forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

velka031
Advanced Member

Croatia
17119 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 23/05/2012 : 23:22:14  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

Zašto nama uopće služe ove prijateljske utakmice kad Bilić uvik šalje istu postavu u igru?

Služe da se dobro iseremo na sve ako izgubimo ili da si tražimo protivnika u finalu ako dobijemo
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/05/2012 : 23:29:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Čitao sam ovaj vikend u novinama da je agencija zadužena za službenu statistiku Premier lige izračunala da je Modrić najbolji vezni igrač u Premier ligi za sezonu 2011/2012.....tek toliko da znaju oni koji tvrde da Modrić već 4 godine nije dobro odigrao niti jednu utakmicu(neda mi se sad tražit tko je to izjavio).
...eh da,za one koji to tvrde-ovo Premier liga znači 1.ENGLESKA LIGA.

pisalo se(i ja sam pisao)da je u reprezentaciji nikakav,a ne u engleskoj...iako su mu i tamo navijači sve po spisku prije mjesec dana...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 23/05/2012 : 23:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

najbolji je jer je na trećem mjestu s 96 stvorenih šansi za svoje suigrače (prvi je David Silva (City) sa 104, drugi Juan Mata (Chelsea) sa 102 stvorene prilike za pogodak), jer je na drugom mjestu s 2534 točnih dodavanja (prvi je Williams (Swansea) sa 2594 dodavanja, a Silva i Mata nisu ni u prvih deset) i jer je na četvrtom mjestu s malo manje od 40 posto točnosti ubacivanja (prvi je Fox (Norwich) sa 41,3%, a Silva i Mata nisu ni u prvih deset)

sve je to super
dok se ne pogledaju golovi i asistencije

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/05/2012 : 09:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Oki

Čitao sam ovaj vikend u novinama da je agencija zadužena za službenu statistiku Premier lige izračunala da je Modrić najbolji vezni igrač u Premier ligi za sezonu 2011/2012.....tek toliko da znaju oni koji tvrde da Modrić već 4 godine nije dobro odigrao niti jednu utakmicu(neda mi se sad tražit tko je to izjavio).

pisalo se(i ja sam pisao)da je u reprezentaciji nikakav,a ne u engleskoj...iako su mu i tamo navijači sve po spisku prije mjesec dana...

Pa zar to nije očigledno...Modrić se zadnjih mjesec dana čuvao za EP!
...što bi onda rekli za Messija koji u reprezentaciji nije ni sjena igrača kakav je u Barceloni. Zar ga zato nebi trebalo zvati u reprezentaciju Argentine?
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/05/2012 : 09:08:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
Kao najveći optimista na forumu glede naše reprezentacije kupio sam novi LCD TV 99cm ekran u trgovačkom centru interspar.
RAZLOG: nije da mi je trebao novi TV,ali svatko tko kod njih kupi TV do 08.06.2012. u slučaju da se Hrvatska kvalificira u finale EP,dobiva kompletan iznos potrošen za TV natrag...
Pa zašto da propustim priliku za besplatan TV???!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2012 : 11:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Oki

Pa zar to nije očigledno...Modrić se zadnjih mjesec dana čuvao za EP!
...što bi onda rekli za Messija koji u reprezentaciji nije ni sjena igrača kakav je u Barceloni. Zar ga zato nebi trebalo zvati u reprezentaciju Argentine?

Messi zadnje dvije godine svaku utakmicu ima gol ili asistenciju za argentinu
di bi Modriću bio kraj da ima takav učinak
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/05/2012 : 11:40:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Kao najveći optimista na forumu glede naše reprezentacije kupio sam novi LCD TV 99cm ekran u trgovačkom centru interspar.
RAZLOG: nije da mi je trebao novi TV,ali svatko tko kod njih kupi TV do 08.06.2012. u slučaju da se Hrvatska kvalificira u finale EP,dobiva kompletan iznos potrošen za TV natrag...

Ovo su i u Srbiji radili 2010, 1/4 novca nazad ako prodjemo grupu, 1/2 ako udjemo u 1/4... :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/05/2012 : 11:52:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Messi zadnje dvije godine svaku utakmicu ima gol ili asistenciju za argentinu
di bi Modriću bio kraj da ima takav učinak

Messijev učinak u golovima za reprezentaciju je "sramotan" kada se pogleda sa kojom lakoćom zabija golove za Barcelonu,a Modrića ne možeš uspoređivati sa Messijem gledajući na golove jer je Messi ipak napadač,a Luka veznjak.

Edited by - Oki on 24/05/2012 11:53:35
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/05/2012 : 11:55:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by Oki

Ovo su i u Srbiji radili 2010, 1/4 novca nazad ako prodjemo grupu, 1/2 ako udjemo u 1/4... :D :D

To je sigurno nudio sponzor Srpske reprezentacije?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2012 : 11:58:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
mozda taj ucinak nije dovoljno dobar za messija, ali je vise nego solidan
u zadnjih 14 utakmica (od 2011. do danas) ima 7 golova i 10 asistencija
odlican ucinak za bilo kojeg napadaca

i slazem se sa modricem za golove, ali ipak je ucinak od 6 golova i 5 asistencija premalo za igraca od 50 milijuna eura, pogotovo sto se tice asistencija (5!)
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 24/05/2012 : 12:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:

mozda taj ucinak nije dovoljno dobar za messija, ali je vise nego solidan
u zadnjih 14 utakmica (od 2011. do danas) ima 7 golova i 10 asistencija
odlican ucinak za bilo kojeg napadaca

i slazem se sa modricem za golove, ali ipak je ucinak od 6 golova i 5 asistencija premalo za igraca od 50 milijuna eura, pogotovo sto se tice asistencija (5!)

Kada zabi gol za pobjedu protiv Španjolske,vrijedit će i 51milijun eura!
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/05/2012 : 12:28:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:
Originally posted by Mairosu

quote:
Originally posted by Oki

To je sigurno nudio sponzor Srpske reprezentacije?

To je nudila Idea, tj. ono sto vi zovete Konzum :D :D :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/05/2012 : 23:38:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

a gdje si se ti to rodio kad ne shvacas da se pisanje teksta placa, a onaj tko placa taj dobije napisano ono sto zeli
statistika mu bas i ne ide u prilog
5 golova i pet asistenicja, toliko je potrebno da bi bio virtuoz?
a to stvaranje situacija, za sto ga hvale, sto je on to gradio?
napr. schols se morao vratiti iz mirovine da bi united zadrzao na vrhu, on je bitan kod gradnje igre, kao sto su xavi iniesta bitni kod barcelone

primjer manipulacije
na igru ronaldinja su mnogi svrsavali, kad je otisao iz barcelona, sama barcelona je igrala bolje, prodali su ga milanu gdje nije briljirao
iz psg - a je dosao u barcelonu 2003 a ovi iz psg-a jedva su cekali utopiti ga za dobru lovu jer ni tamo nije redovito trenirao a imao je buran nocni zivot
ok radi se o dobrom igracu, ali ne toliko koliko se pisalo i pricalo, jer u svjetu novaca nije bitna kvaliteta nego kako prodavati i za koliko love

jos jedan ocitiji primjer
adriano se oprosti od nogometa, pa se kao predomislioi kupila ga roma, bio je pretezak desetak kila i u losoj formi, prije toga je snimljen s nekim mafijasima, valjda se lova trebala zavrtjeti

iza svega sto citamo i pratimo stoji masinerija koja stvara sliku kojoj vjerujemo
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2012 : 23:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
tvrditi da ronaldinjo nije extra klasa je smijesno!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/05/2012 : 23:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

najbolji je jer je na trećem mjestu s 96 stvorenih šansi za svoje suigrače (prvi je David Silva (City) sa 104, drugi Juan Mata (Chelsea) sa 102 stvorene prilike za pogodak), jer je na drugom mjestu s 2534 točnih dodavanja (prvi je Williams (Swansea) sa 2594 dodavanja, a Silva i Mata nisu ni u prvih deset) i jer je na četvrtom mjestu s malo manje od 40 posto točnosti ubacivanja (prvi je Fox (Norwich) sa 41,3%, a Silva i Mata nisu ni u prvih deset)

sve je to super
dok se ne pogledaju golovi i asistencije

a sto je to stvaranje sansi, kad pocinje i tko je stvara
onaj sto su mu je igraci pripremili ili onaj tko ju je stvarno napravio
modric je prvenstveno klasicni krilni igrac, brz, motorican, niskog tezista, dobrog udarca i centarsuta, ali slab u duelima, jako rijetko pripomaze obrani, dobro iskoristava otpatke, ali taj igrac ne stvara sanse, nije on taj tip, vandevart je graditlj igre i on je taj koji stvara i gradi igru totenhema
ako su mislili na modricevo stvaranje sansi prijenos odbijenih lopti totemhemove obrane onda je to to, jer modricev stil igre iz dinama se nije mnogo promjenio
obrana ocisti, modric se izvuce na krilo ili negdje prema krilu i povuce loptu prema protivnicima
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/05/2012 : 23:54:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

a sto je to exstra klasa?
pojasni mi

drogba je pokazao da je barem dvije klase bolji od mesija, al sto to vrijedi, svi ce govoriti obrnuto
drogba je kompletniji i superiorniji u odnosu na mesija u svim elementima igre

Edited by - Kruger on 24/05/2012 23:57:52
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 24/05/2012 : 23:57:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

jos jedno, ja nigdje nisam napisao da je ronaldinjo pripadnik extra klase, niti da nije pripadnik extra klase
napisao sam da se radi o dobrom igracu
napr. i diego iz atletco madrida je dobar igrac ( negdasnji igrac werdera )
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/05/2012 : 00:07:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
mata i silva su izvanredni igraci, ali eto valjda im previse ne odgovara engleski stil nogometa
kad je chelsea igrao protiv barce ja osobno sam mislio da ce mata najvise napraviti, a bio je jedan od najlosijih, brzo su ga opkoljavali i ako je previse "davio" loptu vrlo brzo ju je izgubio ili ju je bezveze predao jer nije znao sto ce, igrao je presporo
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/05/2012 : 00:08:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
A dobro, koga bi ti stavia umisto Modrića u reprezentaciju (ako bi stavia)? Evo, aj reci i rješi tu misteriju stoljeća!

I ovo da je Modrić krilo mi je tako... Ne znan što bi ti reka. Ne znan jesi li uopće vidia sastav Tottenhama, jer da jesi onda bi ti bilo jasno da je Modrić spona između obrane i napada, čovik koji povezuje sve. Dva ultra brza krila (Lennon i Bale), a ispred sebe ima Van Der Vaarta koji je neka vrsta trequartise te vrhunskog "Target Mana" Adebayora koji je sposoban pokupit otpadak od lopte i zamotat je u gol, dok mu Scott Parker čuva leđa i popravlja - SVE.

Modrić na krilu? To jednostavno... ne štima.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/05/2012 : 00:21:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

A dobro, koga bi ti stavia umisto Modrića u reprezentaciju (ako bi stavia)? Evo, aj reci i rješi tu misteriju stoljeća!

I ovo da je Modrić krilo mi je tako... Ne znan što bi ti reka. Ne znan jesi li uopće vidia sastav Tottenhama, jer da jesi onda bi ti bilo jasno da je Modrić spona između obrane i napada, čovik koji povezuje sve. Dva ultra brza krila (Lennon i Bale), a ispred sebe ima Van Der Vaarta koji je neka vrsta trequartise te vrhunskog "Target Mana" Adebayora koji je sposoban pokupit otpadak od lopte i zamotat je u gol, dok mu Scott Parker čuva leđa i popravlja - SVE.

dosta si dobro opisao igru totenhema, ali nisi dobro procitao sto sam napisao, prije dolaska parkera to je bio zadatak nekih drugih igraca ali je upravo dolazak parkera poboljsao igru na toj poziciji, to sto je modric na papiru u postavi u sredini zajedno s parkerom ne znaci da ne odradjuje krilnu poziciju, a cesto se izvlaci na krilo, lenon zna odraditi vise obrambenih zadataka od modrica
jesi li gledao utakmicu izmedju totenhema i man cyitija kad su u sredini igrali kranjcar i modric, znas li tko se zavlacio u sredinu da bi cuvao ledja modricu, takodjer krilni igrac i to dosta ofenzivan - lenon, jer krancar nije mogao popuniti svu prazninu u veznom redu
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/05/2012 : 00:26:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kruger

dosta si dobro opisao igru totenhema, ali nisi dobro procitao sto sam napisao, prije dolaska parkera to je bio zadatak nekih drugih igraca ali je upravo dolazak parkera poboljsao igru na toj poziciji, to sto je modric na papiru u postavi u sredini zajedno s parkerom ne znaci da ne odradjuje krilnu poziciju, a cesto se izvlaci na krilo, lenon zna odraditi vise obrambenih zadataka od modrica
jesi li gledao utakmicu izmedju totenhema i man cyitija kad su u sredini igrali kranjcar i modric, znas li tko se zavlacio u sredinu da bi cuvao ledja modricu, takodjer krilni igrac i to dosta ofenzivan - lenon, jer krancar nije mogao popuniti svu prazninu u veznom redu

Jel misliš na onu uktamicu kad je Savić zajeba u obrani pa im je Defoe zamota gol?
Ako je ta - nisan cilu, hebiga.

Glede Modrića, ja i ga i dalje ne vidin kao krilnog igrača, više ga zamišljan kao "box to box" veznjaka, onako na prvu najsličniji Xaviju Hernandezu. Ne sumnjan ja u Modrićevu polivalentnost, ali i dalje - Modrić krilo

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 25/05/2012 : 00:26:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

kranjcar je svakako bolje rjesenje, a ni pranjic nije los za sredinu iako je i pranjic krilni igrac, ali puno borbeniji i fizicki jaci igrac od modrica, a slicne su visine i gradje
pa ako je pranjic mogao kao krilni igrac u bayernu igrati u sredini kao vezni igrac zasto ti je cudno sto ja tvrdim da je modric krilni igrac
valjda je to takticki plan totenhemova trenera koji ima pravo na svoje zamisli, jesu li dobre ili lose mozemo raspravljati
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29658 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 25/05/2012 : 00:29:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

drogba je pokazao da je barem dvije klase bolji od mesija, al sto to vrijedi, svi ce govoriti obrnuto
drogba je kompletniji i superiorniji u odnosu na mesija u svim elementima igre

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 25/05/2012 : 00:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kranjcar je svakako bolje rjesenje,

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/05/2012 : 00:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

kranjcar je svakako bolje rjesenje, a ni pranjic nije los za sredinu iako je i pranjic krilni igrac, ali puno borbeniji i fizicki jaci igrac od modrica, a slicne su visine i gradje
pa ako je pranjic mogao kao krilni igrac u bayernu igrati u sredini kao vezni igrac zasto ti je cudno sto ja tvrdim da je modric krilni igrac
valjda je to takticki plan totenhemova trenera koji ima pravo na svoje zamisli, jesu li dobre ili lose mozemo raspravljati

Ok, spomenia si Pranju i da, on je po vokaciji veznjak i to stoji - Pranjić može vrlod dobro (štoviše, i odlično!) odigrati centralnog veznog. U biti, to i JEST njegova prirodna pozicija! Poglda san par utakmica Bayerna (Van Gaalova era) di je odigra centralnog u paru sa Svinjarom i stvarno je dobro odigra

E sad, problem je Pranjićeva minutaža ove sezone kod Heynckesa...

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.01 seconds. Snitz Forums 2000