Author |
Topic  |
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/05/2012 : 16:28:12
|
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by Zlotvor
quote: Originally posted by mr murdoc
Bilo kako bilo..grupu ne prolazimo.
Who cares? Ja san ionako reka da ne očekujen - ništa  Stoga, ne mogu se ni razočarat. Samo da se ne izblamiraju i ja sritan ka vepar u mladom kukuruzu 
Mislim da se nećemo izblamirat,bar ne protiv Talijana koji igraju još sporije nego mi. Protiv Iraca očekujem visok posjed lopte ali i dosta udaranja s njihove strane.One touch Jelavić bi mogao riješit utakmicu. Od Španjolaca nije sramota izgubit i veći od nas protiv njih nisu sastavili tri dodavanja.
Talijani ce bojim se okrenuti statistiku u svoju korist.. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 26/05/2012 : 18:44:54
|
quote: Originally posted by Oki
"pljuvači" reprezentacije ispunili 5 strana ovog topica,a nadam se da u sljedećih dva,tri mjeseca niti neće dobiti priliku!
radije reci dvije,tri godine jer imamo užasno tešku kvalifikacijsku skupinu za sp! |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 26/05/2012 : 19:40:47
|
Pobjedili smo Estoniju,reprezentaciju koja je iz godine u godinu sve bolja,između ostalog Estoniju koja je ponizila Srbiju usred Beograda pobjedivši ju sa 1:3 u kvalifikacijama. Odigrali smo dobro i nastao je muk,a da smo odigrali loše,odmah bi svi "pljuvači" reprezentacije ispunili 5 strana ovog topica,a nadam se da u sljedećih dva,tri mjeseca niti neće dobiti priliku!
i ja se nadam ali estonija u prijateljskoj | test tekmi nije pokazatelj gotovo nicega . Sjetimo se SP ..australija , japan , brazil..lako cemo .. |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
Jasko
Advanced Member

(2).gif)
Nicaragua
6228 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 29/05/2012 : 13:50:19
|
Pobjedili smo Estoniju,reprezentaciju koja je iz godine u godinu sve bolja,između ostalog Estoniju koja je ponizila Srbiju usred Beograda pobjedivši ju sa 1:3 u kvalifikacijama.
Ta Estonija tri blage veze nema. I ona nije nista bolja nego pre koju godinu. Razlog zasto je Srbija izgubila tu utakmicu nije sportske prirode |
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33513 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 29/05/2012 : 13:53:47
|
jedino iznenađenje je Kalinićev izostanak s popisa, je zadovoljan zbog toga, Lovren bi sigurno bio unutra, ali ozljeda je bila jača! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33513 Posts
Posted - 29/05/2012 : 14:04:59
|
Strinića ne bi ni ja zvao, al ajde, Schildenfeld je praktički jedini bek koji je igrao standardno cijele sezone, a Dujmović, pa uvijek je pitanje on ili Vukojević, ja bi prednost dao Vukojeviću! A čuj fali nam kvalitetnih igrača, nemamo boljih, Klasnić je svakako zaslužio poziv, ako ništa drugo zbog prošlog Eura!
quote: Originally posted by split85
Strinić, Schildenfeld i Dujmović - njih ne bi zva ni da mi za ulicu zaigraju.
|
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33513 Posts
Posted - 29/05/2012 : 14:06:45
|
i bio je jako efikasan ovaj kvalifikacijski ciklus, ali svejedno, nikad nam igrači nisu standardni u klubovima, na prošlom je Euru to izgledalo ok, ali ne može uvijek!
quote: Originally posted by split85
Ma koliko god Kranjčar malo ili ništa igra u klubu, on je jedan od rijetkih koji za reprezentaciju daje sve od sebe
|
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Tonto
Advanced Member

8954 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 29/05/2012 : 19:29:20
|
Dujmović je za klasu bolji od Vukojevića. Strinić koliko je ofanzivno lošiji toliko je defanzivno bolji od Pranjića koji protiv malo bržeg igrača ne postoji...kakvi nas protivnici očekuju vjerujem da je strinić potrebniji. Šifo jeste truba ali je protiv turske bio maestralan pa ćemo vidit, a i nije baš da imamo neki izbor stopera.
Dolazimo do napada. Jelavić jeste u najboljoj formi i mora igrati, ali ja mislim da mi uopće nemamo igru za njega. Mi njegujemo pas igru s eventualo kvalitetnim dubinskim loptama, a ovaj loptu po zemlji nije vidio 3 godine. Manđukić ili Olić, meni je totano svejedno, prvi je u boljoj formi drugi je puno bolji realizator. Dudu se ne može usporediti s nijednim od njih... koliko god bio u lošoj formi taj za 3 glave nogometno pametniji od svih napadača i naša jedina nada u ozbiljni rezultat je da on proradi.
P.S. Španjolci jesu jaki bilo kako, ali ja ne vjerujem u njih. |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 29/05/2012 : 20:19:47
|
quote: Originally posted by Tonto Dudu se ne može usporediti s nijednim od njih... koliko god bio u lošoj formi taj za 3 glave nogometno pametniji od svih napadača i naša jedina nada u ozbiljni rezultat je da on proradi.
bravo, vec sam mislil da se ovde skupljaju samo ljubitelji picigina koji pričaju o nogometu. Bar tak izgleda kad čitaš izjave pojedinaca ovdje.... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 29/05/2012 : 20:26:46
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Tonto Dudu se ne može usporediti s nijednim od njih... koliko god bio u lošoj formi taj za 3 glave nogometno pametniji od svih napadača i naša jedina nada u ozbiljni rezultat je da on proradi.
bravo, vec sam mislil da se ovde skupljaju samo ljubitelji picigina koji pričaju o nogometu. Bar tak izgleda kad čitaš izjave pojedinaca ovdje....
a evo i doktora nogometa...eduardo je prošlo svršeno vrijeme...od loma noge,to nije onaj eduardo...tko to ne može shvatit,njegov problem...daj Bože da me demantira,al prije će nebo na zemlju...
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7145 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 29/05/2012 : 22:37:30
|
Ne znam, ja kao laik (i optimista) vise strijepim od Republike Irske nego od Italije i Spanjolske. Ustvari sa Spanjolskom je lako igrati, znas da su veliki favoriti i igras bez tereta i ocekivanja. Jedino sto je frka sto jo to treca utakmice, a ne bi se bas bilo zdravo vaditi protiv njih! Hrvatska obicno bolje igra protiv jakih nego protiv slabijih reprezentacija. Protiv slabijih igraci kao da se dovoljno ne trude (tako mi je barem izgledalo na zadnjih nekoliko WC i eura). |
www.epicentercomics.com http://kck.st/45sjwvZ |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 29/05/2012 : 22:42:42
|
quote: Originally posted by D.J. Hrvatska obicno bolje igra protiv jakih nego protiv slabijih reprezentacija. Protiv slabijih igraci kao da se dovoljno ne trude (tako mi je barem izgledalo na zadnjih nekoliko WC i eura).
ne igra bolje, vec ne izgleda loše jer nema glavnu riječ na terenu a često iz kontri nekaj zabije pa i dobije tekmu, i onda je odmah utisak bolji...odlično si to primetil!
Prtotiv slabijih trebaju biti glavni na terenu za to nisu dovoljno kvalitetni (:
u današnjem sastavu nemaš, osim Modrića, Kranjčara i da Silve iole kvalitetnijeg igrača...ovaj Jelavić se ističe ukoliko je okružen kvalitetnim igračima! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13058 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 29/05/2012 : 23:16:34
|
quote: Originally posted by dosada
bravo, vec sam mislil da se ovde skupljaju samo ljubitelji picigina koji pričaju o nogometu. Bar tak izgleda kad čitaš izjave pojedinaca ovdje....
Baš tako, nekima ovdje bi bilo bolje da komentiraju picigin. Čuj, neki se čude otkud Badelj u ovom društvu?  |
Have mercy |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4668 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 30/05/2012 : 12:30:34
|
sve ih je dobro izbacio, ali ja bi još njih izbacio, pa neka ide i manje od dozvoljena 23. Izbacio bi još Buljata i Badelja. ionako neće dobit ni minute, pa bolje da ne gaje lažne nade da će igrat, a i sve bi nas trebalo biti strah ako stvarno zaigraju. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 30/05/2012 : 12:33:53
|
quote: Originally posted by globinjo
zaboravih na badelja...jebote...a šta se čudim,mora se prodat 
Baš me zanima koga bi ostavio umjesto Badelja. Ne razumijem ta osporavanja (ne samo tvoja), odavno je on već morao biti ovdje. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 30/05/2012 : 12:55:16
|
quote: Originally posted by makikatalinic
quote: Originally posted by globinjo
zaboravih na badelja...jebote...a šta se čudim,mora se prodat 
Baš me zanima koga bi ostavio umjesto Badelja. Ne razumijem ta osporavanja (ne samo tvoja), odavno je on već morao biti ovdje.
Umisto Badelja može i Hrvoje Štrok Šalu na stranu, nije tragedija šta je pozva Badelja i Buljata. Tragedija je šta stvarno nemamo boljih. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
Topic  |
|