Author |
Topic  |
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 07/06/2012 : 22:31:05
|
quote: Originally posted by kreso_stanic
quote: Originally posted by makikatalinic
Olić otpao radi zadnje lože, Kalinić upada (jej).
i iličević i sad čarli!, to nije dobro...
Loše,loše...sada se bojim da nečemo vidjeti finale sa Hrvatskom...
 |
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29660 Posts
Posted - 07/06/2012 : 23:47:00
|
"U slučaju da domaća reprezentacija ne ispuni očekivanja nacije i ispadne već u prvom krugu natjecanja, 60 posto Poljaka u nastavku turnira podržavalo bi Bilićevu momčad." |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 08/06/2012 : 01:04:24
|
quote: Originally posted by kreso_stanic
Olić otpao radi zadnje lože, Kalinić upada (jej).
i iličević i sad čarli!, to nije dobro...
Loše, loše, još je sad i dobro ispalo da je zvao Vrsaljka jer kako stvari sada stoje - trebat će nam. Pogotovo ako je i Ćorluka ozljedio zadnju ložu, onda je to kraj i za njega. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 09/06/2012 : 10:06:36
|
quote: Originally posted by globinjo
http://www1.skysports.com/football/news/15964/7790041/
Ovo je više za one koji seruckaju oko Badelja...
     ja serem,ne seruckam...
Pa obzirom s kakvim sam sve likovima "morao" raspravljati oko Badelja i kakve su to glupe rasprave bile (samim time i argumenti s njihove strane), možda je i seruckanje preoštra riječ |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Posted - 11/06/2012 : 00:40:52
|
quote: Originally posted by Oki
Neka pati koga smeta!!!!!!!! (a biti će toga još). Hrvatska je EP otvorila pobjedom!

A jel tebe smeta što je Hrvatska pobjedila večeras? Ipak si mi ti nekako glavni provokator kad je u pitanju Hrvatska reprezentacija,a ja u biti mislim da si ti tip koji zbog debljine ne može igrati nogomet pa je ljubomoran na ove koji igraju nogomet i uz to pobjeđuju.....? |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/06/2012 : 00:46:24
|
Neka pati koga smeta!!!!!!!! (a biti će toga još). Hrvatska je EP otvorila pobjedom!

A jel tebe smeta što je Hrvatska pobjedila večeras? Ipak si mi ti nekako glavni provokator kad je u pitanju Hrvatska reprezentacija,a ja u biti mislim da si ti tip koji zbog debljine ne može igrati nogomet pa je ljubomoran na ove koji igraju nogomet i uz to pobjeđuju.....?
meni se riga od vas dežurnih domoljuba...riga...smeta mi šta večeras pobjedu slave takvi kao šta si ti...provokator?ti nisi sav svoj...kako to da ti,kao veliki patriota i domoljub nisi u poljskoj...jesi bio ikad na utakmici...znaš li pravila... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Posted - 11/06/2012 : 01:34:11
|
A čuj Globinjo,ja sam čovjek koji doma imam malo dijete(upravo sam zadnjih pola sata uspavljivao malu kćerku) i najviše što si mogu priuštiti je to da jednu večer utakmicu repke pogledam sa društvom u kafiću gdje ću od srca navijati za Hrvatsku,ne za Dinamo,ne za Hajduk,jer upravo taj klupski nogomet u Hrvatskoj je nešto od čega se normalnom čovjeku može rigati! Jedini gušt mi je pogledati utakmicu reprezentacije koja sad pobjeđuje i služi nam na ponos svima,a u budućnosti kada je preuzmu raznorazni jebivjetri neće biti ni sjena ovoga što je danas! ...a ako misliš da bi trebao biti u Poljskoj da dokažem da sam navijač Hrvatske,onda izvini,u tom slučaju ti nisi čovjek sa kojim se mogu prebiti dvije pametne riječi,jer to može biti razmišljanje nekog srednjoškolca,a ne odraslog čovjeka.... |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/06/2012 : 01:39:59
|
ne razumin zašto bi neko patia zbog toga?  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
kreso_stanic
Senior Member

.jpg)
Croatia
1504 Posts
Member since 18/12/2002 |
Posted - 11/06/2012 : 02:15:54
|
A čuj Globinjo,ja sam čovjek koji doma imam malo dijete(upravo sam zadnjih pola sata uspavljivao malu kćerku) i najviše što si mogu priuštiti je to da jednu večer utakmicu repke pogledam sa društvom u kafiću gdje ću od srca navijati za Hrvatsku,ne za Dinamo,ne za Hajduk,jer upravo taj klupski nogomet u Hrvatskoj je nešto od čega se normalnom čovjeku može rigati! Jedini gušt mi je pogledati utakmicu reprezentacije koja sad pobjeđuje i služi nam na ponos svima,a u budućnosti kada je preuzmu raznorazni jebivjetri neće biti ni sjena ovoga što je danas! ...a ako misliš da bi trebao biti u Poljskoj da dokažem da sam navijač Hrvatske,onda izvini,u tom slučaju ti nisi čovjek sa kojim se mogu prebiti dvije pametne riječi,jer to može biti razmišljanje nekog srednjoškolca,a ne odraslog čovjeka....
   |
http://typotecture.net / http://www.klada.hr |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 11/06/2012 : 03:04:50
|
A čuj Globinjo,ja sam čovjek koji doma imam malo dijete(upravo sam zadnjih pola sata uspavljivao malu kćerku) i najviše što si mogu priuštiti je to da jednu večer utakmicu repke pogledam sa društvom u kafiću gdje ću od srca navijati za Hrvatsku,ne za Dinamo,ne za Hajduk,jer upravo taj klupski nogomet u Hrvatskoj je nešto od čega se normalnom čovjeku može rigati! Jedini gušt mi je pogledati utakmicu reprezentacije koja sad pobjeđuje i služi nam na ponos svima,a u budućnosti kada je preuzmu raznorazni jebivjetri neće biti ni sjena ovoga što je danas! ...a ako misliš da bi trebao biti u Poljskoj da dokažem da sam navijač Hrvatske,onda izvini,u tom slučaju ti nisi čovjek sa kojim se mogu prebiti dvije pametne riječi,jer to može biti razmišljanje nekog srednjoškolca,a ne odraslog čovjeka....
ubila te pamet...dakle,sad hrvatsku i hns vode časni i pošteni ljudi,pa će je poslije preuzet jebivjetri...vidim koliko poznaješ stanje u hr nogometu...odi i ponovi gradivo,i ne pametuj mi,najdraži ste mi vi-vikend navijači...ni vidili stadiona,ni utakmice...ajde,pametni moj i učeni akademiče,samo ti uživaj... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Posted - 11/06/2012 : 09:21:31
|
ubila te pamet...dakle,sad hrvatsku i hns vode časni i pošteni ljudi,pa će je poslije preuzet jebivjetri...vidim koliko poznaješ stanje u hr nogometu...odi i ponovi gradivo,i ne pametuj mi,najdraži ste mi vi-vikend navijači...ni vidili stadiona,ni utakmice...ajde,pametni moj i učeni akademiče,samo ti uživaj...
Kod vodstva reprezentacije nisam mislio na metuzaleme iz HNS-a koji su već odavna trebali biti u penziji,već na cijelu ekipu na čelu sa Bilićem(Asanović,Jurčević,Mrmić itd),te na sve igrače koje je Bilić do sada birao. Ako nakon Bilića na čelo reprezentacije dođe "serator komentator" kako se priča,onda će reprezentacija postati jedna velika sprdačina kao što nam je i cijeli HNL. A što se tiče daljne rasprave o navijanju,od toga odustajem jer po tvom ne mogu biti navijač pošto nikad nisam iščupao stolicu na stadionu ili zapalio tamo neku reklamu kako bih mogao steći titulu doktor magistar navijanja poput tebe,a pošto Hrvatska sljedeće utakmice igra na četvrtak i ponedjeljak, ja ću ovaj puta biti produženi vikend navijač koji će uživati u igri Hrvatske reprezentacije,pa makar i gubili! |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Posted - 11/06/2012 : 09:25:43
|
quote: Originally posted by lwood
ne razumin zašto bi neko patia zbog toga? 
ma pusti,malo je više popio,pa ga puca adrenalin...znaš ono-mi hrvati i ostale spike...
 A vi doli u Splitu nikad niste čuli onu pjesmu "Neka pati koga smeta,Hrvatska je prvak svijeta"??? ...u ovom slučaju neka bude "Neka pati koga smeta,Hrvatska je prvak Europe"!!!!
|
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17120 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 11/06/2012 : 09:29:54
|
Oduševljen sam našom igrom, drago mi je zbog Bilića najviše! Ali to je tek prvi korak... Volio bi da sredimo one napuhane Talijane koji nas vječno podcjenjuju, to bi tek bila fešta... Neće biti lako, ali pokazali smo da se imamo čemu nadati!! |
 |
|
Topic  |
|