forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2012 : 19:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Leonid

quote:
Originally posted by lwood

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/hns_u_strahu_od_praznih_tribina_konzumu_poklonio_pet_tisuca_ulaznica/1027826.html

To je žalosno....dobio ih besplatno a onda dijelio onima koji su potrošili 200 kuna u Konzumu.
Mrš,mafijo

zato i je smišno. eto vidiš da je pola stadiona jučer došlo jer su karte dobili nakon shopinga

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 08/09/2012 : 19:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Originally posted by Davor2403

Hrvatska uvijek igra lošije protiv "malih", to je nažalost tako uvijek bilo i čini se da će biti, protiv Belgije očekujem iznanđujuće dobru igru i mnoge hvalospjeve nakon tekme...

A ona atmosfera je sramota, ja bih zabranio sad utakmice u Zagrebu na jedno 5 godina, u nas ljudi samo idu gledati protivnika, da je došla Španjolska bilo bi 35 tisuća ljudi a ovako 10... Mi bi trebali uvijek ići gledati naše, kakvi su god i s kim god igraju, imam dojam da će nas više biti u Belgiji...

A što se tiče ekipe, Šimunić nema što više tražiti u njoj i ne znam za vas ostale ali meni je Srna očajan!!

POTPISUJEM...od slova do slova...zadnji put je maksmir bio pun prije 4 godine kad su nam englezi podarili četvorku,a osim toga,kad netko navikne da su karte kunu...šimunić je živi užas,za njega je buljat beckenbauer...srna se šlepa na staroj slavi,vec godinama statira u kukuruzu...

Sve to stoji ali mi osim Maksimira i Poljuda nemamo dovoljno dobar stadion.
U Zagrebu ljudi ne žele napunit Maksimir zbog Štimca a u Splitu zbog Mamića.....tako da bi ovakvo stanje moglo potrajati osim ako ne zaredaju s dobrim rezultatima.

Možda je ovaj put i cijena bila previsoka.

Zar nije u Puli nedavno sagrađen odličan stadion? Šta fali Varaždinu? Iskreno meni je bolje da tamo bude 7-8 tisuća ljudi i da bude pun stadion, nego da tih 8 tisuća izgleda sablasno na Maksimiru...

Ne znam, ali u Zagrebu se događa nešto čudno, a to je da su ljudi gore izgleda izgubili totalno interes, žele ići samo kad su karte kunu, a i tada bude jedva 15ak tisuća, a u Splitu su (vjerojatno s pravom) odlučili bojkotirati zbog apstinencije od 15ak godina, bolje dati manjim gradovima domaćinstvo ali gdje će reprezentacija biti dočekana kako dolikuje..
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8336 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 08/09/2012 : 19:56:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

http://www.dnevno.hr/sport/nogomet/hns_u_strahu_od_praznih_tribina_konzumu_poklonio_pet_tisuca_ulaznica/1027826.html

To je žalosno....dobio ih besplatno a onda dijelio onima koji su potrošili 200 kuna u Konzumu.
Mrš,mafijo

zato i je smišno. eto vidiš da je pola stadiona jučer došlo jer su karte dobili nakon shopinga

Očigledno su stari rimljani bili dobri učitelji, "kruha i igara" , ali ovaj put doslovno

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2012 : 19:58:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:

quote:

quote:

Mrš,mafijo

Očigledno su stari rimljani bili dobri učitelji, "kruha i igara" , ali ovaj put doslovno

danas mogu prominit u igrama ono R u L.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 08/09/2012 : 21:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Odakle Mijatovic sa njim? Zar ima jos neke veze sa Realom?

Pedja je u razdoblju od 2006. do 2009. bio sportski direktor u Realu,te iako je bio jako cijenjen kao igrač,uspio je još više postići svoju popularnost u Madridu.

Uz to,čini se da je upravo on bio jedan od ključnih ljudi u transferu Modrića.

Ma znam da je bio direktor u Realu do 2009., vec sam se iznenadio kada sam ga sinoc vidjeo zajedno sa Mourinhom na utakmici, pa mi nije jasno sta je tu trazio, da li je opet preuzeo neku funkciju ili nesto trece.

Nije preuzeo nikakvu funkciju no koliko je meni poznato,Mijatović ima neku neslužbenu ulogu skauta za Balkan,on je i preporučio Modrića Realu ima jedno 2 godine.

Ma, vratio se Mijat na mesto "zlocina" posle dosta vremena

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/09/2012 : 19:06:01  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ja ne kužim zašto je bilo potrebe da se nakon i više nego dobre igre na Euru nešto mijenja u načinu igre reprezentacije, taj Štimac je stvarno umišljena budala... "Na silu" se trsi da promijeni Bilićeve odluke, koji će mu k... Šimunić u obrani kada ima deset puta potentnijeg braniča Vidu, stvarno ne kužim... Nadam se da će netko iz HNS-a (samo tko?!) reagirati ako nam kola krenu nizbrdo u ovim kvalifikacijama, nestručniji stožer repka nikad nije imala, ovo je smiješno.
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/09/2012 : 19:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Ja ne kužim zašto je bilo potrebe da se nakon i više nego dobre igre na Euru nešto mijenja u načinu igre reprezentacije, taj Štimac je stvarno umišljena budala... "Na silu" se trsi da promijeni Bilićeve odluke, koji će mu k... Šimunić u obrani kada ima deset puta potentnijeg braniča Vidu, stvarno ne kužim... Nadam se da će netko iz HNS-a (samo tko?!) reagirati ako nam kola krenu nizbrdo u ovim kvalifikacijama, nestručniji stožer repka nikad nije imala, ovo je smiješno.

Kako misliš da će reagirati,pa Mamić i on su sami sebi gazde.
Mamića samo zanima da proda igrače,ništa više.

Mogli bi njima poći za rukom da sjebu sve dobro u reprezentaciji.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 09/09/2012 : 22:20:24  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kako misliš da će reagirati,pa Mamić i on su sami sebi gazde.
Mamića samo zanima da proda igrače,ništa više.

Mogli bi njima poći za rukom da sjebu sve dobro u reprezentaciji.

Bojim se da je ovaj javni linč Ivana Rakitića, jednog od najboljih naših igrača posljednjih godina i dečka koji godinama igra u najboljim svjetskim ligama, na osnovu loše odigranih 45 minuta, usmjeren samo na to da se napravi mjesta za Sammira i tako vrati usluga Mamiću koji ga je postavio za izbornika... I onda su se našli u čudu zašto ljudi okreću leđa reprezentaciji... Ono s Markovićem je bio cirkus, a ovo je crna komedija, stvarno će sjebati sve što valja, a jedino što valja u HR nogometu je reprezentacija...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 09/09/2012 : 22:38:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
@velka031
...od utakmice nisam uopće gledao tv niti sam čitao novine,pa bih htio znati o kakvom se javnom linču Ivana Rakitića radi? Tko ga želi objesiti? Gledao sam utakmicu i koliko sam ja primjetio Rakitić uopće nije bio loš,štoviše bio je bolji od većine,trčao,nudio se...a to prvo poluvrijeme je sigurno bio bolji od Modrića koji je previše forsirao i na silu htio naprijed,očito pod velikim pritiskom zbog toga što ga "šef" Murinho gleda...
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 09/09/2012 : 22:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Koliko god to Mamić htio,Sammir neće u reprezentaciju jer ga igrači ne žele a javnost još manje.
Štimac je lukav i neće narušiti svoj ionako slab ugled pozivajući Sammira,time bi se zakucao u grob.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 09/09/2012 : 23:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta dile na idučen meču uz kupnju karte? kobasice?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 09/09/2012 : 23:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko god to Mamić htio,Sammir neće u reprezentaciju jer ga igrači ne žele a javnost još manje.
Štimac je lukav i neće narušiti svoj ionako slab ugled pozivajući Sammira,time bi se zakucao u grob.

Nisan baš siguran u ovakav rasplet.
Uostalon, zar već nisu dovoljno jasno pokazali da ih boli neka stvar šta želi javnost.
Ko uopće pita igrače?
Ko će se bunit? Modrić, Joe, Srna, Mandžo, Vukojević, Lovren, Strinić?
Ja mislin da bi Sammir da nije budalast ka šta je več bija na popisu da može spojit ne 3 dobre utakmice nego misec dana trizan.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13074 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 10/09/2012 : 01:11:57  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:

šta dile na idučen meču uz kupnju karte? kobasice?

Je, plus dobiješ 2 jaja pride

Have mercy
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/09/2012 : 08:30:17  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

@velka031
...od utakmice nisam uopće gledao tv niti sam čitao novine,pa bih htio znati o kakvom se javnom linču Ivana Rakitića radi? Tko ga želi objesiti? Gledao sam utakmicu i koliko sam ja primjetio Rakitić uopće nije bio loš,štoviše bio je bolji od većine,trčao,nudio se...a to prvo poluvrijeme je sigurno bio bolji od Modrića koji je previše forsirao i na silu htio naprijed,očito pod velikim pritiskom zbog toga što ga "šef" Murinho gleda...

Otprilike ovako... Štimac je jeavno rekao da ga je Rakitić razočarao i da je izgubio svoje mjesto u momčadi... Neprofesionalno i jadno, sirovina bio i ostao...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 10/09/2012 : 08:39:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
da sam na mjestu rakitica, otisao bi iz kampa, cak i da je bio toliko los, to se rjesi u svlacionici a ne u intervjuu

There can be only one, me!
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 10/09/2012 : 10:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ćiro o Belgiji: Ma sviraju k...u! Ne radimo bauk od Belgije jer ona nije bolja od nas. Treba je respektirati jer njezini igrači igraju u važnim klubovima, no kad se Hrvati i Belgijci stave na vagu, prednost je na našoj strani – kaže Ćiro.

Haha,još je u elementu.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/09/2012 : 11:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Ćiro je uvijek optimist, volio bi da je u pravu i da će se potvrditi ono da protiv jakih igramo bolje...
I u prošlim kvalifikacijama je Belgija imala ovu momčad pa je završila 15 bodova iza Njemačke i 2 iza Turske, stvarno ne vidim po čemu su nepobjediva velesila...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 10/09/2012 : 11:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ćiro je uvijek optimist, volio bi da je u pravu i da će se potvrditi ono da protiv jakih igramo bolje...
I u prošlim kvalifikacijama je Belgija imala ovu momčad pa je završila 15 bodova iza Njemačke i 2 iza Turske, stvarno ne vidim po čemu su nepobjediva velesila...

e da, ali ovi decki su sad 22-25

a onda su imali 4 godine manje

tako da je velika razlika

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 10/09/2012 : 12:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

quote:

tocno!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 10/09/2012 : 12:18:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
da ne pricamo, da vecina ekipe sad igra u jacim klubovima nego prije ;) a i jacim ligama

Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/09/2012 : 12:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Otprilike ovako... Štimac je jeavno rekao da ga je Rakitić razočarao i da je izgubio svoje mjesto u momčadi... Neprofesionalno i jadno, sirovina bio i ostao...

Ja isto pitam gluposti,samo sirovina od Štimca može javno kritizirati igrača....
Šteta,ako Štimac to nastavi raditi i sa ostatkom reprezentivaca zbog svake male greške,onda će psihički ubiti igrače (jebat će ih u zdrav mozak) i eto ti raspada sistema jer za dobru igru trebaš biti i fizički i psihički spreman,a ovom taktikom Štimac radi razliku od igrača do igrača što samo može dovesti do raspada jedne dobre ekipe.!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5458 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 10/09/2012 : 13:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A što se tiče Belgije,pa nije Ćiro ni budala ni optimist,već je potpuno u pravu kada kaže da smo za klasu bolji od njih...badave im skuplja ekipa i ugovori za bolje i veće klubove. Hrvatska repka je za klasu bolja i to trebamo pokazat,a Štimac ako ne zna,nek pusti da igrači sami igraju pa će ispast pametniji...
Go to Top of Page

Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts

Member since 21/03/2010

Posted - 10/09/2012 : 13:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Darth Ivan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

A što se tiče Belgije,pa nije Ćiro ni budala ni optimist,već je potpuno u pravu kada kaže da smo za klasu bolji od njih...badave im skuplja ekipa i ugovori za bolje i veće klubove. Hrvatska repka je za klasu bolja i to trebamo pokazat,a Štimac ako ne zna,nek pusti da igrači sami igraju pa će ispast pametniji...

fora je u tome što naša repka može puno više. a na kraju sve ispadne kontra efekt.

"Nothing lasts forever."
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17121 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 10/09/2012 : 13:40:11  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddox031

quote:

Ali nisam ja mislio na kvalifikacije za Euro 2008, već za SP 2012
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 10/09/2012 : 13:42:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Rakitić od loma stopala u Sevilli je u totalnom padu forme. Teška regresija. Sitimo se da je po dolasku u klub u prvih 5-6 kola ima 2 gola i 5 asista te su mnogi pomislili da će preuzeti dirigentsku palicu veznog reda, međutim... Dogodilo se to što se dogodilo pa gledamo ovog prožvakanog Rakitića.
Njegove kvalitete koje su ga krasile uopće ne dolaze do izražaja (jak šut unutar 30 m, šut iz trka, pas, čuvanje lopte) tako da, dok se ne trgne - red je da je na klupi. Ko god kaže da je loš igrač, taj ili nema pojma o nogometu ili zaboravlja sve ono dobro što je napravia u reprezentaciji prije ozljede. Zapravo, momak je dao više za ekipu nego neki, puno razvikaniji igrači (čitaj: Modrić).

Nadalje, o Štimcu kao treneru (a i osobi) je totalno bespredmetno govorit. Radi se o čoviku koji ima znanje akvarijske ribice, a kurči se ka da je doktor. Jbg, stvar je u nastupu Ja ga heben ako bi on bia u stanju vodit Velebit iz Benkovca, a da ne ispadne iz lige
O karakteru i dostajanstvu da ne govorimo. Par miseci prije sikirom na Mamića, a sad zajedno uživaju ménage à trois sa El Prezidenteom Golden Bootom
I da dobijemo Belgiju - ostavljan hvalospjeve po strani i dalje kategorički tvrdin - Štimac je euglena.

O ostalim igračima i dojmu s utakmice:
Srna - indisporniran. Izgubljen na boku, ono čišćenje s crte je jedino dobro što je napravia. Ono njegovo klasično probijanje i ubacivanje s desne strane je totalno izostalo. Ali ajde, poslije utakmice je onako kapetanski prizna da su odigrali loše, on prvi. Priznanje problema/krivnje je ipak korak naprid
Šimunić - umirovi se Joe i poštedi nas potencijalne blamaže. Da je moju pokojnu babu izvadit iz groba i spojit na akumulator - brža bi bila. Nemoć. Mislin da bi Joe u LP moga biti uzrok većine golova koje će Dinamo primit.
Ćorluka - pristani pit i tapunjat Franku. I putovat kroz 3 vremenske zone da bi doša do Cocoma. Jet-lag ga je totalno pošemeria.
Strinić - ograničen, ali se trudi. Bolja opcija od Pranje, u svakom slučaju...
Vukojević - njegovu ulogu može odigrat svaki malo brži panj u HNL-u. Pogotovo za ono što je pružia protiv Makedonaca.
Rakitić - vidi gori.
Modrić - počea akciju za gol, ali osim toga - ništa posebno. Za nekog ko ima epitet "svjetske klase", mislin...
Perišić - jedina svijetla točka na utakmici. Brz, probojan i jedan od rijetkih koji zna proći 1 na 1. Svi upotrebljivi centaršutevi došli s njegove strane. Vrlo dobar.
Eduardo - osim stative na početku utakmice totalno nevidljiv. Nije to onaj pravi Dudu.
Mandžukić - asistent. Jedan od rijetkih koji se junački iskida u onoj tragediji od utakmice. I kad ne da gol, odradi lavovski dio posa. Jedini koji je, u ovom momentu, nezamjenjiv.
Kranjčar - neigranje je ostavilo traga, vidi se. Nadajmo se da će mu igranje u Dynamu karijeru vratit "back on tracks".
Jelavić - strijelac. Što reći više... Može on i bolje, nadan se da će protiv Belgije isto zamotat kojega.

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 10/09/2012 13:46:01
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000