forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 12/11/2011 : 21:05:43  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
prvi trening nakon-turskog-skalpa nasmijani reprezentativci trckaraju po brezicama

quote:
BILIĆ je u subotu popodne održao trening, a reprezentativci su, unatoč dugom putovanju iz Turske, bili vidno nasmijani i dobro raspoloženi. Hrvatska reprezentacija sinoć je šokirala cijelu Tursku, utrpala im tri gola, i postala izgledan kandidat za Euro 2012. godine. Međutim od konačnog plasmana u Ukrajinu i Poljsku dijeli nas još samo 90 minuta.

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija će u utorak, u 20 sati, odigrati drugi susret dodatnih kvalifikacija protiv Turske. Unatoč visokoj pobjedi u Istanbulu, reprezentativci, sudeći prema njihovim najavama, znaju da mjesta opuštanju nema.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 12/11/2011 : 23:12:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
tako se to treba igrat! al nije to još gotovo, slijedi rematch u Maksimiru!

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 13/11/2011 : 11:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
'Vatrenima' igra samo pobjeda kako bi izbjegli najjače na EP-u

Nakon slavlja u Istanbulu hrvatska reprezentacija razmišlja već o skupini u kojoj će se naći na EP-u. Poraz ili remi na Maksimiru znače treću jakosnu skupinu.

Ako i u uzvratu svladamo Turke, na EP-u ćemo u skupini izbjeći Njemačku, Englesku i Italiju. U slučaju poraza ili remija s Turskom u utorak u Maksimiru, bit ćemo u trećem jakosnom šeširu.

Kada završi uzvratna utakmica u Zagrebu, vodstvo reprezentacije i igrači moći će početi razmišljati i o potencijalnim suparnicima u skupinama na Euru u Poljskoj i Ukrajini.

Reprezentacije koje su se kvalificirale:

1. Ukrajina 28,029*
1. Poljska 23,806*
1. Španjolska 43,116
1. Nizozemska 40,860
2. Njemačka 40,446
2. Italija 34,357
2. Engleska 33,563
2 - 3. Rusija 33,212
3. Grčka 32,455
3 .Švedska 31,675
3 - 4. Danska 31,205
4. Francuska 30,508

Dodatne kvalifikacije
Hrvatska 33,267
Portugal 30,999
Češka 28,893
Irska 28,788
Turska 27,143
BiH 27,037
Crna Gora 21,320
Estonia 19,916

Najteža skupina:

Španjolska
Njemačka
Hrvatska
Francuska

Najlakša skupina:

Poljska
Hrvatska
Rusija
Češka
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 13/11/2011 : 11:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Treba pobijedit i tako izbjeći Njemačku ili Englesku u skupini,bar njih treba izbjeći.Nadat se nositeljima Poljskoj ili Ukrajini no čisto sumnjam jer smo prošli put izvukli Austriju tako da ne vjerujem da ćemo dva puta imat sreće,ne zna se tko je gori Španjolska ili Nizozemska.Travaši su nas kao od šale napucali u Splitu kad smo ono igrali.
Do prosinca ćemo praviti kombinacije i tako se zabavljat.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 13/11/2011 : 11:56:26  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Nisam imao previše vremena da se prije javim, ali ukratko čestitke repki i Biliću na dobrom "prvom poluvremenu". Detaljnije ću nakon utakmice u utorak, treba odigrati i tu utakmicu.

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/11/2011 : 19:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

Ma ja i dalje vjerujem kako je Maminjo kupio tekmu...
Globinjo se sigurno slaže sa mnom

poslao sam sms na kraju utakmice vjeki1980..."ovo je garant maminjo kupil"
šalu na stranu,svaka čast momcima,olić je kralj,veći je od onog dmeća šukera...mandžo je isto bio prejeben...kare za utakmicu u utorak su u džepu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/11/2011 : 19:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Lepo sam cestitao na uspehu, ali sam napomenuo da je jos prerano za radovanje. Imate losih iskustva sa tim, kao i mi.

onaj nesretni poraz u beču je neusporediv s ovom utakmicom...turci trebaju dati 3 gola,alooooo...i to bez da mi damo ijedan,i onda produžeci...pa da istrči ne znam koja ekipa,ovo se dobija...a da ne govorim da im je pola ekipe kartonirano...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/11/2011 : 19:07:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by Rico

Sad privatizacija topica:) Opcija ignore user(s) iskorištena, steta sto je se prije nisam sjetio.

Blago nama...
tolka muka zbog ajduka..

tovarčino bračka ne pizdiu zagrebu sam sedam dana od sutra,očekujem bar ručkom da me počastiš šta te trpim na forumu

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2011 : 00:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
u zagrebu sam sedam dana od sutra,očekujem bar ručkom da me počastiš šta te trpim na forumu

Je... još mi samo fali da ti mrkvice plaćam

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 14/11/2011 : 16:11:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast za predstavu protiv Turaka, vidjelo se koliko vam znači zdrav Ivica Olić. Pobjeda u revanšu znači drugi šešir čime izbjegavate neku grupu smrti. Gostima fale dva najbolja igrača - Sahin i Turan - tako da biste i bez Čarlija to trebali dobiti.

Usput, u jučerašnjim SN je spomenuto da je Olić osvojio pet naslova: 3 sa CSKA, 1 sa Zagrebom i 1 sa Bayernom. Zaboravili su i onaj naslov sa Dinamom.

Potpis.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2011 : 16:57:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Zašto Samir nije igro za repku protiv Turske u petak?
Zato jer je bilo Martinje.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 14/11/2011 : 17:35:28  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 14/11/2011 : 19:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
Nešto se priča da je utakmica Turska-Hrvatska kupljena za 5 mil eura. Ništa ne tvrdim, samo prenosim što sam čuo...
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10857 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 14/11/2011 : 20:26:48  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Da je kupljena prva tekma ne bi se cudio...
A uzvratna nije imala cijenu...
Moguce da je domaca korupcija otisla u izvoz i u malu Aziju...
Po tome nas i znaju..

Sto se tice pehara,u hrvatskoj su ljudi zeljni kruha, a kamoli mesa...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"

Edited by - emirem on 14/11/2011 20:28:22
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7882 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 14/11/2011 : 20:39:09  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
koja glupost da domaćini budu nositelji...
trebaju nositelji biti španija,holandija,njemačka i engleska. to i jesu realno 4 najjače ekipe trenutno u europi...
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 14/11/2011 : 20:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by andi

Nešto se priča da je utakmica Turska-Hrvatska kupljena za 5 mil eura. Ništa ne tvrdim, samo prenosim što sam čuo...

Ja kažem svima da je Maminjo čak i ovo kupio a niko ne vjeruje..

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/11/2011 : 21:13:36  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Zašto bi neka budala pustila utakmicu za 5 miliona eura kad mu odlazak na euro donosi 10 puta više??????????
Hrvatskom nogometnom savezu,koji je savez iz zemlje od 4,5 miliona ljudi odlazak na euro donosi 15-20 miliona,od uefe,od prodaje tv prava,od bonusa sponzora za dresove,od reklama...A tek koliko onda nosi zemlji poput Turske koja ima 80 miliona stanovnika.Za 5 miliona eura bi pustio samo majmun.
Onako,usput...mene baš nešto i ne loži ova Ukrajina,ali zato idem na sve utakmice u kvalifikacijama i vani i doma za Svjetsko u Brazilu i ako se kvalificiramo prašim za Brazil prvim avionom tako da tamo zaokružim trilogiju odlazaka na SP nakon Francuske i Njemačke.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13011 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 14/11/2011 : 22:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Inače Turska neodlaskom na Euro gubi najmanje 100 milijuna eura.
Dobar razlog da mobiliziraju sve snage...

Have mercy
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 14/11/2011 : 23:19:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Zašto bi neka budala pustila utakmicu za 5 miliona eura kad mu odlazak na euro donosi 10 puta više??????????

koja logika... wtf
pa nece igrači koji puste utakmicu zaraditi 50 mil. eura od jednog natjecanja!!
Go to Top of Page

andi
Junior Member

Croatia
306 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 15/11/2011 : 13:47:38  Show Profile Show Extended Profile  Send andi a Private Message  Reply with Quote
A jeste ikad čuli za kladionice?
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2011 : 16:20:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

koja logika... wtf
pa nece igrači koji puste utakmicu zaraditi 50 mil. eura od jednog natjecanja!!

Ovo moje je sigurno logičnije od nekih bapskih priča.Pogotovo jer znam šta pričam nakon dvadesetak godina igranja nogometa na ozbiljnijem nivou od ganjanja lopte na dva mala ili urlanja sveznalica s pivom u ruci ispred televizora.Da bi kupio utakmicu moraš ili potplatiti sudiju(što u ovom slučaju očito nije bio slučaj jer sudac ničim nije utjecao na rezultat)ili moraš potplatiti barem nekoliko igrača jer potplativši jednog(recimo golmana)će biti ili previše očito ili će biti nedovoljno.Obzirom na veličinu Turske,točnije turskog tržišta svaki igrač turske reprezentacije odlaskom na Euro zaradi barem pola miliona do milion,i to samo za odlazak na Euro(nagrada od saveza,nagrada od sponzora,nagrada od prodaje dresova).A u slučaju nekog ozbiljnijeg plasmana poput prošlog europskog prvenstva kada su došli do polufinala dolazi se i do veće cifre jer osim nagrade od UEFE koja raste sa boljim plasmanom,rastu i nagrade od sponzora i što je pogotovo bitno,raste mogućnost prodaje igrača u neki od najbogatijih klubova.A tu su cifre puno veće od 5 miliona eura.Samo se treba sjetiti koliko se naših igrača prodalo nakon Francuske 98. ili nakon pobjede nad Englezima.Da ne spominjem kako je svakom igraču san igrati za svoju zemlju na Euru ili World cupu,da ne kažem kako sudjelovanje na jednom takvom takmičenju svakom sportašu nudi nešto puno više od novca.....
Zato me poštedi komentara o mojoj logici i drži se urlanja sa pivom u ruci ispred televizora jer nisi za dublje razgovore o nogometu.Joj što obožavam kad ovakve sveznalice u svakom korneru vide namještanje utakmice.
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 16:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
daj ne pricaj gluposti
bas ce jedan igrac zaraditi 50 mil. eura od jednog natjecanja?
jesi ti lud?

jedna njemacka ce svoje igrače po 300 000 eura ako OSVOJE EP!
momcad koja osvoji EP (sa maksimalnim brojem pobjeda, znaci bez remija!!) ce zaraditi 23,5 mil. eura, i to ide savezu, a ne igracima!
a ti govoris o nekim ciframa od 50 mil. eura... i to za jednog igrača!!

50 mil?!?!? daj presmijesan si, a i ja sam lud sta uopce odgovaram na ovakvu glupost
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 15/11/2011 : 16:42:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Joj što obožavam kad ovakve sveznalice u svakom korneru vide namještanje utakmice.

ja niti u jednom trenutku nisam rekao da je utakmica namještena, gdje si ti to procitao?
ja sam se samo nadovezao na tvoju nebulozu (zasto bi igrač pustio utakmicu za 5 mil. eura kad ce od EP zaraditi 50 mil. eura)
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 15/11/2011 : 17:03:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ti kao prvo ne znaš čitati.Jer nigdje nisam napisao da će jedan igrač zaraditi toliki iznos nego desetorostruki iznos može zaraditi savez.I to što ti spominješ je SAMO zarada od UEFE,a na to se dodaje zarada od sponzora,zarada od prodaje TV prava,zarada od prodaje suvenira...A čak i ona zarada koju dobije savez se dijeli sa igračima u omjeru 50-50(toliki je slučaj recimo u našoj reprezentaciji),a u drugim reprezentacijama varira i do 60 naprema 40 u korist igrača.Jesi li ti svijestan da je recimo gospodarstvo Velike Britanije izgubilo prema procjenama izmeđi 1,5 i 2 milijarde funti zbog neodlaska na Euro u Austriji i Švicarskoj 2008,a postotak od tog novca je izgubio i savez.Isto tako tih 5 miliona eura ne bi imalo smisla ponuditi jednom igraču pa se samim tim i taj iznos po igraču smanjuje jer za puštanje utakmice mora biti u igri barem 3,4 potplaćena igrača plus nekakav posrednik koji se isto ogrebe za dio kolača.
Obično se ne upuštam u rasprave na ovom forumu jer znam da nikuda ne vode,ali kada se nađe neki genije koji proispituje moju logiku i to u području u kojem sam aktivno cijeli život i imam ga u malom prstu onda stvarno moram reagirat.Ponavljam ti,hvataj se pive i odi urlat ispred televizora jer o ovome o čemu pričaš nemaš pojma i na tom nogometnom nivou možeš razgovarati za šankom u nekoj birtiji,a ne sa mnom koji sam preko 20 godina aktivno u nogometu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17105 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 15/11/2011 : 17:31:09  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Danas je još jedan veliki dan HR nogometa, a ja ću ga s bratom i prijateljima dobro proslaviti (čitaj zaliti) i nije me briga za priče da smo "to trebali riješiti još u skupini", trebali smo ali koga sada briga za to : CILJ JE OSTVAREN, odnosno još nije ali bit će, nema sumnje...
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.14 seconds. Snitz Forums 2000