forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 741

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2012 : 17:24:32  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by brni

zaboravia sam spomenuti najveceg kralja - Zinedine Zidanea..

Eee ali Zizou nije imao mane. On je i fizički i trkački bio klasa.
Po meni najveći poslije Maradone

1. Messi
2. Maradona
3. Cruyff
4. Zidane
5. debeljko

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 19/10/2012 17:25:18
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/10/2012 : 17:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by split85

quote:
Originally posted by Tonka24

Ma moze on imati 1500 nastupa u Engleskoj ligi. On nikada nece biti blizu jednom Badelju, Perisicu, Rakiticu, Modricu...

Ova trojica su suvišna.
Oni nisu još ništa dokazali na reprezentativnom nivou.
Sva trojica zajedno nemaju nastupa koliko ima Kranjčar da možemo govorit o njihovoj kvaliteti.

Rakitić je po tebi suvišan na listi najboljih? Pa čovjek je trenutačno najbolji igrač reprezentacije i u najboljoj formi,a onaj tenkre Štimac ga je potjerao iz razloga jer je jednu utakmicu zastranio, ma gluposti . Rakitić je bio voditelj igre još u Shalkeu, a trenutačno je i u Sevilli uz Negreda i Navasa najbolji igrač, tu je još eventualno i Trochovski.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2012 : 17:34:57  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Ma moze on imati 1500 nastupa u Engleskoj ligi. On nikada nece biti blizu jednom Badelju, Perisicu, Rakiticu, Modricu...

Ova trojica su suvišna.
Sva trojica zajedno nemaju nastupa koliko ima Kranjčar da možemo govorit o njihovoj kvaliteti.

Rakitić je po tebi suvišan na listi najboljih? Pa čovjek je trenutačno najbolji igrač reprezentacije i u najboljoj formi,a onaj tenkre Štimac ga je potjerao iz razloga jer je jednu utakmicu zastranio, ma gluposti .

Stimac je to napravia da ga trgne iz letargije..pogledaj njegovu igru prije toga a pogledaj posli..drugi igrac..koliko ga god ja ne volim, Stimcu se ne moze osporiti da je veliki motivator..nije ni cudo kad mu je mentor bija majstor motivacije..Ciro Blazevic..

Edited by - brni on 19/10/2012 17:35:39
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/10/2012 : 18:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ova trojica su suvišna.

Rakitić je po tebi suvišan na listi najboljih? Pa čovjek je trenutačno najbolji igrač reprezentacije i u najboljoj formi,a onaj tenkre Štimac ga je potjerao iz razloga jer je jednu utakmicu zastranio, ma gluposti . Rakitić je bio voditelj igre još u Shalkeu, a trenutačno je i u Sevilli uz Negreda i Navasa najbolji igrač, tu je još eventualno i Trochovski.

Rakitić puno oscilira. A onaj jedan gol ne čini neku promjenu dojma.
Ja san samo reka da ova trojica još puno trebaju dokazat da ih se spomene u kontekstu da su bolji od Kranjčara.

Glupo je govorit da su Badelj i Perišić bolji od Kranjčara kad zajedno imaju ispod 20 nastupa za reprezentaciju.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/10/2012 : 18:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ova trojica su suvišna.

Ja san samo reka da ova trojica još puno trebaju dokazat da ih se spomene u kontekstu da su bolji od Kranjčara.

Glupo je govorit da su Badelj i Perišić bolji od Kranjčara kad zajedno imaju ispod 20 nastupa za reprezentaciju.

O onom golu i nepričam. Činjenica je d aje bio jedan od boljih igrača na EP, a u Sevilli igra još bolje nego protiv Walesa, za Badelja i Perišića se slažem, ali na njima će za par godina stajati reprezentacija.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 18:49:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kranjčar, Prosinečki, Riquelme, Valderrama, Slišković..ima ih jos ali ovo su meni najdrazi..mozda trkacki inferiorni ali tehnicki apsolutno savrseni..igraci koji kao da su se rodili sa balunom..i takvi igraci su mi uvik bili drazi od nekakvih robotiziranih trkaca..

A di je Socrates?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2012 : 19:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Kranjčar, Prosinečki, Riquelme, Valderrama, Slišković..ima ih jos ali ovo su meni najdrazi..mozda trkacki inferiorni ali tehnicki apsolutno savrseni..igraci koji kao da su se rodili sa balunom..i takvi igraci su mi uvik bili drazi od nekakvih robotiziranih trkaca..

A di je Socrates?

zaboravia sam doktora..sorry..

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29664 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/10/2012 : 20:09:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Joe Allen, najveća zvijezda velške reprezentacije nakon Garetha Balea, kojeg je Liverpool ovog ljeta doveo za 15 milijuna eura, o Modriću nakon utakmice:

"Kakav je to igrač.
Naša međusobna utakmica zorno mi je pokazala da još uvijek imam jako puno posla da bih došao do njegove razine. Potpuno me nadigrao i održao nam svima nogometnu lekciju."
On je zaista vrhunski igrač, a mene je najviše razočaralo to kako je uspio kontrolirati utakmicu, a k tome se nije uopće ni namučio –
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15099 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ova trojica su suvišna.

Znaci ajmo to uzeti ovako. Ronaldinho trenutno nije u reprezentaciji i zboog toga svi koji su dobili poziv su bolji igraci od Ronaldinha?
Majko moja gluposti ej.
Znaci Kalinic je bolji napadac od Livaje? Po tvojem?
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ova trojica su suvišna.

Znaci ajmo to uzeti ovako. Ronaldinho trenutno nije u reprezentaciji i zboog toga svi koji su dobili poziv su bolji igraci od Ronaldinha?
Majko moja gluposti ej.

Ili još bolji primjer: od Petrića i Klasnića?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Majko moja gluposti ej.

Daj sinko uzmi ubij, pa se pištolj

Izmišljaš gluposti da pokrijepiš svoje gluposti.
Primjeri su ti ajme.
Navea si 4 igrača od koji je samo jedan bolji od Kranjčara.

Jedna stvar je simpatizirat igrača , a druga je njegova kvaliteta.
npr. ja simpatiziram Kranjčara, ali Modrić je bolji.
Ali Perišić i Badelj.
Pa taj Badelj je četri puta nastupiuja za reprezentaciju, nismo pošteno ni vidili kako igra.
Da imamo boljega ne bi ni zaigra.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Uf, ovo je skroz kriva rasprava. Tia san se samo nadovezat na zadnju usporedbu, a ispalo je ka da u potpunosti podržavan rečeno...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 20:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
Kalinic, Badelj , Samir..nije da decki neznaju, no nisu zasluzili nastup u repki..nicim.

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uf, ovo je skroz kriva rasprava. Tia san se samo nadovezat na zadnju usporedbu, a ispalo je ka da u potpunosti podržavan rečeno...

Ma ajde, ovo je zajebancija.
Još samo da se naučimo uvažavat svačija mišljena bilo bi sve OK.

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:48:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mr murdoc

Kalinic, Badelj , Samir..nije da decki neznaju, no nisu zasluzili nastup u repki..nicim.

Ovaj prvi nije zaslužijna ni nastupit za Hajduka.
Uz braću Marić najgori reprezentativac ikad.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 20:49:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ma ajde, ovo je zajebancija.
Još samo da se naučimo uvažavat svačija mišljena bilo bi sve OK.

Ma samo san tia reći da su mi i Petrić i Klasnić isprid telca. Samo to. Nada mas

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 21:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ovaj prvi nije zaslužijna ni nastupit za Hajduka.
Uz braću Marić najgori reprezentativac ikad.

Aaaa nemoj..sjecas li se likova kao Đovani Roso, ili Ivica Mornar i ekipe..da ne nabrajam ..pogledaj..

“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 21:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Miči ove Barić boyse mudroče, oči mi prokrvariše!

Trljam ruke.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/10/2012 : 21:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Intervju sa Đovani Rossom..

Mogli ste prije odjenuti modri nego bijeli dres?

"- Ha, ha, bilo je to u vrijeme Zajeca koji je javno kazao da bih Dinamu dobro došao. Nisam znao o čemu je riječ kad sam pozvao kući svoje u Split kao i svakog dana i osjetio da se mama nevoljko javlja, otac, braća i sestre su hladni. Onda su braća ispisali i poslali mi vrlo jasnu poruku upozorenja transparentom s Poljuda: “Rosso pederu, braća su ti na sjeveru!”, ha, ha… Hajduk je Split, ovdje svaki gradonačelnik, ako hoće pobijediti na neposrednim izborima, treba samo konkretno pomoći klubu, puku je to više od nogometa."

Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 21:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

Miči ove Barić boyse mudroče, oči mi prokrvariše!

Samo mali podsjetnik da nije sve bilo idealna 1998 , i da smo imali i puuuno losijeg kadra od ovog danasnjeg.
U ovoj kvalifikacijskoj grupi moramo biti prvi ili "najbolji drugi" , inace nemamo sto traziti u Brazilu

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8340 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 19/10/2012 : 21:26:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo mali podsjetnik da nije sve bilo idealna 1998 , i da smo imali i puuuno losijeg kadra od ovog danasnjeg.
U ovoj kvalifikacijskoj grupi moramo biti prvi ili "najbolji drugi" , inace nemamo sto traziti u Brazilu

Kad nismo uspili nešto napravit prije 4 godine, mislim da nečemo bit blizu toga jako, jako dugo.
Tad je falili samo malo sriće, pola minute sriće.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 21:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kad nismo uspili nešto napravit prije 4 godine, mislim da nečemo bit blizu toga jako, jako dugo.

I manje: nekih 27-30 sec.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 21:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

I manje: nekih 27-30 sec.

Slazem se , no ja ostajem optimista i nisam jedan od onih koji ce okrenuti leda repki zbog Gnjida kojima je vazniji profit od ponosa.

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 19/10/2012 : 21:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Slazem se , no ja ostajem optimista i nisam jedan od onih koji ce okrenuti leda repki zbog Gnjida kojima je vazniji profit od ponosa.

Pazi, ja otkad san u ZG iša san na gotovo sve utakmice reprezentacije. Na koliko ih nisan bia može se nabrojat na prste jedne ruke. Ali otkad je otiša Bilić - više ne iden. Jednostavno to ne mogu prižvakat.

Iako se neviđeno sralo po Biliću da je Mamićev igrač ono što je on radia je ništa što rade Gargamel i Azriel sada. Tako da, zasad ih gledan samo na televiziji... I ne živciran se ako popuše. Prije jesan...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

mr murdoc
Advanced Member

Switzerland
14557 Posts

Member since 02/01/2006

Posted - 19/10/2012 : 21:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mr murdoc a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pazi, ja otkad san u ZG iša san na gotovo sve utakmice reprezentacije. Na koliko ih nisan bia može se nabrojat na prste jedne ruke. Ali otkad je otiša Bilić - više ne iden. Jednostavno to ne mogu prižvakat.

Iako se neviđeno sralo po Biliću da je Mamićev igrač ono što je on radia je ništa što rade Gargamel i Azriel sada. Tako da, zasad ih gledan samo na televiziji... I ne živciran se ako popuše. Prije jesan...

Razumijem te jer dijelim tvoje razmisljanje..ali kada si "vani" sve to gledas kroz neku "kockastiju" prizmu i trudis se da ostanes ponosan bez obzira na gamad i olos .
Uostalom sto da kazem svome devetogodisnjem sinu..da sve je to prodana banda i izdajnicka kopilad kao sto jesu?
Ostajem optimista..
Mala smo zemlja sa ogromnim nogometnim potencijalom..uzivajmo u tome .

Go to Top of Page
Page: of 741 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000