Author |
Topic  |
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13110 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 27/10/2012 : 00:38:28
|
quote: Originally posted by brni
Ne virujem da je to istina..da je usa u svlacionu mislim da bi radile sake poznavajuci reputaciju Stimca..pa evo neki dan sam gleda emisiju di je gostova kod Reica..kaze lik da nema sanse da bi se takve stvari kod njega tolerirale..da mu i bog ude osobno u svlacionu..to je neka novinarska provala..
Štimac je se već davno naguzio Mamiću. Normalno neće da przna ali tako je  |
Have mercy |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 27/10/2012 : 11:49:50
|
quote: Originally posted by izivko
Ne virujem da je to istina..da je usa u svlacionu mislim da bi radile sake poznavajuci reputaciju Stimca..pa evo neki dan sam gleda emisiju di je gostova kod Reica..kaze lik da nema sanse da bi se takve stvari kod njega tolerirale..da mu i bog ude osobno u svlacionu..to je neka novinarska provala..
Štimac je se već davno naguzio Mamiću. Normalno neće da przna ali tako je 
a i to sta kazes..Stimac je njegova bitch..  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/10/2012 : 11:53:41
|
Evo jos jedne njegove bitch..na ovoj slici se jasno da iscitati ko koga guzi..
 |
Edited by - brni on 27/10/2012 11:53:59 |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/10/2012 : 15:36:04
|
quote: Originally posted by Tonka24
Mamic je govno, i to konjsko. Ali ja mislim da bi i vi da se docepate pozicije koje se on docepao radili punooo gore stvari. Nemojte se nadati da ce ikada otici, pa nije lud da ode iz tvornice novaca, otici ce tek kad ne bude imao vise nikakve koristi,kad iscica zadnju kunu. Moze se ujediniti cijeli balkan zajedno sa Turskom i Grckom ali on nece otici sve dok ga zakon stiti i dok ima koristi. Jbg covjek se snasao i trpa depove gdje god stigne ( budimo iskreni pa recimo da bi svako napravio isto na njegovom mjestu ), a ja, vi i svi ostali mozemo krpati za " kavu " i " lajati na mjesec ", on se iz svoje fotelje maknuti nece.
ma treba na njega izvršit atentat, pa da vidimo onda    |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/10/2012 : 15:39:24
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
ma treba na njega izvršit atentat
uvik sam volia ljude sa idejom.. |
 |
|
Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 27/10/2012 : 18:07:35
|
Ta vijest je izašla odmah nakon utakmice s Walesom,no čini se da Mamić nije ulazio u svalačionicu nego je u Makedoniji u dvorani hotela držao govor o premijama za igrače,valjda ih je molio da imaju razumijevanja za smanjenje premija. Čisto sumnjam da bi Srna tolerirao Mamića u svalačionici,kao i Štimac. |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
 |
|
Darth Ivan
Advanced Member

Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 27/10/2012 : 18:37:54
|
uvik sam volia ljude sa idejom..
a znam da nije baš originalno, al evo, probao sam     |
"Nothing lasts forever." |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/10/2012 : 18:59:53
|
quote: Originally posted by mr murdoc
quote: Originally posted by split85
quote: Originally posted by mr murdoc
Kalinic, Badelj , Samir..nije da decki neznaju, no nisu zasluzili nastup u repki..nicim.
Ovaj prvi nije zaslužijna ni nastupit za Hajduka. Uz braću Marić najgori reprezentativac ikad.
Aaaa nemoj..sjecas li se likova kao Đovani Roso, ili Ivica Mornar i ekipe..da ne nabrajam ..pogledaj..

Cek, sta fali Mornaru ? U vreme te fotke, Mornar je bio jedan od najjacih napadaca u Belgiji, imao je odlican tandem sa Jestrogolom u Anderlechtu, generalno bio u dobroj formi, i ne vidim sto ne bi zasluzio poziv u A selekciju. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/10/2012 : 19:02:47
|
Da, ni meni nije jasno zasto je prozva Mornara..bia je ok igrac..i definitivno je zasluzia poziv.. |
 |
|
Mairosu
Advanced Member

6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 27/10/2012 : 19:12:17
|
Pa nije ni Rosso bio toliko supalj ako mene pitate. Eno vam ga Krpan ako vam je do sprdacine :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/10/2012 : 19:43:27
|
Poruka vinkovackih Ultrasa Igoru Štimcu (Cibalia - Dinamo):
IGORE, IZ NAŠE GUZICE, U TVOJU GLAVU! |
Edited by - brni on 27/10/2012 19:43:47 |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 27/10/2012 : 19:51:21
|
Mogu oni i bilo tko drugi porucivati sto zele Cinjenica je da Igor ima 10 bodova iz 4 utakmice.
Ovo je samo odgovor na njegovu provokaciju.. |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 28/10/2012 : 10:39:52
|
quote: Originally posted by Mairosu
Pa nije ni Rosso bio toliko supalj ako mene pitate. Eno vam ga Krpan ako vam je do sprdacine :D
Pa nije ni Krpan u to vrijeme bio baš toliko šupalj... To je bilo dosta loše vrijeme našeg nogometa, činjenica je da više od pola ovih igrača danas ne bi ušli ni u 22... |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33174 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 04/11/2012 : 17:07:47
|
Sead Halilović: Alen se neće odazvati na poziv iz Sarajeva!

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine 14. novembra odigrat će prijateljsku utakmicu protiv odgovarajuće selekcije Poljske u Zenici.
Selektor Vlado Jagodić objavio je prošireni spisak od 40 pozvanih igrača na kojemu se između ostalih nalazi fudbaler zagrebačkog Dinama, Alen Halilović.
No kako tvrdi Sead Halilović, Alenov otac, mladi talenat se neće odazvati pozivu Vlade Jagodića.
- Iz Sarajeva je stigao poziv, a da prije toga sa nama niko nije ozbiljnije razgovarao. Očekivao sam da će doći ljudi iz bosanskog Saveza, da će nam se obratiti Ivica Osim kojeg jako poštujem i smatram ga ozbiljnim čovjekom koji je spasio bh. fudbal, no to se nije dogodilo, o Alenu sam pričao samo sa novinarima iz BiH. - kaže Sead Halilović.
- Alen je rođen u Zagrebu, a ne kao ja u Kokotnici kraj Doboja i on ovdje gradi svoju karijeru. On nije neki bezimeni klinac kojeg je neko primjetio, a za kojeg će kad se ne pojavi na okupljanju reći - on ne želi igrati za Bosnu. Hrvatska je zemlja u kojoj sam se fudbalski afirmisao, u toj zemlji zarađujem kruh i radujem se sportskom uspjehu hrvatskih sportaša. Prema tome gospodo iz Sarajeva, Alen se neće odazvati na Jagodićev poziv i doći na okupljanje u Vogošću 12. novembra. - konstatuje Halilović.
- Kada bude punoljetan Alen će odlučiti za koga će igrati, a ja sigurno neću uticati na njegovu odluku. - zaključuje Sead Halilović.
Inače, Alen Halilović je veliki navijač i simpatizer Edina Džeke, a javna je tajna kako mu je otvorena želja da sa napadačem Manchester Citya zaigra u Brazilu na Svjetskom prvenstvu 2014. godine, piše Jutarnji List. |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Posted - 13/11/2012 : 21:11:46
|
ŠKOTI SE UZDAJU U PLATINIJA: MOZEMO U BRAZIL AKO UEFA IZBACI HRVATSKU I SRBIJU!
KVALIFIKACIJE za Svjetsko prvenstvo u Brazilu nastavljaju se tek na proljeće. Izbornici će novu pauzu iskoristiti za provjeru igrača u prijateljskim utakmicama, a dok će neki ovaj termin shvatiti kao ozbiljniji trening, drugi će priliku iskoristiti za polaganje temelja za budućnost.
Privremeni izbornik Škotske Billy Stark objavio je popis igrača za utakmicu s Luksemburgom. Nakon što je Craig Levein dobio otkaz zbog katastrofalnog otvaranja kvalifikacija, Stark je preuzeo i pokušat će do proljeća složiti momčad koja će biti konkurentna Hrvatskoj, Srbiji i Belgiji u borbi za odlazak u Brazil.
U takav senzacionalni podvig ne vjeruju ni najveći škotski navijači, no Škotskoj bi se mogao otvoriti i drugi put. Tamošnji mediji sa zanimanjem su pratili skandale balkanskih navijača i zaključili kako bi im kartu za Brazil mogao osigurati - Michel Platini.
"Platini je zaprijetio Srbiji i Hrvatskoj suspenzijama, a to bi mogla biti slamka spasa za Škotsku. UEFA je upozorila te dvije zemlje na ponašanje navijača, a njen predsjednik upozorio kako će ih suspendirati ako hrvatski ili srpski navijači naprave nerede na kvalifikacijskim utakmicama u skupini", pišu Škoti.
Upravo će dvije međusobne utakmice Hrvatske i Srbije u 2013. godini biti najveći ispit za navijače i oba saveza.
"Osobno ću doći na utakmice provjeriti što su hrvatske i srpske vlasti napravile oko tog problema. Ako bude pirotehnike, uvredljivih zastava i rasističkih povika, izbacit ćemo ih iz kvalifikacija", podsjećaju Britanci na Platinijevu nedavnu prijetnju.
Srpski su navijači napravili skandal na utakmici s U21 engleskom reprezentacijom u Kruševcu. Nakon tučnjave igrača na terenu, stotine navijača s tribina je zviždalo i vrijeđalo goste. Hrvatski su navijači u Parizu napravili nered nakon što su se sukobili s domaćim navijačima PSG-a prije Dinamove utakmice na Parku prinčeva.
No, to su jedini veći incidenti ove godine, dok su na kvalifikacijskim utakmicama navijači Hrvatske i Srbije uglavnom koncentrirani na rat s vođama HNS-a, odnosno FSS-a.( INDEX. HR ) |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Posted - 14/11/2012 : 11:58:04
|
http://www.index.hr/sport/clanak/fifa-istrazuje-utakmicu-makedonije-i-hrvatske/646647.aspx
Dakle vrlo je izvjesno kako ce Hrvatska i Srbija biti izbacene. Previse ima ljudi iz Zagreba a pogotovo iz Splita koji pataloski mrze Mamica i Dinamo, i kojima je jedini cilj da izbace reprezentaciju, jer nece njima Mamic biti sef.
Divim se ljudima koji izjavljuju da ne navijaju za svoju reprezentaciju, jos vise se divim ljudima koji ce izbaciti repku sa SP. I sve zbog nekakvog Mamica.
Jer trebalo bi se dogoditi cudo da Hrvatska ne dobije crveni karton na utakmici protiv Srbije. Jos po kriterijima Platinija. Jedino nas moze spasiti Zdravko Mamic da malo podmiti Platinija da se smiluje zar ne?    |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15102 Posts
Posted - 14/11/2012 : 21:43:42
|
Neke zasluge Kranjcaru ne mogu osporiti, ali nikada on nije bio neka klasa. Sada pogotovo. Inace sto se tice same utakmice. Nevejrovatno kako Jelavic ne moze zabiti gol jedan na jedan tri prilike sve tri promasio  Sammir izrasta u velikog igraca, uz pogodak , opalio je dva tri puta jos po golu, i asistirao Jealvicu za 100% sansu. Nije ova utakmica mjerilo, ali momci s druge strane su stvarno " grizli ". Takoder vratar Osijeka je pokazao da zasluzuje poziv. Maloca svaka lopta, odmah u aut s njom, po meni nije kvaliteta za reprezentaciju. S druge strane svidio mi se Kramaric koji pokazuje da bi mogao izrasti u rasnog strijelca. |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Posted - 14/11/2012 : 22:27:24
|
Kaže Balog "bolje je da su igrali sa selekcijom HNL-a, nego s Albanijom..." I ja kažem, s ovakvim pristupom Albanija bi nas unakazila... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17128 Posts
Posted - 14/11/2012 : 22:29:42
|
Neke zasluge Kranjcaru ne mogu osporiti, ali nikada on nije bio neka klasa. Sada pogotovo. Inace sto se tice same utakmice. Nevejrovatno kako Jelavic ne moze zabiti gol jedan na jedan tri prilike sve tri promasio  Sammir izrasta u velikog igraca, uz pogodak , opalio je dva tri puta jos po golu, i asistirao Jealvicu za 100% sansu. Nije ova utakmica mjerilo, ali momci s druge strane su stvarno " grizli ". Takoder vratar Osijeka je pokazao da zasluzuje poziv. Maloca svaka lopta, odmah u aut s njom, po meni nije kvaliteta za reprezentaciju. S druge strane svidio mi se Kramaric koji pokazuje da bi mogao izrasti u rasnog strijelca.
Meni se sviđa kako igra Kokalović, jako dobar stoper, vrijeme mu je da pakira kofere iz HNL-a... |
 |
|
Topic  |
|