Author |
Topic  |
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Member since 30/08/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 02/02/2012 : 23:20:50
|
Možda ima i toga, ali mislim da je veća istina u tome da ljudi vole kad su sva četvorica u priči. Pogotovo, kao što je slučaj u ove dvije priče, ako imaju nekog maštovitog i pamtljivog neprijatelja. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 03/02/2012 : 18:04:41
|
Valjda sam postavio pitanje u pravi topic, uvijek se dvoumim između ovoga i Ultimatea. Dakle, pretpostavljam da je o ovome već puno pričano, ali volio bih ako netko ima volje da mi pojasni ili da me bar uputi gdje se mogu informirati jer sam mlađa generacija koja nije upoznata sa YU izdanjima. Upravo čitam Tex VČ 2 debeljucu i poslije one epizode s krijumčarima gdje je Tex nazvan Noćni Orao i u kojoj je oženio Lilith odmah dolazi epizoda s braćom Dalton gdje Tex i Kit pričaju da se nisu vidjeli godinu dana i da je Lilith mrtva. Ono što me zanima je tko je napravio rupu? Vidim da se naslovnice u knjizi slažu s originalnima (kao da je sve po redu išlo), a one u ZS se ne slažu. Je li bilo između tih nekih epizoda poput te gdje je Lilith umrla? |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 03/02/2012 : 18:30:36
|
quote: Originally posted by selanne Ono što me zanima je tko je napravio rupu? Vidim da se naslovnice u knjizi slažu s originalnima (kao da je sve po redu išlo), a one u ZS se ne slažu. Je li bilo između tih nekih epizoda poput te gdje je Lilith umrla?
Nema rupe, sve ide kako treba. Kako Lilit umire mozes videti u epizode ZS 72x, Zakletva. Epizoda ima izuzetno losh prevod, a slicno je i sa Van Gog izdanjem te epizde. E sada, oni mutljavi iz epizode gde se prvi put pojavljuje Lilit su isti oni koji su zakuvali zlo u Zakletvi. To mi je jedna od omliljenih epizoda, i bez LL necu da pricam ovde . Kad i kako je upoznao Tiger Jacka imas u SD & slicno. |
Edited by - kasper on 03/02/2012 18:32:29 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 03/02/2012 : 18:34:38
|
Dobro, susret s Tigerom ima i u SD. Nisam baš postavio pitanje s ciljem da nađem kako ju je upoznao, više me zanimalo je li nešto propušteno ili izbacivano, zato što je u fusnoti kad Tex i Kit pričaju o njenoj smrti navedeno da pogledamo prethodnu epizodu. Hvala na odgovoru! |
Edited by - selanne on 03/02/2012 18:35:40 |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 03/02/2012 : 18:41:14
|
quote: Originally posted by selanne
Dobro, susret s Tigerom ima i u SD. Nisam baš postavio pitanje s ciljem da nađem kako ju je upoznao, više me zanimalo je li nešto propušteno ili izbacivano, zato što je u fusnoti kad Tex i Kit pričaju o njenoj smrti navedeno da pogledamo prethodnu epizodu. Hvala na odgovoru!
Koja je s Jackom ja sam krenu s Texom baš kada i LU pa sada postupno se vraćam na SD. |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 04/02/2012 : 12:12:48
|
Počinjem recenzirati čim se dokopam stripova. Sve su police kod brata na katu, a zasad smo potpuno blokirani.  |
 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts
Posted - 04/02/2012 : 12:20:19
|
quote: Originally posted by selanne
Počinjem recenzirati čim se dokopam stripova. Sve su police kod brata na katu, a zasad smo potpuno blokirani. 
Ok.Sacekacemo dok se sneg otopi ili ocisti.
|
 |
|
Ultras
Advanced Member

.jpg)
Serbia
10062 Posts
Member since 17/10/2008 |
|
Kojot
Advanced Member

Switzerland
4141 Posts
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts
Posted - 04/02/2012 : 15:45:10
|
gresis... on je podjednako krvolocan... samo je malo bio isfrustriran s obzirom na to sta mu se dogodilo... i previse je bio impulsivan... a onda je druzenje sa najvecim krvlokom bonelija uticalo na njega da postane suptilni i hladnokrvni ubica... noz je kasnije vadio samo kad ostane bez municije... tex je vec tu osetio njegov ogromni ubilacki potencijal... za svoje dete je znao kakvi su mu geni i da ce ga naslediti kako treba... carson se vec dokazao i ostalo je da kompletira kvartet manijalkalnim ubicom indijancem koji malo prica a mnogo ubija, sto je odlika retkih... tex je veliki head hunter za poslove ubica... |
sangue navajo |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
Combatrock
Advanced Member

Serbia
4910 Posts
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 04/02/2012 : 20:26:49
|
Proteže se na iduća dva broja.  |
 |
|
bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts
Posted - 04/02/2012 : 20:40:40
|
Jel tko spreman rapsariti kolekciju i pokloniti mi te stripove. Ili ako se nije sprema odreći stripova imali koju zgodnu djevojku za pordat (ružna može za kućanske poslove) Kako možete reći ne ovom licu?  |
Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no! http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434 |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Posted - 05/02/2012 : 09:11:10
|
quote: Originally posted by bjelolasica
Jel tko spreman rapsariti kolekciju i pokloniti mi te stripove. Ili ako se nije sprema odreći stripova imali koju zgodnu djevojku za pordat (ružna može za kućanske poslove) Kako možete reći ne ovom licu? 
Evo kako - NE!   |
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7898 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 06/02/2012 : 15:06:58
|

u iščekivanju teksa knjige br.3 malo sam pregledao stare naslovnice talijanske serije i ZS i našao par naslovnica na kojima je Galepov potpis,i koje liče na njegov rad,ali tih naslovnica nema u talijanskoj seriji,izgleda da nisu bile dovoljne dobre za talijane... |
 |
|
dicmanjac
Senior Member

Croatia
1053 Posts
Member since 23/01/2011 |
|
Topic  |
|