forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 740

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 13:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
mislim da bi mogli dobit...ne znam,imam neki predosjećaj...

SAMO deset mjeseci nakon što je debitirao za prvu momčad Bilih, Josip Radošević, splitski junior i "Hajdukov Cambiasso", od početka će nastupiti za Hrvatsku i to na najtežem gostovanju skupine!

Prema viđenom na treninzima, ali i izjavi izbornika Igora Štimca u sinoćnjem Dnevniku, na pomolu je veliko iznenađenje, ne samo suparniku Wilmotsu, nego i hrvatskim navijačima.

Napade Witsela, Fellainija, Hazarda i Dembelea kroz sredinu, razbijat će razarač Hajduka, koji je odličnim igrama ovog ljeta privukao pažnju izbornika i dobio njegovo povjerenje ispred očekivanog Ognjena Vukojevića. Iako je iza njega svega 20-ak utakmica HNL-a, Štimac mu vjeruje.

il će mali izgorit,il će bit junak...a zna i on sam šta se događa u medijima glede one njegove izjave na facebooku...dakle,dupli motiv...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7673 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 11/09/2012 : 13:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Glede izjave na Facebooku? Slomit će nogu Witselu i Lukakuu.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7534 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 11/09/2012 : 13:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Prognoza:

Belgija-Hrvatska 3:0

0:0 Naši će ići na bod, a Belgijanci neće toliko napadati valjda iz nekog strahopoštovanja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 13:09:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by selanne

Glede izjave na Facebooku? Slomit će nogu Witselu i Lukakuu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 11/09/2012 : 13:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
2:0 za Hrvatsku.
Ljudi, pa igrate protiv Belgije, a ne protiv Spanije ili Italije pobogu, timova kojima ste prije tri mjeseca odlicno parirali.
Pa teze je igrati protiv Makednije, a s obzirom da ste to dobili, ovdje samo cudo moze da spasi Belgijance od poraza.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 13:11:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ljudi, pa igrate protiv Belgije, a ne protiv Spanije ili Italije pobogu, timova kojima ste prije tri mjeseca odlicno parirali.
Pa teze je igrati protiv Makednije, a s obzirom da ste to dobili, ovdje samo cudo moze da spasi Belgijance od poraza.

da...njima je euforija,40 iljada ljudi,igrači vride ko suvo zlato blabla...osim toga,pa neće belgija doma opalit bunker...a tu je naša šansa...padali su i veći od belgije...jebote,imamo napadače da se smrzne cijeli heysel...

Go to Top of Page

Davor2403
Average Member

Bosnia and Herzegovina
769 Posts

Member since 24/08/2010

Posted - 11/09/2012 : 13:16:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Davor2403 a Private Message  Reply with Quote
Ali trenutno su nam ti napadači sve...

Nadajmo se da će zabiti više nego što mi možemo primiti
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2012 : 13:17:22  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Prognoza: 3:1 za Belgiju..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 11/09/2012 13:17:37
Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 11/09/2012 : 13:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

mislim da bi mogli dobit...ne znam,imam neki predosjećaj...

SAMO deset mjeseci nakon što je debitirao za prvu momčad Bilih, Josip Radošević, splitski junior i "Hajdukov Cambiasso", od početka će nastupiti za Hrvatsku i to na najtežem gostovanju skupine!

Prema viđenom na treninzima, ali i izjavi izbornika Igora Štimca u sinoćnjem Dnevniku, na pomolu je veliko iznenađenje, ne samo suparniku Wilmotsu, nego i hrvatskim navijačima.

Napade Witsela, Fellainija, Hazarda i Dembelea kroz sredinu, razbijat će razarač Hajduka, koji je odličnim igrama ovog ljeta privukao pažnju izbornika i dobio njegovo povjerenje ispred očekivanog Ognjena Vukojevića. Iako je iza njega svega 20-ak utakmica HNL-a, Štimac mu vjeruje.

il će mali izgorit,il će bit junak...a zna i on sam šta se događa u medijima glede one njegove izjave na facebooku...dakle,dupli motiv...

Ovoga se bojim,on će sigurno zagrist 120% u to ne sumnjam no od prevelike želje može se dogodit da se premori a tada pada koncentracija.
Jedino što mu je veliki plus je Mišin drill koji je prošao....fizički je sigurno na najvišem nivou mogućem u HNL-u,da je ga trenira neki drugi izdušio bi za 30 minuta.

Očekujem večeras Olića i Mandžukića....čitao sam da Belgija ima slabe bekove a Ola voli sa strane ići u kontre.
Belgija ima znalce ali nisu se dokazali i još su mladi,može se dogodit da počnu jurišat a mi im puknemo kontru.
Uvijek sve ovisi o sredini,ekipa Modrić,Perišić,Radošević/Vukojević i Srna će morati stalno pokrivat teren.
Najavljuje se Vida ne beku što je dobro jer će on i Srna znati zatvoriti tu stranu.Lijeva strana s Perišićem i Strinićem bi isto trebala defenzivno funkcionirat.

Ja sam optimist 2:1 za nas.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 13:27:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ali si se zaletio... Pa ne igraju protiv Luksemburga.
Mene bi iznenadilo da Belgija ne dobije.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 11/09/2012 : 13:37:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
prognoza 1 razlike za belgiju i to vj 1:0

ako izvucemo 0-0 fantasticno

There can be only one, me!
Go to Top of Page

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 11/09/2012 : 16:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Mogu samo zamisliti što bi bilo da je nekim slučajem Kovačić ili Sammir bio u prvoj postavi. Odmah bi bilo "opet Mamić prodaje igrače" i slične pizdarije koje se na svakakvim forumima daju pročitati.

Hrabar potez Štimca, ne pratim Radoševića toliko da bi si dao pravo za procjeniti pametan ili ne. Naravno, želim našem malom rasistu što bolji debi

"Velikodušnost bez premca"
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 16:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by makikatalinic

Mogu samo zamisliti što bi bilo da je nekim slučajem Kovačić ili Sammir bio u prvoj postavi. Odmah bi bilo "opet Mamić prodaje igrače" i slične pizdarije koje se na svakakvim forumima daju pročitati.

Hrabar potez Štimca, ne pratim Radoševića toliko da bi si dao pravo za procjeniti pametan ili ne. Naravno, želim našem malom rasistu što bolji debi

sammir nema šta tražit tamo...kovačić još rastea i tu smo pokriveni tako da ne znam čemu ovaj tvoj post

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 11/09/2012 : 16:52:08  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

Glavno da smo "mi" opterećeni.
Meni se čini da ste više "vi" opterećeni našin opterećenjen.
Da kojin slučajen Kovačić igra standardno u Dinamu ne bi bija nikakav problem.Meni nije problem ni da igra tu i tamo. Kovačić je mlad, talentiran, i da na njegovoj poziciji nemamo par igrača neka momak igra. U krugu od 20-25 igrača za njega triba bit mista.

Sammir je brazilska budaletina koja ton iston Kovačiću može čistit kopačke. I da, za razliku od Kovačića Sammir će se pozvat samo da se proda. Zar postoje uopće ljudi kojima to nije jasno???

Ja ne padan lako u euforiju, ali ono šta ove sezone pokazuje Radošević je za svaki respekt.
Budući da osin Vukojevića nemamo klasičnog zadnjeg veznog, ne vidin nikakav problem da igra.
Vukojević je meni gori sada nego prije par godina. Dok je igra u Dinamu bija mi je odličan, sad je jednostavno bezvezen.
Strašan trkač ali taktički i tehnički jako loš. Isto tako, lipo od njega šta zaustavi popriličan broj protivničkih napada, al možda bi mu tribalo objasnit da bi koji put tribalo uzet balun i bez faula.

E još nešto.
Mi i Vi se ne odnosi na Sjever-Jug. To je više razumni-nerazumni.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 16:55:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

jedva makedoniju. kriza izazvana. belgija ipak ima jaci kadar,nego makedonija. al daj nek bude kako kazes!!!

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2012 : 16:55:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

ne vidim zasto bi stavlja Sammira..protiv Eduarda neman nista..on je za mene Hrvat dok Sammir ima veze sa Hrvatskom koliko ja sa Brazilom..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:02:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:

ne vidim zasto bi stavlja Sammira..protiv Eduarda neman nista..on je za mene Hrvat dok Sammir ima veze sa Hrvatskom koliko ja sa Brazilom..

i sammir je hrvat...na papiru,isto ka i ti i ja...zašto je dudu hrvat veći nego sammir...zato što je 5 godina više od sammira u hr...ne pizdi

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/09/2012 : 17:03:47  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

i sammir je hrvat...na papiru,isto ka i ti i ja...zašto je dudu hrvat veći nego sammir...zato što je 5 godina više od sammira u hr...ne pizdi

replika uvazena..triba ih obojicu izagnat..

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:04:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Pozivanje Radoševića protiv Belgije, koji je skupio tek desetak seniorskih utakmica u svojoj karijeri, privuklo je veliku pažnju javnosti.

No sve bi još nekako bilo u redu da sa popisa nisu uklonjeni standardni reprezentativci Eduardo da Silva i Ognjen Vukojević za koje se pojavila informacija kako su u noći sa subote na nedjelju viđeni u jednom od zagrebačkih noćnih klubova te su time izazvali bijes kod izbornika Igora Štimca.

Takav potez naših reprezentativaca donekle bi objasnio ispadanje Eduarda iz sastava, ali i uvrštavanje mladoga Josipa Radoševića koji je tako dobio prednost ispred iskusnog Ognjena Vukojevića.

Tijekom dana bilo je govora i o kaznama za 'razuzdani' dvojac, ali iz HNS-a nisu bili pretjerano raspoloženi za razgovor, a kako je popodnevni trening bio zatvoren za medije i javnost nismo uspjeli stići do reakcija i mišljenja samih igrača na tu temu. Tek nekoliko riječi o samom 'incidentu' kazao nam je glasnogovornik reprezentacije Neven Cvijanović:

- To su najobičnije gluposti! Nemam uopće potrebu demantirati takve floskule. Nikakvih kazni nije bilo, kažem, to su izmišljotine i najobičnije žutilo. Atmosfera u reprezentaciji je odlična, kratko je kazao Cvijanović.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
da se nadovežem na džeremija...nakon leke i pokrivača,vrijeme je da i vukojević odjezdi...tri igrača,tri nule od igrača,prva dva su u ropotarnici povijesti,još samo da se riješi ognjena,e onda smo na konju...ako je ovo istina da su bili vanka,štimac će im jebat mater...

Go to Top of Page

Tutta
Advanced Member

Germany
33112 Posts

Member since 19/02/2010

Posted - 11/09/2012 : 17:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tutta a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

+IN HOC SIGNO VINCES+

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 11/09/2012 : 17:21:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i da,koliko god je možda malo prehrabro stavit zuju u prvih 11,štimac nema izbora...kad je vukojević zadnji put igra za dinamo...grije klupu otkad im je došao novi trener...

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 11/09/2012 : 17:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
Ja sam čuo da je Radošević kad je napisao ono za crnju u razredu,zapravo mislio na nekog tipa što s njim ide u razred ali je bijelac s tamnom puti pa ga iz zajebancije zovu crnjo.
Sve u svemu,ta izjava će ga pratit do kraja karijere....pogotovo ako ode vanka.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 11/09/2012 : 17:40:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Jebes stimca , veceras je vrijeme za suceljavanje sa istinom.
Jesmo li ili nismo vrijedni da idemo u Brazil.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 11/09/2012 : 18:06:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
Da vidimo što je Štimac pripremio. Nadam se nekom krumpiru, ali duboko sumnjam..
Belgija pobjeđuje..dva gola razlike..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page
Page: of 740 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.2 seconds. Snitz Forums 2000