forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Phoenix Press
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 49

sawitch
Advanced Member

Serbia
40975 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 21/09/2010 : 14:21:18  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pa te drzim polozeno... Ludens sam drzao uspravno... Pa meni se i Libellus istalasao unutra jer je papir tezak i to tako mora, bas zato sto sam drzao uspravno....

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/09/2010 : 13:34:47  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
u mene nema sad za sad nikakvih problema , libellusove knjige kombinujem na polici malo polozeno , malo uspravno i kombinacija polozenog i uspravnog , e sada kada se ime jedno 50 knjiga e to je vec posao :) ja sam jos na manjem broju :) ali najvise imam od sve raje i to se pika :)

feka
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/09/2010 : 13:40:58  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
ja sam tek ponovo poceo sakupljati nedavno , ko mali sam skupljao i imao poprilicnu kolekciju i onda je otislo sve to u alkohol ili jednostavno dao svakome :)

feka
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/09/2010 : 14:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Sinoc sam bas gledao ove karavane,nisu listovi valoviti a drzim ih uspravno.Drzim na polici vise stripova koji su nabijeni jedan uz drugi pa mozda zbog toga ostanu ravni ili je kod Kinga neki drugi problem.U svakom slucaju kod mene su kao da su juce izasli iz stamparije.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 22/09/2010 : 16:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
najvjerovatnije je to i u mene su svi zbijeni , mada ne znam kako u njega stoje uspravno , a i korice su drugacije nego u drugih izdavaca podlozne su savijanju i zato ne pucaju kao kod ostalih :)narocito kod ludensa sa njihovim koricama moras pazljivo :)

feka
Go to Top of Page

Phoenix Press
Starting Member

85 Posts

Member since 19/04/2010

Posted - 24/09/2010 : 01:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Phoenix Press's Homepage  Send Phoenix Press a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Imam kritiku sto se tice tehnicke strane vasih izdanja.
Sest Caravana sam poredao uspravno sa stripovima ostalih izdavackih kuca i vec poslije nekoliko dana sam primjetio da su ovih sest komada postali valoviti. Pokusao sam da ih stisnem sa ostalim stripovima da se isparave, ali ne vrijedi.

Zaista smo se potrudili da napravimo izdanje vrhunskog kvaliteta, pa smo zato izabrali najkvalitetniji papir i plastificirane korice. Uprkos svemu tome, izgleda se ponekad dese npredvidjene i nezeljene stvari, poput ovog 'talasanja' stranica. Ipak, za utehu je cinjenica da se neiko drugi nije pozalio na to... u svakom slucaju, ni polozeno drzanje stripova nije toliko neprirodno, a resava problem.

http://www.phoenixpress.rs/
http://www.facebook.com/PhoenixPress, http://twitter.com/#!/PhoenixPressBG
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2010 : 01:42:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Phoenix Press

u svakom slucaju, ni polozeno drzanje stripova nije toliko neprirodno, a resava problem.

Kod mene svi i stoje polozeno i ne krive se.
Da bi ih drzao uspravno, morao bi da kupim bar duplo veci stan
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 24/09/2010 : 08:22:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
Kod mene stoje uspravno u sendvicu i nema talasanja
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 08:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ranije bio na nekom drugom topicu izneo problem sa krivljenjem stripova,i uprkos mnostvu raznih misljenja,ipak nisam u potpunosti resio problem.Medjutim,najtacniji je stav da se stranice krive zbog vlage.Nema to bas neke veze sa polozajem.Drzim ih i uspravno i polozeno,i uvek se poneki iskrivi.A desavalo mi se da odem u trafiku i kupim DDKI koje samo sto je stiglo i kad ga kuci pogledam posle sat vremena stranice vec vijugave.Sigurno i drugi faktori uticu na to,al evo meni se stripovi krive kad je leto.Zasto?zato sto mi je prozor na sobi non stop otvoren a pored moje sobe jedna majmuncina ima auto-perionicu i non stop mi sa onim smrkom puni sobu vlagom.Kad dodje hladno vreme,sobu uglavnom drzim zatvorenu,a i perionica redje radi i ja nemam ni najmanjih problema sa krivljenjem stripova.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2010 : 09:08:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Ja sam ranije bio na nekom drugom topicu izneo problem sa krivljenjem stripova,i uprkos mnostvu raznih misljenja,ipak nisam u potpunosti resio problem.Medjutim,najtacniji je stav da se stranice krive zbog vlage.Nema to bas neke veze sa polozajem.Drzim ih i uspravno i polozeno,i uvek se poneki iskrivi.A desavalo mi se da odem u trafiku i kupim DDKI koje samo sto je stiglo i kad ga kuci pogledam posle sat vremena stranice vec vijugave.Sigurno i drugi faktori uticu na to,al evo meni se stripovi krive kad je leto.Zasto?zato sto mi je prozor na sobi non stop otvoren a pored moje sobe jedna majmuncina ima auto-perionicu i non stop mi sa onim smrkom puni sobu vlagom.Kad dodje hladno vreme,sobu uglavnom drzim zatvorenu,a i perionica redje radi i ja nemam ni najmanjih problema sa krivljenjem stripova.

Prijatelju, meni se isto krive stripovi (najbrze AF Svet, ali mi se istalasao i Lincoln i jos neki drugi) a nemam komsiju koji drzi perionicu.
Naprotiv, komsije s te strane gde otvaram prozor su mi veoma mirne (cak i previse, imam pogled na groblje)
Tako da ne verujem da je do nas
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 24/09/2010 : 12:34:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro,sve je to relativno.Ali ne znam da li iko moze da to objasni skroz do kraja.Evo naprimer libellus izdanja drzim uspravno,a DDKI polozeno pa se krive i jedni i drugi.A IPS-ov tin tin mi se nikad nije istalasao.Od sc izdanja mi se krive veseli stripovi,i ponekad b92 maus,a ludensove do sad nisam primetio da odstupaju od normale.
Ma najbolje da se ne opterecujemo time,ne utice na uzivanje u stripu. :)
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2010 : 13:02:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mrmada

Pa dobro,sve je to relativno.Ali ne znam da li iko moze da to objasni skroz do kraja.

Ma sigurno je do izdavaca, do skladistenja, koliko "odleze" i slicno. Jer nemoguce je da mi se ne talasaju neki stripovi stari godinama, a odmah mi se to desi sa novom turom istog izdavaca.
Sto se tice Hrvata to je bilo u jednom kratkom periodu, sto se tice Sveta to je konstanta, VC slicno, samo sto se ne krive nesto preterano
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
897 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 24/09/2010 : 22:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message  Reply with Quote
Gospodo Phoenixi , kada će te u Novi Sad , ja bih da zamenim Caravan 1 kome nedostaju 4 stranice i da uzmem 4,5 i 6 ?

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22363 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 24/09/2010 : 22:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tex Willer

Ma sigurno je do izdavaca, do skladistenja, koliko "odleze" i slicno.

Moze biti, ali u ovom slucaju su bili pravi kada sam ih dobio.
Sutra cu uslikati.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2010 : 23:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Moze biti, ali u ovom slucaju su bili pravi kada sam ih dobio.
Sutra cu uslikati.

Ma i kod mene, kesirani, utegnuti, picnuti i onda tek pocnu da zevaju - ali bas od svih izdavaca kad su promenili stampariju u Hrvatskoj.
Neke sam presovao i po nekoliko dana pa nista. Sad vise nemam te probleme.
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 24/09/2010 : 23:38:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message  Reply with Quote
Evo sad sam bas hteo da pogledam moje Karavane, al' sam ih procitao i odlozio negde, pitaj Boga gde
Go to Top of Page

Phoenix Press
Starting Member

85 Posts

Member since 19/04/2010

Posted - 25/09/2010 : 00:10:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Phoenix Press's Homepage  Send Phoenix Press a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by C Celtic

Gospodo Phoenixi , kada će te u Novi Sad , ja bih da zamenim Caravan 1 kome nedostaju 4 stranice i da uzmem 4,5 i 6 ?

Javicemo se ako i kad budemo dolazili u NS, a zamenu i dostavu novih brojeva mozemo i postom da obavimo... Moze i slanje autobusom ili nesto slicno... Javite se na PM ili na nas mail, pa cemo se dogovoriti.

Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 25/09/2010 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message  Reply with Quote
Kada ce Traper keri I koliko ce odprilike kostati ??, da znam poceti stekati lovu

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22363 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 25/09/2010 : 14:00:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/09/2010 : 14:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Za ove s manjim monitorima.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

Phoenix Press
Starting Member

85 Posts

Member since 19/04/2010

Posted - 25/09/2010 : 17:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Phoenix Press's Homepage  Send Phoenix Press a Private Message  Reply with Quote
Verujemo mi vama na rec i bez fotografije, ali odlicno, taman da se putem slike vidi o cemu je rec.
Po specifikacijama, koristili smo najkvalitetniji materijal: beli 100-gramski pair, plastificirane korice, 300-gramske. Taj kvalitet se prosto vidi i oseca pod rukom. Imali smo najbolju nameru da napravimo odlicno izanje i zao nam je zbog nezeljenih pojava poput ove. Ali, s druge strane, ohrabruje nas to sto nemaju svi navedene probleme, a zasto se kod vas taj konkretan problem javio - ne znamo. Neki ljudi su ovde dali odredjene pretpostavke - da je moza zbog vlage, da je zbog tezeg papira, da se desava slicno i kod drugih kvalitetnijih izdanja koje poseduju... Mozda je to zaista sklop nekih individualnih faktora kod vas. Pitacemo stampara za struchno misljene o ovom problemu pa cemo javiti.

Osoba koja tenutno pise ovaj post u ime Phoenix Pres-a je pregledala svoju kolekciju Caravana i takodje nema problem sa valovitoscu stripova. Ako bude potrebno moze i fotografija da se prilozi.

Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
11881 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 25/09/2010 : 19:30:45  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Jbg, nemam aparat...moji "Karavani" kao da su juce stampani. Glanc do daske..nema nikakvih talasa.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2517 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 25/09/2010 : 19:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message  Reply with Quote
Aj mi prodaj ovaj Dilanov spec. Jedini je koji mi nedostaje

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

Svarog
Junior Member

444 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 26/09/2010 : 09:26:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Svarog a Private Message  Reply with Quote
I meni jos taj samo fali
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22363 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 26/09/2010 : 14:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
moze zamijena?
posaljite mi PM
Go to Top of Page
Page: of 49 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000