Author |
Topic  |
|
Pajini antikviteti
New Member

Serbia
118 Posts
Member since 04/04/2008 |
Posted - 11/11/2009 : 11:56:53
|
Pozdrav svima!
Malo obaveštenje za sve sa kojima sam imao zadovoljstvo da prethodnih dvadesetak meseci sarađujem preko aukcija. Prošlo je moje vreme luftiranja i uživanja u radu sa stripovima. Dužnost zove (čitaj fakultet ), pa se na neko vreme povlačim iz sveta stripa i vraćam među knjige, da dovršim davno započeto. To znači i da prestajem ja postavljam aukcije. Ali se suštinski sa «Pajinim antikvitetima» ništa ne menja. Jedina razlika je što će od sada sve vezano za naše aukcije raditi Miško (momak koji radi sa Slobom i Goranom, u Darkwoodu), mnogi od vas su već imali zadovoljstvo da ga upoznaju. Miško je upoznat sa svim detaljima vezanim za aukcije. Poslednje dve aukcije smo zajedno postavljali i realizovali, a da eto niko nije ni primetio razliku. Naravno, sve ovo ne znači da se ja selim u Patagoniju i da ću biti nedostupan sa saradnike, kupce, drugare... Ostajem zajedno sa ekipom, samo sam od sada igrač sa klupe. Takođe i stari broj telefona ostaje u funkciji, bar još neko vreme.
Dakle, da rezimiramo, Pajini antikviteti nastavljaju da vas raduju svakog prvog u mesecu, samo od sada u Miškovoj izvedbi.
Ja lično se zahvaljujem svima na saradnji i korektnoj komunikaciji. Vidimo se po sajmovima, skupovima ljubitelja stripa i ostalim druženjima. 
Milan
|
|
dejan borca
Average Member

Serbia
549 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 11/11/2009 : 15:02:47
|
a da eto niko nije ni primetio razliku.
Mislim,naravno preko zice se nemoze primijetiti ko je sa druge strane,ali sam ipak primijetio neku razliku na zadnjim aukcijama i to: Dosao mi oficijelni mail sa racunom,znaci ono strogo sluzbeno i to,pa sam se upitao...Dali je ovo Milan?? Ma ne,to je neko drugi,Milan ima odmor ili tako nesto
Uglavnom,svako dobro zelim
LP bihac-una |
Edited by - bihac-una on 11/11/2009 15:03:44 |
 |
|
Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
Posted - 17/11/2009 : 23:34:18
|
Zdravo, na koji novi mail može da se šalje pitanja u vezi stripova i albuma sa sličicama koje tražiš? Svu sreču sa fakultetom! |
Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli! |
 |
|
Dzimi Gitara
stripovi.com suradnik

2028 Posts
Member since 14/11/2001 |
Posted - 18/11/2009 : 11:26:27
|
Hvala svima.  Elvise, ovaj put su tvoje detektivske sposobnosti omanule. :) Do sada si samo samnom komunicirao. Nego nakon aukcije, ja sam ljudima slao univerzalne mejlove, da ne bih za svakog od stotinu kupaca pojedinacno pisao.
Za Risara: Mejl ostaje moj stari jovanovic.milan81@gmail.com Samo sto ce od sada, do daljnjeg Misko preuzeti obavezu da ga kontrolise i odgovara ljudima. To znaci da od sada sve sto ne valja krivite Miska. 
Dakle, jos jednom, sve je isto, samo mene nema. :)
I da, da ne bude zabune, ja se vise necu oglasavati ni preko nika 'Pajini antikviteti'. Koristicu staru, dobru, civilnu polovinu svog identiteta.
Milan. |
http://kamenje.blogspot.com/ https://stalker.rs/
https://www.facebook.com/Stalker-izdava%C4%8Dka-ku%C4%87a-139197274650766/
|
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|