forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 606

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2014 : 22:16:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dudley Smith

quote:
Originally posted by Kruger

ajmo ljudi lagano. to što je dinamo kupio zadnje smeće sa nogometnog tržišta još uvijek ne znači da se vi ostali jadnici možete veseliti, osim rijeke. ona je stvarno ozbiljan konkurent, a ovi ostali ...

Tko su ti "ostali jadnici"? Ja sam navijač Dinama. Dinama, a ne Mamića kao ovaj Tonka gore. Tko stvarno voli Dinamo ne može navijati i podržavati ovo smeće u što se taj klub pretvorio pod vodstvom toga kriminalca. A Rijeka je, to svatko s očima vidi, tek nešto više od Mamićeve filijale. S kojom razmjenjuje igrače kako mu se digne.

" ostali jadnici " su hajduk, lokomotiva, split

dinamo je svakako postao smeće.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 16/08/2014 : 22:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

quote:

quote:
Originally posted by tinton

A otkad Dinamo postoji da si ti navijac Dinama prije Mamica?

Ahahah da, imao sam tu "sreću" da se slabo sjećam razdoblja prije Maminja Iskreno, dok sam bio u mlađim godinama navijao sam i bio nabrijan na te neke Dinamo-Hajduk spike, ali ovih zadnjih par godina, kad je farsa dotaknula neslućene visine (što je sve kulminiralo bratom na poziciji trenera ) "progledao" sam i shvatio da je bizarno navijati i pratiti ovaj klub dok je stanje ovakvo kakvo je. Kako podržavati nešto što se otvoreno ruga sa svima (Lokomotiva u prvoj ligi, građanski ugovori, sudačke krađe...)? Odgovor - nikako. Zato i nema navijača. Zato nikoga ni ne boli kurac za Dinamo, za HNL, za Brozovića, Soudanija itd. Poznajem mnoge ljude svojih godina koji prate nogomet, ali nitko od njih ne prati više Dinamo niti hrvatski nogomet (pogotovo otkako nema HNL-a na TV-u). Kome treba ovakav klub, u kojemu domaće nade mogu igrati jedino ako potpišu građanski ugovor s predsjednikom, klub pun stranaca koji ne mogu igrati nigdje drugdje, klub koji sve igrače koji imaju potencijal postati legende i zvijezde proda prije punoljetnosti? I kako onda ne popizditi na ovakve poput ovog lika gore koji svoje komplekse niže vrijednosti liječe veličanjem ovakve nakarade?

Inače, totalni off-topic:
Kako to da ti navijaš baš za RNK Split? S obzirom na to da živiš u Zagrebu i što si mlad. Ja sam mislio da za taj klub navijaju samo neki 60+ Splićani, kao onaj pokojni novinar Mosor

Eto,covik realan,navija za svoj klub,iako je Dinamo vidi sve sta valja i nevalja u njemu,ne vridja druge...primjer,svaka cast.Jesi ti pravi Zagrebcanin?

Ako roditi se i živjeti cijeli život u Zagrebu znači biti pravi Zagrepčanin onda jesam.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2014 : 22:19:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

oli si ti zabrijo. dinamo je star od 1911ste godine
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 16/08/2014 : 22:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ahahah da, imao sam tu "sreću" da se slabo sjećam razdoblja prije Maminja Iskreno, dok sam bio u mlađim godinama navijao sam i bio nabrijan na te neke Dinamo-Hajduk spike, ali ovih zadnjih par godina, kad je farsa dotaknula neslućene visine (što je sve kulminiralo bratom na poziciji trenera ) "progledao" sam i shvatio da je bizarno navijati i pratiti ovaj klub dok je stanje ovakvo kakvo je. Kako podržavati nešto što se otvoreno ruga sa svima (Lokomotiva u prvoj ligi, građanski ugovori, sudačke krađe...)? Odgovor - nikako. Zato i nema navijača. Zato nikoga ni ne boli kurac za Dinamo, za HNL, za Brozovića, Soudanija itd. Poznajem mnoge ljude svojih godina koji prate nogomet, ali nitko od njih ne prati više Dinamo niti hrvatski nogomet (pogotovo otkako nema HNL-a na TV-u). Kome treba ovakav klub, u kojemu domaće nade mogu igrati jedino ako potpišu građanski ugovor s predsjednikom, klub pun stranaca koji ne mogu igrati nigdje drugdje, klub koji sve igrače koji imaju potencijal postati legende i zvijezde proda prije punoljetnosti? I kako onda ne popizditi na ovakve poput ovog lika gore koji svoje komplekse niže vrijednosti liječe veličanjem ovakve nakarade?

Kako to da ti navijaš baš za RNK Split? S obzirom na to da živiš u Zagrebu i što si mlad. Ja sam mislio da za taj klub navijaju samo neki 60+ Splićani, kao onaj pokojni novinar Mosor

Eto,covik realan,navija za svoj klub,iako je Dinamo vidi sve sta valja i nevalja u njemu,ne vridja druge...primjer,svaka cast.Jesi ti pravi Zagrebcanin?

Ako roditi se i živjeti cijeli život u Zagrebu znači biti pravi Zagrepčanin onda jesam.

eto niti sam se rodl u zagrebu, niti sam prafi zagrebčan. no navijam za dinamo/građanski.
i to s ponosom!!

Edited by - Kruger on 16/08/2014 22:24:43
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2014 : 22:24:29  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa nisam ja neki Purger, otac mi je iz Splita.
RNK mi je drag od kako znam za klub (nisam bas u prvom osnovne pratio nize lige), a u nekom trenutku sam poceo i navijati za njih.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2014 : 22:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

oli si ti zabrijo. dinamo je star od 1911ste godine

Jok. Od stoljeca sedmog!!!

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 16/08/2014 : 22:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

eto niti sam se rodl u zagrebu, niti sam prafi zagrebčan. no navijam za dinamo/građanski.
i to s ponosom!!

U redu sve!Pita sam zbog druge stvari,negdi sam nesto vidija,ali ocito sam nesto pomisa.Sta se ostalog tice,najvaznije je bit covik,pa onda ostalo...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2014 : 22:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Pa ako mislis zbog onog di je dudley napiso da je Hercegovac to je napiso za porijeklo. Ako nisam ja pomjeso.

Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 16/08/2014 : 22:46:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ako mislis zbog onog di je dudley napiso da je Hercegovac to je napiso za porijeklo. Ako nisam ja pomjeso.

E pa da. Hercegovac ali rođen i odrastao u Zagrebu, mislim da sam tako i napisao. Asimiliran, ali i dalje ponosan na korijene
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2014 : 22:51:51  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E pa da. Hercegovac ali rođen i odrastao u Zagrebu, mislim da sam tako i napisao. Asimiliran, ali i dalje ponosan na korijene

Ma dobro si napisao nego mislim da se roby zbunio.
Inace, nemoj tako ostro s Tonkom. Nije on los, malo je eksplozivniji od drugih, ali inace je u redu.

Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 16/08/2014 : 23:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Konkretno da je iz Ljubuskog?Cini mi se da sam jednom to vidio negdi ovdi,ako se ne varam pa sam te zaminija s nekim.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 16/08/2014 : 23:31:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Konkretno da je iz Ljubuskog?Cini mi se da sam jednom to vidio negdi ovdi,ako se ne varam pa sam te zaminija s nekim.

Nisam siguran da sam to napisao, ali očito jesam jer je točno . Ali dobro, to je sad čisti off-topic. Dakle Zagrepčanin ljubuškoga podrijetla, ako je to bitno

A sad na temu, kažu danas u novinama da su prodavači hrenovki na Maksimiru prodali sve što su donijeli, jer ih je iznenadila posjeta od oko 2000 ljudi Mogu se preseliti na Hitrec-Kacian, barem bi se činilo kao da su tribine ugodno popunjene.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3035 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 16/08/2014 : 23:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Nisam siguran da sam to napisao, ali očito jesam jer je točno . Ali dobro, to je sad čisti off-topic. Dakle Zagrepčanin ljubuškoga podrijetla, ako je to bitno

A sad na temu, kažu danas u novinama da su prodavači hrenovki na Maksimiru prodali sve što su donijeli, jer ih je iznenadila posjeta od oko 2000 ljudi Mogu se preseliti na Hitrec-Kacian, barem bi se činilo kao da su tribine ugodno popunjene.

Nije bitno,osim sta smo porijeklom blizu,posto sam ja iz okolice Metkovica,samo sam to tija reci.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2014 : 23:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
I Jerry je iz Ljubuskog ako se ne varam...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 16/08/2014 : 23:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

Tonka, a Splitu nisu napravili dva nedosudjena penala?

Ono simunicevo igranje rukom ne bi sudio, nije bilo namjere a i odnio je loptu nogom prije ruke... ja sam to tako vidio... ono drugo potezanje, cisto kao suza.

Pa ne znam bas, ruka je lagano klizila po travi, nije ga bas pogodila, a vidi se da ju je blokirao.
Cisti penal ili cisti kontakt?

Jedanesterac. Nema govora o tome. Šimunicevu ruku ozbiljan sudac ne bi sudio to je moje misljenje.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/08/2014 : 00:02:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

i to s ponosom!!

U redu sve!Pita sam zbog druge stvari,negdi sam nesto vidija,ali ocito sam nesto pomisa.Sta se ostalog tice,najvaznije je bit covik,pa onda ostalo...

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 17/08/2014 : 00:03:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma dobro si napisao nego mislim da se roby zbunio.
Inace, nemoj tako ostro s Tonkom. Nije on los, malo je eksplozivniji od drugih, ali inace je u redu.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 00:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Sutra rumunji.
Pocinje mi smetati izjave zorana mamica.
Ocekujem dinamov prolaz naravno toliko zasada o samoj utakmici.
Malo sam gledao rezultate LP veceras.
I vidi se jedan kontinuitet Steaue i BATE Borisova.
Dinamo se nije odlucio za takav put napredovanja odlucio se za jedan drugi nacin napredovanje za koji naravno trebas imati novaca.
E pa taj napredniji nacin mislim da se nigdje bolje ne moze " iscitati " kao sto je slucaj s bugarskim Ludogoretsom.
Taj klub nevjerovatno brzo napreduje, ne rasprodaje nesto svoje igrace kao mamic vec se pojacava svake godine.
Rezultat toga je proslogodisnje igranje EL kakovo dinamo jos nije imao rezultatski.
Ove godine su na pragu LP primili su gol od rumunja u 88 minuta i nekako sam siguran da ce proci u skupine LP.
Zdravku Mamicu je put uspjeha ispred nosa ali on ga ocito ne zeli vidjeti iz samo njemu znanih razloga.
Na Zoranu je da otvori oci starijem bratu i da odustane od toga da kupuje igrace za Dinamo neka dovede iskusnog covjeka znalca-stranca za te stvari.
Takoder neka se sto prije ostavi treniranja jer covjek jednostavno nije za to.
Jos nigdje nisam vidio da se " gazda " spusti iz direktorske stolice trenirati momcad.
Jos dok nije kasno neka se opamete i dovedu provjereno ime poput Reje, neka tom strancu daju slobodne ruke i vremena i Dinamo ce ubrzo biti za 3 koplja iznad Ludogoretsa ovako su barem za jedno ispod.
U redu stvorili su igracki jaku eipu ali to je nedovoljno i vise nego ocito.
Zaboravio sam jos nesto onog krznara treba pod hitno negdje spucati samo da nije blizu prvoj momcadi.
Kad gledam tko trenira svetnju i kakvi su " stucnjaci " oko te svetinje jasno je da se radi o ljudima koje netko povlaci na konopcima kao lutke.
Mamicu ako vec neces otici daj klub u ruke trenera koji ce sam birati igrace, nemoj biti smetalo i mani se svojih interesa mislim da si se i previse nagrabio.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 19:43:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Lijepe prigode ima dinamo iz daljine soudani willson...
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 19:47:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Goooolllll bravo cop
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 20:05:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Steta vratili su sami rumunje iz mrtvih.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 21/08/2014 : 20:11:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
U drugom poluvrimenu ocekujem da Soudani uzme balun prodje 4-5 igraca i rijesi pitanje pobjednika..nesto ka u utakmici sa Lokosima..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 21/08/2014 20:11:53
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 20:15:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
A los je soudani zasada valjda je dosta zatvoren zato cop i willson imaju dosta prostora.
Ali obrana je ocajna kao i svaku utakmicu na celu s eduardom koji ulijeva ogromnu dozu nepouzdanja.
svaki puta kad su rumunji na 20 m zadrhtim
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 21/08/2014 : 20:21:45  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
Pa zar oni uvijek moraju primiti tako glupi gol ?? I uvijek na kraju poluvremena il utakmice?? Ovaj Eduardo izliječe i kad treba i kad netreba... Zapravo nekad čak i ne izlazi kad treba !

Edited by - raic1922 on 21/08/2014 20:26:19
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15202 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 21/08/2014 : 20:54:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Ovaj mashado najplaceniji i najskuplji nogometas dinama teski je promasaj veci od andersona coste.
Nevjerovatno da ti je najbolji igrac na terenu najogri igrac i to bas svaku utakmicu.
Go to Top of Page
Page: of 606 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.11 seconds. Snitz Forums 2000