rgorgiev
Senior Member

2084 Posts
Member since 17/06/2004 |
Posted - 17/01/2010 : 08:05:37
|
quote: Originally posted by kerber
quote: Originally posted by rgorgiev
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by bihac-una
quote: Originally posted by elfak nish
quote: Originally posted by bihac-una
Nesto gledam svoju,pa mi na um pade da malo na tu temu pisemo,tj.koliko je ko potrosio na stripove na ovoj stranici? Krecem od sebe: Clan sam od jula 2008 i do danas sam u potrosacku korpu utrpao stripova u vrijednosti od 24 563 kuna Osvojena stripa 362 komada Hajmo dalje
68 kuna prosecno po stripu.Vidis,za tvoj jedan strip(najcesce stari zs i lms) ja bih uzeo 6 novih   
Pa gledaj,ja neznam koliko si ti star i dali ti je ikad u zivotu nesto znacio lms i zs,to neznam,pa nemogu reci nista,ni ovo ni ono.Ali mogu reci da meni znace i to puno.Kad nebi imao njih,nebi imao ni ovih svih drugih,kao npr.,Ludens,V.C.,Libelusa,Stripoteka,pisanih itd...Jednostavno,kod mene ne ide jedno bez drugog.To bi po meni bilo kao tijelo bez duse ili obrnuto. A sad sto bi za onaj jedan mogao kupiti 100 drugih,tu ne mogu nista.Tako je to i tako ce biti
Znacili su i meni stari zs/lms stripovi,i to puno.ali sm razmislio sta zelim:kvantitet ili kvalitet,i nijedno nije na stranu starih izdanja. Jedino je na njihovoj strani nostalgija za to doba,nista vise. A o cenama da ne govorim,narocito za jednog studenta. I imam 20 godina :)
Sta da kazem. Clan sam od juna 2004, ali tada nisam ucestvovao na aukcije i sam prestao gledati sajt i stripove. Pre par meseci sam video da VC izlazi i u MK i poceo sam kupovati DD i MM. Pre jednog meseca sam bio u Srbiji. Tada sam doneo odluku da opet pocinjem. Vratio sam se sa citavu kolekciju svega i svacega VC. Posle toga sam nabavio MM-dvevnik. Pa neke stare ZS Zagora. Pa Price iz Baze Drugdje. Pa sve od Zagora u Hrvatsku (Ludens i SD). Pa kolkciju Lazarus Ledda. Pa jos... Aj da mi zena ne procita    Sve sto sam nabavio je glanc i nista drugo ne bih ni kupio. Sve u svemu skoro 1.000 stripova za 1 mesec.    
Procitace ona,procitace,samo treba da joj neko nesto spomne   Vrati mi zs 21,ili obavezno ce procitati ovo hehhehe
Mh, a ti meni vrati sve Kapetan Miki i Zagore koje sam ti dao pre 20 godina    I ako produzis tako, recicu svima na forumu sta sam ti sve dao za 21, i koliko sam to cekao    Ja ti to u stvari i mogu vratiti, taj mi strip ne treba, na aukcije se slabo prodaje... |
so it shall be written, so it shall be done |
 |
|