forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Tex Willer
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 367

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 30/04/2025 : 19:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:
Originally posted by tex2

Nije prošlo dobro, ako misliš na ovu novu VČ priču. Nizzi je imao plan odiseje, više priča, a onda dobio 220 stranica i napravio banalnu priču, tekst grozan, crtež odličan i ubio lik, a onda ga Boselli uskrsne.

quote:
Originally posted by Dr. Zistis

Je li citao neko? Kako je kod fanova proslo ovo trece pojavljivanje Crnog tigra

Meni je to trece pojavljivanje bilo iznenadjujuce dobro. Nakon katastrofalnog drugog pojavljivanja ovo trece je pravo osvezenje jer je kratko i jasno i direktno i ima jako konkretan i direktan kraj. Zato i mene cudi to da je Bosseli vratio Crnog Tigra pre godinu, dve u cak cetvorodelenoj prici! Ali svakako zelim to da procitam. Nizzijev prvi Crni tigar mi je ocena oko 8,5/10, drugi za 6, a treci je za 8. Pomaze tu mnogo i sjajan crtez raspolozenog Andree Venturija.

Sto se tice rasprave o Bosseliju, po meni je Bosseli najveci scenarista u istoriji Sergio Bonelli Editorea, odmah iza samog Serdja Bonelija odnosno Nolite. Niko poput Bosselija ne shvata samu srz avanturistickog i pustolovnog stripa onako kako je to shvatao i Bonelli, samo na moderniji i istorijski potkovan i detaljima obogacen nacin. Bilo da pise na Zagoru, Teksu ili Dampiru ili onih par epizoda Prica sto je uradio, sve je to Avantura sa velikim A, bas onako kako je Bonelli i zamisljao svoje junake i izdavacku kucu.

Sve potpisujem i veliki pozdrav!

Naravno da mu sve odudara od Bonellija, pa nisu šezdesete ili sedamdesete, mora praviti novu istoriju za novu publiku. I ide mu odlično.

Nego, pročitah ovaj Villin i Boselijev gigant u VČ izdanju, morao sam negdje doći da podijelim oduševljenje, a gdje drugo, nego ovdje. Kakva uživancija u crtežu, a bogme i priči, ovako punokrvni western izgleda.
Jedno od možda i rijetkih izdanja gdje format i cijena bivaju opravdani onim što dobiješ!
Go to Top of Page
Page: of 367 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000