/2021 : 23:58:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Eto, to vam je to do jeseni. Laku noć!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2988 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 02/06/2021 : 00:03:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Zbilja raznolika tura.
Tezukin Ayako mi izgleda jako zanimljiv, a pozdravljam i trećeg Bassa.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3388 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 02/06/2021 : 00:07:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
Zanimljiva tema u Ayako...
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10658 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 02/06/2021 : 00:48:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Čitao davno Ayako. Ostavlja trajne traume. Samo za one s jakim želucem. Inače vrhunska.

Srećom tu je Nesavladimir.
Go to Top of Page

Manny
Average Member

572 Posts

Member since 21/08/2011

Posted - 02/06/2021 : 00:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Manny a Private Message  Reply with Quote
quote:
Odu Kirihitu imam (i super je)

Zna li neko gde nabaviti keca Oda Kirihitu?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27658 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2021 : 01:20:28  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Propo Akira box

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6453 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 02/06/2021 : 05:57:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Propo Akira box

Nada je k...ovaj umire posljednja!
Stvarno se nadam da bi Marko mogao nešto izmajmunirati sa Kodanshom...ili ko već drži prava.

Nego tura, odlično, Spidermana bi mogao uzet, nikada nisam niš od njega čitao, ali mi je ona crtani iz 90-ih, a i Raimieva trilogija filmova vrh.
Nesavladimir.
Marshal Bass 3!
I na Ayako svakako bacim oko.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7646 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 02/06/2021 : 07:35:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Eto, pogodih tri, a i Amer je tu. Nesavladimir i Ayako su dobitna kombinacija. Jedva čekam!

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2084 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 02/06/2021 : 07:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vidim da ću još vagati

Nemoj da te obrshrabre komentari za MW! MW je odlican i zabavan strip! Citaces ga u jednom dahu. Mene je odusevio. Uzimaj bez razmisljanja, veruj mi! Budu i Adolfa jos nisam citao. Adolf je na redu cim zavrsim Bombu.

Novi Tezuka!!! VRH!!!!
Spajdermena ne uzimam, za Nesavladimira cu da vidim jer mi ne deluje zanimljivo i ne volim Macanove prevode, Marsala nisam uzeo do sada ali cu mozda uzeti sve odjednom kad se dostampa prva knjiga. Vuce me!

Marko, daj najavu za Betmene pa pici negde na more na odmor.
Ne mora na sajtu, barem ovde napisi sta je u planu.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

Odoakar
Average Member

531 Posts

Member since 04/02/2017

Posted - 02/06/2021 : 08:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Odoakar a Private Message  Reply with Quote
MW mi se jednostavno nije svidio. Pedofilija, zoofilija, silovanja, ubijanje djece, a crtež varira od karikature do vrlo detaljnih prikaza...nije mi sjeo. A da ne spominjem bezvezni klišej na kraju.

Adolfa i Buddhu ću svejedno uzeti da vidim o čemu se radi.

Edited by - Odoakar on 02/06/2021 08:29:17
Go to Top of Page

pcoro
Senior Member

Croatia
2409 Posts

Member since 17/01/2006

Posted - 02/06/2021 : 08:16:37  Show Profile Show Extended Profile  Send pcoro a Private Message  Reply with Quote
Kakvi negativni komentari za MW? Koliko ja pratim MW je dobro primljen i pozitivno ocijenjen
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11454 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 02/06/2021 : 08:30:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Spidermana bi mogao uzet, nikada nisam niš od njega čitao, ali mi je ona crtani iz 90-ih, a i Raimieva trilogija filmova vrh.

Čudesni nije Spiderman strip.

Go to Top of Page
Page: of 1089 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.72 seconds. Snitz Forums 2000