Author |
Topic  |
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/08/2012 : 14:01:31
|
quote: Originally posted by selanne
quote: Originally posted by King Warrior
Pitanje: Ko je u stvari taj Stimac, odakle mu tolika moc u HNS? Ja ga znam samo kao tipa koji je na EP prosipao bisere, zvucio mi je kao poprilicno retardiran. Nije mi jasno kako takav covjek moze da ima toliku moc. Ko stoji iza njega i zasto?
Mamić. Spuštenih gaća. 
       Inače tko je taj Štimac, pitaš? Pa koliko se ja sječam on je jednom istukao poznatu pjevačicu Alka Vuicu (bar se tako pričalo) u nekoj svojoj diskoteci. Onda je imao neku kladionicu pa nije htio isplatiti novac nekome koji je pogodio veliku svotu (bar je tako pričao taj momak po tv-u je to bilo kada je pričao), pa uvlačio se u dupe Čiri Blaževiću (dok je taj još bio trener, pa mislim da i kasnije, on je veliki fan Čire), sportski komentator, Hajdukov sportski direktor ili menadžer ili nešto u vezi sa Hajdukom je radio,....sve u svemu dosta čudan i neobičan lik, koji se nije baš proslavio nešto.... Ja njemu ne vjerujem i mislim kako je loš trener što če se i pokazati....mislim da je dosta lošiji od Biliča (koji isto tako nije bio briljantan). Zašto niste zvali Ivića za selektora? |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 16/08/2012 : 14:12:22
|
quote: Originally posted by brni
dobro i uhranjeno ..i kaze da jedva ceka da te upozna..i on poput selannea voli mlado meso.. 
Stvarno ste tikvani  Još mi je za sellanea jasno jer je rukometni golman, tu i tamo ga je znalo opandrčit loptom u glavu, ali ti...  |
Trljam ruke. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:12:24
|
kojeg Ivića..Tomislava Ivića
pa covik je umra..pokoj mu dusi..
umro??? Kada? Nisam to znao....RIP. Pa, da na njega sam mislio, mali napoleon.... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:12:50
|
quote: Originally posted by 1Euro
umro??? Kada? Nisam to znao....RIP. Pa, da na njega sam mislio, mali napoleon....
Ima malo više od godine dana. Bila obljetnica nedavno... |
Trljam ruke. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12629 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:14:23
|
quote: Originally posted by Zlotvor
umro??? Kada? Nisam to znao....RIP. Pa, da na njega sam mislio, mali napoleon....
Ima malo više od godine dana. Bila obljetnica nedavno...
ah šteta....šta je taj sve usvojio..... |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:15:56
|
ah šteta....šta je taj sve usvojio.....
Osvojia bi on i više, ali su ga različiti interesi lobiji škartavali sa mista trenera, direktora omladinske škole i ostalih funkcija di je moga pokazat svoje umijeće. |
Trljam ruke. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8229 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 16/08/2012 : 14:19:53
|
najveći čovjek hrvatskog nogometa u povijesti po značaju ispred svih igračkih legendi
bez obzira što euro nije znao da je umro, pitanje mu stoji , ali ne za aktualnu situaciju, nego za prije 20 godina zašto je neponovljiva generacija dana u ruke pajacu ćiri što je on to napravio s njima, a da oni sami to nisu mogli i bez trenera |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:23:12
|
quote: Originally posted by ken2
najveći čovjek hrvatskog nogometa u povijesti po značaju ispred svih igračkih legendi
bez obzira što euro nije znao da je umro, pitanje mu stoji , ali ne za aktualnu situaciju, nego za prije 20 godina zašto je neponovljiva generacija dana u ruke pajacu ćiri što je on to napravio s njima, a da oni sami to nisu mogli i bez trenera
To se i ja pitan u zadnjem postu na prethodnoj stranici... 
EDIT: mada manje-više svi znamo odgovor, a situacija se ni danas ne minja puno. Povijest se ponavlja... |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 16/08/2012 14:25:09 |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:23:15
|
sad ce doci makikatalinic sa onom svojom..zna se otprije da ja nisam ljubitelj lika i djela Tomislava Ivića ali.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Posted - 16/08/2012 : 14:25:57
|
sad ce doci makikatalinic sa onom svojom..zna se otprije da ja nisam ljubitelj lika i djela Tomislava Ivića ali..
On ja naturalizirani purgAr  |
Trljam ruke. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/08/2012 : 14:56:46
|
sad ce doci makikatalinic sa onom svojom..zna se otprije da ja nisam ljubitelj lika i djela Tomislava Ivića ali..
Nedaj bože, uostalom, o pokojnicima sve najbolje ne 
Ali i da nije tako, ok mi je on bio ono što sam ga slušao, ponekad malo dosadnjikav, ali tad je već bio u godinama, makar mislim da i takav je avion za ove danas naše. Znanje u svakom slučaju neosporivo. No naprosto o njemu nemogu ni previše pisati kad je ipak on svoje vrhunce doživljavao u vrijeme dok me nije ni bilo.
Što se onog prijašnjeg posta tiče, nikako ne bih Balića i Štimca u isti koš strpao 
A kad se već potencira moje porijeklo, ono je ipak nešto sjevernije :-) |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 16/08/2012 : 15:07:43
|
Maki, ova dvojica su mučki provokatori, ne obaziri se.   |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
Oki
Advanced Member

Croatia
5453 Posts
Member since 10/02/2011 |
Posted - 16/08/2012 : 15:23:51
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Mislim da se pretjeruje malo sa jučerašnjom utakmicom. Već otprije se zna kako nisam ljubitelj lika i djela Igora Štimca, ali isto tako treba pogledati drugu stranu priče, kad smo zadnji put odigrali dobro neku prijateljsku utakmicu? U Bilićevoj eri toga se ne sjećam.
Općenito prijateljske iz godine u godinu sve više gube smisao (hvala Bogu da FIFA i polako miče termin po termin), tako da u budućnosti uopće ne vidim potrebu da igramo prijateljske utakmice protiv ovako jakih protivnika.
 ...a jel ti uopće pratiš utakmice Hrvatske reprezentacije??? Ne pamtiš kada smo zadnji puta dobro odigrali prijateljsku utakmicu? E pa u zadnjih 5 godina pod Bilićom smo odigrali 24 prijateljske utamice,a izgubili dvije...pred par godina od Nizozemske,i sad pred EP od Švedske. Većinom smo pobjeđivali i nikad nam nitko nije zabio 4 gola... Ovo jučer je bila sramota neviđena...od Štimca i njegovog stručnog stožera bi i babe sa placa bolje motivirale i vodile reprezentaciju,a kakav je Štimac čovjek to je pokazao odmah nakon utakmice kada nije imao obraza stati pred kamere HTV-a,pa je komentator ove utakmice morao zbunjen objaviti kraj prijenosa jer mu "kolega komentator" nije mogao izmisliti izgovor za ovako lošu igru. Sveusvemu,jedna sramotna utakmica za Hrvatsku reprezentaciju kakve već godinama nije bilo. Ovaj Štimac će uništiti sve što se godinama gradilo i morat će se sakrivat po mišjim rupama kad zaredaju porazii pošto nema obraza izaći pred javnost nakon ovakve sramote. |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/08/2012 : 15:26:08
|
quote: Originally posted by Oki
Mislim da se pretjeruje malo sa jučerašnjom utakmicom. Već otprije se zna kako nisam ljubitelj lika i djela Igora Štimca, ali isto tako treba pogledati drugu stranu priče, kad smo zadnji put odigrali dobro neku prijateljsku utakmicu? U Bilićevoj eri toga se ne sjećam.
Općenito prijateljske iz godine u godinu sve više gube smisao (hvala Bogu da FIFA i polako miče termin po termin), tako da u budućnosti uopće ne vidim potrebu da igramo prijateljske utakmice protiv ovako jakih protivnika.
 ...a jel ti uopće pratiš utakmice Hrvatske reprezentacije??? Ne pamtiš kada smo zadnji puta dobro odigrali prijateljsku utakmicu? E pa u zadnjih 5 godina pod Bilićom smo odigrali 24 prijateljske utamice,a izgubili dvije...pred par godina od Nizozemske,i sad pred EP od Švedske. Većinom smo pobjeđivali i nikad nam nitko nije zabio 4 gola... Ovo jučer je bila sramota neviđena...od Štimca i njegovog stručnog stožera bi i babe sa placa bolje motivirale i vodile reprezentaciju,a kakav je Štimac čovjek to je pokazao odmah nakon utakmice kada nije imao obraza stati pred kamere HTV-a,pa je komentator ove utakmice morao zbunjen objaviti kraj prijenosa jer mu "kolega komentator" nije mogao izmisliti izgovor za ovako lošu igru. Sveusvemu,jedna sramotna utakmica za Hrvatsku reprezentaciju kakve već godinama nije bilo. Ovaj Štimac će uništiti sve što se godinama gradilo i morat će se sakrivat po mišjim rupama kad zaredaju porazii pošto nema obraza izaći pred javnost nakon ovakve sramote.
ma pusti katalinica sta prica..kad je taj reka ista relevantno..  |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/08/2012 : 15:50:13
|
quote: Originally posted by Oki
 ...a jel ti uopće pratiš utakmice Hrvatske reprezentacije??? Ne pamtiš kada smo zadnji puta dobro odigrali prijateljsku utakmicu? E pa u zadnjih 5 godina pod Bilićom smo odigrali 24 prijateljske utamice,a izgubili dvije...pred par godina od Nizozemske,i sad pred EP od Švedske. Većinom smo pobjeđivali i nikad nam nitko nije zabio 4 gola... Ovo jučer je bila sramota neviđena...od Štimca i njegovog stručnog stožera bi i babe sa placa bolje motivirale i vodile reprezentaciju,a kakav je Štimac čovjek to je pokazao odmah nakon utakmice kada nije imao obraza stati pred kamere HTV-a,pa je komentator ove utakmice morao zbunjen objaviti kraj prijenosa jer mu "kolega komentator" nije mogao izmisliti izgovor za ovako lošu igru. Sveusvemu,jedna sramotna utakmica za Hrvatsku reprezentaciju kakve već godinama nije bilo. Ovaj Štimac će uništiti sve što se godinama gradilo i morat će se sakrivat po mišjim rupama kad zaredaju porazii pošto nema obraza izaći pred javnost nakon ovakve sramote.
Ne govorim rezultatski već o samoj igri, dakle i dalje ostajem pri onome, kad smo zadnji puta odigrali prijateljsku utakmicu kako spada? Stvarno rijetko kad. Obično je to bilo mučno za gledati.
Problem je u tome što se igračima to ne da i naravno da ima tu i "štednji" i kalkulacija.
Ovo vezano za HTV ni ja nisam očekivao, Bilić se uvijek pojavljivao pa kakav god da rezultat bio, a ovaj se nije udostojio pojaviti nakon prijateljske utakmice. Pa što će biti kad budu ove prave kvalifikacijske |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/08/2012 : 16:07:15
|
Ovo vezano za HTV ni ja nisam očekivao, Bilić se uvijek pojavljivao pa kakav god da rezultat bio, a ovaj se nije udostojio pojaviti nakon prijateljske utakmice. Pa što će biti kad budu ove prave kvalifikacijske
za ovo nije kriv štimac...ako mi je tako rekao jučer,oči u oči,željko vela,onda je istina...štimac je trčao čestitat hizzfieldu,a čovjek zadužen za privođenje štimca na razgovor je svira kurcu...poslje utakmice,štimac je održao presicu od 40 minuta,nikad duža...dakle...nije to njegov stil da će podvit rep i on kao ne želi dat izjavu...inače,ne treba radit drame od ove utamice...ali,neki igrači će se sigurno zapitati za svoj status...neki su se uljuljali zadnjih 6 godina kod "pičkice"... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 16/08/2012 : 16:21:52
|
quote: Originally posted by globinjo
Ovo vezano za HTV ni ja nisam očekivao, Bilić se uvijek pojavljivao pa kakav god da rezultat bio, a ovaj se nije udostojio pojaviti nakon prijateljske utakmice. Pa što će biti kad budu ove prave kvalifikacijske
za ovo nije kriv štimac...ako mi je tako rekao jučer,oči u oči,željko vela,onda je istina...štimac je trčao čestitat hizzfieldu,a čovjek zadužen za privođenje štimca na razgovor je svira kurcu...poslje utakmice,štimac je održao presicu od 40 minuta,nikad duža...dakle...nije to njegov stil da će podvit rep i on kao ne želi dat izjavu...inače,ne treba radit drame od ove utamice...ali,neki igrači će se sigurno zapitati za svoj status...neki su se uljuljali zadnjih 6 godina kod "pičkice"...
kako je lipo dobit izvjestaj iz prve ruke..jesi se i tuci isa sa boysima.. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 16/08/2012 : 16:53:53
|
tesko ce bit na kvalifikacijama. poslje ovog poraza od svice,mi moramo makedoniju smatrati nogometnom velesilom. stimac moze ono napravit,koliko mu alat valja. evo klubovi su milijune i milijune potrosili radi pojacanja. koliko nasih? samo se uhvatila prica o modricu.kakav real? on ce zavrsiti il u rusiji il ukrajini. za takav ocaj u hrvatskom nogometu su najodgovorniji hns,a zna se koje hns. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 16/08/2012 : 17:02:35
|
quote: Originally posted by Tutta ... stimac moze ono napravit,koliko mu alat valja.
...on je alat, koliko mu materijal valja. E da, to je ono ključno. Lako ti zamisliš i igru i sve, ali moraš bit svjestan činjenice jesu li igrači kadri izvršiti zamišljeno!
i Modrić bu završil u Realu, zato jer je na europskom prvenstvu pokazal koliko vrijedi...a vrijedi puno i toga je svjestan Levy koji kao pravi .... želi izvuč svaku lipu koju je moguče! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8335 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 16/08/2012 : 17:22:25
|
Zašto je onda Ćorluka otišao iz Tottenhama?  |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7672 Posts
Posted - 16/08/2012 : 17:29:47
|
quote: Originally posted by tex2
kad smo kod konkurencije, sigurno Blanka ima najmanju!
Nevjerojatno, malo sam prelistavao topic i naletio na ovo.       |
 |
|
Topic  |
|