Author |
Topic  |
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33483 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 23/04/2012 : 11:36:36
|
Jelavić u sjajnoj formi, 2 gola Unitedu u teatru snova! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 27/04/2012 : 20:58:55
|
quote: Originally posted by Oki
quote: Originally posted by Kruger
sto vrijedi kada ce nas razbiti na ovom epu
Mogao bih se grdo zajebat s ovom izjavom,a ovi što su trenutno prvi na ljestvici bi mogli grdo najebat..!
svasta je moguce ali valjda mogu pretpostaviti da cemo nadrapati ako ne pobjedimo irce, moguce da cemo ovim preostalim protivnicima u skupini posluziti za nabijanje gol razlike ako dobijemo irce ili pak igamo nerjeseno otvaraju se neke mogucnosti |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 27/04/2012 : 21:01:20
|
quote: Originally posted by Tutta
ma ko ce nas razbiti?!
ako se ne varam ne igramo s onima iz drugih skupina, pa prema tome ne mislim na njih dakle razbit ce nas na europskom prvenstvu protivnici iz nase skupine valjda je sad jasnije ili bih trebao pojasniti |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 27/04/2012 : 21:29:58
|
Mogao bih se grdo zajebat s ovom izjavom,a ovi što su trenutno prvi na ljestvici bi mogli grdo najebat..!
svasta je moguce ali valjda mogu pretpostaviti da cemo nadrapati ako ne pobjedimo irce, moguce da cemo ovim preostalim protivnicima u skupini posluziti za nabijanje gol razlike ako dobijemo irce ili pak igamo nerjeseno otvaraju se neke mogucnosti
Kakvo je to pitanje |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
dicmanjac
Senior Member

Croatia
1051 Posts
Member since 23/01/2011 |
Posted - 27/04/2012 : 22:57:41
|
svasta je moguce ali valjda mogu pretpostaviti da cemo nadrapati ako ne pobjedimo irce, moguce da cemo ovim preostalim protivnicima u skupini posluziti za nabijanje gol razlike ako dobijemo irce ili pak igamo nerjeseno otvaraju se neke mogucnosti
Reci mi koje su to ekipe služile Talijanima za nabijanje gol razlike? I kakav skor ukupan mi imamo sa Talijanima? I ko igra za tu Italiju? Neznam,mozemo izgubiti 5 razlike (1% šanse) ali govoriti to kao sigurnu stvar,nema veze sa vezom. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13026 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 28/04/2012 : 14:13:47
|
Dobra mi je ova izjava Ivankovića: Moram odbiti Mamića, nemam vremena čekati klupu reprezentacije!? Kao čovjek ima ponuda        |
Have mercy |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 28/04/2012 : 16:08:07
|
quote: Originally posted by izivko
Dobra mi je ova izjava Ivankovića: Moram odbiti Mamića, nemam vremena čekati klupu reprezentacije!? Kao čovjek ima ponuda       
Ajme nama ako ta budaletina preuzme reprezentaciju!  |
Trljam ruke. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 29/04/2012 : 00:17:32
|
quote: Originally posted by izivko
Dobra mi je ova izjava Ivankovića: Moram odbiti Mamića, nemam vremena čekati klupu reprezentacije!? Kao čovjek ima ponuda       
Pa vjerujem i da ima, s dalekog istoka ih nije teško dobivati.
Uostalom, bio bi on zaisgurno dobar izbornik za nas, šteta što čini se da neće biti ništa od toga. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 10/05/2012 : 12:03:56
|
Bilićev popis reprezentativaca
Pletikosa, Subašić, Kelava, Blažević, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Schildenfeld, Jurica Buljat, Vida, Vrsaljko, Strinić, Pranjić, Dujmović, Vukojević, Modrić, Rakitić, Badelj, Srna, Kranjčar, Iličević, Perišić, Mandžukić, Olić, Jelavić, Eduardo i Kalinić |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 10/05/2012 : 12:20:33
|
quote: Originally posted by split85
Bilićev popis reprezentativaca
Pletikosa, Subašić, Kelava, Blažević, Ćorluka, Lovren, Šimunić, Schildenfeld, Jurica Buljat, Vida, Vrsaljko, Strinić, Pranjić, Dujmović, Vukojević, Modrić, Rakitić, Badelj, Srna, Kranjčar, Iličević, Perišić, Mandžukić, Olić, Jelavić, Eduardo i Kalinić
opet bez Rapaića (Milan Rapaić)     
 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 10/05/2012 : 12:25:36
|
Miki, Miki, Miki...
Inače, bolje bi mu bilo da je zvao Petrića umjesto Kalinića. Za Kovačića ima vremena, a Sammir nakon onih ispada nije zaslužio poziv... Ovo bi mi bila zadovoljavajuća formacija:
Pletikosa Ćorluka, Lovren, Šimunić, Vida Rakitić, Modrić, Perišić, Srna Mandžukić, Olić
 |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 10/05/2012 : 12:32:47
|
quote: Originally posted by Zagor12
Buljat 
i puno bi mu bolje bilo da je zvao Petrića umjesto Kalinića.
Postoji dobar razlog zašto nije uvrstio Petrića,valjda su prije nekoliko mjeseci imali razgovor i Petrić je izrazio nezadovoljstvo što bude pozvan a ne igra. Mladen je dobar igrač ali ne želi biti na klupi,realno su sada ispred njega Mandžukić,Jelavić i Olić. Zato je bolje zvati Kalinića koji će prihvatiti klupu nego Petrića koji neće.
Lista pozvanih je očekivana,nije da imamo puno izbora. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Posted - 10/05/2012 : 12:41:57
|
Vezom i napadom sam zadovoljan, a obrana je loša. Istina je, nemamo izbora. Mislim, naši obrambeni mogu odigrati izvrsno a mogu odigrati katastrofa... Nadam se da nećemo morati gledati kikseve Šimunića, Pletikose, Lovrena... I očekujem da Ćorluka igra lijevog beka umjesto Strinića (Čarli je pokazao je da može igrati na bilo kojem mjestu u obrani, Strinić je prevelika rupa na tom boku iako je u napadu solidan, očekujem ga jedino ako ćemo igrati na skok), a Vidu na desnom (protiv Turske su se i on i Schifo odlično uklopili).
|
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33483 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 10/05/2012 : 13:46:02
|
Problema će biti, Pletikosa, obrana, ja baš nisam zadovoljan ni veznim redom, osim Modrića nitko tu nije standardan u klubu, a i Modrić u repki ne briljira, najviše možemo biti zadovoljni napadom, a bit ću zadovoljan istrčimo li sa 2 napadača svaku tekmu! U svakom slučaju, skupina je teška, no kad bi se plasirali na neko veliko natjecanje u pravilu ne bismo se osramotili, te treba vjerovati u motiviranost naših, a onda bi moglo biti dobrih vijesti! Problem je i nedostatak mladih za budućnost! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 10/05/2012 : 13:57:57
|
quote: Originally posted by Leonid
Buljat 
Postoji dobar razlog zašto nije uvrstio Petrića,valjda su prije nekoliko mjeseci imali razgovor i Petrić je izrazio nezadovoljstvo što bude pozvan a ne igra. Mladen je dobar igrač ali ne želi biti na klupi,realno su sada ispred njega Mandžukić,Jelavić i Olić. Zato je bolje zvati Kalinića koji će prihvatiti klupu nego Petrića koji neće.
Lista pozvanih je očekivana,nije da imamo puno izbora.
No mislim da Klasnić nema problema s takvim statusom, ja bi uvijek zvao njega prije Kalinića. Uostalom, zna se gdje igra Kalinić, a gdje Klasnić. Istina je kako Kalinić ima veću minutažu, ali Klasnić je najbolji strijelac Boltona unatoč slaboj minutaži koju ima, a i u usporedbi s Kalinićem je korisniji u svim segmentima igre... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 10/05/2012 : 13:59:35
|
quote: Originally posted by split85
Buljat 
Jadni ti smo, ako se u takve likove uzdamo.
Neznam zašto ih se uopće i zove.
Ako već imamo početak priprema s 27ero igrača ja bi uvijek pozvao mladu nadu i budućeg reprezentativca da malo "osjeti" reprezentaciju, dakle Kovačića i Vukušića. |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
djule
Senior Member

1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 10/05/2012 : 15:05:24
|
quote: Originally posted by mpavin
Kalinić    Bolje Klasnić ili Petrić. Iako ne igraju i u slaboj su formi i takvi su bolji od Kalinića.
misliš Penalića. 
iskreno, na ovom popisu ne znam ni kaj vrsaljko radi, on onog crvenog u kvalifikacijama za ligu prvaka igra tragikomično, posebno u hnlu... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 11/05/2012 : 00:06:49
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by Leonid
Buljat 
Lista pozvanih je očekivana,nije da imamo puno izbora.
No mislim da Klasnić nema problema s takvim statusom, ja bi uvijek zvao njega prije Kalinića. Uostalom, zna se gdje igra Kalinić, a gdje Klasnić. Istina je kako Kalinić ima veću minutažu, ali Klasnić je najbolji strijelac Boltona unatoč slaboj minutaži koju ima, a i u usporedbi s Kalinićem je korisniji u svim segmentima igre...
  |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Topic  |
|