forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 GNK DINAMO
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 605

Kruger
Advanced Member

Croatia
17318 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/11/2014 : 16:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Josip2000

quote:
Originally posted by Dudley Smith

http://www.index.hr/sport/clanak/maksimir-je-karikatura-pravnog-sustava/781991.aspx

Iako ne znam koji je uopće smisao stavljanja ovoga linka, kad će se utopiti u toni spama.

Pa ti si kreator općeg spamerstva tako da neznam šta te to čudi

nije on baš taj
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 17:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

http://www.index.hr/sport/clanak/maksimir-je-karikatura-pravnog-sustava/781991.aspx

Iako ne znam koji je uopće smisao stavljanja ovoga linka, kad će se utopiti u toni spama.

Čovječe, pa ti si na forumu dva i po mjeseca i stigao si se posvaditi s pola foruma. To čak ni vronski 3 nije uspio.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 05/11/2014 : 17:25:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
Nemoj tintone ulaziti s njime u raspravu, inače će i tebe početi stalkati po forumu i hvatati se na svaki post koji napišeš.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 18:11:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nemoj tintone ulaziti s njime u raspravu, inače će i tebe početi stalkati po forumu i hvatati se na svaki post koji napišeš.

Ma nije me briga. On je meni čak i zabavan kad ne pretjeruje.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/11/2014 : 19:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

Čovječe, pa ti si na forumu dva i po mjeseca i stigao si se posvaditi s pola foruma. To čak ni vronski 3 nije uspio.

A ti svakom nesto proturijecis... nevjerovatan si. Trazis po forumu tko vrijeda a sam vrijedas prvi.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 19:52:06  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonka24

quote:

quote:

quote:

A ti svakom nesto proturijecis... nevjerovatan si. Trazis po forumu tko vrijeda a sam vrijedas prvi.

Forum je da se raspravlja. A proturječim samo kad se ne slažem s nekim. Potpuno logično, što bi trebao raditi? Reć da se slažem?

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 20:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Pa vidiš Tintone to što si napisao za proturječenje i ja radim, samo što si ti to nazvao "svađanje s pola foruma". Šta bi trebao? Dopustiti da se nadamnom bahate 3-4 likova? Nema šanse, to nisam ja niti ću to ikada biti.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 20:15:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa vidiš Tintone to što si napisao za proturječenje i ja radim, samo što si ti to nazvao "svađanje s pola foruma". Šta bi trebao? Dopustiti da se nadamnom bahate 3-4 likova? Nema šanse, to nisam ja niti ću to ikada biti.

O čemu pričaš? Ti si se s pol foruma krvno zavadio, prijetiš fizičkim nasiljem, a još i jedva čekaš par ljudi oprat.

I jedina osoba koja se "nad tobom bahatila" je bila Timber Bil. Nadalje si sve ostale provocirao. Očito ti je do svađe i vrijeđanja, ali tome ti služe svi ostali forumi u hr.

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/11/2014 : 20:24:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Nesto sam zanimljivo zapazio sto se tice zadnjih cetri utakmice Dinama.

RBS - Dinamo 4:2 Pinto, Sigali, Šimunić, Pivarić

Dinamo - Osijek 5:0 Pinto, Šimunović, Taravel, Ibanez

Opatija -Dinamo 2:4 Boras, Sigali, Šimunić, Pivarić

Split - Dinamo 0:0 Pinto, Šimunović, Taravel, Ibanez

Mislim da je sve jasno!!

Šta? Da nije nijednom igrala ista obrana? Pa Mamić je kurton od trenera, to je bar svima jasno....gori je i od onog rombaša s kontroliranim nogometom Kljune Kurčića......a Mamić nema muda dovesti stranog trenera jer ga nemože kontrolirati, pokušao je s Halilhodžićem pa vidi šta je bilo.....a Kovač je njegova lutka, eno, tekma s Argentinom će poslužiti da se stave u izlog neki igrači.

Ne to.
Vidis da kad su igrali Šimunić,Sigali i Pivarić u paru da se primi dva gola po utakmici a kada igraju Ibanez, Šimunović i Taravel mreza je cista.
Mislim da je ovo cisti dokaz o sposobnosti/nesposobnosti obrane i timski i individualno.

Zoran se opametio... najavio je Simunovica i Tavarela kao stoperski par... nadam se i Ibanezu na lijevom beku, iako ruku na srce nista nije bolji od Pivarica po pitanju defanzive ali je bolji prema naprijed.
Najavio je Copa na krilu, meni osobno bi igrao unatoc svemu Willson, barem trci nazad ako nista drugo... dok Cop nije za krilo.
Moglo bi sutra napokon nesto i biti od bod(ova).
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 20:39:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

O čemu pričaš? Ti si se s pol foruma krvno zavadio, prijetiš fizičkim nasiljem, a još i jedva čekaš par ljudi oprat.

I jedina osoba koja se "nad tobom bahatila" je bila Timber Bil. Nadalje si sve ostale provocirao. Očito ti je do svađe i vrijeđanja, ali tome ti služe svi ostali forumi u hr.

Pa ja se ne slažem s tobom, tvoj problem što ti lwooda ne vidiš kao nekoga tko treba dobrog psihijatra i koji se prvi bahatio nada mnom, odnosno vidio si samo moje postove...... Ja nikoga prvi ne provociram, uzvratit ću svaki puta kad me se provocira, pa makar to bio i Putin. Eno Kras me u Punisheru nazvao pederom bez ikakvog razloga, što je meni uvreda i nikome ništa, niti sam ga uvrijedio, niti isprovocirao i modovi hladni.

Edited by - Josip2000 on 05/11/2014 20:41:20
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2014 : 20:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa ja se ne slažem s tobom, tvoj problem što ti lwooda ne vidiš kao nekoga tko treba dobrog psihijatra i koji se prvi bahatio nada mnom, odnosno vidio si samo moje postove...... Ja nikoga prvi ne provociram, uzvratit ću svaki puta kad me se provocira, pa makar to bio i Putin

hoho,dečkič nastavlja sa svojim "kulturnim" postovima

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47620 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 05/11/2014 : 20:43:09  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Pa ja se ne slažem s tobom, tvoj problem što ti lwooda ne vidiš kao nekoga tko treba dobrog psihijatra i koji se prvi bahatio nada mnom, odnosno vidio si samo moje postove...... Ja nikoga prvi ne provociram, uzvratit ću svaki puta kad me se provocira, pa makar to bio i Putin. Eno Kras me u Punisheru nazvao pederom bez ikakvog razloga, što je meni uvreda i nikome ništa, niti sam ga uvrijedio, niti isprovocirao i modovi hladni.

a šta ti je triba reč?
da si genije?
uključia si se ovde prije 2 miseca i prosipaš pamet šta triba šta ne triba.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 21:12:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Samo nastavi lwood, dokazuješ moje tvrdnje svakim svojim sljedećim postom, i usput si sam navlačiš gaće preko glave XD. Još jedan savjet: upiši večernju školu, kategorija - pravopis. Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam šta znače riječi "triba", "reč", "uključia", "miseca" i slične.

Edited by - Josip2000 on 05/11/2014 21:15:15
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 21:18:34  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo nastavi lwood, dokazuješ moje tvrdnje svakim svojim sljedećim postom, i usput si sam navlačiš gaće preko glave XD. Još jedan savjet: upiši večernju školu, kategorija - pravopis. Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam šta znače riječi "triba", "reč", "uključia", "miseca" i slične.

Vidim kako ti je dobar pravopis.
"neznam", "hrvat", ", i", "XD"?

Stvarno si jadan. A i nepismen.

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 21:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tintone zbog čega ti mene napadaš? šta sam ti napravio? Da ti lwood možda nije kakav rod pa zato? Mislim ok nisam ti uzeo za zlo dok si bio agresivan ali sad si počeo i vrijeđati. Stvarno neznam šta sam napravio tebi da mi to napišeš.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 05/11/2014 : 21:32:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Držite se teme.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 21:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Tintone zbog čega ti mene napadaš? šta sam ti napravio? Da ti lwood možda nije kakav rod pa zato? Mislim ok nisam ti uzeo za zlo dok si bio agresivan ali sad si počeo i vrijeđati. Stvarno neznam šta sam napravio tebi da mi to napišeš.

Dosadan si. Očito te jako pogodilo što si odmah na početku dobio ban u svađi s Timber Bilom, pa si odlučio da ćeš istjerivati pravdu na forumu i posvađati se s pola forumaša. Provociraš bez razloga. Nisi ništa meni osobno napravio, ali dosadan si, spamaš, vrijeđaš i provociraš.

I tako je: "šta", "neznam"...

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29667 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 05/11/2014 : 21:35:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

Još jedan savjet: upiši večernju školu, kategorija - pravopis. Ja kao hrvat i obrazovan čovjek neznam šta znače riječi...

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 21:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Dosadan si. Očito te jako pogodilo što si odmah na početku dobio ban u svađi s Timber Bilom, pa si odlučio da ćeš istjerivati pravdu na forumu i posvađati se s pola forumaša. Provociraš bez razloga. Nisi ništa meni osobno napravio, ali dosadan si, spamaš, vrijeđaš i provociraš.

Napadaš me zato jer sam ti dosadan? Sa pola foruma se posvađao? Pa to je apsolutna neistina, "posvađao" sam se samo sa onima koji su se bahatili i vrijeđali a što se tiče mojih uvreda i provokacija, e pa na uvrede i provokacije uzvraćam isto, tvoj problem što ti nisi vidio što je njih 3-4 mene prvo isprovociralo. Ma šta se uopće pravdam nekome tko nemože shvatiti osnove bontona i kulture....mislim sami tvoj potpis govori o tome kakva si osoba. Ratne teme, ubijanja, pljačke, sukobi, sve je to tematika koje mirne, miroljubive i kulturne ljude ne zanima i čemu nije mjesto na forumu.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 21:56:37  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Napadaš me zato jer sam ti dosadan? Sa pola foruma se posvađao? Pa to je apsolutna neistina, "posvađao" sam se samo sa onima koji su se bahatili i vrijeđali a što se tiče mojih uvreda i provokacija, e pa na uvrede i provokacije uzvraćam isto, tvoj problem što ti nisi vidio što je njih 3-4 mene prvo isprovociralo. Ma šta se uopće pravdam nekome tko nemože shvatiti osnove bontona i kulture....mislim sami tvoj potpis govori o tome kakva si osoba. Ratne teme, ubijanja, pljačke, sukobi, sve je to tematika koje mirne, miroljubive i kulturne ljude ne zanima i čemu nije mjesto na forumu.

Ajde opet pogledaj kako si provokacijom uletio na topic osovine zla. Ljudi su ti naravno odgovorili da ne pričaš gluposti i da se makneš ako ti smeta. E tada si se ti namjerio na njih. Ja bonton poznajem bolje od tebe, to što je tebi životni cilj provocirati je drugi par postola (da postola, ali ti učeni čovječe valjda ne znaš što to znači). Ne zanima mirne ljude? Znači kulturni ljudi su samo oni koji okreću glavu na ključne događaje u svijetu koji se mogu odraziti i na nas. A sad klikni na link u mojem potpisu pa ćeš vidjeti koliko si smiješan ispao.

I da: "zato jer", "sa pola", "sa onima"...
Ali neka, naučio si da se ne odvaja od glagola. Još malo do polupismenosti.

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 22:02:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
I meni onda govori o vrijeđanju a prvi me napao.......XD
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19914 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 05/11/2014 : 22:05:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

I meni onda govori o vrijeđanju a prvi me napao.......XD

Ja sam se samo uključio u sukobe koje svakodnevno vodiš. Naporan si i dosadan.

I da: "vrijeđanju a", "XD"...

Go to Top of Page

Josip2000
Average Member

712 Posts

Member since 20/08/2014

Posted - 05/11/2014 : 22:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Josip2000's Homepage  Send Josip2000 a Private Message  Reply with Quote
Čisto me zaboli đoko što sam ja tebi naporan i dosadan, i ti meni izazivaš proljev kad vidim tvoj tekst i avatar pa se ne žalim, odem na wc i prošla smetnja XD. Ne vodim ja nikakve sukobe, samo odgovorim na provokacije nekolicine provokatora, mislim da je ok da se branim.

Edited by - Josip2000 on 05/11/2014 22:10:51
Go to Top of Page

Dudley Smith
stripovi.com suradnik

Croatia
1014 Posts

Member since 05/04/2014

Posted - 05/11/2014 : 22:41:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Dudley Smith a Private Message  Reply with Quote
http://www.jutarnji.hr/i-veterani-bbb-a-bojkotiraju--ovo-situacija-nema-smisla--ne-idemo-na-utakmicu-protiv-rb-a--/1233821/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15194 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 05/11/2014 : 23:34:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Muka me hvata kad vidim kako u ligi prvaka bodove osvajaju maribor, apoel, bate borisov, ludogorec...
Da dinamo igra protiv chelsea simunic bi izjavio idemo u soping ako primimo osmicu nema veze mi smo svoje napravili...
Go to Top of Page
Page: of 605 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.97 seconds. Snitz Forums 2000