Author |
Topic  |
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 06/12/2022 : 16:56:50
|
Sere se da je 'maestro' od penala. I kune se u njegovih 18 od dvajst u seoskoj ligi. Ali ovdje nema seoske lige. Usra se i falija. Jer nije za ovaj 'ring' A i nije puca, kako puca obicno. Nije karakteristicno sta, pa opalija, nego isa plasirat... I nije uspija. Sad je Pedro! Ne daj Boze da smo ispali... |
Los cukar na fritulama! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 06/12/2022 : 16:58:21
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Neko u Sikija ti je opet stvaija alkohol u drogu.
Mislim da he to ipak od rođenja. Tolike gluposti nemogu opravdati nikakav alkohol ni droge.
Jaksa, navijas za luzere, luzer ces i ostati! Nikada prvaci necete biti! Luzeri za vjecnost! |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 06/12/2022 : 17:23:56
|
Livaja je naravno najveći u ovoj reprezentaciji a i šire, jer samo najveći promašuju penale na svjetskim i evropskim prvenstvima. Maradona, Zico, Baggio, Beckham, Christiano Ronaldo, Lampard & Gerrard, Lewandovski, Messi (dvaput)... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 06/12/2022 : 17:30:52
|
quote: Originally posted by vukozec
Livaja je naravno najveći u ovoj reprezentaciji a i šire, jer samo najveći promašuju penale na svjetskim i evropskim prvenstvima. Maradona, Zico, Baggio, Beckham, Christiano Ronaldo, Lampard & Gerrard, Lewandovski, Messi (dvaput)...
I Piksi protiv Argentine. Ako si na tu utakmicu mislija da je Goycochea obranija 3 penala, nije nego 2. Piksi je falija a Brnoviću i Hadžibegiću je obranija. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 06/12/2022 : 17:34:44
|
Ma da u paralelnoj dimenziji, mozda... Ka sta je i Jack O'Ryan otisa iz redovnog serijala Nathan Nevera... |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 06/12/2022 : 17:42:32
|
Jbg. Ne znam tko je doticni prvi spomenuti gospodin, za tog drugog, dakako zna cijeli svijet. Ta nije on Livaja. |
 |
|
Tonto
Advanced Member

8960 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 06/12/2022 : 17:43:18
|
Bacaš malo na Krugera i njegove eseje o Modriću.
Cak je kruger i smisleniji... |
The less I have the more I am a happy man |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 06/12/2022 : 17:44:19
|
Livaja je naravno najveći u ovoj reprezentaciji a i šire, jer samo najveći promašuju penale na svjetskim i evropskim prvenstvima. Maradona, Zico, Baggio, Beckham, Christiano Ronaldo, Lampard & Gerrard, Lewandovski, Messi (dvaput)...
I Piksi protiv Argentine. Ako si na tu utakmicu mislija da je Goycochea obranija 3 penala, nije nego 2. Piksi je falija a Brnoviću i Hadžibegiću je obranija.
Ma obranio je sve skupa 4 na tom prvenstvu, kao i Subašić 2018. |
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 06/12/2022 : 17:45:14
|
quote: Originally posted by ivanl
Jbg. Ne znam tko je doticni prvi spomenuti gospodin, za tog drugog, dakako zna cijeli svijet. Ta nije on Livaja.
Naravno da je, kao što svi znamo, i Modrić također promašio penal na Svjetskom prvenstvu. |
Edited by - vukozec on 06/12/2022 17:48:02 |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27663 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 06/12/2022 : 18:04:21
|
quote: Originally posted by jaki
Ono kad si uporan u svojoj sramoti...
Ono ka vi, koliko? 17-18 godin? Ako to nije patologija, onda treba novu stavku i objasnjenje postaviti u medicinske knjige. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 06/12/2022 : 18:04:32
|
Jbg. Ne znam tko je doticni prvi spomenuti gospodin, za tog drugog, dakako zna cijeli svijet. Ta nije on Livaja.
Naravno da je, kao što svi znamo, i Modrić također promašio penal na Svjetskom prvenstvu.
I na Euru protiv Turaka. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 06/12/2022 : 18:06:18
|
quote: Originally posted by tinton
Naravno da je, kao što svi znamo, i Modrić također promašio penal na Svjetskom prvenstvu.
I na Euru protiv Turaka.
Eto, Livaja mora još puno pure izist da dostigne Modrića. |
 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
Posted - 06/12/2022 : 18:15:08
|
Justo tako!
Red bi bilo, i posteno kazati da ima jos vremena, do triestiosme. Ali mora ozbiljno shvatiti situaciju i sto prije poceti ...
Nije mu kasno, da se trgne! |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16759 Posts
Member since 10/08/2003 |
|
ivanl
Advanced Member

Croatia
15859 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
vukozec
Advanced Member

5078 Posts
Posted - 06/12/2022 : 19:29:17
|
Jbg. Ono sto je izobranjivao Subasic u Rusiji i sad ovo sto je ZAPOCEO Livakovic, tesko ce netko drugi ponoviti.
Sergio Goycochea je 1990. obranio jednaki broj penala kao i Subašić 2018.
A evo nije dugo trebalo da i Yassine Bounuo opasno puše za vrat. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/12/2022 : 19:56:49
|
Kad sam rekao da je obranio penale Jugoslaviji, mislio sam naravno na penale nakon završenih produžetaka. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 06/12/2022 : 22:44:08
|
quote: Originally posted by ivi skoj
Meni je žao što nije Mišića vodio na sp. Danas bi taman legao u vezu nakon prerano preminulih Modrića i Kovačića. Dušu je dao za zamjenu kod ovakvih situacija. Igrao je odlično u prvenstvu, a i u lp nije bio loš, puno bi bio bolji izbor od Pekovića.
Mišić bi igra isto ka šta igra Jakić. Broz na toj poziciji je najmanji problem veznoga reda. Šteta šta je Dalić sjeba utakmicu sa Marokon. Da nije, protiv Belgije bi igrali ovi koji inače ne igraju, i onda ti Budimir(I bilo ko drugi) ne izgleda ka svemirac na terenu kad ga uvedeš u eliminacijskoj utakmici.
Jakić mi je onaj tip da mu treba da polovi konce, a ne iz prve da uleti u vatru. Kad je došao iz Lokomotive u Dinamo bio je grozan i sa hrpu pogrešaka čak je i sam rekao da ne zna kaj mu je. Malo su ga istrpili pa je proigrao i kad je dobio ponudu odmah počeo dramiti da ga se pusti iako je tada bio potreban momčadi. Nešto su se natezali, ali su ga pustili, nije mi baš zbog toga ostao u dobrom sjećanju. Mišić mi je puno draži, a po mom mišljenju i kvalitetniji. Napad je nekako najveća drama, Petković, Livaja, Budimir su onako, nisu dodatni force i preokret, najradje bi vidio malog Sučića prema naprijed, znam da je vezni, ali ono što sam ga gledo na Maximiru protiv Dinama zbilja me oduševio. Sad je malo kasno za takve poteze jer sa Brazilom nemreš eksperimentirati samo šteta što nije dobio barem malu minutažu, on je najvjerojatnije velika budućnost. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/12/2022 : 06:30:31
|
quote: Originally posted by mladjo
Kad sam rekao da je obranio penale Jugoslaviji, mislio sam naravno na penale nakon završenih produžetaka.
Srića da si objasnija, jer obično se penali pucaju prije završenih produžetaka. |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Posted - 07/12/2022 : 06:54:56
|
Meni je žao što nije Mišića vodio na sp. Danas bi taman legao u vezu nakon prerano preminulih Modrića i Kovačića. Dušu je dao za zamjenu kod ovakvih situacija. Igrao je odlično u prvenstvu, a i u lp nije bio loš, puno bi bio bolji izbor od Pekovića.
Mišić bi igra isto ka šta igra Jakić. Broz na toj poziciji je najmanji problem veznoga reda. Šteta šta je Dalić sjeba utakmicu sa Marokon. Da nije, protiv Belgije bi igrali ovi koji inače ne igraju, i onda ti Budimir(I bilo ko drugi) ne izgleda ka svemirac na terenu kad ga uvedeš u eliminacijskoj utakmici.
Jakić mi je onaj tip da mu treba da polovi konce, a ne iz prve da uleti u vatru. Kad je došao iz Lokomotive u Dinamo bio je grozan i sa hrpu pogrešaka čak je i sam rekao da ne zna kaj mu je. Malo su ga istrpili pa je proigrao i kad je dobio ponudu odmah počeo dramiti da ga se pusti iako je tada bio potreban momčadi. Nešto su se natezali, ali su ga pustili, nije mi baš zbog toga ostao u dobrom sjećanju. Mišić mi je puno draži, a po mom mišljenju i kvalitetniji. Napad je nekako najveća drama, Petković, Livaja, Budimir su onako, nisu dodatni force i preokret, najradje bi vidio malog Sučića prema naprijed, znam da je vezni, ali ono što sam ga gledo na Maximiru protiv Dinama zbilja me oduševio. Sad je malo kasno za takve poteze jer sa Brazilom nemreš eksperimentirati samo šteta što nije dobio barem malu minutažu, on je najvjerojatnije velika budućnost.
Ma nebitno. Neman pojma ko je Jakić, a jedva znan ko je MIšić. Poanta je da ziherašu ne bi igrali ni jedan ni drugi. Za napadače se apsolutno ne slažen. Imamo 4 dobra napadača, ali Dalić nema pojma šta s njima. Sa onakvin veznin redon bi i Maglica i Sivonjić izgledali dobro da imamo trenera a ne poniznog populistu. U svojoj želji da svima ugodi je kontraproduktivan. |
Edited by - NESVRSTANI on 07/12/2022 06:56:12 |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 07/12/2022 : 07:49:34
|
Gdje si se Sivonjića legende sjetio.
   Na žalost prošlo je vrijeme experimentiranja i pokušaja inovacija, sad samo treba časno poginuti i vratiti se doma. Čaćića bi trebao pitati za savjet o bunkeriranju, možda upali. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
Topic  |
|