Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15091 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 18/10/2012 : 12:16:41
|
Mandžo bez konkurencije. Jelavić je odličan, ali ipak je malo vridnije bit odličan u Bayernu nego u Evertonu.+za reprezentaciju ipak igra bolje. Modrić osin činjenice da je potpisa za Real ne zaslužuje bit s ovon dvojicon u konkurenciji. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 18/10/2012 : 12:35:50
|
quote: Originally posted by Tonka24
quote: Originally posted by Leonid
quote: Originally posted by velka031
Osim toga, Badelj nema brzinu (nema ni Vukojević), ali pretrči jako puno.
Ali je slab u duelu,protiv jačih reprezentacija Vukojević je potreban jer ga cijeli život obučavaju za rušenje protivničkih napada i kontri. Badelj je odlično rješenje kad je protivnik stisnut i potrebno je što više igrača koji znaju dodati.
Evo upravo o ovome govorim. Ne moze Badelje odigrati kao Radosevic ili Vukojevic. U tom trenutku nije potreban Badelj da razigrava, vec je potreban jedan ovakav igrac koji ce zaustaviti protivnicke razigravace. Kuzis, jer ako stavis Badelje protiv Belgije na poziciju zadnjeg veznog, on moze odlicno odigrati naprijed ali izat ce biti rupa velika i obrana ti ostaje na stoperima i bekovima.
Razumijem tvoje razmišljanje, protiv jačih reprezentacija bi bilo poprilično rizično postavljati Badelja ispred Vukojevića jer to znači da bi nam dva središnja veznjaka bili Badelj i Modrić što je poprilično ofenzivno.
No moram priznati koliko god nemam ništa protiv Ogija, rekao bi da je Badelj i defenzivno jači od Vukojevića. Radi puno manje prekršaja, a klizeći startovi (ili ti "tackling" FM rječnikom) su mu puno precizniji. Ogi većinu svojeg posla odrađuje prekršajima, a i samo pozicioniranje po terenu mu je lošija strana.
Badelj je zapravo po nekakvom engleskom razmišljanju izvrstan box-to-box veznjak, kvalitetan u kreaciji, ali i destrukciji.
Dakle, hipotetski bi mi mogli igrati s dva veznjaka Badelj-Modrić samo što bi u tom slučaju potonjem trebalo smanjiti slobodu u igri i više ga držati na samoj sredini terena nego prema naprijed. Modrić jest ovako malen, sitan tip igrača, ali odlično čita, razumije igru tako da nije defenzivno neupotrebljiv. |
"Velikodušnost bez premca" |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/10/2012 : 12:48:33
|
Osim ka box-to-box veznjak, Badelj čak može proći i kao deep lying midfielder. Čudi me kako nema nikog drugog osim Vukojevića i Radoševića za tu poziciju defenzivnog veznog, bar takvih igrača ima na vagone kad se pogledaju rosteri svih europskih ekipa... |
Trljam ruke. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27667 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/10/2012 : 12:53:12
|
Modrić igra odlično defanzivu ali uz Badelja?Možda je to ipak malo prenesigurno ali istina je da Vukojević pravi dosta faulova i uvijek je na granici crvenog kartona i zato sam ja za Radoševića koji je po tom pitanju puno bolji od Vukojevića. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 18/10/2012 : 13:59:29
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Osim ka box-to-box veznjak, Badelj čak može proći i kao deep lying midfielder. Čudi me kako nema nikog drugog osim Vukojevića i Radoševića za tu poziciju defenzivnog veznog, bar takvih igrača ima na vagone kad se pogledaju rosteri svih europskih ekipa...
Da, DLM bi bio npr. kod talijana. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 18/10/2012 : 14:00:39
|
quote: Originally posted by jaki
Modrić igra odlično defanzivu ali uz Badelja?Možda je to ipak malo prenesigurno ali istina je da Vukojević pravi dosta faulova i uvijek je na granici crvenog kartona i zato sam ja za Radoševića koji je po tom pitanju puno bolji od Vukojevića.
Kako god, protiv reprezentacija tipa Walesa kad igramo doma, nema razloga za onim klasičnim zadnjim veznim. Uostalom baš ova utakmica je to i pokazala. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 18/10/2012 : 14:06:15
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Osim ka box-to-box veznjak, Badelj čak može proći i kao deep lying midfielder. Čudi me kako nema nikog drugog osim Vukojevića i Radoševića za tu poziciju defenzivnog veznog, bar takvih igrača ima na vagone kad se pogledaju rosteri svih europskih ekipa...
Da, DLM bi bio npr. kod talijana.
Tia san napisat DLP (deep lying playmaker), ali shvatia si. Valjda...  |
Trljam ruke. |
 |
|
selanne
stripovi.com suradnik

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
7675 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 18/10/2012 : 14:07:23
|
Protiv Srbije će se, izgleda, igrati u Zagrebu. Ako se bude igralo uopće. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 18/10/2012 : 14:08:51
|
quote: Originally posted by makikatalinic
Da, DLM bi bio npr. kod talijana.
Tia san napisat DLP (deep lying playmaker), ali shvatia si. Valjda... 
Jesam, sve 5, dijelimo mišljenje  |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 18/10/2012 : 14:09:42
|
Kada se igra protiv jačeg protivnika a u momčad se uvrsti Modrić i Badelj,istina dobija se na kombinatorici ali zbog činjenice da su obojica fizički slabiji,potrebno je bekove malo prikočit odnosno naredit im da budu nešto oprezniji u dolascima naprijed.
Ja nisam za takvo nešto,pogotovo protiv jedne Belgije....Španjolci recimo igraju s duplim osiguračem(Xabi Alonso i Busqets) ali zato onda puštaju bekove da idu jako visoko,znaju da će netko uskočit ako krene kontranapad.
Hrvatska bi po meni najbolje mogla igrati 4-2-3-1 formaciju. ----------Plete------ Srna--Ćorluka--Joe---Strinić -----Ogi----Badelj------ Rakitić---Modrić-----Perišić- --------Đilkoš---------
Bili bi stvarno jaki defenzivno što je najbitnije,pristup bi ovisio o rezultatu,ako se gubi 5 igrača može dati gol,ako se vodi i treba se branit,svi su veliki radnici i trkači. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
tex2
stripovi.com suradnik

.jpg)
Croatia
33660 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 18/10/2012 : 14:30:43
|
Ne mogu biti Ogi i Badelj zajedno u ekipi, po svemu dosad viđenom Modrić je kod Štimca dosta povučen otraga, ja bi svakako napravio mjesta za dva napadača Mandžu i Jelavića, kad su već u super formi, šteta bi bilo da jedan sjedi na klupi, a veliki su trkači i radnici, tak da nije problem obranbeno, a meni bi i Badelj bio standardan, jako zahvalan igrač, ali dosad ga baš izbornici nisu voljeli! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/10/2012 : 15:52:44
|
quote: Originally posted by izivko
Modrić za prsa ispred Mandžukića. Bio je naš najbolji igrač na EP.
oli je taj igra na EP..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Posted - 18/10/2012 : 16:19:52
|
quote: Originally posted by globinjo
       zamalo mi laptop ispao kroz prozor  
     najbolji je đilkoš...pa jelavić...
Svi bi se oni mogli slikati da nije Modrića!  |
Have mercy |
 |
|
dosada
Advanced Member

Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
Posted - 18/10/2012 : 16:24:57
|
       zamalo mi laptop ispao kroz prozor  
     najbolji je đilkoš...pa jelavić...
kad bi nogomet bil borbenost i trčanje, ali nogomet je umjetnost i vještina...e tu se i manđo i jelavić moraju poklonit igračima poput modrića, kranjačara. Ni u snovima nemaju vještinu poput njih, oni mogu samo trčati i uklizvati pa kaj se iz toga izrodi, izrodi... |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/10/2012 : 16:55:29
|
dosado,nemoj me krivo shvatit...jesu li tebe i zivka vezali,pa onda mučili i puštali pokvarenu gramofonsku ploču koja je preskakala i ponavljala:modrić je genije,modrić je najbolji...najprecjenjeniji igrač kojeg sam gledao u životu...što je taj napravio u "repki",u engleskoj,i sad u španjolskoj...ništa!sindrom sharbini...ili sammir...jednom bljesne,pa ga nema 5 utakmica...pa dvi bljesne pa ga nema 10 utakmica...đilkoš i jelavić trpaju,uklizavaju,ginu...a šta modrić radi...svira kurcu...alibi igrač...badelj je bolji od njega...i sammir... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Posted - 18/10/2012 : 16:56:32
|
quote: Originally posted by brni
oli je taj igra na EP.. 
E jeste svi vi hajdukovci svi isti ko ovce. Potirali ste Modrića iz kluba kao mali nema veze. I ne biste priznali ni dan danas da je igrač iako taj mali igra u najvećem klubu na svitu. Ne možete priznati ko ljudi da ste pojeli govno. A Kranjčar vam je kao igrač!  Naša igra bez Modrića je qurac... |
Have mercy |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 18/10/2012 : 16:59:50
|
quote: Originally posted by brni
oli je taj igra na EP.. 
E jeste svi vi hajdukovci svi isti ko ovce. Potirali ste Modrića iz kluba kao mali nema veze. I ne biste priznali ni dan danas da je igrač iako taj mali igra u najvećem klubu na svitu. Ne možete priznati ko ljudi da ste pojeli govno. A Kranjčar vam je kao igrač!  Naša igra bez Modrića je qurac...
kranjčar je riješava utakmice golovima i igrom...koju je utakmicu modrić riješio...znaš koliko ih je otišlo u real pa su prdnuli u čabar...polako,ima vremena...kranjčar je za modrića avion...modrića potjerali?koliko se sjećam,za hajduk nije igrao...bio na probi,ovi ga odjebali...amen...i dobro su napravili... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13106 Posts
Posted - 18/10/2012 : 17:01:05
|