Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 14/12/2011 : 22:54:49
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Heyoka
quote: Originally posted by Kruger klasnic zabio osmi gol, bez obzira na obiteljskoljubavne afere
Nije "usprkos" nego "baš zato", dragi moj Krugeru, čovjeku je zabijanje u krvi.

ajd dobro nije njemu bas samo do zabijanja, to je vrhunski razigravac jeste li gledali zadnju uakmicu protiv aston vile ?? prvo poluvrijeme se nalazi samo u spici, nije puno napravio kao ni cijeli bolton, par puta je uposlio suigrace, ovi su te situacije zasrali i to je to, ali u drugom pouvremenu osim sto je zabio gol ( iako se cini sretnim i spretnim golom govori o kakvom se napadacu radi, njegova reakcija na odbijenu loptu, iako se radilo o sekundi dvije, pricekao je tu sekundu dvije da svi ispadnu iz bloka, pa da u miru moze zatresti mrezu ) bio je glavna opasnost, stalno je uposljavao suigrace i stvarao prilike, steta sto je u 76 min. doslo do ozljede ( nadamo se da je laksa ) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 14/12/2011 : 22:56:19
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Koliko si puta ti gledao Klasnića u životu?
iskreno, od trenutka kad je iz st.pulia presao u werder, od 2001. godine, barem desetak utakmica godisnje, najmanje |
Edited by - Kruger on 14/12/2011 22:56:48 |
 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 15/12/2011 : 00:20:51
|
Klasnić je dao spretan gol protiv Ville, ali se i ozlijedio. Ne znam do kad će biti out, Dunne ga je ozlijedio.
Razigravačku ulogu je imao u "Vevdevu", uz njega je Ailton igrao najbolji fudbal u životu. Nije loše sarađivao ni sa Kloseom, ako se dobro sjećam, vrtili su Klosea, Klasnića i Hunta u napadu. |
Potpis. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 15/12/2011 : 12:54:29
|
quote: Originally posted by Kruger
iskreno, od trenutka kad je iz st.pulia presao u werder, od 2001. godine, barem desetak utakmica godisnje, najmanje
Pitam te zato što mi baš i nije jasno to tvoje isticanje njegovih razigravačkih sposobnosti.
Odmah da riješimo jednu stvar smatram da bi Klasnić barem za ovaj Euro ako nastavi ovako zabijati i igrati trebao biti pozvan obzirom da posjeduje golgeterske vještine koje su nam prijeko potrebne. No ne vidim te sjajne razigravačke sposobnosti, nije sad da je i trutina koja ništa nemože ali nije sad i špica-playmaker. Primjerice Dudu je u tom segmentu puno kvalitetniji.
Gledam dosta Premiership tako da i ja sigurno Klasnića pogledam barem 10 puta godišnje... |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 15/12/2011 : 15:36:11
|
iskreno, od trenutka kad je iz st.pulia presao u werder, od 2001. godine, barem desetak utakmica godisnje, najmanje
Pitam te zato što mi baš i nije jasno to tvoje isticanje njegovih razigravačkih sposobnosti.
Odmah da riješimo jednu stvar smatram da bi Klasnić barem za ovaj Euro ako nastavi ovako zabijati i igrati trebao biti pozvan obzirom da posjeduje golgeterske vještine koje su nam prijeko potrebne. No ne vidim te sjajne razigravačke sposobnosti, nije sad da je i trutina koja ništa nemože ali nije sad i špica-playmaker. Primjerice Dudu je u tom segmentu puno kvalitetniji.
Gledam dosta Premiership tako da i ja sigurno Klasnića pogledam barem 10 puta godišnje...
da li si gledao zadnju s boltonom? ako nisi pogledaj sto je proigravanje i razigravanje ( ne znam koliko znas o nogometu i da li uopce znas koje osobine razigravac treba imati ) oprosti, da silva je prosjecan napadac, a jos gori razigravac, njega je proizvela mamiceva mafija( ako si pratio englesku premier ligu u vrijeme dok je da silva bio u arsenalu sigurno se sjecac kad ga je venger vadio iz igre i bio bjesan na njega zbog njegovih losih igara, valjda se sjecas a to je bilo pije nego sto ce mu slomiti nogu, da silva kad je dosao u arsenal bio je nepoznanica za obrane engleskih klubova ali su ga kasnije pocinjali ozbiljnije shvacati i vrlo lako zaustavljali, pa ga je venger gurnuo na krilnu poziciju na kojoj se izgubio, pa je pocinjao pomalo biti otpisan i dogodilo se to s lomom noge pa je jos brze postao visak ) od kud ti ideja usporedjivati kilera i da silvu, ponavljam malo ljudi u svjetu nogometa je dobilo takav nadimak, a to nesto govori
|
Edited by - Kruger on 15/12/2011 15:45:16 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 15/12/2011 : 15:43:32
|
quote: Originally posted by Heyoka
Klasnić je dao spretan gol protiv Ville, ali se i ozlijedio. Ne znam do kad će biti out, Dunne ga je ozlijedio.
Razigravačku ulogu je imao u "Vevdevu", uz njega je Ailton igrao najbolji fudbal u životu. Nije loše sarađivao ni sa Kloseom, ako se dobro sjećam, vrtili su Klosea, Klasnića i Hunta u napadu.
pa u drugom poluvremenu su ga tukli, dogodla se ozljeda
ovo si dobro opisao s aitonom, no u tu zlatnu eru verdera se upisao i micud francuski veznjak razigravac, to su bile izvrsne kombinacije dva razigravaca i jednog aitona koji je tada briljirao i pospremao gotovo sve sto su micud i klasnic stvarali klose je igrac koji je briljirao i u drugim klubovima za razliku od aitona
zanimljivo iako se radilo o izvrsnom igracu micud nikad nije zaigrao za francusku reprezentaciju kao ni cantona dvojica vrhunskih igraca, a nikad im nisu pruzili sansu zaigrati za tricorole |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17109 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 15/12/2011 : 17:41:10
|
Gledam dosta Premiership tako da i ja sigurno Klasnića pogledam barem 10 puta godišnje...
S ovim se slažem. Treba ga voditi na euro (prije nego Kalinića), ali da je baš tako dobar, ne bi rekao... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 16/12/2011 : 10:40:28
|
ja bi ga isto odveo na Euro i prije Kalinića i Jelavića. njegovih 8 golova u Engleskoj vrijede više nego njihovi u Ukrajini i Škotskoj. KLasnić ipak zna odigrat, dodat i zabit. Uvijek sam više volio igrače kreativce. da sam ja trener, najviše bi mi igrali Dudu, Petrić i Klasnić. takav je bio i Bjelica. najpodcjenjeniji naš igrač. Taj je uz Rapaića imao najpametnije lopte od svih naših na Euru u POrtugalu, ali mu barić nije dao povjerenje. Treneri uvijek više vole balvane od kreativaca. nadao sam se da će Bilić biti drukčiji, ali kad sam vidio da Eduardu daje 2 minute protiv Turske, bojim se da ćemo na euru gledat Kalinića i Jelavića zajedno u napadu.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 16/12/2011 : 12:19:09
|
klasnic je vrhunski igrac, podcjenjen je jer ne pripada ovoj nasoj nogometnoj mafiji da nije tako dobar ne bi bio vrlo vazan igrac u bundes ligi u verderu, jedan od najboljih asistenata, ne bi dobio taj nadimak itd samo nije po ukusu nase nogometne mafije jer sve sto je napravio napravio je sam, slicno kao petric
kalinic je bezveznjakovic, jelavic je drugaciji tip napadaca, morate to razlikovati da silva je proizvod hrvatske mafije a nije bas neki igrac, lijep primjer su njegove igre u arsenalu od razvikanog igraca postao je visak, lako je varati hrvatske navijace, ali venger je uvidio s kakvim igracem ima posla pa ajd ca iz kluba |
Edited by - Kruger on 16/12/2011 12:20:15 |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17109 Posts
Posted - 16/12/2011 : 23:52:10
|
quote: Originally posted by adriano
ja bi ga isto odveo na Euro i prije Kalinića i Jelavića. njegovih 8 golova u Engleskoj vrijede više nego njihovi u Ukrajini i Škotskoj. KLasnić ipak zna odigrat, dodat i zabit. Uvijek sam više volio igrače kreativce. da sam ja trener, najviše bi mi igrali Dudu, Petrić i Klasnić. takav je bio i Bjelica. najpodcjenjeniji naš igrač. Taj je uz Rapaića imao najpametnije lopte od svih naših na Euru u POrtugalu, ali mu barić nije dao povjerenje. Treneri uvijek više vole balvane od kreativaca. nadao sam se da će Bilić biti drukčiji, ali kad sam vidio da Eduardu daje 2 minute protiv Turske, bojim se da ćemo na euru gledat Kalinića i Jelavića zajedno u napadu.
Bravo za ovo što si velikog Nenada Bjelicu izvukao iz "naftalina", veliki čovjek, ljudina, tko je iz Osijeka, zna to jako dobro  
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17109 Posts
Posted - 16/12/2011 : 23:55:07
|
klasnic je vrhunski igrac, podcjenjen je jer ne pripada ovoj nasoj nogometnoj mafiji da nije tako dobar ne bi bio vrlo vazan igrac u bundes ligi u verderu, jedan od najboljih asistenata, ne bi dobio taj nadimak itd samo nije po ukusu nase nogometne mafije jer sve sto je napravio napravio je sam, slicno kao petric
kalinic je bezveznjakovic, jelavic je drugaciji tip napadaca, morate to razlikovati da silva je proizvod hrvatske mafije a nije bas neki igrac, lijep primjer su njegove igre u arsenalu od razvikanog igraca postao je visak, lako je varati hrvatske navijace, ali venger je uvidio s kakvim igracem ima posla pa ajd ca iz kluba
Kruger, pa nije valjda Mamić stavljao Eduarda stalno u prvu momčad Arsenala prije ozljede? Igrao je sjajno, ozljeda (ne ozljeda, otkidanje noge, ne znam kako da ono opišem) ga je sjebala i to nikada više neće biti onaj igrač, to je istina... Dobro je da uopće igra... Ali prije te strahote i onog morona Taylora je jako, jako puno obećavao... |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 19/12/2011 : 11:35:29
|
quote: Originally posted by velka031
kalinic je bezveznjakovic, jelavic je drugaciji tip napadaca, morate to razlikovati da silva je proizvod hrvatske mafije a nije bas neki igrac, lijep primjer su njegove igre u arsenalu od razvikanog igraca postao je visak, lako je varati hrvatske navijace, ali venger je uvidio s kakvim igracem ima posla pa ajd ca iz kluba
Kruger, pa nije valjda Mamić stavljao Eduarda stalno u prvu momčad Arsenala prije ozljede? Igrao je sjajno, ozljeda (ne ozljeda, otkidanje noge, ne znam kako da ono opišem) ga je sjebala i to nikada više neće biti onaj igrač, to je istina... Dobro je da uopće igra... Ali prije te strahote i onog morona Taylora je jako, jako puno obećavao...
vidis iz svega receno se vidi neobjektivnost kao da je da silva jedini igrac kojem su slomili nogu ili ga tesko ozljedili kako da drugi nisu to dozivjeli pa su opet nastavili igrati vrhunski nogomet mamic sigurno nije imao utjecaja na njegove igre u arsenalu, da je imao da silva bi ostao tamo sto se tice njegovih igara u arsenalu, rekoh vec nesto o tome, sad cu malo detaljnije, nakon nove godine da silva je igrao jako lose, to je bilo otprilike dva i pol mjeseca prije loma noge, iz spice je preselit na krilo, nakon pocetnih par dobri partija da silva se izgubio pa venger nije vidio drugu mogucnost nego da ga stavi na ljevo krilo, ali kako on nije kompletan igrac izgubio se i na toj poziciji, ispadao je nije pripomagao obranu, u jednoj utakmici protiv newcastla je triput izgubio loptu i ispao, a od njegovih izgubljenih lopti i ispadanje newcastle je stvorio tri prilike za gol, venger je toliko poludio da ga je skoro opalio koliko je bio bjesan na da silvu zbog njegove nesposobnosti zanimljivo je to sto je prvi put ispao, venger mu sugerira sto da napravi, on opet napravi istu gresku, venger lagano ludi, pocinje vikati, ali mu opet sugerira i misli da ce ovaj iz drugog pokusaja ( ako izuzmemo ono sto mu je receno prije pocetka utakmice ) shvatiti sto treba uciniti, no ovaj opet pravi istu pogresku, venger je poludio, sto je i logicno trener ti tri puta govori sto trebas uciniti a ti si nesposoban zapamtiti, inace venger nije tip trenera koji je zivac pa urla na svoje igrace, ali da silva ga je uspio izbaciti iz takta
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 20/12/2011 : 19:29:17
|
makikatalinic
posto nas globinjo tera da nastavimo ovdje nije venger presao s 442 na 433 vec na 451 ( 4 u obrani, tri vezna, dva krila i jedna spica )
smjesno je usporedjivati kilera s nekim mamicevim proizvodom, to je jako smijesno
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 20/12/2011 : 19:31:31
|
dr strangelover
naravno da je i klasnic koji put promasio, ali ja govorim o jednoj prelaganoj situaciji, a koliko je bilo tih laganih situacija |
 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 20/12/2011 : 20:39:44
|
kako ti može biti bolji Klasnić od bilo koga? ja kad ga vidim kako se prešetava ne mogu a da ne prebacim kanal. taj je zadnji put potrčao još u srednjoj kad je kasnio na bus. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 20/12/2011 : 20:45:05
|
quote: Originally posted by dr strangelove
kako ti može biti bolji Klasnić od bilo koga? ja kad ga vidim kako se prešetava ne mogu a da ne prebacim kanal. taj je zadnji put potrčao još u srednjoj kad je kasnio na bus.
And so it begins...    |
Trljam ruke. |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 21/12/2011 : 15:09:08
|
IFA-ina ljestvica: Hrvatska zaključila godinu na osmom mjestu
Hrvatska reprezentacija završila je 2011. godinu na osmom mjestu ljestvice Međunarodne nogometne federacije (FIFA). Zadržali su ''vatreni'' istu poziciju koju su imali prošli mjesec…
Budući da od objave posljednje ljestvice (23. studenoga) nije bilo utakmica reprezentacija, nije bilo ni značajnijih promjena. U Topu 10 je situacija identična kao i prošli mjesec. Svjetski i europski prvaci Španjolci su završili godinu na prvom mjestu, slijede ih svjetski doprvaci Nizozemci, pa europski doprvaci Nijemci, južnoamerički prvaci Urugvajci i na petom mjestu Englezi.
Ispred Hrvatske su još Brazil i Portugal, a iza naše nacionalne momčadi krug deset najboljih svjetskih reprezentacija zatvaraju Italija i Argentina.
Jedini napredak u Top 30 napravila je Bosna i Hercegovina koja je skočila za tri mjesta i sada je na 20. poziciji, najboljoj u povijesti.
Od hrvatskih suparnika u skupini C na predstojećem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, Španjolska je, kao što smo spomenuli, na prvom, a Italija na devetom mjestu, dok je Irska 22.
Kad je u pitanju skupina A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014., Hrvatska je uvjerljivo najbolja na FIFA-inoj ljestvici. Srbija je na 27. mjestu, Belgija na 41., Škotska na 47., Wales na 48., a Makedonija na 103. mjestu. Wales je ujedno i reprezentacija koja je u 2011. godini zabilježila najveći napredak po bodovima.
FIFA-ina ljestvica najboljih reprezentacija svijeta:
1. Španjolska 1564 boda (0) 2. Nizozemska 1365 (0) 3. Njemačka 1345 (0) 4. Urugvaj 1309 (0) 5. Engleska 1173 (0) 6. Brazil 1143 (0) 7. Portugal 1100 (0) 8. Hrvatska 1091 (0) 9. Italija 1082 (0) 10. Argentina 1067 (0) |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 21/12/2011 : 21:32:43
|
kako ti može biti bolji Klasnić od bilo koga? ja kad ga vidim kako se prešetava ne mogu a da ne prebacim kanal. taj je zadnji put potrčao još u srednjoj kad je kasnio na bus.
isuse boze al dobo svatko ima pravo na svoj stav pa makar bio u krivu
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
dr strangelove
Advanced Member

.jpg)
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 00:22:14
|
vidim |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 09:58:46
|
makikatalinic
posto nas globinjo tera da nastavimo ovdje nije venger presao s 442 na 433 vec na 451 ( 4 u obrani, tri vezna, dva krila i jedna spica )
smjesno je usporedjivati kilera s nekim mamicevim proizvodom, to je jako smijesno
Pa nije čak ni 451, bliže je to varijanti 4231, gdje imaš jednog zadnjeg veznog (destruktivca), središnjeg veznjaka (box-to-box za engleze) i nekakvog lutajućeg veznjaka-polušpicu.
To su više-manje varijacije koje su u ovom slučaju i manje bitne. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 23/12/2011 : 00:19:42
|
makikatalinic
Pa nije čak ni 451, bliže je to varijanti 4231, gdje imaš jednog zadnjeg veznog (destruktivca), središnjeg veznjaka (box-to-box za engleze) i nekakvog lutajućeg veznjaka-polušpicu.
To su više-manje varijacije koje su u ovom slučaju i manje bitne.
ipak je to bilo 451 s tri vezna, dva krilna napadaca i jednom spicom u 4231 su dva destruktivca ( ili srednja vezna ovisno o ekipi ) jedana lutalica iliti razigravac i dva krilna napadaca ili poluspice, mozda pokojim krilnim veznim, ovisno o izboru igraca sve te varijante ovise s cim raspolzes |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 23/12/2011 : 00:22:50
|
vidim
sto vidis, mrak? za tebe je upitno sto visis
al ne bih ja u tom tonu
stvarno govoriti za vrhunskog igrca da se muva na terenu je stupidno
|
 |
|
Topic  |
|
|
|