Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/09/2014 : 20:16:38
|
quote: Originally posted by brni
Proglašavam tintona svojim štićenikom.. 
Ocito nisi jedini. Imam vojsku iza sebe. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 05/09/2014 : 20:25:58
|
quote: Originally posted by Caleb
On je tvoj bomboncic? 
  |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 05/09/2014 : 20:35:03
|
quote: Originally posted by tinton
Ocito nisi jedini. Imam vojsku iza sebe.
Spreman za redaljku znaci..  |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16591 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 05/09/2014 : 20:39:12
|
Spreman za redaljku znaci.. 
Vragolane stari  |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts
Posted - 05/09/2014 : 23:15:44
|
Spreman za redaljku znaci.. 
Jasno ti je da ćeš u Hajduk vs. Split raspravama morat stajat na moju stranu.  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 05/09/2014 : 23:26:15
|
quote: Originally posted by izivko
Džabe ti to sve Globinjo, Hajduk je bio Titov klub i to su dobrano koristili, jbg znam da te to muči   Pa Tito se se sam izjašnjavao da mu ja Hajduk najdraži klub
a šta,ti si sa titom pio kavu pa sve to znaš...je,bio mu je najdraži jer je bio jedina momčad koji je igrala na tlu porobljene europe u drugome ratu...a tita je bolio racku za nogomet,jer da je,onda nam ne bi uzeli tri tiule ko od šale,nego bi tito reagirao...ma pokrij se ušima,gore ti sve piše govoriš o grbovima...pa vi ste mjenjali grb sto dvadeset puta...i sa zvijezdom i bez zvijezde...kad si tako veliki dinamovac,postaj sve dinamove grbove...od početka...i daj mi reci,koliko dinamo ima godina     |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 06/09/2014 : 00:18:34
|
Pa dobro, to je istina - bio sam u Splitu puno puta i fakat svuda ima grafita sa temom Hajduka. Kaj jest, jest
A i Dinamo je nastal 1945. To sam već jednom i napisal - možda netko tko nije iz Zageba može steći krivi dojam ali ovdje nitko ne puši te fore sa stogodišnjim klubom. To je sve glupost. Ali ja velim, imate vatrenje navijače i stariji ste, to je fakat tak, tu nema spora i svaka čast na ambijentu na tekmama i bogatoj klupskoj povijesti. Ja navijam za Dinamo ali Hajduk je klub koji cijenim i koji ima iznimnu povijest. I kao što sam rekao - kad igraju međunarodne utakmice, ja nvaijam za njim. Pa to je i normalno, naši su Ali DInamo je ipak po rezultatima bolji klub od Hajduka a to je ipak najbitnije   Al' dobro, ne bi štel ulaziti u te vaše nogometne polemike, ja to sve niš ne pratim, sam ovak povremeno komentiram 
|
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 06/09/2014 : 00:20:46
|
Uglavnom, Hajduk cijenim i fakat je zaslužio biti drugi najbolji klub u Hrvatskoj i to kaj sad tu nekakva Rijeka pokušava to vam oduzeti - ma niš od toga, momci ne dajte se!   |
|
 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Posted - 06/09/2014 : 00:27:23
|
quote: Originally posted by mladjo
Uglavnom, Hajduk cijenim i fakat je zaslužio biti drugi najbolji klub u Hrvatskoj i to kaj sad tu nekakva Rijeka pokušava to vam oduzeti - ma niš od toga, momci ne dajte se!  
Koji si ti trol to nisu istine..   |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 06/09/2014 : 00:59:53
|
Pa dobro, to je istina - bio sam u Splitu puno puta i fakat svuda ima grafita sa temom Hajduka. Kaj jest, jest
A i Dinamo je nastal 1945. To sam već jednom i napisal - možda netko tko nije iz Zageba može steći krivi dojam ali ovdje nitko ne puši te fore sa stogodišnjim klubom. To je sve glupost. Ali ja velim, imate vatrenje navijače i stariji ste, to je fakat tak, tu nema spora i svaka čast na ambijentu na tekmama i bogatoj klupskoj povijesti. Ja navijam za Dinamo ali Hajduk je klub koji cijenim i koji ima iznimnu povijest. I kao što sam rekao - kad igraju međunarodne utakmice, ja nvaijam za njim. Pa to je i normalno, naši su Ali DInamo je ipak po rezultatima bolji klub od Hajduka a to je ipak najbitnije   Al' dobro, ne bi štel ulaziti u te vaše nogometne polemike, ja to sve niš ne pratim, sam ovak povremeno komentiram 
jesi prova to krugeru objasnit?   |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Member since 18/02/2013 |
Posted - 06/09/2014 : 12:15:10
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by izivko
Džabe ti to sve Globinjo, Hajduk je bio Titov klub i to su dobrano koristili, jbg znam da te to muči   Pa Tito se se sam izjašnjavao da mu ja Hajduk najdraži klub
a šta,ti si sa titom pio kavu pa sve to znaš...je,bio mu je najdraži jer je bio jedina momčad koji je igrala na tlu porobljene europe u drugome ratu...a tita je bolio racku za nogomet,jer da je,onda nam ne bi uzeli tri tiule ko od šale,nego bi tito reagirao...ma pokrij se ušima,gore ti sve piše govoriš o grbovima...pa vi ste mjenjali grb sto dvadeset puta...i sa zvijezdom i bez zvijezde...kad si tako veliki dinamovac,postaj sve dinamove grbove...od početka...i daj mi reci,koliko dinamo ima godina    
Hm, postavija si pitanje za starogrčke filozofe (oni bi potrošili cilo lito u iznajmljenoj vikendici da donesu neki zaključak, i ne znači definitivan). Daj postavi in neko jasnije/lakše pitanje. |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 18/09/2014 : 13:17:13
|
Iman neugodan osjećaj da će te večeras, prvi put nakon dosta godina, pobjedit u regularnom (ne pretkola) meču Europe. To će se čini se desit jer se dosta slabo/neugodno/bezvoljno osjećan, dakle vi GNK1 navijači spremite slavlje. |
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/09/2014 : 14:07:02
|
A kad Hajduk igra?
Aha joooj niste se plasirali   
Globinjo nemoj me izbaciti pliz   |
|
 |
|
vešmašina
Average Member

600 Posts
Member since 12/10/2013 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13158 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 18/09/2014 : 15:13:24
|
A kad Hajduk igra?
Globinjo nemoj me izbaciti pliz  
Nemoj zajebavat! Nisu se plasirali!?    |
Have mercy |
 |
|
MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts
Posted - 18/09/2014 : 15:14:21
|
A kad Hajduk igra?
Globinjo nemoj me izbaciti pliz  
Kao šta je poznato Hajduk uređuje travnjak, pa prema tome ne može nastupat (inače bi). |
 |
|
Tutta
Advanced Member

Germany
33238 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts
Member since 05/04/2014 |
Posted - 18/09/2014 : 17:11:30
|
Vidim da tu od trolanja nitko nije spomenuo stvarno važne stvari
http://sportske.jutarnji.hr/povijesna-odluka-u--maksimiru-dinamo-krece-u--privatizaciju---nemamo-drugi-izlaz--/1220516/
Vidjet ćemo kako će ovo ispasti. Privatizaciju će voditi "vrhunski stručnjak" http://www.index.hr/vijesti/clanak/stalno-u-aferama-ali-nikad-na-sudu-darko-tipuric-priprema-privatizaciju-dinama/772000.aspx
Priopćenje ZZD:
"U vezi novinskih priča o "privatizaciji", podsjećamo da o privatizaciji, točnije PREOBLIKOVANJU našeg Dinama NE može odlučivati šačica ljudi u krnjem Izvršnom odboru koji nisu uopće birani od članova, baš kao niti jedno tijelo onoga što samo sebe danas naziva Dinamo. Za tako nešto nemaju ni mandat, niti legitimitet. O ikakvom preoblikovanju koje bi moglo rezultirati i nekom privatizacijom, mogu odlučivati JEDINO SVI ČLANOVI Dinama.
Podsjećamo prije svega i vraćamo prazne debate na važniju stvar, da nelegitimna upravljačka tijela sadašnjeg kluba i nakon isteka roka od drugostupanjske inspekcije prije koji dan, NISU uredila izbore u klubu i obavještavanje članova. Tek kada klub postane demokratski i zakonski uređen, svi članovi će moći odlučivati o tom i o svim drugim pitanjima.
Odbijamo i gadi nam se spekulirati postoji li ovaj ili onaj dogovor, Saudijac "iz rukava" ili bilo kakva "privatizacija na hrvatski način" ili je ovo tek jedan od pokušaja paničnog skretanja teme sa jasnih i u roku dospjelih obveza da Dinamo zaživi kao normalan klub.
U slučaju da su naklapanja o preoblikovanju točna, unaprijed upozoravamo "investitore" da ćemo prava članova Dinama zaštititi svim pravnim sredstvima, pa neka dobro promisle gdje će i kako investirati.
Dinamo je vlasništvo njegovih članova, nikakvi bespravno useljeni podstanari ne mogu i neće donositi odluke o njegovoj prodaji!"
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 18/09/2014 : 18:29:32
|
quote: Originally posted by globinjo
Dinamo je najbolji klub na ovim prostorima, a svatko tko je drugi (ili sad treći) ima pravo da se ljuti, naravno :))
da,od sesveta do siska je najbolji   
Ne, nego od Prevlake do Dunava!      Hajde sad navijati za Dinamo, tekma je uskoro!   |
|
 |
|
Topic  |
|